aenaos15 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Η αλλη ειναι e-sim. 2 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 5 ώρες πριν, Kyriakox said: Καλημέρα Μια γρήγορη ερώτηση Βλέπω σε βίντεο ότι παίρνει 2 sim αλλά η δική μου θήκη φαίνεται να έχει εγκοπή για μια Άρα σε άλλες χώρες παίρνει δύο και αλλού παίρνει μια και esim?? Υπάρχει κινεζική αποκλειστικά έκδοση με διπλή φυσική sim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kzaro Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Καλησπέρα στήνω ομάδα! Σκέφτομαι για αγορά εκθεσιακού iPhone? Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία με τέτοιες συσκευές? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 17 ώρες πριν, Kyriakox said: Καλημέρα Μια γρήγορη ερώτηση Βλέπω σε βίντεο ότι παίρνει 2 sim αλλά η δική μου θήκη φαίνεται να έχει εγκοπή για μια Άρα σε άλλες χώρες παίρνει δύο και αλλού παίρνει μια και esim?? Ναι υπάρχει συγκεκριμένο μοντέλο που ήταν για την Κίνα και έπαιρνε 2 φυσικές κάρτες Τα δικά μας όπως είπες παίρνουν μια φυσική και μια ψηφιακή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 14 ώρες πριν, Kzaro said: Καλησπέρα στήνω ομάδα! Σκέφτομαι για αγορά εκθεσιακού iPhone? Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία με τέτοιες συσκευές? Ευχαριστώ! Μακριά… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 15 ώρες πριν, Kzaro said: Καλησπέρα στήνω ομάδα! Σκέφτομαι για αγορά εκθεσιακού iPhone? Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία με τέτοιες συσκευές? Ευχαριστώ! Ποσά θα κερδίσεις για να πας σε εκθεσιακό; Νομίζω καλύτερα καινούργιο ή μεταχειρισμένο από χέρι με την απόδειξη και το κουτί του και όλα κομπλέ 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Καλησπέρα, έφτιαξα δυο αυτοματοποιησεις, μια να ενεργοποιεί τα δεδομένα και να απενεργοποιεί το wifi όταν φεύγω απο το σπίτι και τα αντίθετα όταν επιστρέφω. Όταν έφυγα όμως από το σπίτι, μου πέταξε το μήνυμα της αυτοματοποίησης αλλά έπρεπε να πατήσω γισ να ενεργοποιηθεί. Τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Καλησπέρα, έφτιαξα δυο αυτοματοποιησεις, μια να ενεργοποιεί τα δεδομένα και να απενεργοποιεί το wifi όταν φεύγω απο το σπίτι και τα αντίθετα όταν επιστρέφω. Όταν έφυγα όμως από το σπίτι, μου πέταξε το μήνυμα της αυτοματοποίησης αλλά έπρεπε να πατήσω γισ να ενεργοποιηθεί. Τι φάση;Απενεργοποίησε αυτά τα δύο. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 1 hour ago, bill_viper said: Απενεργοποίησε αυτά τα δύο. Sent from my iPhone using Tapatalk Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές τις επιλογές δεν τις έχει! Σε άλλες αυτοματοποιησεις τις βγάζει ομως. Ειμαι σε ios 15.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Καλησπέρα Έχω δύο απορίες προερχόμενος από Android σε Ip13 PM Η πρώτη αφορά το volume όπου στο OP6 είχα διαφορετική ρύθμιση για παιχνίδια και διαφορετική για ring tone Εδώ υπάρχει αυτό? Το δεύτερο αφορά widget όπου σε ένα μικρό φάκελο έβαζα πολλά contacts αλλά παρέμενε μικρό το εικονίδιο Έψαξα και είδα ότι φτιάχνει μεγάλα εικονίδια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 (edited) 7 minutes ago, Kyriakox said: Καλησπέρα Έχω δύο απορίες προερχόμενος από Android σε Ip13 PM Η πρώτη αφορά το volume όπου στο OP6 είχα διαφορετική ρύθμιση για παιχνίδια και διαφορετική για ring tone Εδώ υπάρχει αυτό? Το δεύτερο αφορά widget όπου σε ένα μικρό φάκελο έβαζα πολλά contacts αλλά παρέμενε μικρό το εικονίδιο Έψαξα και είδα ότι φτιάχνει μεγάλα εικονίδια εδω Όσον αφορά το volume, με τα κουμπιά στο πλάι ρυθμίζεις την ένταση των ειδοποιήσεων και απο το control panel που κατεβάζεις απο δεξιά ρυθμίζεις την ένταση των πολυμέσων. Για το δεύτερο δεν κατάλαβα τι εννοείς ... Edited April 23, 2022 by koutsis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 (edited) Αντί να έχω τα αγαπημένα Όπου μέσα εκεί βάζω όσα contacts θέλω Να δημιουργώ μικρούς φακέλους με πολλά contacts μέσα όπου να τα ονομάζω εταιρεία φίλοι οικογένεια κλπ Edited April 23, 2022 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, γνωρίζει κάποιος που βρίσκω το qr code αν θέλω να το μοιραστώ με κάποιο το ίντερνετ από το WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Έχω μια απορία αν μπορείτε να με βοηθήσετε όταν πηγαίνω επαφές και διαλέγω ένα τηλέφωνο να πάρω αν μπορεί να βγει επιλογή με ποια sim να καλέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 On 25/4/2022 at 3:43 ΜΜ, Kyriakox said: Έχω μια απορία αν μπορείτε να με βοηθήσετε όταν πηγαίνω επαφές και διαλέγω ένα τηλέφωνο να πάρω αν μπορεί να βγει επιλογή με ποια sim να καλέσω O μοναδικός τρόπος είναι μέσα από την επαφή, κάτω ααπό το όνομα ακριβώς, έχει τις δύο γραμμές σου. Πρώτα επιλέγεις ποια γραμμή θα χρησιμοποιήσεις, και στη συνέχεια πατάς πάνω στον αρθιθμό για να κάνει την κλήση. 1 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 (edited) Κάποιος που χρησιμοποιεί call recorder το οποίο δουλεύει άψογα και ας είναι με πληρωμή εχει να προτείνει ??? Edited April 28, 2022 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 (edited) Γιατί δεν μπορώ να αντιγράψω αρχεία απο τη συσκευή ( βίντεο και φωτογραφίες) σε στικάκι το οποίο έχω συνδέσει κανονικά και το βλέπει κιόλας; 12 pro max με 15.4.1. Δοκίμασα και μέσω usb να τα περάσω σε υπολογιστή, αλλά δεν κάνει τη μεταφορά. Δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά να μεταφέρω με wetransfer? Δεν χρησιμοποιώ cloud για αποθήκευση φωτογραφιών. Να ρισκάρω να παρω στικακι με lightning απευθειας ή θα μου κανει τα ιδια? Edited May 8, 2022 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 SanDisk με lightning και έτοιμος... 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 53 minutes ago, vagosofron said: Γιατί δεν μπορώ να αντιγράψω αρχεία απο τη συσκευή ( βίντεο και φωτογραφίες) σε στικάκι το οποίο έχω συνδέσει κανονικά και το βλέπει κιόλας; 12 pro max με 15.4.1. Δοκίμασα και μέσω usb να τα περάσω σε υπολογιστή, αλλά δεν κάνει τη μεταφορά. Δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά να μεταφέρω με wetransfer? Δεν χρησιμοποιώ cloud για αποθήκευση φωτογραφιών. Να ρισκάρω να παρω στικακι με lightning απευθειας ή θα μου κανει τα ιδια? https://www.google.gr/search?q=usb+stick+iphone&client=safari&hl=el-gr&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi8tt_IuND3AhU4wQIHHf9OAxUQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=375&bih=636&dpr=2#imgrc=sv-118613958-20369140 Αυτό έχω .Κάτι παρόμοιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 9 minutes ago, pavlosdr said: 19 minutes ago, eklipsi said: SanDisk με lightning και έτοιμος... 9 minutes ago, pavlosdr said: https://www.google.gr/search?q=usb+stick+iphone&client=safari&hl=el-gr&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi8tt_IuND3AhU4wQIHHf9OAxUQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=375&bih=636&dpr=2#imgrc=sv-118613958-20369140 Αυτό έχω .Κάτι παρόμοιο Έπεσε παραγγελία κιόλας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Τα φώτα σας Έχω 2 κάρτες Esim cosmote Nano sim Vodafone Βλέπω συχνά στο κινητό το μήνυμα welcome to vodafone και χανω το Internet εκείνη την στιγμή Δοκίμασα στην Vodafone από auto σε manual πάλι τα ίδια Καμία ιδέα?? Συσκευή 13 pro max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 4 ώρες πριν, Kyriakox said: Τα φώτα σας Έχω 2 κάρτες Esim cosmote Nano sim Vodafone Βλέπω συχνά στο κινητό το μήνυμα welcome to vodafone και χανω το Internet εκείνη την στιγμή Δοκίμασα στην Vodafone από auto σε manual πάλι τα ίδια Καμία ιδέα?? Συσκευή 13 pro max από αυτό που αναφέρεις εγώ καταλαβαίνω ότι σου πετάει εκτός στιγμιαία την κάρτα της vodafone γιατι αυτο το μηνυμα το εμφανιζει καθε φορα που διαβαζει την sim παράξενο αλλά πρέπει να το ψάξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Ρώτησα σε ένα κατάστημα vodafone αλλά τους είδα χαμένους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 3 ώρες πριν, Kyriakox said: Ρώτησα σε ένα κατάστημα vodafone αλλά τους είδα χαμένους Σίγουρα οι μόνοι που δεν γνωρίζουν είναι αυτοί Αρχικά κάνε μια επανεκκίνηση Βγάλε και την sim και καθάρισε την λίγο μήπως έχει λάδια από τα δάχτυλα Επόμενο βήμα ίσως χρειαστείς μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Το PIN της κάρτας το έχεις εκτός; Λογικά το έχεις εκτός αλλά αν όχι τότε βγάλε κι αυτό Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Τα εκανα και έβαλα παλι στο auto την vodafone sim Για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts