vag74 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Να σαι καλα! Χαιρομαι που σου αρεσει. Παντως να πω οτι η πρωτη εναλλακτικη (fu24) που χα προτεινει παλαιοτερα παραμενει καλυτερη εκτος αν πας σε κατραμι σκοταδι (τελικιασμα iso). Αλλα δυστυχως η gcam του fu24 δεν εχει night και ζουμ. Οποτε ο καθενας ας αποφασισει ποια ειναι καλυτερη για αυτον. Εγω όπως ειπα εχω και τις δυο στη συσκευη και επιλεγω αναλογως αν χρειαζομαι ζουμ ή αν ειναι κατραμι σκοταδι (δηλαδη να βλεπω σκοτεινο το viewfinder). Φυσικα καταλαβαινω οτι καποιος μπορει να βαριεται να χει δυο και να χρειαζεται ψηφιακο ζουμ (αντι να κροπαρει) οποτε ας αραξει σε αυτη. Φυσικα θα συνεχισω να πειραματιζομαι και αν κατσει κατι καλυτερο σας ενημερωνω ;) Ένα αρνητικό της τελευταίας (bulkin) που συνειδητοποίησα στις τελευταίες λήψεις είναι ότι καμία φορά μπορεί να μην εστιάσει πολύ καλά.Θα συμφωνήσω μαζί σου,με την τελευταία θα βγάλω μια στις 10,η πρώτη με τις ρυθμίσεις σου είναι τρομερή και παρόλο που έχει τα προβλήματα που ανέφερες συν ότι καμιά φορά δεν ανταποκρίνεται και δεν βγάζει την φωτογραφία (γυρνάει το κυκλάκι συνεχόμενα) παραμένει η βασική μου κάμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για το βίντεο της stock κάμερας χρειάζονται-υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για το βίντεο της stock κάμερας χρειάζονται-υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα; μπα ,εγω τελειως μαμα το εχω και ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα φιλε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 μπα ,εγω τελειως μαμα το εχω και ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα φιλε.:) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για το βίντεο της stock κάμερας χρειάζονται-υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα; 1080p/30fps έχει το καλύτερο αποτέλεσμα (ειδικά σε εσωτερικό χώρο). Στις άλλες μάλλον δεν δουλεύει το pixel binning ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα συμφωνήσω μαζί σου,με την τελευταία θα βγάλω μια στις 10,η πρώτη με τις ρυθμίσεις σου είναι τρομερή και παρόλο που έχει τα προβλήματα που ανέφερες συν ότι καμιά φορά δεν ανταποκρίνεται και δεν βγάζει την φωτογραφία (γυρνάει το κυκλάκι συνεχόμενα) παραμένει η βασική μου κάμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μας έχει στοιχειώσει αυτή η gcam :lol: Τουλάχιστον τώρα έχουμε night sight με πιο ανοιχτές σκιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Στον κωδικοποιητή βιντεο, βιντεο hfr και διάστημα χρόνου τα αφήνουμε ως έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ναι για αυτό μιλαγα. Μανο για ξαναδοκιμασε. Αντρεα ενταξει τωρα την κατεβασα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Κουλό αλλά αν απενεργοποιήσω το adaptive battery, έχω καλύτερη απόδοση στο standby drain Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 το adaptive battery,είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας; επίσης, αν γνωρίζει κανείς: υπάρχει η δυνατότητα σ αυτό το κινητό, να δώ το σύνολο της διάρκειας εξερχόμενων κλήσεων; γιατί έψαξα στις ρυθμίσεις κλήσεων και δε βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Κουλό αλλά αν απενεργοποιήσω το adaptive battery, έχω καλύτερη απόδοση στο standby drain Sent from my RN7 using Tapatalk Θα το δοκιμάσω να το κλείσω και εγώ, μπορεί να υπάρχει μπέρδεμα με το miui μίας και η pie έχει δικιά της παρόμοια λειτουργία μέσα στον κώδικα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Όχι πως δεν είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία, αλλά την απόδοση που είχε το πρώτο μου rn7 με global, δεν την έχει αυτό που έχω τώρα με eu. Το πρώτο μου έβγαζε άνετα 2 ημέρες και κάμποσες ώρες από το 100% στο 20%. Μάλιστα κάπου είχα ανεβάσει και screenshot. Εν συνεχεία το άλλαξα για να πάρω το μπλε που μου άρεσε περισσότερο, αλλά έπεσα πάνω στην eu, το οποίο μου βγάζει γύρω στις 30 ώρες. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Όχι πως δεν είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία, αλλά την απόδοση που είχε το πρώτο μου rn7 με global, δεν την έχει αυτό που έχω τώρα με eu. Το πρώτο μου έβγαζε άνετα 2 ημέρες και κάμποσες ώρες από το 100% στο 20%. Μάλιστα κάπου είχα ανεβάσει και screenshot. Εν συνεχεία το άλλαξα για να πάρω το μπλε που μου άρεσε περισσότερο, αλλά έπεσα πάνω στην eu, το οποίο μου βγάζει γύρω στις 30 ώρες. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Γιατί δεν ξεκλειδώνεις και μετά μέσω mi flash να την περάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 ρε παιδια αυτα τα σσ δεν γινεται να μην ειναι το τεραστια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Γιατί δεν ξεκλειδώνεις και μετά μέσω mi flash να την περάσεις;Δεν έχω μυρωδιά από αυτά Αντρέα κι έτσι δεν ανακατευομαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Δεν έχω μυρωδιά από αυτά Αντρέα κι έτσι δεν ανακατευομαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 7Επειδή το θυμάμαι αυτό που είχες πει, με ένα search στο google τότε βρήκα ότι οι global τρώνε γενικά παραπάνω σε σχέση με τις eu, τόσο στο 7 όσο και σε παλαιότερα τηλέφωνα. Όχι πως δε σε πιστεύω, έλεγα και γω να κάνω μετάβαση σε global αλλά έκανα πίσω τελικά Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Δεν παρεξηγώ. Προς Θεού. Πολύ πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά από τη σύντομη συμβίωσή μου με την global, αυτό μου έμεινε. Ότι δηλαδή έχει πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας. Μπορεί βέβαια και να έτυχε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Με την ευκαιρία της συζήτησης για τις διαφορετικές εκδόσεις που έχουμε στα κινητά μας, προτείνω να κάνουμε μια απογραφή των global και eu. Εγώ έχω Global (Infoquest). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Καλησπέρα, μία ερώτηση. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία που σβήνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, όταν πλησιάζω με το αυτί την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Καλησπέρα, μία ερώτηση. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία που σβήνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, όταν πλησιάζω με το αυτί την συσκευή; Προφανως τιποτα,αυτο πρεπει να γινεται αμεσα,δεν το κανει? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Πήγαινε κλήσεις - ρυθμίσεις κλήσεων - ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και δες αν ο αισθητήρας απόστασης είναι ενεργοποιημένος. Συνήθως είναι από μόνος τους χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Προφανως τιποτα,αυτο πρεπει να γινεται αμεσα,δεν το κανει? Έκανα ένα restart και ξεκόλλησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Με την ευκαιρία της συζήτησης για τις διαφορετικές εκδόσεις που έχουμε στα κινητά μας, προτείνω να κάνουμε μια απογραφή των global και eu. Εγώ έχω Global (Infoquest).Τα τηλέφωνα από info σαν ρομ έχουν την EU εσύ πως έχεις global την άλλαξες;; ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Παιδιά καλησπέρα Εδώ καποιες μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη. Έχω ένα Bluetooth το οποίο το συνδεω στο rn7 και όταν έχω η κάνω κλήση με ακούνε μετά από 10 δευτερόλεπτα (ακριβως). Ενώ εγώ τους ακούω αμέσως. Μετά τα 10 δευτερόλεπτα όλα καλά. Με ακούνε δυνατα Το παράξενο τώρα είναι ότι το συνδεσα για δοκιμή σε mi5s, mi5splus , lenovo , rn5, oneplus και δεν έχει το προβλημα. Με ακούνε αμέσως χωρίς να περάσουν 10 δευτερόλεπτα Έχω κάνει μέχρι και format , και ξανά τα ίδια Το συνδέω και το διαγράφω και πάλι τα ίδια.. Καμία ιδεα??? Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Τα τηλέφωνα από info σαν ρομ έχουν την EU εσύ πως έχεις global την άλλαξες;; ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε. Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα από την έκδοση Global που γράφει το κουτί. Είναι η PFGEUXM Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα από την έκδοση Global που γράφει το κουτί. Είναι η PFGEUXM Και το δικό μου την ίδια φοράει.... Ανάμικτα τα συναισθήματα μέχρι στιγμής...Η μπαταρία θα ήθελα να ήταν λίγο καλύτερη,αλλά εντάξει δεν με έχει κρεμάσει,απλα περίμενα να έβγαζα μια ώρα παραπάνω...Η κάμερα ικανοποιητική,και μάλιστα με την Gcam έχει βελτιωθεί αισθητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts