JIMMISCAR Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλημέρα σε όλους, Εχω πάρει δυο i-phones 32gb απο την Ελβετία με σύνδεση swisscom κλειστό συμβόλαιο για 2 χρόνια. Δεν μπορώ όμως να βάλω άλλη simcard σε αυτά επειδή είναι σεταρισμένα μόνο για την swisscom. Υπάρχει τρόπος να ξεμπλοκαριστούν, ώστε να παίρνουν άλλη κάρτα..πχ cosmote?? Στον Γερμανό μου είπαν πως γίνεται αλλά δεν το κάνουν αυτοί , αλλά διάφοροι άλλοι Μήπως ξέρει κανένας σας που?? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τι είναι? 3GS ή 4? Και με ποιο firmware ήρθανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπέρα. Έχω ένα iPhone3GS 16GB ενός φίλου, το οποίο μετά από μια πτώση έσπασε η οθόνη του (η LCD εσωτερικά, όχι εξωτερικά). Πάραυτα, ανταποκρίνεται στην αφή. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει κανονικά (δουλεύει το Slide to unlock δηλαδή). Αυτό «μυρίζει» LCD αντικατάσταση. Στάλθηκε στο service (?) της Wind και θέλουν €175 για την επισκευή. Αλλά δεν θέλω να τους τα δώσω. Οπότε θα πάρω ανταλλακτικά από το eBay και ο Θεός βοηθός! Και εδώ ρωτώ: Ξέρουμε κανέναν καλό και σωστό πωλητή από το eBay, που να έχει αγοράσει κανείς, ώστε να αγοράσω και εγώ; Ή απλά ψάχνω και όπου με βγάλει; Τελικά έγινε πραγματικότητα όλο το παραπάνω. Περισσότερα στο και το video που έφτιαξα για όποιον θέλει! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλησπέρα. Έχω ένα iPhone3GS 16GB ενός φίλου, το οποίο μετά από μια πτώση έσπασε η οθόνη του (η LCD εσωτερικά, όχι εξωτερικά). Πάραυτα, ανταποκρίνεται στην αφή. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει κανονικά (δουλεύει το Slide to unlock δηλαδή). Αυτό «μυρίζει» LCD αντικατάσταση. Στάλθηκε στο service (?) της Wind και θέλουν €175 για την επισκευή. Αλλά δεν θέλω να τους τα δώσω. Οπότε θα πάρω ανταλλακτικά από το eBay και ο Θεός βοηθός! Και εδώ ρωτώ: Ξέρουμε κανέναν καλό και σωστό πωλητή από το eBay, που να έχει αγοράσει κανείς, ώστε να αγοράσω και εγώ; Ή απλά ψάχνω και όπου με βγάλει; Ουτε να το σκεφτεσαι...μακρια απο τις εταιρειες κινητης για σερβις θα σου κανουνε μια τρυπα στο νερο.... για μενα δες εδω.....http://www.iphonerepair.gr/ και αν τους βρεις ακριβους ... http://www.fix-iphones.com/ οι τιμες ειναι λογικοτατες Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Όχι φίλε μου, τελικά το έκανα μόνος μου με αγορά των ανταλλακτικών από το eBay. Αν δεις το video που έχω από πάνω θα καταλάβεις. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Όχι φίλε μου, τελικά το έκανα μόνος μου με αγορά των ανταλλακτικών από το eBay. Αν δεις το video που έχω από πάνω θα καταλάβεις. οκ κανενα προβλημα ετσι και αλλιως δεν ειναι και τιποτα δυσκολο..αν εμπιστευεσαι τα χερια σου φυσικα και καλυτερα ειναι να το κανεις μονος σου.Εγω σου προτεινα απλα και τις δυο λυσεις... (να στο κανουν ) και να το κανεις μονος σου (το ifixit σου στελνει ανταλλακτικα και πως να διορθωσεις το προβλημα) :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Εμένα μου κρατάει 3 μέρες περίπου. 3g off (το ανοίγω μόνο όταν θέλω Internet), data το ίδιο, location off, push off, bt off. Παιχνίδι αρκετό. Σαν psp το χω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gian_nikola Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπέρα! Ζητάω συγνώμη αν δεν γράφω σε σωστό μέρος την ερώτηση μου. Έχω το iphone 3g και μου έχει χαλάσει η οθόνη απο υγρασία μου είπαν και θέλει αλλαγή.( η οθόνη όχι το touch). Μπορείτε να μου πείτε που να ψάξω να το παραγγείλω και πως λέγεται το συγκεκριμένο κομμάτι? Μου ζητάνε 110evro για να μου το αλλάξουν. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gian_nikola Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καλησπέρα! Έχω το iphone 3g και μου έχει χαλάσει η οθόνη απο υγρασία μου είπαν και θέλει αλλαγή.( η οθόνη όχι το touch). Μπορείτε να μου πείτε που να ψάξω να το παραγγείλω και πως λέγεται το συγκεκριμένο κομμάτι? Αυτό είναι? http://cgi.ebay.com/OEM-Replacement-LCD-Glass-Screen-Display-Iphone-3G-/140465112206?pt=PDA_Accessories&hash=item20b45f848e Μου ζητάνε 110evro για να μου το αλλάξουν. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Χτες το βραδυ και πριν κοιμηθω ειχα κανει μια κληση και το πρωι σημερα με πηραν τηλ και το ακουστικο ηταν νεκρο.δεν ακουγα απολυτως τιποτα ετσι ξαφνικα.Αναγκαστηκα εβαλα τα hands free για να μπορω να ακουω τον συνομιλητη.Το κινητο αγοραστηκε απο το oteshop μεσω ιντερνετ τον περασμενο Μαρτιο.Μενω Σερρες ειναι καλυτερα να το στειλω στο οτεshop εδω πισω??το κινητο ουδεποτε εχει πεσει κατω η υγρα πανω του αλλα φοβαμαι οτι αν το δωσω στην κοσμοτε θα μου βρουνε καμια @#$@# να μου πουνε για να χρεωθω το ακριβη επιδιορθωση.Θεσσαλονικη Υπαρχει σερβις να το παω γιατι αν παει αθηνα θα μεινω χωρις τηλεφωνο αρκετο καιρο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 καλημερα παιδια!θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. μου εδωσαν ενα iphone 3g. δεν εχει εγγυηση. αυτο τωρα νομιζει οτι εχει ακουστικα και ετσι δεν παιζει μουσικη και ουτε μπορεις να ακουσεις τον αλλον οταν μιλας στο τηλ. μονο αν το βαλεις σε ανοιχτη ακροαση. τα ηχεια δεν ειναι χαλασμενα. που και που λειτουργει κανονικα για μισο λεπτο και δειχνει οτι δεν εχει ακουστικα. αλλα μετα νομιζει οτι του τα ξαναβαλα. σημειωση: με τα ακουστικα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmykane Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Βάλε βγάλει τα ακουστικά πολλές φορές και γρήγορα. Θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 καλημερα παιδια!θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. μου εδωσαν ενα iphone 3g. δεν εχει εγγυηση. αυτο τωρα νομιζει οτι εχει ακουστικα και ετσι δεν παιζει μουσικη και ουτε μπορεις να ακουσεις τον αλλον οταν μιλας στο τηλ. μονο αν το βαλεις σε ανοιχτη ακροαση. τα ηχεια δεν ειναι χαλασμενα. που και που λειτουργει κανονικα για μισο λεπτο και δειχνει οτι δεν εχει ακουστικα. αλλα μετα νομιζει οτι του τα ξαναβαλα. σημειωση: με τα ακουστικα δουλευει. Κάνε ένα restore και set as new. Στο 3G μου συνέβη ακριβώς το ίδιο, αλλά με τα hands free, είτε ενσύρματα, είτε bluetooth. Μετά από το restore, συνήλθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 εβαλα κ εβγαλα τα ακουστικα πολλες φορες αλλα τιποτα. κωστα εχω κανει restore. εσυ εννοεις να εχω κ τα ακουστικα συνδεδεμενα εκεινη την ωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Όχι δεν έχει αυτό σημασία. Μετά το restore έκανε set as new ή επανέφερες το backup από πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 εκανα restore k set as new με τα ακουστικα πανω αλλα τζιφος. κριμα και ημουν σιγουρος οτι θα πιασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 υπαρχει μηπως κατι αλλο που να μπορω να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ξαφνικά πριν λίγο είδα αυτό το σημάδι στην οθόνη του 3g μου χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι. Απλώς ήταν πάνω στο γραφείο μου! Δείχνει σα να έχουν κολλήσει πολλά pixels μαζί. Έχει τύχει σε κανέναν? Καμιά πρόταση για λύση του προβλήματος? Ευχαριστώ... http://i132.photobucket.com/albums/q25/kostassti/IMG_0026Small.jpg http://i132.photobucket.com/albums/q25/kostassti/IMG_0025Small.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valam Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Γεια χαρα σε ολους. Το Iphone 3G φιλου, δεν χτυπαει οταν ειναι σε stand by mode. Ουτε δειχνει κατι στην οθονη οταν ερχεται η κληση. Αν δεν ειναι σε stand by αλλα λειτουργει η αν ειναι σε φορτιση χτυπαει κανονικα. Αναβαθμιση η rollback του OS δεν βοηθησε. Καμμια προταση πριν το παει για service ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Γεια χαρα σε ολους. Το Iphone 3G φιλου, δεν χτυπαει οταν ειναι σε stand by mode. Ουτε δειχνει κατι στην οθονη οταν ερχεται η κληση. Αν δεν ειναι σε stand by αλλα λειτουργει η αν ειναι σε φορτιση χτυπαει κανονικα. Αναβαθμιση η rollback του OS δεν βοηθησε. Καμμια προταση πριν το παει για service ? Αντί για αναβάθμιση, προσπαθήστε να κάνετε restore. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valam Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καναμε και επαναφορα εργοστασιακων ρθμισεων αλλα δε βοηθησε. Εχω ψαξει αρκετα και στο νετ και δεν εχω βρει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καναμε και επαναφορα εργοστασιακων ρθμισεων αλλα δε βοηθησε. Εχω ψαξει αρκετα και στο νετ και δεν εχω βρει κατι... Εγώ μιλάω για restore μέσω iTunes. Καμμία σχέση με το restore settings κλπ :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 καλημερα σε ολους...εδω και μια βδομαδα εχω το iphone 3gs με προβλημα...το πηγα σε ενα μαγαζι στον πειραια που κανει iphone επιδιορθωσεις και μου ειπε οτι κατα 90% φταει η motherboard....το κινητο πλεον δεν ανοιγει καθολου...δοκιμασαμε αλλο connectora και παλι το ιδια...εχει κανεις να μου πει καμια γνωμη....το μονο που δεν δοκιμασαμε ειναι να βαλουμε την δικη μ motherboard σε αλλο 3gs.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr72stam Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Γεια κι από μένα. Χρόνια αναγνώστης, μα πρώτη φορά γράφω. Στο δικό μου iphone συνέβη το εξής μαγικό: Έσπασε/χάθηκε/εξαφανίστηκε (ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε) το μικρό ασημί on-off button, δεξιά στο πάνω μέρος της συσκευής. Το τηλέφωνο είναι με θήκη προστασίας από τότε που αγοράστηκε κι όμως, συνέβη αυτό... Τρελή γκαντεμιά. Τέλος πάντων, γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει η δυνατότητα να αντικαταστήσω το συγκεκριμένο button κι αν ναι που; Όχι τίποτε άλλο, πρέπει να ...σταματήσω να τρώω τα νύχια μου μιας και μόνο με μεγάλα νύχια στα χέρια μου μπορώ πλέον να κλείσω το τηλέφωνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 πηρα iphone 4 πριν 1-2 μηνες. τις τελευταιες μερες σταματησε να λειτουργει το κομματι του φορτιστη που μπαινει στην πριζα.αν βαλω το καλοδιο ομως στο pc δουλευει μια χαρα .στην πριζα τιποτα...πηγα στην vodafone Που το πηρα και μου λενε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts