vag74 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Μιλάω κυρίως για νύχτα Ανδρέα. Θα τραβήξω φωτό να δεις. Στις ρυθμίσεις πειράζω κάτι; Το είχα αφήσει με τις δικές του και απλά έβαλα το xml σου Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠώς έβαλες το xml; Γιατί με τις ρυθμίσεις που έδωσε ο Ανδρέας έχω πάθει σοκ, φοβερή ποιότητα η κάμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Μιλάω κυρίως για νύχτα Ανδρέα. Θα τραβήξω φωτό να δεις. Στις ρυθμίσεις πειράζω κάτι; Το είχα αφήσει με τις δικές του και απλά έβαλα το xml σου Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν λες το έβαλες εννοείς στο φάκελο ή το φορτωσες κιόλας ; Για στείλε κάνα screenshot με ρυθμίσεις όπως και του viewfinder. Θεωρητικά οι ρυθμίσεις είναι έτοιμες. Ίσως μόνο στα denoise της μπροστινής να χρειάζεται να κλείσεις τους διακόπτες να βγεις, καθαρίσεις ram, ξαναμπείς και να ανοίξεις τους διακόπτες (μερικές φορές παίζει bug στις gcam με xml και denoise). Αλλά αυτό είναι μόνο για την μπροστινή και μόνο για να έχεις μικροτερο noise reduction. Υ.Γ. Ρε μπας και εννοείς σκοτάδια και η άλλη έχει όριο πιο αργό shutter στα τελικιασματα; Αν ναι, αναμενόμενο να βγάζει καλύτερα. Στη σύγκριση βάλε στοκ των 2 gcams και δοκίμασε φωτισμένο δρόμο (πχ μπαλκονι σου προς κάπου που έχει φως) και εσωτερικό σπιτιού (πχ σαλόνι) Edited May 25, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Οι λιγότερο μερακλήδες που αρκούνται σε αυτή του bsg, ας κάνουν τον κόπο να ανεβάσουν ένα link της τελευταίας gcam. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Οι λιγότερο μερακλήδες που αρκούνται σε αυτή του bsg, ας κάνουν τον κόπο να ανεβάσουν ένα link της τελευταίας gcam. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Εδώ είσαι. https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.2.030_RN7_V1plusplus_FINAL.apk Θα πρότεινα να αφήσεις κλειστό το remove dots αλλιώς μπορεί να χάνει σε ποιότητα όταν τραβάς σε κάποιες συνθήκες indoor. Έχω το έχω ενεργό επειδή την έχω για δεύτερη μόνο για ημερήσιες τοπία... Αν και σιγά σιγά βρίσκω ότι δεν αξίζει ο κόπος. Δεν είναι τόσο σπουδαίο το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αντρέα για τη gcam που χρησιμοποιείς, από ποιο site μπαίνουμε για να παρακολουθούμε τις version που βγαίνουνε; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αντρέα για τη gcam που χρησιμοποιείς, από ποιο site μπαίνουμε για να παρακολουθούμε τις version που βγαίνουνε; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Στο κλασσικο site που τις εχει ολες ( https://www.celsoazevedo.com/ ) κοίτα του fu24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Στο κλασσικο site που τις εχει ολες ( https://www.celsoazevedo.com/ ) κοίτα του fu24.Ωραίος, του fu24 τη σελίδα ήθελα :) Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αντρέα, ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Να ρωτήσω κάτι αν το έχετε προσέξει; Παρατήρησα ότι βάζοντας το GPS στην "εξοικονόμηση μπαταρίας", αδυνατεί να ανιχνεύσει την τοποθεσία. Πρέπει αναγκαστικά να το έχω στην "υψηλή ακρίβεια" για να δουλέψει. Κάτι τέτοιο στο pocophone δε μου το έκανε. Δούλευε κανονικοτατα ακόμα και στην "εξοικονόμηση μπαταρίας". Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Το λοιπόν, έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία. Χθες που ξεσφράγισα, ήταν στο 89%. Του έχω ρουφήξει το αίμα (καταλαβαίνετε τώρα, στήσιμο από την αρχή, εφαρμογές, πειραματισμοί κ.τ.λ.) και αυτή τη στιγμή που γράφω, μετά από 24 ώρες και κάτι λεπτά και με sot που αγγίζει τις 7 ώρες, είμαι στο 17%. Στα της κάμερας τώρα, δε με ικανοποίησε καθόλου η gcam. Τουλάχιστον με τις μαμά ρυθμίσεις. Το μόνο που έκανα ήταν να ενεργοποιήσω το hdr+ enchanced. Όλα τα άλλα τα άφησα στις default ρυθμίσεις. Ίσως να ήθελε πείραγμα το saturation. Δεν ξέρω. Οι φωτό βγήκαν όλες πολύ ξεπλυμένες. Θεωρώ ότι αυτές που βγάζει η stock camera, είναι απείρως καλύτερες. Παρακάτω παραθέτω μερικές από αυτές. Πρώτα είναι η stock camera και μετά η gcam. Edited May 25, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Εγώ θεωρώ ότι την πραγματική εξοικονόμη μπαταρίας στο GPS την κάνει η επιλογή "συσκευή μόνο". Είτε έχεις την υψηλή ακρίβεια είτε την εξοικονόμηση, οι εφαρμογές θα παίρνουν μέσω 4g ή wifi το στίγμα, ενώ στη "συσκευή μόνο" κόβονται όλες οι συνδέσεις. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι όταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και ζητήσεις GPS, αυτό θα συνεχίσει να ψάχνει μέχρι να βρει ουρανό Η εξοικονόμη μπαταρίας κάνει οικονομία μόνο όταν κάνεις πλοήγηση αλλά χωρίς όμως να έχεις ακρίβεια Το κινητό μας βέβαια έχει τόσο καλή μπαταρία που εγώ προσωπικά το έχω στην υψηλή ακρίβεια, απλα έχω απενεργοποιήσει το ιστορικό τοποθεσίας Stock, AI on 2019-05-25_11-02-45 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Edited May 25, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Τα γνωρίζω αυτά που λες. Δε με νοιάζει να κάνω οικονομία στην μπαταρία. Απλά το ανέφερα γιατί εμένα όταν το βάζω στην "εξοικονόμηση μπαταρίας", σταματάει να δουλεύει το gps. Ούτε ο καιρός κάνει ανανέωση, ούτε οι χάρτες δουλεύουν. Μόνο όταν το βάλω στην "υψηλή ακρίβεια" δείχνει να δουλεύει. Αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Η φωτό σου εξαιρετική. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 @jimteo το awb το χεις σε google ή system? Δοκίμασε να αλλάξεις ρύθμιση μήπως το προτιμάς (θυμάμαι της google ξεπλενε). Διαφορετικά ίσως πρέπει να δοκιμάσεις αλλά libs (δεν έχει τέτοια ρύθμιση αυτή που έχεις) ή όπως είπες και συ να ανεβάσεις saturation. Μην ξεχνάμε ότι το saturation, contrast κλπ είναι και θέμα προτιμήσεων. Ακόμα και το model ή έκδοση gcam παίζει ρόλο. Δοκίμασε μια και αυτή που προτείνω. Αλλιως δοκίμασε αλλά libs. Ειδικά του bulkin ή arnova έχει πολλά libs να δοκιμάσεις. Στο poco ποια είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Στο poco είχα και πάλι του bsg. Εκεί βέβαια τα έβγαζε πολύ ζωντανά τα χρώματα. Θα δοκιμάσω αυτά που μου λες και θα επανέλθω. Η stock πάντως μου άρεσε αρκετά. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη φωτογραφία, τη βρήκα πολύ καλή. Να επισημάνω, αν και φαίνεται και στην υπογραφή, ότι μιλάω για το pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Στο poco είχα και πάλι του bsg. Εκεί βέβαια τα έβγαζε πολύ ζωντανά τα χρώματα. Θα δοκιμάσω αυτά που μου λες και θα επανέλθω. Η stock πάντως μου άρεσε αρκετά. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη φωτογραφία, τη βρήκα πολύ καλή. Να επισημάνω, αν και φαίνεται και στην υπογραφή, ότι μιλάω για το pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Το pro έχει άλλο αισθητήρα. Οπότε εκεί θα παίζει διαφορετικά η στοκ και gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Εγώ θεωρώ ότι την πραγματική εξοικονόμη μπαταρίας στο GPS την κάνει η επιλογή "συσκευή μόνο". Είτε έχεις την υψηλή ακρίβεια είτε την εξοικονόμηση, οι εφαρμογές θα παίρνουν μέσω 4g ή wifi το στίγμα, ενώ στη "συσκευή μόνο" κόβονται όλες οι συνδέσεις. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι όταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και ζητήσεις GPS, αυτό θα συνεχίσει να ψάχνει μέχρι να βρει ουρανό Η εξοικονόμη μπαταρίας κάνει οικονομία μόνο όταν κάνεις πλοήγηση αλλά χωρίς όμως να έχεις ακρίβεια Το κινητό μας βέβαια έχει τόσο καλή μπαταρία που εγώ προσωπικά το έχω στην υψηλή ακρίβεια, απλα έχω απενεργοποιήσει το ιστορικό τοποθεσίας Stock, AI on 2019-05-25_11-02-45 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Πω ρε φιλε,τι χρωματα ειναι αυτα??:blink: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 εγωδεν εχω βαλει την τελευταια ενημερωση για να μην χασω και εγω το WIFICALL που μου ειναι απαραιτητο λογω κακου σηματος εδω που μενω η ερωτηση ειναι η αναβαθμιση η τελευταια τι διορθωνει .. .και σε οσους την εγκατεστησαν.. με ποιο τροπο επανεφεραν και αν λειτουργει κανονικα το wificall+volte.... σε ολους..οπως πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 εγωδεν εχω βαλει την τελευταια ενημερωση για να μην χασω και εγω το WIFICALL που μου ειναι απαραιτητο λογω κακου σηματος εδω που μενω η ερωτηση ειναι η αναβαθμιση η τελευταια τι διορθωνει .. .και σε οσους την εγκατεστησαν.. με ποιο τροπο επανεφεραν και αν λειτουργει κανονικα το wificall+volte.... σε ολους..οπως πριν..Στο τι περιέχει η αναβάθμιση δες τη φωτογραφία. Επίσης η λύση που ζητάς είναι γράψε στο dialer τους παρακάτω κωδικούς να γίνουν disable οι επιλογές και θα φανούν όλα όπως πριν VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#* Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Στο poco είχα και πάλι του bsg. Εκεί βέβαια τα έβγαζε πολύ ζωντανά τα χρώματα. Θα δοκιμάσω αυτά που μου λες και θα επανέλθω. Η stock πάντως μου άρεσε αρκετά. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη φωτογραφία, τη βρήκα πολύ καλή. Να επισημάνω, αν και φαίνεται και στην υπογραφή, ότι μιλάω για το pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 ProΔυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εμάς η κάμερα του pro είναι λίγο καλύτερη την ημέρα,με gcam το redmi note 7 το απλό είναι πολύ ανώτερο σε ότι συγκριτικό έχω δει, χάνει μόνο στο night sight Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Μάλιστα. Το δυστυχώς πηγαίνει στο ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη gcam; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Μάλιστα. Το δυστυχώς πηγαίνει στο ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη gcam; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 ProΑκριβώς φίλε μου γιατί με την gcam και τις ρυθμίσεις του Ανδρέα έχω να δω τέτοια λεπτομέρεια και φυσικότητα σε πορτραίτα από εποχής pixel xl Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Για δειτε μια που εβγαλα χθες με την gcam που προτείνω. Βεβαια την πείραξα λιγο (contrast, βινιετα κλπ) https://photos.app.goo.gl/QoW4ZGTiS5xU7EcUA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Για δειτε μια που εβγαλα χθες με την gcam που προτείνω. Βεβαια την πείραξα λιγο (contrast, βινιετα κλπ) https://photos.app.goo.gl/QoW4ZGTiS5xU7EcUAΆψογη, ίσως επειδή έρχομαι από iPhone, ίσως την ήθελα ένα κλικ πιο σκοτεινή. Έφτασε ο καιρός που συσκευές των 200-250€ δεν έχουν να ζηλέψουν από τις ναυαρχίδες Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Άψογη, ίσως επειδή έρχομαι από iPhone, ίσως την ήθελα ένα κλικ πιο σκοτεινή. Έφτασε ο καιρός που συσκευές των 200-250€ δεν έχουν να ζηλέψουν από τις ναυαρχίδες Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Αν σου αρεσουν με χαμηλότερη έκθεση, έχει ρύθμιση (μονιμη) για exposure compensation. Βάλτο -0.5 και θα είναι πιστευω στο γούστο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Έχω ένα ασυνήθιστο πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν κι εφόσον γνωρίζετε. Κατά το στήσιμο του τηλεφώνου, σου ζητάει να κάνεις σύνδεση στο λογαριασμό Google που έχεις. Σωστά; Ενώ λοιπόν με αναγνωρίζει κανονικά όσον αφορά το playstore και την εφαρμογή Gmail (μπαίνω κανονικοτατα σε αυτές τις δύο εφαρμογές), δειχνει να έχει πρόβλημα στο chrome και στο συγχρονισμό των επαφών. Στο μεν chrome μου βγάζει συνέχεια "συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google" αλλά όταν κάνω να συνδεθώ, μου λέει ότι ο λογαριασμός υπάρχει ήδη. (Λογικό. Αφού έχω ήδη συνδεθεί κατά το στήσιμο του τηλεφώνου) Τις δε επαφές δε μου τις εμφανίζει πουθενά. Το πιο κουλό απ' όλα είναι ότι πηγαίνω "ρυθμίσεις" - "συγχρονισμός", μου εμφανίζει τον λογαριασμό google και πατάω "συγχρονισμό". Τώρα τι συγχρονίζει, ένας Θεός ξέρει. Εν συνεχεία πηγαίνω "επαφές" - "ρυθμίσεις" - "επιλογή επαφών για εμφάνιση", προκειμένου να βρω τις επαφές google και να τις επιλέξω. Δεν τις βρίσκω όμως πουθενά. Μου εμφανίζει μόνο επαφές Viber, κάρτας sim, mi cloud και τα ρέστα. Τελικά τι μπορεί να συμβαίνει;;; Είναι δυνατόν να αναγνωρίζει τον λογαριασμό google μόνο στα μισά; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts