sonymobby Δημοσιεύτηκε June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2005 Παιδια εχω προβλημα με το mirc. Ενω μπορω να μπω κανονικοτατα στο undernet δεν μπορω να μπω με τιποτα στο grnet. Γιατι; Εχετε καποια ιδεα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Aν μας έλεγες και τι σφάλμα σου βγάζει ίσως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Μου λεει: "Unable to connect to server (Socket is not connected)". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 μπας και κοβει το firewall σου την πορτα 6667; δοκιμασε να μπεις στο chaos.irc.gr 7000 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Θα σας δωσω και καποιες εξτρα πληροφοριες: εχω antivirus kaspersky personal pro το οποιο δεν με αφηνει να μπω στο mirc εκτος αν κανω disable το real-time protection. Επισης ειχα καποιο προβλημα οταν πηγα να κανω allow το mirc απο το kaspersky anti-hacker. Τι να κανω; Τωρα εχουν προβλημα ολα τα servers. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 /server eu.undernet.org epileon server 8a breis sto list tou mirc site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Κι εμένα μου χτυπάει το Kaspersky όταν πάω να ανοίξω το mirc. Λέει πως έχει κολλήσει κάποιο backdoor το mirc.ini. To κοίταξα, δεν βρήκα κάτι ύποπτο, οπότε βγάζω το real-time protection και τελειώνει η ιστορία :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Όταν έχετε τέτοια προβλήματα με antivirus και ξέρετε ότι δεν έχει πρόβλημα το software που χρησιμοποιείτε, μπορείτε απλά να κάνετε exclude το συγκεκριμένο αρχείο/process. Τα περισσότερα antivirus έχουν τέτοια ρύθμιση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Όταν έχετε τέτοια προβλήματα με antivirus και ξέρετε ότι δεν έχει πρόβλημα το software που χρησιμοποιείτε, μπορείτε απλά να κάνετε exclude το συγκεκριμένο αρχείο/process. Τα περισσότερα antivirus έχουν τέτοια ρύθμιση. Κι εγώ με το Kaspersky έχω το ίδιο πρόβλημα. mcde το mirc είναι το μόνο πρόγραμμα που ακόμα κι αν το κάνεις Allow ΔΕΝ το πιάνει αυτό το Kaspersky. Στο μπλοκάρει ξανά. Η μόνη λύση είναι η προσωρινή απενεργοποίηση του Antivirus και μετά μόλις ανοίξει το πρόγραμμα το ξαναενεργοποιείς. Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Αυτό που έγραψα αφορούσε το antivirus το οποίο και πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να κάνει exclude από το scan το συγκεκριμένο process ίσως και το αρχείο/α του προγράμματος που έχει πρόβλημα. Το αντιμετώπισα πρόσφατα όταν έβαλα το Symantec Antivirus Corporate 10, το οποίο έκανε quarantine το remote administrator server :wacko: Χρειάστηκαν κάποιες ρυθμίσεις, αλλά τώρα δεν το ελέγχει και το αφήνει να δουλέψει σωστά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 OK then λυθηκε το ενα προβλημα. Τι λετε για τα αλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Παιδια το προβλημα με τους αλλους servers λυθηκε τωρα με το grnet μου λεει: Connect retry #1 eu.irc.gr (6667) - -cyprus.irc.gr- *** Looking up your hostname... - -cyprus.irc.gr- *** Found your hostname, cached - Closing Link: 0.0.0.0 (You match the patern of a known trojan. If you require help please email help@irc.gr) Τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Μπας και έχεις όντως trojan; Σβήσε το mIRC σου (και το φάκελο στο Program Files) και κάνε εξαρχής εγκατάσταση. Μετά γράψε /server cyprus.irc.gr και δες αν μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Γιατι τοτε μπαινει σε ολα τα αλλα; ΟΚ να το δεχτω οτι εχω προβλημα, μπορω να ρωτησω στα ελληνικα στο email που μου δινουν; Θα μου απαντησουν; Θα βρουν τη λυση; Με αλλα λογια, ειναι αξιοπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Παιδια το προβλημα με τους αλλους servers λυθηκε τωρα με το grnet μου λεει: Connect retry #1 eu.irc.gr (6667) - -cyprus.irc.gr- *** Looking up your hostname... - -cyprus.irc.gr- *** Found your hostname, cached - Closing Link: 0.0.0.0 (You match the patern of a known trojan. If you require help please email help@irc.gr) Τι λετε; Γιατι τοτε μπαινει σε ολα τα αλλα; ΟΚ να το δεχτω οτι εχω προβλημα, μπορω να ρωτησω στα ελληνικα στο email που μου δινουν; Θα μου απαντησουν; Θα βρουν τη λυση; Με αλλα λογια, ειναι αξιοπιστο; Πάνε στο help.irc.gr καλύτερα, δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό και ίσως είναι καλύτερο από το να στείλεις email. Όσο για την αξιοπιστία σαφώς και θα σου πουν τι φταίει. Πάντως, δοκίμασε να αλλάξεις ident, username ή/και nick και πιθανότατα θα σε αφήσει να μπεις. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ξεχαστε το mirc. Βαρεθηκα. Κλεινω τα παντα (antivirus και firewall) και δεν μπαινει ουτε και το ircnet :mad:. Οι mods αν θελουν μπορουν να κλειδωσουν το thread οταν καποιος μου πει αν υπαρχει καποιο αλλο program που να μπαινει στους ιδιους server. Υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ξεχαστε το mirc. Βαρεθηκα. Κλεινω τα παντα (antivirus και firewall) και δεν μπαινει ουτε και το ircnet :mad:. Οι mods αν θελουν μπορουν να κλειδωσουν το thread οταν καποιος μου πει αν υπαρχει καποιο αλλο program που να μπαινει στους ιδιους server. Υπαρχει; Φίλε πράγματι τώρα που το λες ούτε σε μένα μπαίνει καθόλου... Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μου βγάζει συνεχώς: [00:18] * Connecting to srv.irc.gr (7000) - [00:18] * Unable to connect to server (Socket is not connected) - [00:18] * Connect retry #1 194.219.155.226 (7000) - [00:18] * Unable to connect to server (Connection refused) - [00:18] * Connect retry #2 eu.irc.gr (7000) - [00:18] * Unable to connect to server (Socket is not connected) - [00:18] * Connect retry #3 193.92.63.6 (7000) - [00:18] * Unable to connect to server (Socket is not connected) Εδώ και κάτι μέρες... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ωραίο firewall/antivirus το Kaspersky!:X :rolleyes: :ooch: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ωραίο firewall/antivirus το Kaspersky!:X :rolleyes: :ooch: :!: Μα σου λέμε και αν τα βγάλουμε τελείως πάλι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts