marlborakis Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Καλησπερα παιδιά. Έχω το note 6 pro. Αξίζει να πάω στο note7? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Κώστα αγόρι μου,πας πλαίσιο και κάθονται όλα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Πάω παμπλικ και γλυτώνω 50 ευρουδακια....κόντρα για το πιτογυρο μένουν .:p ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδιά. Έχω το note 6 pro. Αξίζει να πάω στο note7? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι να κατσεις εκει που εισαι,εκτος εαν θες καλυτερη καμερα,τοτε ναι πας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Το αυτο.... δεν υπάρχει infoguest, μόνο infoquest. Πάνω στην βιασύνη έγραψα g αντί για q,αλλά να μαντέψω ότι και εσύ είσαι κάθε μέρα στον δρόμο,με ζεστή,με κρύο,με βροχή,χιόνι,περνεις μετρήσεις και πρέπει να στείλεις μαζί και στίγμα,και να κάνεις και προσθαφαιρέσεις,και μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να γράψω...Πραγματικά ότι να ναι...Πιανεστε από ασημαντα πράγματα,για να κάνετε τον έξυπνο και να την πείτε στον άλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Πάνω στην βιασύνη έγραψα g αντί για q,αλλά να μαντέψω ότι και εσύ είσαι κάθε μέρα στον δρόμο,με ζεστή,με κρύο,με βροχή,χιόνι,περνεις μετρήσεις και πρέπει να στείλεις μαζί και στίγμα,και να κάνεις και προσθαφαιρέσεις,και μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να γράψω...Πραγματικά ότι να ναι...Πιανεστε από ασημαντα πράγματα,για να κάνετε τον έξυπνο και να την πείτε στον άλλον... Δυστυχως φιλε το επιπεδο του φορουμ γενικα εχει πεσει πολυ, και οι αρμοδιοι σφυριζουν αδιαφορα,πραγμα που αποθαρρυνει να γραψεις και να ασχοληθεις πλεον.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Ας μας το πει και η ινφο.....αλλα ακομα να απαντησουν. Μου λενε μονο με ιμει......καλα αμα το παρω και δεν κατσει η μαγια με το ιμει,τι θα γινει? Οτι ναναι.......:blink: Εγώ παντός έχω και την ομιλία,και το mail από το μαγαζι,με ονοματεπώνυμο μάλλον του ιδιοκτήτη,και screenshot από την σελίδα στο Σκρουτζ/Best Price που λέει ότι είναι της infoquest,και όταν παραλάβω θα τους κάνω ένα τηλέφωνο θα δώσω imei, να δω τι ισχύει...Αύριο μάλλον θα το έχω,θα δείξει... Αν δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν τα πράγματα,ξέρω τι θα κάνω...Απλά είναι τα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Ρε παιδιά πολύ φανατιλα σας έχει πιάσει για υπέρ ή κατά infoquest. Δεν προλαβαίνει κάποιος να ρωτήσει κάτι (πχ έχει ραδιοφωνο ξέρω γω :p ) και αμέσως ξεκινάν οι ατάκες περί εγγύησης κλειδωμάτων κλπ. Έχει καταντήσει κουραστικό τόσο σπαμαρισμα. Στη τελική η infoquest δεν είναι κάτι καινούργιο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν την πολιτική της Ας επιβεβαιώσει ο Δημήτρης όταν παραλάβει με το καλό το αν είναι infoquest και σταματήστε να τρωγεστε με ύφος αυθεντία μάλιστα. Αφού κανένας μας δεν ξέρει τι πραγματικά παίζει. Σε λίγο όμως θα ξέρουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Ρε παιδιά πολύ φανατιλα σας έχει πιάσει για υπέρ ή κατά infoquest. Δεν προλαβαίνει κάποιος να ρωτήσει κάτι (πχ έχει ραδιοφωνο ξέρω γω :p ) και αμέσως ξεκινάν οι ατάκες περί εγγύησης κλειδωμάτων κλπ. Έχει καταντήσει κουραστικό τόσο σπαμαρισμα. Στη τελική η infoquest δεν είναι κάτι καινούργιο. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν την πολιτική της Ας επιβεβαιώσει ο Δημήτρης όταν παραλάβει με το καλό το αν είναι infoquest και σταματήστε να τρωγεστε με ύφος αυθεντία μάλιστα. Αφού κανένας μας δεν ξέρει τι πραγματικά παίζει. Σε λίγο όμως θα ξέρουμε ;) Αντρέα λέω ένα γεγονός,δηλαδή ότι μίλησα μαζί τους και μου επιβαιβεωσαν ότι είναι της infoquest η συσκευή,σήμερα μου στείλανε mail από το κατάστημα λέγοντας το ίδιο,και όμως άλλα μέλη ακυρώνουν τα λεγόμενά μου...Δεν έχω κάποιον λόγο να μην πιστέψω αυτά που έχω ακούσει πρώτα απ' όλα στην συνομιλία με το κατάστημα,δεύτερον την απάντηση και μέσω υπογεγραμμενου mail με ονοματεπώνυμο,αλλά να βασιστώ στα λεγόμενα μελών που είναι σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει...Ξέρω τι εστί infoquest,έχω ταλαιπωρηθεί με ένα τάμπλετ,αλλά αργά η γρήγορα για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρχει απάντηση...Όσο χρειαστεί να την πάρω...Τώρα αν όντως έχει μέσα και το βιβλιαράκι του επίσημου εισαγωγέα όπως μου είπανε,τότε κάτι άλλο παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μαλλον δεν καταλαβατε καλα........το θεμα εδω ειναι οτι δεν απαντα ξεκαθαρα η ινφο.....αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο.....:confused: Να παρουν θεση,και μαλιστα ξεκαθαρη,οχι αφου αγορασω να κανω ελενχο με ιμει......σοβαρα τωρα......:X Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Οπότε αναμένουμε Δημήτρη. :) Στο μεταξύ, οποιος θέλει να πειραματιστει σε gcam ας δοκιμάσει αυτή https://mega.nz/#!3KJgkAaL!yNHV2q3LiVAULsEZV0M0Y950ltIG7LHgP8FOaqYen4I με αυτές τις ρυθμίσεις https://photos.app.goo.gl/S9yRdcfTPmaXZcek7 (δυστυχως δεν παιζουν xml σε αυτη οπότε εβαλα screenshot) Ειναι εξίσου σταθερη με του bsg, δουλεύει κανονικά night sight και ψηφιακό ζουμ αλλα με καλυτερη ποιοτητα στις νυχτερινές. Δυστυχώς όμως δεν φτάνει την φυσικότητα αυτής που χω στησει (υψηλο contrast ενώ δεν εχει denoise επιλογές). Αν έχει πολύ θόρυβο για τα γούστα σας, στο libs αλλάξτε σε default. Το καλο της ειναι οτι σε ακραια σκοτάδια ριχνει λιγο ακόμα τη ταχυτητα και ειναι σαν ενα εμμεσο night sight. ;) Για να χουν νοημα οι ρυθμισεις, προτιμάτε hdr+ enhanced. Edited July 3, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί τρωγεστε για μια συσκευή 150-200€ και γεμίζουμε το νήμα με σπαμ ,να παίρναμε κανένα τηλέφωνο με 500,700,1000 να πω οκ θα το ψάξω μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να είμαι σίγουρος.Πέρυσι πήρα το rn5 από κωτσο στα 220 ενώ μπορούσα να το πάρω με 170-180€, το κράτησα έναν χρόνο δεν έπαθε απολύτως τίποτα δεν πήγε ούτε μια φορά στο σέρβις και πουλήθηκε πριν έναν μήνα για να πάρω το 7 από το Σκρουτζ ,σε αυτά τα χρήματα θεωρώ δεν υπάρχει λόγος να διυλιζουμε τον κονωπα αφού έτσι και αλλιώς η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς θα το κρατήσει το πολυ έναν χρόνο.Αν θέλει κάποιος και μπορεί να δώσει κάτι παραπανω ας το πάρει από τα επίσημα μαγαζιά με καπέλο και δύο χρόνια εγγύηση της infoquest με ότι αυτό συνεπάγεται αν και εφόσον θα το κρατησει πάνω από ένα χρόνο και στην τελική αν πάθει κάτι μετά τον χρόνο από Σκρουτζ και αξίζει να το φτιάξω καλός αλλιώς πέταμα και παίρνω άλλο. Edited July 3, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί τρωγεστε για μια συσκευή 150-200€ ,ειλικρινά να παίρναμε κανένα τηλέφωνο με 500,700,1000 να πω οκ θα το ψάξω μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να είμαι σίγουρος.Πέρυσι πήρα το rn5 από κωτσο στα 220 ενώ μπορούσα να το πάρω με 170-180€, το κράτησα έναν χρόνο δεν έπαθε απολύτως τίποτα δεν πήγε ούτε μια φορά στο σέρβις και πουλήθηκε πριν έναν μήνα για να πάρω το 7 από το Σκρουτζ ,σε αυτά τα χρήματα θεωρώ δεν υπάρχει λόγος να διυλιζουμε τον κονωπα αφού έτσι και αλλιώς η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς θα το κρατήσει το πολυ έναν χρόνο.Αν θέλει κάποιος και μπορεί να δώσει κάτι παραπανω ας το πάρει από τα επίσημα μαγαζιά με καπέλο και δύο χρόνια εγγύηση της infoquest με ότι αυτό συνεπάγεται αν και εφόσον θα το κρατησει πάνω από ένα χρόνο και στην τελική αν πάθει κάτι μετά τον χρόνο από Σκρουτζ και αξίζει να το φτιάξω καλός αλλιώς πέταμα και παίρνω άλλο. Μαλλον δεν καταλαβατε καλα........το θεμα εδω ειναι οτι δεν απαντα ξεκαθαρα η ινφο.....αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο..... Να παρουν θεση,και μαλιστα ξεκαθαρη,οχι αφου αγορασω να κανω ελενχο με ιμει......σοβαρα τωρα...... Εγω σε αυτο το ερωτημα θελω μια απαντηση...... Προφανως και αγοραζεις απο οπου σε συμφερει. @Antretng Στο κομματι του βιντεο παντως η μαμα δεν παλευεται. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μαλλον δεν καταλαβατε καλα........το θεμα εδω ειναι οτι δεν απαντα ξεκαθαρα η ινφο.....αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο..... Να παρουν θεση,και μαλιστα ξεκαθαρη,οχι αφου αγορασω να κανω ελενχο με ιμει......σοβαρα τωρα...... Εγω σε αυτο το ερωτημα θελω μια απαντηση...... Προφανως και αγοραζεις απο οπου σε συμφερει. @Antretng Στο κομματι του βιντεο παντως η μαμα δεν παλευεται. Οι υπόλοιπες είναι ακόμα χειρότερες όμως. Εκτός αν εννοείς ότι θες επιλογή 4k. Διαφορετικά σε indoor με 1080/30fps είναι καλύτερη η στοκ (σύγκριση καρέ καρέ) Τεσπά. Εγώ για τη νέα gcam έγραψα όσον αφορά τη φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Οπότε αναμένουμε Δημήτρη. :) Στο μεταξύ, οποιος θέλει να πειραματιστει σε gcam ας δοκιμάσει αυτή https://mega.nz/#!3KJgkAaL!yNHV2q3LiVAULsEZV0M0Y950ltIG7LHgP8FOaqYen4I με αυτές τις ρυθμίσεις https://photos.app.goo.gl/S9yRdcfTPmaXZcek7 (δυστυχως δεν παιζουν xml σε αυτη οπότε εβαλα screenshot) Ειναι εξίσου σταθερη με του bsg, δουλεύει κανονικά night sight και ψηφιακό ζουμ αλλα με καλυτερη ποιοτητα στις νυχτερινές. Δυστυχώς όμως δεν φτάνει την φυσικότητα αυτής που χω στησει (υψηλο contrast ενώ δεν εχει denoise επιλογές). Αν έχει πολύ θόρυβο για τα γούστα σας, στο libs αλλάξτε σε default. Το καλο της ειναι οτι σε ακραια σκοτάδια ριχνει λιγο ακόμα τη ταχυτητα και ειναι σαν ενα εμμεσο night sight. ;) Για να χουν νοημα οι ρυθμισεις, προτιμάτε hdr+ enhanced. Eυχαριστουμε Αντρεα..Καλυτερα το screenshot..Δεν σκαμπαζουμε ολοι απο xml και πως τις περναμε.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μαλλον δεν καταλαβατε καλα........το θεμα εδω ειναι οτι δεν απαντα ξεκαθαρα η ινφο.....αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο.....:confused: Να παρουν θεση,και μαλιστα ξεκαθαρη,οχι αφου αγορασω να κανω ελενχο με ιμει......σοβαρα τωρα......:X Έχω καταλάβει πολύ καλά τι θες να πεις... Αν η infoquest,δεν ξέρει που πουλάει,σε ποιον πουλάει,η στην χειρότερη δεν αναγνωρίζει τι πουλάει,αυτό είναι άλλο θέμα...Κανονικά έπρεπε να σου είχαν απαντήσει... Ναι υποστηρίζουμε το κατάστημα,η όχι δεν το υποστηρίζουμε...Να πρέπει πρώτα να αγοράσεις και μετά να σου απαντήσουν είναι μπακαλιστικη νοοτροπία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Μαλλον δεν καταλαβατε καλα........το θεμα εδω ειναι οτι δεν απαντα ξεκαθαρα η ινφο.....αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο..... Να παρουν θεση,και μαλιστα ξεκαθαρη,οχι αφου αγορασω να κανω ελενχο με ιμει......σοβαρα τωρα...... Εγω σε αυτο το ερωτημα θελω μια απαντηση...... Προφανως και αγοραζεις απο οπου σε συμφερει. @Antretng Στο κομματι του βιντεο παντως η μαμα δεν παλευεται.Λογικό είναι η infoquest να ζητάει IMEI γιατί μπορεί πχ το συγκεκριμένο μαγαζί να παίρνει και από την infoquest αλλά και από αλλού οπότε δεν μπορεί να απαντήσει αν δεν δώσεις IMEI γιατί αν σου πούνε είναι δικό της και ο έμπορος αυτό που θα σου δώσει θα είναι από άλλη παρτίδα πχ από εισαγωγή θα τους τραβήξεις μια αγωγή για παραπληροφόρηση και ψευδή στοιχεία και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Έχω καταλάβει πολύ καλά τι θες να πεις... Αν η infoquest,δεν ξέρει που πουλάει,σε ποιον πουλάει,η στην χειρότερη δεν αναγνωρίζει τι πουλάει,αυτό είναι άλλο θέμα...Κανονικά έπρεπε να σου είχαν απαντήσει... Ναι υποστηρίζουμε το κατάστημα,η όχι δεν το υποστηρίζουμε...Να πρέπει πρώτα να αγοράσεις και μετά να σου απαντήσουν είναι μπακαλιστικη νοοτροπία... Αυτο ακριβως........απαραδεκτοι σε αυτο το κομματι..... @highland1 Και θα μυρισω τα νυχια μου απο ποιον προμηθευτη ειναι η συσκευη που θα αγορασω? Δεν ειναι λυση παντα το δικαστικο σεναριο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Αυτο ακριβως........απαραδεκτοι σε αυτο το κομματι..... @highland1 Και θα μυρισω τα νυχια μου απο ποιον προμηθευτη ειναι η συσκευη που θα αγορασω? Δεν ειναι λυση παντα το δικαστικο σεναριο.Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος πας και αγοράζεις από τους επίσημους μεταπωλητές όλα τα άλλα έχουν ένα ρίσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί τρωγεστε για μια συσκευή 150-200€ και γεμίζουμε το νήμα με σπαμ ,να παίρναμε κανένα τηλέφωνο με 500,700,1000 να πω οκ θα το ψάξω μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να είμαι σίγουρος.Πέρυσι πήρα το rn5 από κωτσο στα 220 ενώ μπορούσα να το πάρω με 170-180€, το κράτησα έναν χρόνο δεν έπαθε απολύτως τίποτα δεν πήγε ούτε μια φορά στο σέρβις και πουλήθηκε πριν έναν μήνα για να πάρω το 7 από το Σκρουτζ ,σε αυτά τα χρήματα θεωρώ δεν υπάρχει λόγος να διυλιζουμε τον κονωπα αφού έτσι και αλλιώς η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς θα το κρατήσει το πολυ έναν χρόνο.Αν θέλει κάποιος και μπορεί να δώσει κάτι παραπανω ας το πάρει από τα επίσημα μαγαζιά με καπέλο και δύο χρόνια εγγύηση της infoquest με ότι αυτό συνεπάγεται αν και εφόσον θα το κρατησει πάνω από ένα χρόνο και στην τελική αν πάθει κάτι μετά τον χρόνο από Σκρουτζ και αξίζει να το φτιάξω καλός αλλιώς πέταμα και παίρνω άλλο. Αυτό ακριβώς...Εγώ θα το έχω για δεύτερη συσκευή,μπορεί να σπάσει σε μια βδομάδα,μήνα,κλπ κλπ, και το περνώ για να αφήσω λίγο σε ησυχία το Note 8,που δουλεύω με αυτό... Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό,αν ισχύει ένα γεγονός,η αν ο εισαγωγέας χρησιμοποιει δύο μέτρα και δύο σταθμά...Δεν θα καθόμουνα να ασχοληθώ για μια συσκευή των 200€,αλλά όταν κάτι γράφεται πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη υποστήριξη...Αν το έφερνα από Κίνα,η από Σκρουτζ παραεισαγωγης όπως είναι στο σύνολο,δεν θα την έψαχνα,εδώ όμως αλλάζει το πράγμα...Αυτό προσπαθώ να διαπιστώσω...Τι πραγματικά ισχύει...Εγώ εδω το κλείνω,θα ξαναγράψω αφού παραλάβω,και μιλήσω με τον εισαγωγέα.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικό είναι η infoquest να ζητάει IMEI γιατί μπορεί πχ το συγκεκριμένο μαγαζί να παίρνει και από την infoquest αλλά και από αλλού οπότε δεν μπορεί να απαντήσει αν δεν δώσεις IMEI γιατί αν σου πούνε είναι δικό της και ο έμπορος αυτό που θα σου δώσει θα είναι από άλλη παρτίδα πχ από εισαγωγή θα τους τραβήξεις μια αγωγή για παραπληροφόρηση και ψευδή στοιχεία και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν Κοίτα σωστό και αυτό που γράφεις,αλλά στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο κατάστημα αναφέρει ότι είναι του επίσημου εισαγωγέα στην περιγραφή του προϊόντος,άρα έπρεπε να υπήρχε απαντηση...Σε όλα τα άλλα καταστήματα απλά αναφέρουν EU και ξέρεις τι περνεις... Μπορεί μετά να φερουν και παραεισαγωγης,θα αλλάξουν όμως την περιγραφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδεύεστε? Τι θέλετε να σας πει η infoquest? να βάλει στο χέρι της στη φωτιά ότι ένα κατάστημα άλλο δίνει μόνο αυτά που παίρνει από την ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Αυτό ακριβώς...Εγώ θα το έχω για δεύτερη συσκευή,μπορεί να σπάσει σε μια βδομάδα,μήνα,κλπ κλπ, και το περνώ για να αφήσω λίγο σε ησυχία το Note 8,που δουλεύω με αυτό... Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό,αν ισχύει ένα γεγονός,η αν ο εισαγωγέας χρησιμοποιει δύο μέτρα και δύο σταθμά...Δεν θα καθόμουνα να ασχοληθώ για μια συσκευή των 200€,αλλά όταν κάτι γράφεται πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη υποστήριξη...Αν το έφερνα από Κίνα,η από Σκρουτζ παραεισαγωγης όπως είναι στο σύνολο,δεν θα την έψαχνα,εδώ όμως αλλάζει το πράγμα...Αυτό προσπαθώ να διαπιστώσω...Τι πραγματικά ισχύει...Εγώ εδω το κλείνω,θα ξαναγράψω αφού παραλάβω,και μιλήσω με τον εισαγωγέα.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα σωστό και αυτό που γράφεις,αλλά στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο κατάστημα αναφέρει ότι είναι του επίσημου εισαγωγέα στην περιγραφή του προϊόντος,άρα έπρεπε να υπήρχε απαντηση...Σε όλα τα άλλα καταστήματα απλά αναφέρουν EU και ξέρεις τι περνεις... Μπορεί μετά να φερουν και παραεισαγωγης,θα αλλάξουν όμως την περιγραφή...Το κατάστημα μπορεί να γράφει ότι θέλει και ότι του καπνίσει μπορεί να σου πει ότι έχει πάνω και το snapdragon 845 ,εγώ όμως σαν αντιπροσωπεία και εφόσον το κατάστημα δεν είναι από τις μεγάλες αλυσίδες που συνεργάζομαι για να έχω τον κ@λο μου καλυμμένο θα ζητούσα IMEI και αν είναι από τους μεταπωλητές που συνεργάζεται η infoquest τοτε φυσικά είναι δικό της λάθος που ζητάει imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδεύεστε? Τι θέλετε να σας πει η infoquest? να βάλει στο χέρι της στη φωτιά ότι ένα κατάστημα άλλο δίνει μόνο αυτά που παίρνει από την ίδια? Δεν ξέρεις γιατί? Να σου πω ...αν θέλεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλλον δεν καταλαβατε καλα........το θεμα εδω ειναι οτι δεν απαντα ξεκαθαρα η ινφο.....αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο.....:confused: Να παρουν θεση,και μαλιστα ξεκαθαρη,οχι αφου αγορασω να κανω ελενχο με ιμει......σοβαρα τωρα......:X Έτσι είναι η κατάσταση τι δεν καταλαβαίνεις? Υ.Γ Και κανείς νομίζω δεν είναι με το μέρος της info αλλά ούτε και με την κοροϊδία των υπόγειων....μακάρι να είναι και αυτά καλυμμένα από αυτήν και να τα παίρνουμε φθηνότερα και με εγγύηση Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 3, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 τι ξεκάθαρα δηλ να σας απαντήσει η infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Πάω παμπλικ και γλυτώνω 50 ευρουδακια....κόντρα για το πιτογυρο μένουν .:p Ακόμα καλύτερα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Εγώ βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια........εάν απάντηση η ινφο θα το ποσταρω. Αγοράστε από οπού σας φωτίσει ο Ύψιστος.....και η τσέπη σας.:happy: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 αφού απάντησε η infoquest και είπε ότι είναι προμηθευτής τους το κατάστημα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts