zananiro Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Ωραίος ναι το έφτιαξα. Αποσυνδέσεις έχετε εσείς; 2 που πήραμε στην οικογένεια μόλις χάσουν την σύνδεση αρνούνται να συνδεθούν ξανά με τον κινητό παρά μόνο αν ανοίξουμε την εφαρμογή. Σε redmi note 7 και σε s9 plus. Sent from my iPad using TapatalkΓενικά για να δουλεύει σωστά η εφαρμογή health θα πρέπει να μένει ανοικτή στην μνήμη. Να εξαιρέσεις καταρχήν την εφαρμογή από το battery optimization ώστε να μην την κλείνει το Android. Τώρα αν χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις εξαρτάται από τη ρομ κάθε κινητού, πχ start on boot κλπ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 21, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 παραγγηλα το Honor Band 5 . Είπα απο το Mi band 2 να πάω όχι μόνο σε καλύτερη οθόνη , αλλά και σε κάτι νέο. Με λίγα λόγια θεώρησα οτι δεν θα αναβαθμίσω απλά την εμπειρία στις ίδιες λειτουργίες, αλλά θα έχω και μια λειτουργία εντελώς νέα, το οξυγόνο στο αίμα. Χώρια ότι το truesleep 2 πιστεύω θα είναι καλύτερο απο του mi band 4 , γιατί ενδεχομένως να κάνει χρήση και του οξύμετρου. Το πήρα απο Gearbest με priority στα 35€ (25€ με απλό ταχυδρομείο) όταν μου έρθει θα σας γράψω εντυπώσεις. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 παραγγηλα το Honor Band 5 . Είπα απο το Mi band 2 να πάω όχι μόνο σε καλύτερη οθόνη , αλλά και σε κάτι νέο. Με λίγα λόγια θεώρησα οτι δεν θα αναβαθμίσω απλά την εμπειρία στις ίδιες λειτουργίες, αλλά θα έχω και μια λειτουργία εντελώς νέα, το οξυγόνο στο αίμα. Χώρια ότι το truesleep 2 πιστεύω θα είναι καλύτερο απο του mi band 4 , γιατί ενδεχομένως να κάνει χρήση και του οξύμετρου. Το πήρα απο Gearbest με priority στα 35€ (25€ με απλό ταχυδρομείο) όταν μου έρθει θα σας γράψω εντυπώσεις. Με το καλο να το παραλαβεις. Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 παραγγηλα το Honor Band 5 . Το πήρα απο Gearbest με priority στα 35€ (25€ με απλό ταχυδρομείο) όταν μου έρθει θα σας γράψω εντυπώσεις. Με το καλό. Εμένα έκανε κατάληψη το Honor 4 η μικρή και κοιτάζω το 5 αλλά έχει αποστολή μόνο registered και όχι priority, τι φάση είναι αυτή τώρα? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Σήμερα ήρθε ενημέρωση λογισμικού με 3 νέα "faces". ! Επιτέλους μια εξέλιξη ... Καμία άλλη διαφορά δεν παρατήρησα. Λέει και κάτι για τακτοποίηση της μνήμης ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Την εκανα και εγω...εβαλα και το νεο face με το εντονο χρωμα...περιμενω να ερθει και το 5αρι Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ήρθε σε όλους? Μπορώ να το ψάξω χειροκίνητα? Έχω global (από eshop) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ήρθε σε όλους? Μπορώ να το ψάξω χειροκίνητα? Έχω global (από eshop)Λογικά ναι, ήρθε σε όλους. Μπες μέσα από την εφαρμογή στο band και πήγαινε αναβάθμιση λογισμικού και θα στη βγάλει την αναβάθμιση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Λογικά ναι, ήρθε σε όλους. Μπες μέσα από την εφαρμογή στο band και πήγαινε αναβάθμιση λογισμικού και θα στη βγάλει την αναβάθμιση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Στο mi fit εννοείς? Δεν βρίσκω επιλογή για update. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στο mi fit εννοείς? Δεν βρίσκω επιλογή για update.Στην εφαρμογή Υγεία της huawei. Ποιο band εχειε? Το Mi fit είναι για το xiaomi. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στην εφαρμογή Υγεία της huawei. Ποιο band εχειε? Το Mi fit είναι για το xiaomi. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Sorry, μπέρδεψα τα νήματα..... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Έχω στον γιο μου το band4 εδώ και περίπου 20 μέρες... Ξαφνικά εδώ και 4 μέρες σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις η μέτρηση παλμών και άλλα.... Τι πρέπει να κάνω? Το έχει πάθει άλλος? Έχω κάνει factory reset αλλά τίποτα..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Έχω στον γιο μου το band4 εδώ και περίπου 20 μέρες... Ξαφνικά εδώ και 4 μέρες σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις η μέτρηση παλμών και άλλα.... Τι πρέπει να κάνω? Το έχει πάθει άλλος? Έχω κάνει factory reset αλλά τίποτα.....Όταν επιλέγεις δηλαδή από το μενού του band μέτρηση παλμών δεν το κάνει? Επίσης έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα που ζητάει η εφαρμογή και να την εξαιρέσεις από βελτιστοποίηση μπαταρίας ώστε να μην κλείνει στο παρασκήνιο? Επιπρόσθετα, αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι unpair και να κανεις pair εξ αρχής. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Σίγουρα είναι το honor band η είναι το mi band Στάλθηκε από το 5024D_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Έχω στον γιο μου το band4 εδώ και περίπου 20 μέρες... Ξαφνικά εδώ και 4 μέρες σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις η μέτρηση παλμών και άλλα.... Τι πρέπει να κάνω? Το έχει πάθει άλλος? Έχω κάνει factory reset αλλά τίποτα.....Μπα ξεκινισε και η huawei τα ρεζιλικια που κάνει και η xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μπα ξεκινισε και η huawei τα ρεζιλικια που κάνει και η xiaomi? Παιδιά χίλια συγγνώμη το mi band 4 έχουμε... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Παιδιά χίλια συγγνώμη το mi band 4 έχουμε... α οκ γνωστό το θέμα σου τότε (λογο τέτοιον και πολλών άλλον προβλημάτων το mi band έφυγε στον κάδο) offtopic λύση στο θέμα σου είναι να περάσεις παλιότερο firmware πολλές φορές φτιάχνει (το ίδιο θέμα είχε και 2 και 3 και 4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (ανακαλυφθεί) αλλά αν ακουμπήσεις ταυτόχρονα με το ίδιο δάχτυλο το "κουμπί" και την οθόνη ,σε 2-3" πάει στα faces και αλλάζω όψη άμεσα. Είναι bug or feature Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (ανακαλυφθεί) αλλά αν ακουμπήσεις ταυτόχρονα με το ίδιο δάχτυλο το "κουμπί" και την οθόνη ,σε 2-3" πάει στα faces και αλλάζω όψη άμεσα. Είναι bug or featureΤο είχα παρατηρήσει και εγώ. Εμένα feature μου φάνηκε για άμεση αλλαγή face. Δεν χρειάζεται ταυτόχρονα οθόνη και το κουμπί, με οθόνη ανοικτή κρατάς το δάκτυλο παρατεταμένα για 2-3". Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Το είχα παρατηρήσει και εγώ. Εμένα feature μου φάνηκε για άμεση αλλαγή face. Δεν χρειάζεται ταυτόχρονα οθόνη και το κουμπί, με οθόνη ανοικτή κρατάς το δάκτυλο παρατεταμένα για 2-3". Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΈχεις δίκιο. Δουλεύει και σκέτο οθόνη. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Παντα υπήρχε αυτό..από όταν το πήρα...νόμιζα είναι γνωστό..ούτως η άλλως όλα κάπως έτσι αλλάζουν Στάλθηκε από το 5024D_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Έβγαλε το Geekbuying το Honor Band 5 στα 30€ με κουπόνι από Hong Kong. Αξίζει ή παίζει αλλού και πιο φτηνά; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Είχε παίξει στα 25.86 στο tom top..το περιμένω Στάλθηκε από το 5024D_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Έβγαλε το Geekbuying το Honor Band 5 στα 30€ με κουπόνι από Hong Kong. Αξίζει ή παίζει αλλού και πιο φτηνά; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΜε το κουπόνι BGGR174 βγαίνει στα 32€ από banggood μαζί με τα μεταφορικά με priority direct mail που θεωρείται safe. Γενικά οι τιμές εκεί κοντά παίζουν. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Στο Aliexpress βρήκα το Κινεζικό Band 5 με oxymeter και το Global χωρίς oxymeter. Τι διαφορές έχουν γενικά αυτά τα 2 και γιατί το Global δεν έχει αυτή την λειτουργία; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το κουπόνι BGGR174 βγαίνει στα 32€ από banggood μαζί με τα μεταφορικά με priority direct mail που θεωρείται safe. Γενικά οι τιμές εκεί κοντά παίζουν. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΜόνο αυτό βλέπω εκεί στα 42€ https://banggood.app.link/D3fHDg8Vc0 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts