HonorGR_Official Δημοσιεύτηκε December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2018 μέγεθος 156.9 x 75.4 x 8.1 mm, 180 g Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Οθόνη 6.4" 1080 x 2310 OS Android 9.0 (Pie) Chipset Hisilicon Kirin 980 CPU (2x2.6 GHz Cortex-A76 & 2x1.92GHz Cortex-A76 & 4x1.8 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G76 MP10 Μνήμη RAM 6/8GB, Storage 128GB ή RAM 8GB, Storage 256GB επέκταση με microSD έως 256GB (dedicated slot) Κάμερα 48 MP (Sony IMX586) + TOF 3D stereo camera Front Camera 25 MP, f/2.0 Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac bluetooth 5.0 GPS με dual band A-GPS, GLONASS, BDS USB 3.1, Type-C 1.0 reversible connector Αισθητήρες Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass Μπαταρία Μη αφαιρούμενη Li-Po 4000mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 (edited) Πάρα πολύ καλό κινητό και φαίνεται ότι θα έχει και λογική τιμή! Αν έχει και καλά ηχεία θα είναι πολύ καλύτερο ακόμα και του MATE 20 PRO. Edited December 27, 2018 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Πότε θα έρθει με το καλό Ελλάδα αν παρουσιάστηκε εχθές?Περιμένω πως και πως αυτο και το magic 2!!Ήμουνα αναμεσα σε mi8 και OP6 αλλά είπα να περιμένω τις νέες εμφανίσεις διάφορων κινητών που έρχονται.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 χθες παρουσιάστηκε στην Κίνα στην Ευρώπη επίσημα θα παρουσιαστεί στις 22 Ιανουαρίου Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Φαινεται αρκετά ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Τελικά από ότι βλέπω στο YouTube όλοι το έχουν στα χέρια τους και κάνουν review απορώ τελικά στις 22/1 τι θα παρουσιάσουν μάλλον την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 569€ λοιπόν.... Ήλπιζα σε λίγο καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 569 ευρώ για Ελλάδα?τελικά θα συνδέεται με monitor, θα έχει dock station αν το λέω σωστά? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλημέρα. Είδα σε Ελληνικό site επίσημη τιμή για Ελλάδα 669€ για την 6/128 και 759€ για την 8/256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 569€ λοιπόν.... Ήλπιζα σε λίγο καλύτερη τιμή. Μακάρι να είχε τόσο... οι ελληνικές τιμές όπως βλέπεις από πάνω είναι άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 τις τιμες αυτές διαβασα και εγώ. Γνωρίζει μήπως κανείς αν τελικά θα έχει επεκτασιμο χώρο μνήμης με κάρτα sd ή nano memory card? Καπου λένε ναι καπου λενε οχι. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η αληθεια πως για κινητο χωρις amoled οθονη ειναι λίγο τσιμπημένο. Ποντάρουν στον επεξεργαστή που ειναι δυνατός και στα specs της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Πανέμορφο αλλα πανάκριβο εδώ. Προερχομενος για λιγο από mate 20....δε θα με ενοχλουσε τοσο η lcd αν η τιμη είναι χαμηλοτερη…. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Μερικα reviews: https://www.androidcentral.com/honor-view-20-review https://www.techradar.com/reviews/honor-view-20-review/2 https://www.gsmarena.com/honor_view_20-review-1880.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Μερικα reviews: https://www.androidcentral.com/honor-view-20-review https://www.techradar.com/reviews/honor-view-20-review/2 https://www.gsmarena.com/honor_view_20-review-1880.php ευχαριστούμε πολύ.....πιανω μπυριτσα και πατατάκια και αρχιζω το ψαξιμο….παντως φαινεται πολύ αξιολογο εργαλειο….:) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Εκτιμώ ότι θα είναι η καλύτερη πρόταση μέχρι την έλευση του oneplus 7 στην κατηγορία που θα παίζει μαζί με 6t, mi mix 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Εκτιμώ ότι θα είναι η καλύτερη πρόταση μέχρι την έλευση του oneplus 7 στην κατηγορία που θα παίζει μαζί με 6t, mi mix 3... πολύ σωστα,,,,και η πιο οικονομικη ισως προταση….αυτό το v που κανει πισω σε αλλαγη φωτισμου….δεν υπαρχει…. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 αντε με το καλο να μας διαφωτισουν χρηστες πλεον της συσκευης σημερα ειδα εδώ και την πρωτη αγγελια - πωληση…:) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Σε κάποια συγκριτικά που είδα μεταξύ της συσκευής του τίτλου και του Mate 20 Pro, φαίνεται πως το View 20 υπερτερεί στη φωτογραφία αλλά χάνει αισθητά στο video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Σε κάποια συγκριτικά που είδα μεταξύ της συσκευής του τίτλου και του Mate 20 Pro, φαίνεται πως το View 20 υπερτερεί στη φωτογραφία αλλά χάνει αισθητά στο video. ναι ετσι δειχνει...αλλα σε χαμηλο φωτισμο ?? να πουμε την αληθεια μηπως τα φουσκωνουν και λιγο στα συγκριτικα ?? παντως σαν τιμη...σχεδιασμος..ρολαρισμα...είναι σουπερ…. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 ναι ετσι δειχνει...αλλα σε χαμηλο φωτισμο ?? να πουμε την αληθεια μηπως τα φουσκωνουν και λιγο στα συγκριτικα ?? παντως σαν τιμη...σχεδιασμος..ρολαρισμα...είναι σουπερ…. Δες και θα καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Δες και θα καταλάβεις τι εννοώ. ευχαριστω πολύ...κατατοπιστικοτατο βιντεο….καλυτερη λεπτομερεια...βαθος πεδιου και αποτυπωση χρωματων το v...ειδικα στις ημερησιες και στα σκηνικα με την ερημο κανει μπαμ….αλλα και στο βραδυ,....σε μερικες ….υπερτερει….πραγματικα με μισα χρηματα καναν θαυματα...δε το περιμενα... Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 To amazon το εγγλέζικο το πουλάει μαζί με ρολόι HONOR Watch Magic https://www.amazon.co.uk/HONOR-storage-Camera-Display-Official-Midnight-Black/dp/B07MDR774Q/ref=sr_1_3?s=telephone&ie=UTF8&qid=1548922779&sr=1-3&keywords=honor+view+20. Αν έχεις βάλει το ΑΦΜ σου όπως έχω κάνει εγώ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, αφαιρείται το ΦΠΑ και βγαίνουν όλα μαζί γύρω στα 500 ευρώ!! Όμως η εγγλέζικη έκδοση έχει ελληνικά μέσα , επίσης υποστηρίζει τις μπάντες μας Β20 κτλπ? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 ένα honor note 10 ειχε ελληνικα κανονικα μεσα ...εγκατεστημενη τη γλωσσα….το μονο που δεν επιανα επαρχια 4g+ ...αν εννοουμε αυτό για την μπαντα….ελπιζω να μη σε μπερδεψα...παντως η τιμη είναι προκληση…. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ναί όντως είναι πολύ καλή τιμή αν υποθέσεις ότι μπορείς να πουλήσεις άνετα το ρολόι στα 100 ευρώ!Θα το ψάξω λίγο ακόμη, επίσης τα υπόλοιπα amazon το πουλάνε σκέτο γύρω στα 460 ευρώ , πάντα χωρίς ΦΠΑ μιλάω , αλλά δε γράφουνε για global έκδοση! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 και μενα το honor note 10 και ένα mediapad m5...εισαγωγή από κινα που παρελαβα και όχι με καποια global rom....ειχαν κανονικα ελληνικα….να το ψαξω και γω λιγο φιλε μου να βοηθησω τουλάχιστον να εχεις ελληνικα αν και είμαι σιγουρος….:) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts