johner Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius ( 6 Ιαν. 2004 , 02:41) τελικά κάποιος να μας πει που μπορούμε να βρούμε τον emulator για το NES με ήχο και fullscreen?? Εγώ μπορώ! :cool: :p h**p://www.aivanet.com/gr/index.php?show=11&cat=21&type=1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Prepei na symfoniso me ton ALR...Mias k to Rugby den einai diadedomeno stin xora mas mallon to paixnidi anaferetai se atoma tis Amerikis....Tsamba ta 3 lepta pou mou pire na to katevaso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavros2003 Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ space impact for 6600 ? ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΝΟΚΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bug Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zavros2003 ( 6 Ιαν. 2004 , 18:20) ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ space impact for 6600 ? ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΝΟΚΙΑ? Θα το βρεις στο website της Nokia http://www.nokia.com/ (for free). Κάνε search για 7650 software ή Space Impact. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε για 7650 και όχι για 6600 αν και δουλεύει και στα 2. Εγώ που το δοκίμασα στο δικό μου 6600 έπαιζε αλλά δεν είχα ήχο. Παράθεση Knowledge is Power http://briefcase.pathfinder.gr/view/gub Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bug ( 6 Ιαν. 2004 , 18:33) Θα το βρεις στο website της Nokia http://www.nokia.com/ (for free). Κάνε search για 7650 software ή Space Impact. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε για 7650 και όχι για 6600 αν και δουλεύει και στα 2. Εγώ που το δοκίμασα στο δικό μου 6600 έπαιζε αλλά δεν είχα ήχο. afou paizei to space impact tou ngage re paidia, poly kalytero tou 7650! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Καλημερα.Θα μπορουσε να μου πει καποιοσ που μπορω να βρω σπασμενα παιχνιδια του n-gage σε blz.file για το NOKIA 6600 ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 paidia dokimase kaneis to 3d basketball?? sto n-gage mou pantos de paizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 dokimase kanenas na kani install to DOOM sto 6600 kai na mou pi an litourga dokimasa na to kano alla isos kano kati la8os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Δοκίμασα εγώ αλλά τίποτα! :( Eπίσης μετά δεν μπορούσα να σβήσω τα αρχεία του.! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 prosoxi to basketball den doulevi!!! provlimata dimiourgi mono!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko ( 7 Ιαν. 2004 , 17:34) dokimase kanenas na kani install to DOOM sto 6600 kai na mou pi an litourga dokimasa na to kano alla isos kano kati la8os Λειτουργεί μια χαρά στο 6600 εκτός ότι δεν έχει ήχο! (τουλάχιστον σε εμένα) Είναι απαραίτητο να κατέβασεις και το .sis αρχείο για mmc support αλλιώς δεν θα δουλέψει στην MMC. Στην συνέχεια εγκαθιστάς τα .sis με την παρακάτω σειρά: 1) doom.sis 2)doom-core1.sis 3)doom-core2.sis 4)doom-sounds.sis 5)doom-lev1.sis 6)doom-lev2.sis Eπίσης πρέπει να βάλεις και το doom_mmc_support.sis όποτε θες αν το εγκαταστήσεις στην ΜΜC για καλύτερο gaming πατάς την επιλογή full screen.. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ίσως το καλύτερο series 60 παιχνίδι, λογικό αν σκεφτείς ότι ειναι πιστή μεταφορά από το PC που ήταν το καλύτερο παιχνίδι πριν κάποια χρόνια.. πολύ ανώτερο gameplay από το red faction για n-gage Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 as pei kapios re paidia mia selida apokleistika gia 6600 ta perisotera den xerw giati alla kolane kai den leitourgoyne :o :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasulm ( 6 Ιαν. 2004 , 22:25) afou paizei to space impact tou ngage re paidia, poly kalytero tou 7650! Σιγουρα το space impact του ngage ειναι καλυτερο απο αυτο του 7650 αλλα σιγουρα παιζει στο 6600?? Εγω το εχω φορτωμενο και ενω παιζει μια χαρα την πρωτη πιστα μολις παει να φορτωσει την δευτερει με πεταει εξω λεγοντας μου οτι η εφαρμογη 'athena' τερματιστηκε. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 exi kanenas to XIII i/kai to SPLINTER CELL (se JAVA) y brika para polla apo auta alla kanena DEN litourga me to 6600 mou .To exi kanenas ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epapadim Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Paidia kalispera Poios tha moy pei ti einai to MGS program file kai poy mporo na to vro?Egkatestisa to MVR Pool alla den paizei profanos epeidi den exo egkatastisei to MGS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Robert_De_Nitro Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Εχω κατεβασει το fifa 2004 απο το IRC αλλα δεν ειναι .blz αρχειο. Πως το κανω εγτασταση στο 6600; Υπαρχει καποιο αλλο αρχειο που το κανει install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος epapadim ( 8 Ιαν. 2004 , 18:10) Paidia kalispera Poios tha moy pei ti einai to MGS program file kai poy mporo na to vro?Egkatestisa to MVR Pool alla den paizei profanos epeidi den exo egkatastisei to MGS Ειναι μια παιχνιδομηχανη για Series 60 που παιρνει ειδικα προγραμματα μονο για αυτην... Ηδη ενα ωραιο ειναι αυτο που ειπες...το MVR Pool απο τα πρωτα που ειχα βαλειι στο κιν μου... Υπαρχουν και αλλα(τωρα μου ερχεται στο μυαλο ενα kart racing με αρκουδες και αλλα ζωακια,πολυ φαση...) Αν θελεις στειλε μου το e-mail σου απο δω η με pm να σου στειλω το MGS... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis ( 8 Ιαν. 2004 , 13:12) Σιγουρα το space impact του ngage ειναι καλυτερο απο αυτο του 7650 αλλα σιγουρα παιζει στο 6600?? Εγω το εχω φορτωμενο και ενω παιζει μια χαρα την πρωτη πιστα μολις παει να φορτωσει την δευτερει με πεταει εξω λεγοντας μου οτι η εφαρμογη 'athena' τερματιστηκε. Μου κολαγε στο 6600 μου και το εβγαλα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 paidia ti na sas po, emena mexri triti pista toulaxiston, paizei, exo paiksei kai diplo malista me ngage. emena troei allo kollima, me ta snails.. leei efarmogi athena ekleise :p asxeto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος epapadim ( 8 Ιαν. 2004 , 18:10) Paidia kalispera Poios tha moy pei ti einai to MGS program file kai poy mporo na to vro?Egkatestisa to MVR Pool alla den paizei profanos epeidi den exo egkatastisei to MGS Για MGS Games μπορείς να δείς και στο παρακάτω site: http://www.aivanet.com/gr/index.php?show=11&cat=15&type=1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 re pallikaria me afto to goboy ti paizei? exei ixo telika? poia ekdosi na katevaso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Το 3d Basketball 2004 παντως δε δουλευει με τιποτα ουτε στο 3650 αλλα ουτε και στο N-gage. Πολυ κριμα παντως γιατι εδω και πολυ καιρο αναμεναμε ενα πραγματικα καλο basketball game για τα S60 της Nokia. Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Παιδια επανερχομαι με νεωτερα γυρω απο το 3d basketball. Εχω μια ευχαριστη και μια δυσαρεστη ειδηση για το θεμα. Η δυσαρεστη ειναι το γεγονος οτι το παιχνιδι δεν παιζει με τιποτα οταν το αποθηκευσεις στην ΜΜC του τηλεφωνου παρα μονο οταν αυτο αποθηκευθει στη μνημη του τηλεφωνου! Η χωρητικοτητα που καταλαμβανει το παιχνιδι ειναι γυρω στα 1200+ kb. Η ευχαριστη ειδηση ειναι οτι το παιχνιδι ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπανω την πιο πανω "θυσια", οπου ειναι εφικτο βεβαια, αφου πραγματικα σε αφηνει αφωνο με τις δυνατοτητες του. Τελος να πω οτι παιζει με τον πιο πανω τροπο τοσο στο 3650 οσο και στο N-gage. Δοκιμασμενο!! Οσο για το 6600 δε γνωριζω αλλα φανταζομαι οτι δε θα εχει κανενα προβλημα. Λοιπον τι λετε? Ευχαριστημενοι? :lol: Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 aksizei ontos ton kopo i tsampa tha faw 1.5mb memory apo to n-gage?elpizw na min einai koukides me mpala pou kinountai panw katw i deksia aristera giati otan akouw gia s60 games..auto exw sto myalo mou:) pisteuw oti an ebgene ena basket gia n-gage tha itan megali ipothesi..giati an krinw apo to fifa2004 to opoio einai korifi..tote mono kalo mporei na einai kai to basket pou tixon bgei Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltman Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 ΣΤΟ 6600 ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ JAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΣΕ 3650 ΚΑΝΕΙ ΕΓΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts