taliban Δημοσιεύτηκε January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2019 (edited) Παρουσιάστηκε σήμερα με πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια επάνω του εκτός από την κάμερα του..... Αναλυτικά στοιχεία : NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (3CA) Cat9 450/50 Mbps GPRS Yes EDGE Yes LAUNCH Announced 2019, January Status Coming soon. Exp. release 2019, January 15 BODY Dimensions 159.2 x 75.2 x 8.1 mm (6.27 x 2.96 x 0.32 in) Weight 186 g (6.56 oz) SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.3 inches, 97.4 cm2 (~81.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~409 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 5 PLATFORM OS Android 9.0 (Pie); MIUI 10 Chipset Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm) CPU Octa-core (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260) GPU Adreno 512 MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) Internal 64 GB, 4/6 GB RAM or 32 GB, 3 GB RAM MAIN CAMERA Dual 48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF 5 MP, f/2.4, depth sensor Features Dual-LED flash, HDR, panorama Video 1080p@30/60/120fps, (gyro-EIS) SELFIE CAMERA Single 13 MP Features HDR Video 1080p@30fps SOUND Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes- Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS Infrared port Yes Radio FM radio, recording USB 2.0, Type-C 1.0 reversible connector FEATURES Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass - Fast battery charging (Quick Charge 4) BATTERY Non-removable Li-Po 4000 mAh battery Για την ώρα βλέπω ότι απουσιάζει η band 20 , αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα βγάλουν global έκδοση..... και εδώ μερικές φωτό του και ένα πρώτο review https://youtu.be/qNeti-FR_Vo Οδηγός για κάμερα, φωτογραφίες, βίντεο και gcam Updated οδηγός gcam Edited September 4, 2019 by XP130TD Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Θα σαρώσει τα πάντα... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Θα σαρώσει τα πάντα... Δεν ειναι κινητο σαρωτης ειναι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Subscribe! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Δε βλέπω κάπου την Β20... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Δε βλέπω κάπου την Β20... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροφανώς αυτή δεν είναι η Global έκδοση. Θα υπάρξει και τέτοια ως Note 7 pro υποθέτω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ταφόπλακα για όσους αγόρασαν το redmi note 6 pro,ένας από αυτούς είμαι και εγώ, το οποίο ποτέ δεν το είδαν σοβαρά οι "της xiaomi " Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Site για αγορά οταν βγει ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μία πρώτη ένδειξη τιμών https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-7-6gb-64gb προσοχή μιλάμε για την κινέζικη έκδοση με αγγλικά και κινέζικα μόνο ως γλώσσες και χωρίς την B20. Το κουφό είναι ότι το banggood αναφέρει αποστολή σε 2 ημέρες ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 ΑΡΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ!!!!Δεν μπορώ να μην το πάρω αφού ακόμα και ο προ-προ πάππους του --Redmi 1s κοινώς Redrice --δουλεύει ακόμη, σχεδόν απροβλημάτιστα!!! ΟΚ αυτό δεν ήταν της σειράς note αλλά για μένα το ίδιο κάνει!! Όταν το είχα αγοράσει τότε, κανένας δεν ήξερε την ΧΙΑΟΜΙ.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Βλέπω να κάνω την μετάβαση από Redmi Note 4 στο 7 όταν με το καλό έρθει η global έκδοση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ταφόπλακα για όσους αγόρασαν το redmi note 6 pro,ένας από αυτούς είμαι και εγώ, το οποίο ποτέ δεν το είδαν σοβαρά οι "της xiaomi " Για ποιον λόγο??? Πιστεύω θα έχει υποστήριξη απ την εταιρεία Site για αγορά οταν βγει ? Κλασικά κινεζομαγαζα (banggood, gearbest) Μία πρώτη ένδειξη τιμών https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-7-6gb-64gb προσοχή μιλάμε για την κινέζικη έκδοση με αγγλικά και κινέζικα μόνο ως γλώσσες και χωρίς την B20. Το κουφό είναι ότι το banggood αναφέρει αποστολή σε 2 ημέρες ! Αυτά μπορεί να λένε ότι το έχουν ήδη διαθέσιμο :lol: Βλέπω να κάνω την μετάβαση από Redmi Note 4 στο 7 όταν με το καλό έρθει η global έκδοση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το ίδιο σκέφτηκα και αναλόγως την τιμή θα πραξω Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εντάξει μην είστε υπερβολικοί για ταφόπλακα στο Note 6 Pro... Και το Νote 6 και το 5 μια χαρά φρέσκα είναι και καθώς έχουν μοσχοπουλήσει θα τα στηρίξει η Xiaomi... Για να είμαι ειλικρινής ήμουν ανάμεσα σε Note 6 Pro και Μi 8 Lite και ήμουν έτοιμος για παραγγελία ενός από τα 2, μιας και παίζουν σε δυνατές προσφορές αυτές τις μέρες, αλλά μιας και το Redmi 4 Prime μου αντέχει ακόμα μια χαρά, λέω να κάνω υπομονή για αυτό... Πιστεύω λογικά γρήγορα θα βγει και η Global, μένει να δούμε και τις τιμές στα γνωστά μαγαζιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 ΑΡΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ!!!!Δεν μπορώ να μην το πάρω αφού ακόμα και ο προ-προ πάππους του --Redmi 1s κοινώς Redrice --δουλεύει ακόμη, σχεδόν απροβλημάτιστα!!! ΟΚ αυτό δεν ήταν της σειράς note αλλά για μένα το ίδιο κάνει!! Όταν το είχα αγοράσει τότε, κανένας δεν ήξερε την ΧΙΑΟΜΙ.- Respect συνάδελφε! και εγώ το είχα πάρει το 2014 την άνοιξη και παίζει ακόμα, και έχει φάει και σφυροκόπημα από το παιδί και τη σύζυγο! Και το βλέπω για αρκετά χρόνια ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 το κινητο σκιζει.εχω μια απορια.το κινητο θα φοραει στην αρχη τον αισθητηρα της samsung.τι διαφορα εχει απο τον αντιστοιχο αισθητηρας της sony των 48 mp.ποιος ειναι καλυτερος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsts Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) το κινητο σκιζει.εχω μια απορια.το κινητο θα φοραει στην αρχη τον αισθητηρα της samsung.τι διαφορα εχει απο τον αντιστοιχο αισθητηρας της sony των 48 mp.ποιος ειναι καλυτερος; Πρέπει να έχει σημαντική διάφορα : https://sparrowsnews.com/2019/01/07/difference-in-sony-imx586-vs-samsung-gm1-48mp-sensor-explained-by-honor-general-product-manager-xiong-junmin/ Το τέλος του άρθρου τα λέει όλα: The GM1’s 48 million pixels is essentially 12 million pixels. Even if the phone can output 48 megapixel photos, it is more like interpolation. The IMX586 is truly a traditionally defined 48 million pixel. Edited January 11, 2019 by kapsts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 ελπίζω να μη χρειαστεί να ψάνουμε πάλι για gcam. ας φτιάξουν επιτέλους το λογισμικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) ελπίζω να μη χρειαστεί να ψάνουμε πάλι για gcam. ας φτιάξουν επιτέλους το λογισμικό τους. Μια χαρά το έχουν φτιάξει Στο TOP15 Βλέπουμε 2 SAMSUNG και 3 ΧΙΑΟΜΙ... Πόσο ακόμα να βελτιώσει το λογισμικό τους. Μην ξεχνάς ότι ήταν στον πάτο. Edited January 11, 2019 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Band 20? NFC? AI? Dual SIM+ SD? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Band 20? ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ Β20 NFC? ΟΧΙ AI? ΝΑΙ Dual SIM+ SD? SIM Hybrid Dual SIM Edited January 11, 2019 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 SIM Hybrid Dual SIM FM θα έχει; Πάντως Mε hybrid dual SIM, xωρις NFC, υστερεί από το ASUS ZENFONE MAX PRO M2 4+64 stock Android Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μια χαρά το έχουν φτιάξει Στο TOP15 Βλέπουμε 2 SAMSUNG και 3 ΧΙΑΟΜΙ... Πόσο ακόμα να βελτιώσει το λογισμικό τους. Μην ξεχνάς ότι ήταν στον πάτο. εσυ μιλάς για την σειρα mi και εγω για τη redmi. .... αν δε δω την υλοποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Fm απ όσο είδα θα έχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fforward72 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Notification light μονοχρωμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/01/12/xiaomi-redmi-note-7-excellent-48mp-camera/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts