pinkrose Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Billakosss Μάλλον αυτή είναι πραγματική φιλη!!!Όμως σε μια φιλία δεν έξαρτάται μονο αν είναι ο άλλος καλός αλλα και εμείς... Δηλαδή ειχα μια περίπτωση που ήξερα ένα παιδι και κάναμε παρέα... Μετά από καιρο γίναμαι κουμπάροι γιατί βαφτήσαμε την αδερφή του και πραγματικά με όποιον και αν μαλωνε με τις φίλες μου ή με οποιονδήποτε εγώ τον υπερασπιζόμουν...Όταν εγινε αυτο με αυτές τις δύο φίλες μου και μάλωσα καταλαβα ότι δεν μου μιλούσε δεν με χαιρετουσε κ.α... Εμένα με πειραξε και μπορώ να πω ότι στεναχωρηθηκα αρκετα αλλα μετα από ενα χρονο περίπου, σήμερα δεν εχει πολλούς φίλους και προσπαθεί να κάνει και έτσι αρχισε πάλι να μου μιλάει...Αλλά τωρα πλέον μετά από όλα αυτα δεν μπορω να του έχω εμπιστοσύνη:!::!:... Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εμενα ευτυχωσ μου χει τυχει μια φορα μονο πρινξ 1.5 χρονο απο ατομο εμπιστοσυνισ!!! Ειμουν μια μερα με τον κολλιτο μου(πραγματικα ατομο εμπιστοσυνισ και ντν με εχει προντοσει ποτε ουτε για γκομενεσ ουτε για τπτ!!!!)και πιναμε καφεντακι!!!Περναει απ εκσω ο κουμπαροσ μου καλο παιντι αλλα.... και στιν κουβεντα πανω πεταει μια μλκια για τιν κοπελα μου!!!Το αφινω να περασει ετσι σαν να μιν ακουσα!!!Τελσο παντων μετα απο 2 μερεσ μα8αινω απο αλλουσ οτι κολουσε τιν κοπελα μου!!!Λεω αντε αν ντν ντω με τα ματια μου τπτ ντν πιστευω!!!Μου λεει ο κολλιτοσ μου μιν τον εμπιστευεσε ειναι υπουλοσ και του κανω μια ασε ρε κ καλο παιντι ειναι!!!Και στο τελοσ των ποιανω στα πρασα να κολλαει στο σκηοολ τιν ντικια μου στισ τουαλετεσ!!!Ε τα περνω και γω λογομαχισαμε και πεσανε κανα 2 κλοτσιντια και του λεω να κοπσει τισ μλκιεσ!!!Ι γομενα μου αρχισε να λεει και εκεινι γτ τον βαρεσεσ του μιλισεσ ετσι κτλ και τισ κανω μια"αν 8εσ πανε μαζι του!!!Εμεισ τελειωσαμε!!"Απο τοτε ντν μιλισα ουτε μαζι τισ ουτε με τον αλλον!!!ι8ικο ντινταγμα παντα τιν πατασ απο ατομα τα οποια γνωριζεισ καλα και να σου φερονται ντομπρα ατομα τα οποια ντν τουσ λεω φιλουσ αλλα γνωστουσ!!!Και πραγματικα το εκτοιμω οταν μου μιλαει ο αλλοσ στα ισα για ντιαφορα 8εματα!!!Και πανω απο ολα ποτε μα ποτε να μιν χαλατε πραγματικεσ φιλιεσ για μια γυναικα!!!Γυναικεσ υπαρχουν πολλεσ!!!Πραγματικοι φιλοι απειρο ελαχιστοι!!! Φιλικα Σκοττασ Scottas:D:p;):) Sorry gia ta la8i to kana me mixani apo greeklish to greek Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Και πανω απο ολα ποτε μα ποτε να μιν χαλατε πραγματικεσ φιλιεσ για μια γυναικα!!!Γυναικεσ υπαρχουν πολλεσ!!!Πραγματικοι φιλοι απειρο ελαχιστοι!!! Ετυχε και σε μενα κατι παρομοιο ... Δευτερα λυκειου και μετα απο καιρο εχουμε καινουρια κοριτσια στο σχολειο που δεν τις ξεραμε πιο παλια ... Μου αρεσε λοιπον μια και εκανα δειλα-δειλα τα πρωτα βηματα... Εμαθε για μενα και σιγα-σιγα προσπαθουσα να ερθουμε πιο κοντα... Ταυτοχρονα, ολο αυτον τον καιρο (1-2 μηνες) ολα τα "σχεδια" μου, οπως ολοι ετσι και εγω τα εμπιστευομουν στον κολλητο μου (πολλα χρονια φιλιας) ... Το κοριτσι ηταν πιο μικρο απο μενα και καπως ντροπαλο και αργουσε η ολη διαδικασια κατα την διαρκεια της οποιας προσπαθουσα να φερω τα πραγματα υπερ μου ... Στην πορεια και καθως οι φιλιες της κοπελας περιελαμβαναν και τον κολλητο μου - δραστηριο παιδι εμεις μεναμε καπως στασιμοι και ο φιλος την ειχε απο πιο κοντα γιατι μεσα σε μια φιλια εισαι πιο κοντα με καποιον ενω οταν θελεις να εισαι με μια κοπελα στην αρχη ειναι λιγο πιο τραβηγμενα τα πραγματα, πιο ντροπαλα ... Επειτα μετα απο λογικες "πιεσεις" για την μελλοντικη μας πορεια μου λεει οχι με "κλαματα"... Εγω βεβαιως ημουν , οπως λεει ο σοφος λαος μας "καψουρα" και τα υποπτα σημαδια του κολλητου μου με αφηναν αδιαφορο ... Η φιλια μας με τον κολλητο μου συνεχιζει κανονικα και με την κοπελα οπως ειναι λογικο σταματησε το πατιρντι και δεν ειχαμε παρε-δωσε αν και στο ιδιο σχολειο ... Μετα απο μικρο χρονικο διαστημα ο κολλητος μου σε μια εξοδο απο τις πολλες που ειχαμε σε μια καφετερια, ηταν καπως .... Μ'αυτα και με κεινα καταλαβαινω τι σκεφτεται να μου πει και οταν μετα απο ωρα μου το λεει (οτι δηλαδη θελει την κοπελα) και εγω του απανταω το ξερω...Μια λογικη συζητηση και απο 'κει και περα και μετα διακοπτεται μετα απο χρονια η φιλια μας... Δυσκολο στην αρχη αλλα στην πορεια το ξεπερασα... Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι γκομενες υπαρχουν πολλες, φιλοι πραγματικοι οχι ... Με το παιδι μιλαμε κανονικα αλλα αραια και που... Οπως και παλι σοφα επισημαινει ο λαος : το γυαλι αν σπασει δεν ξανακολλαει (και ο Κοκκοτας πρεπει να το λεει :p) ... Εγω ειμαι με μια κοπελα εδω και περιπου εναν χρονο (pinkrose :D :D) και περναω σουπερ και το παλικαρι ειναι νομιζω ακομα με την κοπελα ... Ολα θαυμασια , ολα ωραια ... Κατοπιν εορτης θα ηθελα να σας ρωτησω : Τι θα κανατε στην θεση μου αν μαθαινατε οτι ο κολλητος κλπ κλπ κλπ οπως εγινε με μενα ?? Θελω να μαθω ... Ουφ σας κουρασα :D ...Δεν πειραζει , διαβαστε την ιστορια μου :( :p !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τι θα κανατε στην θεση μου αν μαθαινατε οτι ο κολλητος κλπ κλπ κλπ οπως εγινε με μενα ?? Θελω να μαθω ... !! Όταν είμουν στην ηλικία σου, είμουν καψούρης με μια κοπέλα, τη Μαργαρίτα. Το σκηνικό διαδραματίζεται σε μια παιδική κατασκήνωση. Εκεί είμουν βοηθός ομαδάρχη και καψημιτζής. Έκανα πολύ παρέα με ένα αλλο παλικάρι με τον οποίο είμασταν και οι δύο τσιμπημένοι με την ίδια κοπέλα. Συμφωνήσαμε λοιπόν ότι αν έχει κάποιος την ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί και θα μπει τίποτα ανάμεσά μας. Εμένα μου δόθηκε μια φορά η ευκαιρία, είχε γίνει ένα λογιστικό λάθος και είμουν στις μαύρες μου, και εκείνη με είχε πάρει αγκαλιά για να με παρηγορήσει. Για τον α η β λόγο δεν έκανα τίποτα, δεν έκανε τίποτα κι εκείνος, και τελικά κανείς δεν έχει επικοινωνία με κανέναν, όλοι έχουμε χαράξει τους δρόμους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Sorry gia ta la8i to kana me mixani apo greeklish to greek Μα τι μηχανή είναι αυτή;; :blink: "ι8ικο ντινταγμα" :lol: Δοκίμασε: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp να βρείς την υγεία σου. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Όταν είμουν στην ηλικία σου, είμουν καψούρης με μια κοπέλα, τη Μαργαρίτα. Το σκηνικό διαδραματίζεται σε μια παιδική κατασκήνωση. Εκεί είμουν βοηθός ομαδάρχη και καψημιτζής. Έκανα πολύ παρέα με ένα αλλο παλικάρι με τον οποίο είμασταν και οι δύο τσιμπημένοι με την ίδια κοπέλα. Συμφωνήσαμε λοιπόν ότι αν έχει κάποιος την ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί και θα μπει τίποτα ανάμεσά μας. Εμένα μου δόθηκε μια φορά η ευκαιρία, είχε γίνει ένα λογιστικό λάθος και είμουν στις μαύρες μου, και εκείνη με είχε πάρει αγκαλιά για να με παρηγορήσει. Για τον α η β λόγο δεν έκανα τίποτα, δεν έκανε τίποτα κι εκείνος, και τελικά κανείς δεν έχει επικοινωνία με κανέναν, όλοι έχουμε χαράξει τους δρόμους μας. Ναι, η δικη σου ιστορια κατεληξε χωρις νικητες και χαμενους (λεμε τωρα) ... Απλα ποια θα ηταν η αντιδραση αν γινοταν το ιδιο σε σενα :!: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Εκτος της προσοδιας απο φιλους να σκεφτουμε λιγο και την προδοσια ΣΕ φιλους!! ;) Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζονται....Σε ολους μας εχουν "παιξει" π#$^@ιες και ολοι εχουμε "παιξει" π#$^@ιες το θεμα ειναι γιατι μας το εκαναν και γιατι τους το καναμε....εχω χαλασει φιλια κανοντας μια τετοια @@ρια αθελα μου βεβαια και πιστευοντας οτι θα βοηθουσα.... τελικα η καταληξη δεν ηταν καλη!!! :!::!: Εκει που θελω να καταληξω ειναι σε αυτο που ειπα στην αρχη καλα να λεμε για τους αλλους αλλα να κοιταμε και τα δικα μας "κομματια", εκει που αν μας εβλεπε ο αλλος θα μας "επαιζε" πολλα πακετα για να συνελθουμε!!!! :ninja::ninja: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Στου κολλητούς δεν μπορείς να κάνεις κακό. Εγώ επειδή είμαι στην ίδια δουλειά με τον κολλητό μου τον καλύπτω σε βλακείες που έχει κάνει όπως και εκείνος κάνει το ίδιο.... @ manolog3:Ουτε καν μου έχει περάσει απο το μυαλό μου να παιξω" π#$^@ όπως λες και εσύ στους κολλητούς μου, όλους τους άλλους απλά τους αγνοώ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 κι εγω ποτε δεν εκανα !@#$% σε κολητο μου! ισα ισα που αν ρωτησεις κανα 2 απο την παρεα ο μονος που του σταθηκε ημουν εγω..ενω οι αλλοι ηθελαν να κανουν την αρπαχτη τους. βεβαια οταν εισαι μικρος και βοηθας τον φιλο σου δεν μετραει παντα "ας πουμε" αλλα ο αλλος το θυμαται για μια ζωη. ε και με τον καιρο μπορεις να καταλαβεις την αξια του αλλου. ολα ξεκινανε απο την αρχη και φυσικα απο το τι εχεις περασει ή απο τι εχεις μαθει απο τους αλλους πχ με τα μεγαλυτερα αδερφια! ας πουμε η δικη μου αδερφη δεν μπορει να πουλησει vodafone:p (το λεω για να σπασει λιγο το κλιμα) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Μα δεν μιλαω για κολλητους!! Στον κολλιτο/η σιγουρα δεν θα κανεις π....στια γιατι ο καλος φιλος ειναι πανω απο την οικογενια σου.... Μιλαω γενικα σε φιλικα ατομα που μπορει να μην δεν κανεις και τοση παρεα αλλα κατατασονται στην κατηγορια των φιλων. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Δεν ξέρω κατά πόσον έχει θέση εδώ μέσα: Ένα παλικάρι από το σύνδεσμο με πέρνει τηλ. μια μέρα και μου λέει "μ@λ@κ@ κράτησε μου ένα εισητήριο για το ματς με τον ΠΑΟΚ". Λευτέρη, sorry αλλά ξέχασέ το, την τελευταία φορά με πούλησες, εγώ δεν σου ξαναβρίσκω. Ε, δεν του ξαναβρήκα, εκείνο ήταν το τελευταίο του ματς, γιατί μετά από λίγο καιρό πέθανε σε τροχαίο. Την ημέρα λοιπόν που πέθανε τον πήρα τηλ. στο κινητό και ήταν κλειστό. Μετά από 5' με πέρνει τηλ. ο κολλητός του και μου λέει, "Πολυζώη, πέθανε ο Λευτέρης...". "Τόνυ, αυτά δεν είναι αστεία, κόψε την πλάκα και δώσ΄μου τον". Ε, την ίδια μέρα, πήρα το πλοίο από Χανιά και ανέβηκα Αθήνα για την κηδεία, αν και είμαι τελέιως αντίθετως σε κάτι τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Μα δεν μιλαω για κολλητους!! Στον κολλιτο/η σιγουρα δεν θα κανεις π....στια γιατι ο καλος φιλος ειναι πανω απο την οικογενια σου.... Μιλαω γενικα σε φιλικα ατομα που μπορει να μην δεν κανεις και τοση παρεα αλλα κατατασονται στην κατηγορια των φιλων. Α!σορρυ! ε αυτους τους φιλους...κρινεις εσυ..για το πως πρεπει να σταθεις.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Μα δεν μιλαω για κολλητους!! Στον κολλιτο/η σιγουρα δεν θα κανεις π....στια γιατι ο καλος φιλος ειναι πανω απο την οικογενια σου.... Μιλαω γενικα σε φιλικα ατομα που μπορει να μην δεν κανεις και τοση παρεα αλλα κατατασονται στην κατηγορια των φιλων.λιγο υπερβολικο σε βρισκω..εξαρταται βεβαια πως εχει θεσει κανεις τις προτεραιοτητες του.(κατι που εξαρταται απο την ηλικια του)για μενα ομως πανω απο την οικογενεια δεν ειναι κανεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Δεν ξέρω κατά πόσον έχει θέση εδώ μέσα: Ένα παλικάρι από το σύνδεσμο με πέρνει τηλ. μια μέρα και μου λέει "μ@λ@κ@ κράτησε μου ένα εισητήριο για το ματς με τον ΠΑΟΚ". Λευτέρη, sorry αλλά ξέχασέ το, την τελευταία φορά με πούλησες, εγώ δεν σου ξαναβρίσκω. Ε, δεν του ξαναβρήκα, εκείνο ήταν το τελευταίο του ματς, γιατί μετά από λίγο καιρό πέθανε σε τροχαίο. Την ημέρα λοιπόν που πέθανε τον πήρα τηλ. στο κινητό και ήταν κλειστό. Μετά από 5' με πέρνει τηλ. ο κολλητός του και μου λέει, "Πολυζώη, πέθανε ο Λευτέρης...". "Τόνυ, αυτά δεν είναι αστεία, κόψε την πλάκα και δώσ΄μου τον". Ε, την ίδια μέρα, πήρα το πλοίο από Χανιά και ανέβηκα Αθήνα για την κηδεία, αν και είμαι τελέιως αντίθετως σε κάτι τέτοια. Το χειρότερο απο όλα να μην έχεις μιλήσει καλά σε κάποιον και ύστερα απο καιρό να μάθεις πως δυστυχώς δεν υπάρχει, η συζήτηση πάντως λύνει πολλά προβλήματα αρκεί να υπάρχει πρόθεση, να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 λιγο υπερβολικο σε βρισκω..εξαρταται βεβαια πως εχει θεσει κανεις τις προτεραιοτητες του.(κατι που εξαρταται απο την ηλικια του)για μενα ομως πανω απο την οικογενεια δεν ειναι κανεις... Έτσι. Γιατί ό,τι και να γίνει, κάποιος από την οικογένεια θα σου σταθεί. Βέβαια εξαρτάται από τα βιώματα του καθενός. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 η συζήτηση πάντως λύνει πολλά προβλήματα αρκεί να υπάρχει πρόθεση, να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα Ακριβώς όπως το λές, η συζήτηση, αρκεί να το θέλουν και οι 2 πλευρές. Και το χειρότερο είναι να απομακρύνεται κάποιος από σένα και να μην ξέρεις τον λόγο, γιατί όταν τον ρωτάς τι συμβαίνει, να σου λέει είναι όλα καλά αλλά από τη συμπεριφορά του άλλα να δείχνει. Επίσης ακόμα χειρότερο είναι να επηρεάζει και άλλα άτομα εναντίον σου και όλα αυτά υπό την πλήρη άγνοιά σου και αυτό είναι που σε τρελαίνει... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ λοιπόν να ασχολείσαι μαζί τους ούτε λεπτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δεν ξέρω κατά πόσον έχει θέση εδώ μέσα: Ένα παλικάρι από το σύνδεσμο με πέρνει τηλ. μια μέρα και μου λέει "μ@λ@κ@ κράτησε μου ένα εισητήριο για το ματς με τον ΠΑΟΚ". Λευτέρη, sorry αλλά ξέχασέ το, την τελευταία φορά με πούλησες, εγώ δεν σου ξαναβρίσκω. Ε, δεν του ξαναβρήκα, εκείνο ήταν το τελευταίο του ματς, γιατί μετά από λίγο καιρό πέθανε σε τροχαίο. Την ημέρα λοιπόν που πέθανε τον πήρα τηλ. στο κινητό και ήταν κλειστό. Μετά από 5' με πέρνει τηλ. ο κολλητός του και μου λέει, "Πολυζώη, πέθανε ο Λευτέρης...". "Τόνυ, αυτά δεν είναι αστεία, κόψε την πλάκα και δώσ΄μου τον". Ε, την ίδια μέρα, πήρα το πλοίο από Χανιά και ανέβηκα Αθήνα για την κηδεία, αν και είμαι τελέιως αντίθετως σε κάτι τέτοια. Αυτο πιστεύω πως θα σε στεναχωρησε πολυ!! Αυτό είναι ότι χειροτερο, πως ενιωσες για όλο αυτο? Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Αυτο πιστεύω πως θα σε στεναχωρησε πολυ!! Αυτό είναι ότι χειροτερο, πως ενιωσες για όλο αυτο? Πώς θες να νοιώσω; Και πόσο μάλλον όταν έχουμε κάνει τόσες τρέλλες μαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ισως αυτό είναι ένα δείγμα για το πως πρεπει να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε στους αλλους αλλα και πάλι εσυ δεν ηξερες τίποτα!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ενας πρωην φιλος του κολλητου μου του εκανε κατασταση με μια κοπελα κ στο τελος τα εφτιαξε αυτος μαζι της...απο τοτε δεν του μιλαει καν...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ενας πρωην φιλος του κολλητου μου του εκανε κατασταση με μια κοπελα κ στο τελος τα εφτιαξε αυτος μαζι της...απο τοτε δεν του μιλαει καν...:ninja: Αυτό θα πει ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...!!!!!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ισως αυτό είναι ένα δείγμα για το πως πρεπει να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε στους αλλους αλλα και πάλι εσυ δεν ηξερες τίποτα!! Δεν σε πιάνω, sorry...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Δεν σε πιάνω, sorry...:O Λεω πως ισως ολο αυτο να σε εκανε να σκεφτεις πως του συμπεριφερθηκες και να μην σου ξανα συμβει σε αναλογες περιπτωσεις...Αλλα και παλι δεν φταις δεν ηξερες τι θα συμβει... Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Δεν μετάνοιωσα τόσο για το ότι δεν του δωσα το εισητήριο, όσο το ότι θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Φέρθηκα έτσι γιατί κι εγώ εκτίθεμαι σε κάποια άτομα και χαλάει και η δικιά μου εικόνα. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ενας πρωην φιλος του κολλητου μου του εκανε κατασταση με μια κοπελα κ στο τελος τα εφτιαξε αυτος μαζι της...απο τοτε δεν του μιλαει καν...:ninja: ενταξει,τετοιος ιστοριες υπαρχουν πολλες. εχω γνωστους που τσακωθηκανε και δε μιλιουνται για τον εξης λογο : ειναι αυτοι φιλαρακια.ο Α και ο Β.γνωριζουν μια κοπελα.ο Α την γουσταρει,αλλα αυτη γουσταρει τον Β.ο Β εχει κοπελα,και αν κανει κατι μαζι της θα ειναι "μη σοβαρο". με τον καιρο αυτη γνωριζει τον Γ και τα φτιαχνει μαζι του,αλλα στο εντωμεταξυ ο Α Κι ο Β εχουν μαλωσει...:wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts