saritav Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 SOS!!!!!provlima me transfer java sto kin den ginetai tpt....prepei na peraso to bookreader giati grafo simeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 LOIPON FILARAKI AKOY KALA...... DIAVASE TO UEMA POY ESTEILA STO FILO MAS EDO STO IDIO FORUM..... AN DEN BGALEIS AKRH KANE RESET TO KINHTO KAI XANASTEILE ME ANOIKTO BT...... TO JAVA PREPEI NA EINAI .JAR KAI NA TO STELNEIS STO EIKONIDIO TOY PC POY UA LEEI OBEX PUSH ITEM... UA SOY PEI SYN/DEMENO KAI PATAS APODOXH.... AN SOPY LEEI ERROR ESTABLISHING CONECTION TOTE MALLON FTAIEI TO FIRM TOY KINHTOY..... KANE TO KOLPO ME TO RESET TOY KINHTOY KAI ME ANOIGMENO TO BT TOY SE PS: TA EXEIS KANEI PAIR TO PC KAI TO KINHTO AN OXI ... KANTA KAI UA EXEI ENA TICK EPANO TO EIKONIDIO... OK?? KALH EPITYXIA STA ... EHMMM GRAPTA SOY... :)) Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptosZR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Paidia pos mporo na sozo ta sms sto tilefono kai oxi stin karta? Peripou posa krataei i mnimi tilefonou? Episis, mporo na steilo me bt paixnidia? fotos apo to kinito sto pc? Kapoios pou exei to kalodio (den to vrisko pouthena), kai menei kentro athina kai mporei na mou kanei tin allagi se V600, kernao kafedes!!! Euxaristo ek ton proteron... Stelios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ρε συ ALTUS κορίτσι είναι τι φιλαράκι...χα χα! Λοιπόν Στέλιο άκου τι θα κάνεις... Θα πας στο thread που αφορά το seem editing θα διβάσεις προσεκτικά όλα τα posts κια μετά θα κατεβάσεις το seemplayer μέσω εκείνου θα ενεργοποιήσεις αυτή την ιδιότητα και άλλες πολλές. Επίσης καλώδιο πάρε ένα τηλ. στο πλαίσιο να δεις αν έχουν το φτηνό που είναι για το Τ720 και κάνει 1.18 ευρώ. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spooker Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 den nomizw na breis to kalwdio :) egw phra to teleutaio twn teleutaiwn :P Παράθεση Πως να κάνετε τις γκόμενες να τρέχουν από πίσω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Δεν το έχει μόνο το πλαίσιο... ψάξτε λίγο και στα μικρά μαγαζάκια που πουλάνε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas578 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Γεια σας, Θελω να αγοραζω κινητο και ειμαι αναμεσα στα: Motorola V525 SE T630 και Sharp GX20 Σε Vodafone 60 , οι τιμες ειναι : 40 70 (αν και δεν το εχει πλεον στο site) 80 Θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας για το V525 σε σχεση με τα αλλα 2 κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Loipon tha sou miliso os katoxos t630 k v525 Katarxin prosopika apokleio to gx20 den exei tpt parapano apo to 525 k katholou sindesimotita me hy!!! proterimata t630 enanti v525: 1)perissoteros apothikeytikos xoros gia mnm...diataksi grammaton eykoli(opos sta nokia) 2)sindesimotita den antimetopisa kanena provilma 3)i mpataria krataei perissotero proterimata v525: 1)clamshell prostasia othonis pliktrologiou apo gratsounies ktl 2)fovera anoteri othoni , kamera,ixous (san to gx20) 3)to voda live den exei katastrepsei to menu geika eixa to t630 apo marti kai pnigike prin apo 2 vdomades....i othoni einai poli metria k eipa na dokimaso k ta moto pou eixa akousei polla logia...an eksairesoume to oti den mporo na peraso java sto kin mou(pragma pou mallon ftaiei sto diko mou til) k oti den exei extra xoro gia sms to til (an k mou eipan oti diorthonetai me kapoia anavathmisi) tha sou proteina to 525 an den eisai poromenos me programmatakia ktl kai thes ena til me oraia emfanisi ixous ktl..pare k mia 2i mpataria me 20 e kai kaneis ti douleia sou.. oti alli aporia exeis einai eyprosdekti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spooker Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 den xreiazetai kan anabathmish gia apothikeush sms sth mnhmh tou kinhtou.Ginetai me seem editing.Proteinw fysika na pareis to v525 afou mporeis na to metatrepseis eukola se v600.Etsi kai apofeugeis to live kai exeis kai anabathmismeno menu pou einai poly pio omorfo kai paizeis kai videakia. Παράθεση Πως να κάνετε τις γκόμενες να τρέχουν από πίσω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 spooker pos to kano ayto? pao se magazi?i moni mou?les na diorthosei to provlima me ta java? an kano lathos paizei na xalaso to kin?giati eimai ligo asxeti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spooker Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 xreiazesai ena kalwdiaki gia syndesh me to pc.Ti problhma exeis me thn java? analytikes odhgies peri seem editing tha breis edw Παράθεση Πως να κάνετε τις γκόμενες να τρέχουν από πίσω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 den mporona ta peraso me bluetooth sto kin mou...metafero ixous ikones alla java me tipota...einai jar arxeia alla...:( otan leo deksi klik kai send to bluetooth v525 mou leei sending to....kai files exchange...mipos me kapoia rithmisi mporo na to kano xeirokinita oste na dialego pou tha pigainei?gia na paei sto obex transfer item? xreiazomai na peraso to bookreader!!!!PLEASE HELP..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 VRE ANUROPE TO STELNEIS SIGOYRA STO OBEX PUSH ITEM (PUSH OXI ALLO!!!!!) KAI ELEGXE AN EINAI SIGOYRA .JAR TO ARXEIO FORTONONTAS TO PROTA STO WINRAR KAI DES TI LEEI STH MPARA TOY NA EINAI JAR AN STELNEIS EIKONES TOTE DEN YPARXEI KATI ALLO POY PREPEI NA FTAIEI Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nocta Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Μήπως ξερει κανείς που μπορώ να βρω το flex της Vodafone Live! για το v525? το εχω αναβαθμίσει σε v600 και θέλω να το επαναφέρω στο αρχικό του λογισμικό για να το πουλήσω. Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Κοίτα στα site που έχουμε δώσει παραπάνω. Πιστεύω πιο πολλά θα πιάσει αναβαθμισμένο παρά ως V525. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Όσο για το πρόβλημα με τα κολλήματα που είχε το κινητό, το πήγα στην Voda και δεν μου το αλλάξαν... Μου είπαν ότι ναι μεν το πήγα μέσα στις 28 ημέρες που λέει η εγγύηση για πλήρη αντικατάσταση της συσκευής, αλλλά πιο κάτω η εγγύηση λέει ότι δεν πρέπει να έχει υπερβεί τα 30 συνολικού χρόνου ομιλίας και εγώ είχα κάνει 31 λεπτά...και για αυτό η motorola τους είπε να μην μου το αλλάξουν...!!!! Γιατί ρε παίδια;;; Θα το ξαναπουλούσαν και για αυτό δεν μπορούσαν να έχει χρησιμοποιηθεί με 31 λεπτά χρόνου ομιλίας;;;; Που λέτε το αφήνω, στους απαράδεκτους υπαλλήλους του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, η οποία κοπέλα που με εξυπηρέτησε μου είπε ότι δεν έχει ουτε καν συσκευή να μου δώσει για να κάνω την δουλειά μου όσο το κινητό θα επισκευαζόταν...Τέλος πάντων, το αφήνω και μου λένε σε μια άντε μιαμιση εβδομάδα θα είναι έτοιμο.Με παίρνουν στην μία εβδομάδα και μου λένε να πάω να το πάρω.Πάω εγώ και μου λένε ότι έκαναν λάθος και δεν ήταν τελικά το δικό μου...Τους τα είπα ένα χεράκι, που δεν έκαναν τον κόπο να με πάρουν ένα τηλέφωνο να μου το πουν για να μην πηγαίνω μέχρι εκεί, διότι με το που πήγα και λέω το επίθετό μου, μου λένε κατευθείαν ότι έκαναν λάθος κάτι που σημαίνει ότι το είχαν δει από ώρα. Τέλος πάντων φεύγω και περνάει μιάμιση εβδομάδα και τους πέρνω τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε κανένας.Πέρνω στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης της voda και μου λένε ότι είναι σίγουρα ανοιχτό, διότι ήταν τρίτη απόγευμα. Σηκώνομαι νευριασμένος και πάω εκεί...Και μου λένε ότι δεν έχει έρθει ακόμα και επισκευάζεται ακόμα στην μοτορόλα!!!Τους λέω ότι με κοροϊδεύουν γιατί μου είπαν για μιάμιση εβδομάδα και μου είπαν ότι τους λέω ψέματα!!!!Έγινε χαμός!!!!Τους είπα μετά ότι έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωναν και μου έδειξαν τρεις πελάτες που είχαν μέσα και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα τηλέφωνα!!!! Φεύγω για άλλη μία φορά και με παίρνουν μετά από τέσσερις μέρες στις 21:00, όταν δηλαδή είχαν κλείσει για να μου πουν ότι ήρθε!!! Πάω την επομένη και το παίρνω επιτέλους!!!Βάζω την sim και δούλευε κανονικά.Φεύγω και μετά από τρία λεπτά το ανοίγω και είχε ξανακολλήσει!!!! Πάω πίσω και έγινε πανικός!!!!! Περίμενα την προϊσταμένη και όταν ήρθε άρχισα να χώνω...Και τι γυρνάει και μου λέει η αθεόφοβη...."Εμείς κύριε δεν πουλάμε κινητά αλλά υπηρεσία...."Εεεε, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο!!!!!Της δείχνω ότι το κινητό είναι voda live και αυτοί έχουν βάλει το λογισμικό για να γίνει live και μου είπε ότι κάνω λάθος...Και μου είπε ότι υπερβάλω και θα φταίει ότι δεν είναι φορτισμένη η μπαταρία.Με τα πολλά είδε ότι δεν φταίει η μπαταρία και μου είπε να το ξαναφήσω εκεί...!!!!Με τίποτα όμως δεν το δέχτηκα.Το πήρα και το πήγα στην motorola και την επομένη το πρωΐ το είχα έτοιμο, πανέτοιμο!!!!!! Συμπέρασμα:Είναι πρώτοι για να σου πάρουν τα λεφτά, αλλά μετά σου λένε εμείς δεν πουλάμε κινητά...Ε, τότε να τα αφήσουν στην motorola, να πηγαίνουμε να τα αγοράζουμε και να πηγαίνουμε μετά σε αυτούς για να παίρνουμε την σύνδεση.Τους συμφέρει;φυσικά όχι γιατί θα χάσουν το μερίδιό τους. Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Catantona (16 Σεπ. 2004 , 17:04) Συμπέρασμα:Είναι πρώτοι για να σου πάρουν τα λεφτά, αλλά μετά σου λένε εμείς δεν πουλάμε κινητά...Ε, τότε να τα αφήσουν στην motorola, να πηγαίνουμε να τα αγοράζουμε και να πηγαίνουμε μετά σε αυτούς για να παίρνουμε την σύνδεση.Τους συμφέρει;φυσικά όχι γιατί θα χάσουν το μερίδιό τους. Αν μπορείς πες μας και το μαγαζί στο οποίο έγινε η ιστορία. :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Είναι το κατάστημα Vodafone Live της Καλλιθέας, στην οδό Δαβάκης 49!!!! Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 PAIDAKI EGO XERO OTI AN TO PROBLHMA TOYS HTAN H ORA OMILIAS SE PLHROFORO OTI POLY EYKOLA YPARXEI EPILOGH POY SBHNEIS AYTON TON XRONO OMILIAS POLI EYKOLA.... ASE POY AN KANEIS ANBAUMISH (AYTOI DHL.) OLA TA XRONOMETRA MHDENIZONTAI ....... GIATI LENE PANTA M.......S AYTOI OI EYUYNOANEYUYNOI... EGO UA SYNHSTOYSA EPISKEPSH XANA STO MAGAZI... ? TI LES ?:)) Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 na rotiso kati? poso sas krataei i mpataria?emena 2,5 meres!:(einai fisiologiko? iparxei megaliteris xoritikotitas? poso kanei i aythentiki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motov525 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 lene oti yparxei mia megalyterh ths orbit alla den to xw psa3ei sigoura. thn au8entikh(san auth pou exeis) thn exei to plaisio peripou 20 eurw an 8ymamai kala! Παράθεση MoBiLe:MOTO V525@V600 S/W: TRIPLETS_G_OB.09.4FR Flex: SE6467AXXB411C (O2) Seem mods = on Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Catantona (16 Σεπ. 2004 , 17:04) Συμπέρασμα:Είναι πρώτοι για να σου πάρουν τα λεφτά, αλλά μετά σου λένε εμείς δεν πουλάμε κινητά...Ε, τότε να τα αφήσουν στην motorola, να πηγαίνουμε να τα αγοράζουμε και να πηγαίνουμε μετά σε αυτούς για να παίρνουμε την σύνδεση.Τους συμφέρει;φυσικά όχι γιατί θα χάσουν το μερίδιό τους. Καλα λεω εγω οτι δεν ειναι να αγοραζεις ΠΟΤΕ απο αυτους!!!!!!Και δεν ξερουν τι τους γινεται και προσπαθουν να βγουν απο πανω!!!!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 pou tha bro themes gia to motorola v525????? Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 paidia eidate ena louraki gia to laimo me handsfree?einai san ayta pou dinei i samsung me to kin tis!!!Mono 3 euro! fovero einai:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
use_your_brain Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Τελικά τι έγινε με την μπαταρία 1250mah της orbit. Εγω πάντως πέρασα από το γερμανό και μου είπαν ότι έχουν μόνο την αυθεντική της motorola και για 40e .... :o Σε vodafon shops υπαρχει η 720mah για 22e....κατι καλύτερο βρήκατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts