Jump to content

Τι σας ξενερώνει όταν βλέπετε ένα αμάξι ή ένα μηχανάκι;

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

emena pou mou aresei i psychedelic kai to basso, ta 3 organakia pou exo stis taxitites gia na elegxo turbo kai kinitira, i skastra, ta 3-4 xtipimatakia apo malakes pou de vlepoun oti mprosta tous, piso tous iparxei ena xamilo parkarismeno rimadoamakso, to mpasompouri... ta kolidia logo pisokinisis kai ipervolikis dinamis (de kratiountai ta atima ta alogata!) tha me krazate???...

eeee sta @@ mou... 1on de tha sas akouga logo mousikis... kai 2on mexri na kraksete tha eimai se alli geitonia! :p

ego prosopika den exo problimata... mono... eksoterika, aftokolitakia, lampakia, skatoulakia... einai gifties...

• Απαντήσεις 278
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκτός απο όλα αυτά που αναφέρατε με εκνευρίζει όταν σ'ένα φτιαγμένο αμάξι πίσω έχει το διαφημιστικο αυτοκόλλητο από το "κατάστημα" στο οποίο έβαλε το "φοβερό" ηχοσύστημα και φυσικά βάζει και τη μουσική τέρμα με τα παράθυρα όλα ανοιχτά (και τα πίσω ,ενώ δεν κάθεται κανείς εκεί)!!!

Και φυσικά θα αναφερθώ και στις κοπέλες που οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα (όχι οτι δεν μ'αρέσει),αλλά αν είχα και'γω ένα γαλάζιο mini cooper δεν θα είχα κανένα πρόβλημα,μέχρι να το αποκτήσω όμως συνεχίζουν να μ'εκνευρίζουν.. :mad: :X

:p

και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράφω. :whistle:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Και φυσικά θα αναφερθώ και στις κοπέλες που οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα (όχι οτι δεν μ'αρέσει) αλλά αν είχα και'γω ένα γαλάζιο mini cooper δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ,μέχρι να το αποκτήσω όμως συνεχίζουν να μ'εκνευρίζουν..

και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράφω.

Βλέπεις Χρήστο;! :p

Πάντως, όποιος θέλει να καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε, ας περάσει μια βόλτα από την παραλιακή οδό της Ν. Κρίνης στην Θεσσαλονίκη κάποιο βράδυ... ο νεοπλουτισμός, η μαγκιά και η καγκουριά σε όλο τους το μεγαλείο...

Κάτσε λίγο.Τι πρέπει να δεί ο Χρήστος που δεν έχω δει εγώ :confused: :worry:

Όσο για τη βόλτα που μας "κάλεσες" να έρθουμε στην παραλιακή..τι στο καλό ένα τσιγάρο δρόμος είναι να μη το κάνουμε!!! :p :tease:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Κάτσε λίγο.Τι πρέπει να δεί ο Χρήστος που δεν έχω δει εγώ :confused: :worry:

Στο post που σχολιάζω για τις κοπέλες που οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, δες τι απάντησε ο xristos69 :)

Όσο για τη βόλτα που μας "κάλεσες" να έρθουμε στην παραλιακή..τι στο καλό ένα τσιγάρο δρόμος είναι να μη το κάνουμε!!! :p :tease:

Σας καλώ και άνευ εισαγωγικών...!

Είναι ένα τσιγάρο δρόμος αλλά γι' αυτούς που δεν καπνίζουν :rolleyes: :alien:

- Τα παντός είδους άχρηστα λαμπάκια (μέχρι και λαμπάκια που αναβόσβηναν σαν του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχω πετύχει)

- Τα γαμημένα backlighted μπαρόμετρα (ή και γενικά τα μπαρόμετρα αν έχεις ατμόσφαιρα)

- ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ οδηγοι. (Οι εκ Θεσσαλονίκης ξέρουν την φυλή των φοινικιωτών)

- Τα σκυλοφτιαγμένα παπιά. Τι θε ρε φίλε, που μου έβαλες και νιτρομπουκάλα και αυτοκόλλητο NOS... Τι νομίζεις ότι έχεις?

- Τα μηχανάκια και οι μηχανές που δεν έχουν καθρέφτες... Εσένα δεν σου χρειάζονται έεε?

- Τα σκυλοφτιαγμένα αυτοκίνητα. Γιατί, γιατί γιατί ρε άνθρωπε (κατ' ευφημισμόν), γιατί το κάνεις αυτό το κακό στο αμάξι σου? Σου έκανε αυτό τίποτα?? Άσε το μπουρί στη σόμπα της γιαγιάς και πάνε μάθε τον ΚΟΚ...

- Οι οδηγοί μηχανών χωρίς κράνος. ΤΕΛΕΙΑ. Ζέστη ή όχι το κράνος είναι απαραίτητο.

- Τα Ξένον που χτυπάνε τις μπεκάτσες και εγώ που τυχαίνει να είμαι μπροστά δεν βλέπω την τύφλα μου...

- Τα meeting για κόντρες, ντόνατς και μπάνισμα...

- Τα γαμημένα backlighted μπαρόμετρα (ή και γενικά τα μπαρόμετρα αν έχεις ατμόσφαιρα)

- Τα σκυλοφτιαγμένα αυτοκίνητα. Γιατί, γιατί γιατί ρε άνθρωπε (κατ' ευφημισμόν), γιατί το κάνεις αυτό το κακό στο αμάξι σου? Σου έκανε αυτό τίποτα?? Άσε το μπουρί στη σόμπα της γιαγιάς και πάνε μάθε τον ΚΟΚ...

se ola simfono ektos apo ta parapano...

ta backlighted barometra einai ta pio evanagnosta kai eidika ta illuminator pou fotizete i plaka tous xoris na fegoun oli tin kampina...

tora sta atmosferika de vazoun mparometro vazoun vaccum reader... dialdi einai ena miso mparometro (exei ola ta meion - mexri to 0) gia na diavazoun tin ipopiesi... (kati pou einai sxedon axristo)...

i diafora tou vaccum reader

http://store1.yimg.com/I/racerwheel_1848_350156670

me tou turbo reader (opos afto pou exo)...

http://i12.ebayimg.com/01/i/04/46/79/70_1_b.JPG

opos episis vazoun kai endikseis gia posotita kafsimou/aera pou einai simantiko gia ta peiragmena

http://www.tuneshops.com/productimages/pic24044.jpg

kapoioi ta theloun MESA sto amaksi tous... afto pos enoxlei tin aisthitiki sas... einai pragmatika aksio aporias...

episis ta skiloftiagmena aftokinita de xaraktirizoun odigous pou de gnorizoun KOK...

min ta tsouvaliazete ola...

Θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει ποια ''φωτα'' επιτρεπονται...

Πολλα καινουρια αυτοκινητα με τυφλωνουν χωρις να εχουν προβολακια και ιστοριες..

Τα xenon ειναι;Δε σας ενοχλουν εσας;

Με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω διπλωμένους καθρέφτες :mad: Τι διάολο βαριούνται να τους ανοίξουν πριν ξεκινήσουν;Τους θεωρούν περιττούς;Σε έναν που είχα πετύχει σε φανάρι έβγαλα το χέρι και του τον άνοιξα μόνος μου τον δεξιό του καθρέφτη :p

Τώρα κάτι τύποι που κυκλοφορούν με την μουσική να ακούγεται 4 τετράγωνα πιο κάτω,απλά με αφήνουν αδιάφορο πλέον.Σιγά μην τους δώσουμε και σημασία... :mad:

Επίσης μου την δίνουν όλων των ειδών τα φωτάκια όλων των χρωμάτων.(Προχτές είδα και ποδήλατο με λάμπα NEON :worry: )Συν προβολείς ομίχλης πίσω,άκρως επικίνδυνο αν και 1 στις 2 περιπτώσεις δεν ξέρουν ότι ο διάκοπτης που πάτησαν κάνει αυτή την δουλειά.. :blink:

Και το χειρότερό μου είναι βεβαίως βεβαίως να βλέπω μικρά παιδιά στην αγκαλιά της μαμάς στο μπροστινό κάθισμα,ενίοτε και ακουμπισμένα στο ταμπλώ... :X

emena mou ti spaei na vgazoun oi odhgoi to xeri apo to parathiro kai o sunodhgos(sunithos h gomena) na foraei ta yialia hliou kai na exei katevasei pisw to kathisma kai na to paizei kai kala gomena mesa sto amaksi...epishs kati fwtakia pou paramenoun anoixta otan einai parkarismeno to autokinito to vradu sinithos apo ti pleura tou dromou,isws einai kalo yia na mh to xtuphsei kaneis alla kai pali...epishs kai autoi pou exoun ena amaksi kai kanoun les kai einai oloi tous h periousia kai to plenoun, to trivoun, to prosexoun, tou vazoun koukoula, asxolountai me tis koutsoulies(vlepe my cars and bikes =P) hrema re paidia oute ti gunaika tous de prosexoun etsi.. :lol:
I don't live in Greece, Greece lives in me...

Ναι αλλα οταν περνας διπλα απο ενα τετιο πραγμα ητε ειναι παρκαρισμενο (με τον ιδιωκτιτη μεσα για τον α ή β λογο) ητε ειναι στα φαναρια και δεν το κοιτας καν ή το κοιτας για πολυ λιγο και μετα γυρνας με το υφος "χαλια το αμξι σου φιλε" τοτε βλεπεις ενα απο τα πιο καλα θεαματα, την φατσα του "modακια" :lol: :lol: :p

.epishs kai autoi pou exoun ena amaksi kai kanoun les kai einai oloi tous h periousia kai to plenoun, to trivoun, to prosexoun, tou vazoun koukoula, asxolountai me tis koutsoulies(vlepe my cars and bikes =P) hrema re paidia oute ti gunaika tous de prosexoun etsi..

Γιατι σου την σπαει να περιποιητε καπιος το αυτοκινιτο του; Γιατι κανει σαν να ειναι ολι του η περιουσια; Νταξει αμα ειναι κανενα fiat, atos,matiz, picanto ή αλλο τετιο ή αλλο παναρχαιο οκ, αλλα καπιος που εχει ενα καλο αμαξι ή και ακριβο αμαξι γιατι να μην το περιποιητε; Ηστερα τους βρηζετε που κυκλοφορουν μεσα στην σκονη, αποφασιστε καθαρα η χαλια; Εγω αμα ειχα μια Harley η μια mercedes θα την φροντιζα παρα πολυ και πιστευω το ιδιο και πολυ αλλοι.

Γιατι σου την σπαει να περιποιητε καπιος το αυτοκινιτο του; Γιατι κανει σαν να ειναι ολι του η περιουσια; Νταξει αμα ειναι κανενα fiat, atos,matiz, picanto ή αλλο τετιο ή αλλο παναρχαιο οκ, αλλα καπιος που εχει ενα καλο αμαξι ή και ακριβο αμαξι γιατι να μην το περιποιητε;

aftoi pou pairnoun akriva amaksia... gia aftous den einai akriva...

aftoi pou pairnoun akriva amaksia kai einai to telefteo pragma pou tha paroun sti zoi tous giati exoun xreothei 20 xronia...

aftoi einai toso kaimenoi... pou meta exoun tin katara tis iperkathariotitas...

allo katharo amaksi... kai allo trela me to amaksi kai na to pleneis 3fores tin evdomada... kremoules kathe kiriaki, aromatakia kathe mera, elegxo gia koutsoulies klp klp...

ena amaksi theoreite katharo (oxi gialismeno vevea) pistevo me 2 fores to mina plisimo...

Γιατι σου την σπαει να περιποιητε καπιος το αυτοκινιτο του; Γιατι κανει σαν να ειναι ολι του η περιουσια; Νταξει αμα ειναι κανενα fiat, atos,matiz, picanto ή αλλο τετιο ή αλλο παναρχαιο οκ, αλλα καπιος που εχει ενα καλο αμαξι ή και ακριβο αμαξι γιατι να μην το περιποιητε; Ηστερα τους βρηζετε που κυκλοφορουν μεσα στην σκονη, αποφασιστε καθαρα η χαλια; Εγω αμα ειχα μια Harley η μια mercedes θα την φροντιζα παρα πολυ και πιστευω το ιδιο και πολυ αλλοι.

Γιατί ρε κουμπάρε, όποιος έχει δηλαδή παλιό Fiat δεν έχει περιουσία? Δεν είναι λεφτά αυτά που δόθηκαν για το αυτοκίνητο? Τα service που του έκανε 18 χρόνια, οι μικτές που πλήρωνε 18 χρόνια, τα ανταλλακτικά που παραγγέλνει πλέον από την Ιταλία και τη Βραζιλία γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, δεν είναι αυτά περιουσία? Θέλω να δω τι θα κάνεις εσύ όταν στα 18 σου αποκτήσεις ένα παλιό Fiat και θα είσαι αναγκασμένος να το προσέχεις σαν το παιδί σου γιατί δε θα μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο. Και τελοσπάντων, κουμάντο στα λεφτά του άλλου δε θα κάνεις εσύ.

Αnywayz, back 2 topic:

Μου τη σπάνε αφάνταστα τα φώτα ομίχλης αναμμένα το βράδυ χωρίς λόγο, τα ψευτοκαλύμματα "για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων" που βάζουν επάνω από καθίσματα σε καινούρια αυτοκίνητα "για να μη χαλάσουν τα ήδη υπάρχοντα", οι σταθεροί κοτσαδόροι πίσω, τα οχήματα της αστυνομίας και τα ασθενοφόρα που για να αποφύγουν την κίνηση ανάβουν τη σειρήνα και το φάρο για να τους κάνουν όλοι χώρο να περάσουν, οι ζάντες αλουμινίου που δε βγαίνουν σε 98άρι καρέ πια (άσχετο), ενώ στα μηχανάκια μου τη βιδώνουν αφάνταστα οι εξατμίσεις-πολυβόλα.

:shifty:

Ναι αλλα οταν περνας διπλα απο ενα τετιο πραγμα ητε ειναι παρκαρισμενο (με τον ιδιωκτιτη μεσα για τον α ή β λογο) ητε ειναι στα φαναρια και δεν το κοιτας καν ή το κοιτας για πολυ λιγο και μετα γυρνας με το υφος "χαλια το αμξι σου φιλε" τοτε βλεπεις ενα απο τα πιο καλα θεαματα, την φατσα του "modακια" :lol: :lol: :p

Δεν θα μπορούσα να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ περισσότερο!!Αυτό μου φαίνεται πολύ..κάπως...Ο άλλος,για να χει ΦΙΑΤ,μάλλον αυτό μπορούσε να πάρει με όσα χρήματα διέθετε άρα γι αυτόν μάλλον είναι μια περιουσία.Και στην τελική,εγώ είτε Mercedes είχα είτε Yugo το ίδιο θα τα σεβόμουνα και αγαπούσα γιατί θα ήταν και τα δύο δικά μου και θα τα είχα πληρώσει εγώ και τα δύο!!Τι δηλαδή,το γιουγκάκι κανένας άλλος το πλήρωσε για να μην το σέβομαι??

Και τέλος,δεν νομίζω ότι τα atos,matiz κλπ είναι στην ίδια μοίρα με την Fiat :p αλλά και πάλι όλα τα αυτοκίνητα που αναφέρεις δεν είναι υποτιμημένα..

Ξυπνήστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...Ο οδηγός κάνει το αυτοκίνητο,όχι το αυτοκίνητο τον οδηγό!

Στην αρχή το έπλενα μια φορά την εβδομάδα αλλά μετά το πρώτο εξάμηνο αραίωσαν τα διαστήματα πλυσίματος και το έπλενα 1 ή 2 φορές το μήνα. Και εγω μπορεί να μην έχω Bmw h ΜΒ αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να το προσέχω. Και αυτοί που έχουν αγάπη για το αυτοκίνητο τους έχουν και αγάπη για την αυτοκίνηση. Ισως βέβαια και λίγο υπερβολική αγάπη για το γκάζι! :X :lol:

Τώρα οσον αφορά τα Xenon είναι αυτορρυθμιζόμενα. Ισως επειδή δεν έχουμε συνηθίσει να μας φαίνονται κουραστικά. Εμένα με ενοχλουν τα φώτα απο παλια αυτοκίνητα που στοχευουν στον ουρανό! Σε αυτοκίνητο φίλου μου Πεζο 106 1100 η υψηλότερη ρύθμιση, ξεπέρναγε το ύψος ενός λεωφορείου που ήταν μπροστά μας στα 10 μέτρα! Αν έιμασταν απέναντι σίγουρα θα τον είχαμε τυφλώσει τον άνθρωπο. Ευτυχώς ο φίλος το έκανε μόνο για επίδειξη και οχι σαν κάτι μεγαλύτερους σε ηλικία που κάνουν ταξίδι με τα φώτα στον ουρανό.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

ma den exei shmasia an agapas to amaksi...einai logiko na to prosexeis alla mexri enos shmeiou...to exw proseksei oti sthn ellada oloi kati exoun me to autokinito/mhxanaki..paei kapoios na katsei panw sto mhxanaki kapoiou kai kateutheian tou leei na katevei, akoumpas ligo pano sto kathreuti kateutheian na sou pei prosexe mh to spaseis katantaei gelio..kai den exei na kanei tipota me to na prosexeis to autokinito alla an to pleneis kathe mera kai asxoleise me poia krema tha diatirithei to xrwma tou px einai ligo upervoliko kai egw to prosexw to diko mou alla de frikarw pou de to exw plunei edw kai mhnes :p oute na dw mia gratzounia epanw. exw dei 2 parees me 2 autokinita o enas na kanei opisthen kai isa isa na akoumpaei ton pisw kai kateuthian o pisw na vgei kai na fwnazei a re mlk mas gmises ktl ktl eno to autokinito den eixe tipota...tespa o kathenas thewrei periousia oti exei kai einai dikaiwma tou na to prosexei oso thelei alla katantaei kai ahdia
I don't live in Greece, Greece lives in me...

se ola simfono ektos apo ta parapano...

ta backlighted barometra einai ta pio evanagnosta kai eidika ta illuminator pou fotizete i plaka tous xoris na fegoun oli tin kampina...

kapoioi ta theloun MESA sto amaksi tous... afto pos enoxlei tin aisthitiki sas... einai pragmatika aksio aporias...

episis ta skiloftiagmena aftokinita de xaraktirizoun odigous pou de gnorizoun KOK...

min ta tsouvaliazete ola...

Χεχε.. Πραγματικά απορώ... Με τόσα φώτα μέσα στη μούρη του ο οδηγός, δεν παθαίνει επιληψία?

Και όταν ένα αμάξι είναι ΤΣΙΡΚΟ είτε από μέσα είτε από έξω, ναι μ' ενοχλεί..

Και ναι, η πλειοψηφία των οδηγών σκυλοφτιαγμένων, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τον ΚΟΚ... (το 90% που έχω δει στο δρόμο τουλάχιστον. Φαίνονται από μακρυά ότι θα την κάνουν την λαλακία - και την κάνουν)

Αν και πανω κατω, εχουν ειπωθει τα παντα, αυτα που ενοχλουν εμενα ειναι.

-Οταν αναβουν οτι φωτα εχει η μουρη του αμαξιου και πηαγινουν χαλαρα, χωρις να σκεφτονται οτι δεν βλεπω την τυφλα μου εγω.

-Οταν κανουν το αυτοκινητο τους Χριστουγεννιατικο δεντρο...

-Οταν βαζουν τερμα την μουσικη σε κατι αμαξια εντελως καγκουρικα απο εμφανιση τα οποια εχουν και για εξατμιση το μπουρι που πεταξε ο παππους μου απο την σομπα, και κανουν 50 φορες γυρω γυρω γυρω γυρω :wacko: την πλατεια η το κεντρο της πολης για να τουςς προσεξουν...

-Σε συνδιασμο με το παραπανω και οχι μονο, οτι αν δουν οτι τους κοιτανε ή οτι υπαρχει νεος κοσμος τριγυρω και ειδικα κοριτσακια, που ανεβαζουν κι αλλο την μουσικη και που φευγουν γραφωντας...

-Κατι αυτοκολλητα σε πορτες παρθυρα που θυμιζουν NFS...θα ηθελαν να ειναι NFS αλλα το αποτελεσμα ειναι "καπως"!

-οι οδηγοι που δεν θα επρεπε να οδηγουσαν ουτε πατινι!

-Οι γεροι οδηγοι οι οποιοι ειναι κινδυνος θανατος στους Ελληνικους δρομους και που με τα αγροτικα τους και οχι μονο εχουν θερισει κοσμο και εχουν μαμησει περιουσιες.

-Οσοι την εχουν δει, και αν δοσεις προτεραιοοτητα αρχιζουν να κορναρουν να βριζουν κτλ κτλ

-Οι οδηγοι που πιστευουν οτι τα ξερουν ολα και ειναι αλανθαστοι...

-Οσοι ξεχωριζουν τους οδηγους αναλωγα με το αμαξι που οδηγουν.

Π.χ. εγω εχω 318 εσυ Matiz...Τσ τσ τσ...Κανε χωρο για την μπεμπα! :lol:

Ασχετο αλλα Αlexel αλλα εγω γιατι γουστερω να βλεπω κοπελες και γυναικες μεσα σε ακριβα αμαξια....;;;; :blink:

Ειδικα οταν ερχοταν μια Jaguar περσυ me μαυρα τζαμια και εκει που λεω αμαξαρα, σταματαει διπλα, κατεβαζει το τζαμι η τυπισσα και με ρωτισε πως να πει...καπου!

Ηταν και θεα ηρθε κι εδεσε το γλυκο... :w00t: ;)

το θέμα δεν είναι το τι "βλέπω" τόσο ..όσο το τι "ακούω" από ενα αμάξι και με "ξενερώνει".... :whistle: το "ντάμπα ντούπα".....καθώς και η εξάτμιση........

Ρε παιδια δεν ειπα οτι δεν εχει και το Fiati και τα υπολιπα αξια, συγουρα εχουν αλλα αλλο το Punto και αλλo η SLR. Και πιος σου ειπε οτι αυτος που πηρε ενα ακριβο αυτοκινιτο ειναι χρεωμενοσ για 20 χρονια; Αν ο αλλος βγαζει 3000 ευρο των μηνα του; Δεν ειπα και να το πλενει καθε μερα αλλα γιατι να μην αφηερωνει καθε μερα 10-20 λεπτα να βγαλει τυχον κουτσουλιες και λοιπα που κανουν σημαδια και να αφιερωσει και 2 ωριτσες την εβδομα για να το καθαρισεις, γυαλισεις να περιπειοιθεις την μηχανη κτλ; Εμενα παντος μου αρεσει να βλεπω περιπειημενα αυτοκινιτα στον δρομο και οχι γεματα κουτσουλιες.

Και η υπερβολη με τον να μην ανεβει κανενας πανω στο μηχανι και να μην ακουμπιξει τον καθρεφτει δεν εχει καμια σχεση με το πλυσιμο/περιπειηση. Αλλα αμα και ο αλλος ειναι αγνωστος και ακουμπαει η καθετε πανω στο μηχανακι σου θα τον αφησεις; Αυτο ειναι λογικο;

Δηλαδή από τα λεγόμενά σου, όποιος έχει SLR πρέπει να την καθαρίζει από τις κουτσουλιές και όποιος έχει Punto δεν είναι και τόσο μεγάλη ανάγκη να το κάνει. Εύκολα λοιπόν μπορεί κάποιος να συμπεράνει πως το χρώμα του Punto έχει καλύτερη αντιδιαβρωτική ικανότητα από αυτό της SLR.

Chill out kid. Τόσο αυτός που αγόρασε Mercedes όσο και αυτός που αγόρασε Fiat πλήρωσε χρήματα.

:shifty:

Δηλαδή από τα λεγόμενά σου, όποιος έχει SLR πρέπει να την καθαρίζει από τις κουτσουλιές και όποιος έχει Punto δεν είναι και τόσο μεγάλη ανάγκη να το κάνει. Εύκολα λοιπόν μπορεί κάποιος να συμπεράνει πως το χρώμα του Punto έχει καλύτερη αντιδιαβρωτική ικανότητα από αυτό της SLR.

Chill out kid. Τόσο αυτός που αγόρασε Mercedes όσο και αυτός που αγόρασε Fiat πλήρωσε χρήματα.

Δεν λεω οτι δεν πρεπει να το κανει και αυτος που εχει το Fiat. Ισα ισα, αμα το κανει ειναι καλυτερα. Απλα αλλιως θα ενδιαφερθεις για ενα αμαξι αξιας σαν του Fiat και αλλιως για ενα αμαξι αξιας 590000. Και δεν εχουν ολοι Fiat επειδη μεχρι εκει πανε τα οικονομικα τους, πολοι τα εχουν για δευτερο αμαξι. Οπως και να εχει ασχετα απο το αμαξι εγω ειμαι υπερ της φρονιτας και των λοιπων.Απλα συνιθος τα Fiat που βλεπω στον δρομο δεν ειναι περιποιειμενα ενω τα πολυτελιας ειναι (με τα Fiat δεν ενοω μονο Fiat αλλα τα αυτοκινιτα αυτης της κατηγοριας).

το απιστευτο ξενερωμα το εφαγα σημερα το πρωι, στην Εθνικη Οδο στο υψος του Αγιου Κωνσταντινου, ειδα μια Μ3 (Ε30 μοντελο) βαμμενοι ενα ΑΘΛΙΟ λαχανι χρωμα, ρε ΕΛΕΟΣ τι Ιεροσυλια ειναι αυτη;;;;
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Σκεψου οτι αυτος που εχει απεριποιητο το Fiat-ακι ισως δεν εχει λεφτα να το περιποιηθει ή απλα το βλεπει ως μεταφορικο μεσο και δεν τον νοιαζει.

Αυτο που με ξενερωνει εμενα ειναι να βλεπω σε 4κινητα που δεν ειναι για trial τεραστια λαστιχα off-road. Και λεω για 4κινητα που θα πανε σε καφετεριες και οχι σε αυτα του δασους.

Επισης μου φαινεται καπως ασχημο στο ματι οταν καποιος εχει αυτοκινητο και να το οδηγει εντος πολης στις 5000 στροφες και να αλλαζει στους κοφτες εντος πολης επισης.

ta ftiagmena aytokinita pou ta xoun kanei agnwrista kai vgazoun to simataki,diladi ama exei xiountai kai to exei ftiaksei aeroplano na to vgazei na min katalaveneis ti einai les kai einai ntropi pou exei parei xiountai.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3