vag74 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Γιατί δεν κοιτάζεις το Huawei P30; Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Πολύ καλο και αυτό Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mei_ Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Το huawei έχει κάπως μικρότερη μπαταρία από αυτή που θέλω - το note 10 lite φαίνεται πολύ καλό από χαρακτηριστικά σε ότι θέλω! Θα το προτιμούσες από το nord? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Το huawei έχει κάπως μικρότερη μπαταρία από αυτή που θέλω - το note 10 lite φαίνεται πολύ καλό από χαρακτηριστικά σε ότι θέλω! Θα το προτιμούσες από το nord?Μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι το nord θα έχει καλύτερη μπαταρία από το p30 Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Δύσκολη επιλογή.ολες καλές συσκευές με τα ατού της η κάθε μία. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Αν ψήνεσαι για αγορά από εξωτερικό τότε πάρε poco f2 pro.... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Κάτοχος p30 pro αλλά το βαρέθηκα και θα ήθελα να κάνω αλλαγή.. Χρηματικό μπάτζετ maximum 500€ σκέφτηκα και το iPhone 11 αλλά ρισκάρω στην αλλαγή μιας και δούλευα πολλές εφαρμογές που ίσως να πρέπει να πληρώσω σε ios πχ YouTube.. Θα ήθελα την γνώμη σας!! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mei_ Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Σκέφτομαι σοβαρά να ανέβω λίγο σε μπάτζετ και να πάρω το oneplus 8.θα αγοραστεί με τιμολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Μετα απο 5 χρονια με το τιμιο αλλα αργο πλεον galaxy a5, μπαινω στην διαδικασια να παρω καινουριο κινητο. Android προφανως, οσο γινεται πιο συγχρονο και future proof, αφου δεν αλλαζω συχνα τηλεφωνο. Θελω καλη αυτονομια ( μια+ μερα να την βγαζει), καλη καμερα, καλη ποιοτητα κατασκευης, ευχρηστο λειτουργικο. Δεν με ενδιαφερουν οι τρελες επιδοσεις,δεν παιζω καθολου παιχνιδια. Ιδανικα καθολου notch, οσο πιο μαζεμενο γινεται, γρηγορο fingerprint, σχετικα χαμηλο sar. Δεν θελω να ξεφυγω πολυ πανω απο τα 300€,οποτε πανω κατω εκει. Με βαση τα παραπανω, εχω εντοπισει τα εξης: 1. Huawei nova 5t, η πρωτη επιλογη. Πολλα θετικα, λιγα αρνητικα(αυτονομια? ελλειψη 3,5 jack & card slot,5g) 2. P30 lite ( τα μονα πλεονεκτηματα απο το 5t οτι ειναι πιο μαζεμενο και φθηνο) 3. Xiaomi redmi note 9 pro (δεν τρελαινομαι για την εταιρια,αλλα ειναι vfm τα ατιμα. Θα προχωρουσα μονο αν ειναι καλυτερο απο το nova5t,που δεν νομιζω) 4. Εχω δει καποια realme, αλλα εχω χασει την μπαλα μετα μοντελα και δεν ξερω και τι υποστηριξη θα υπαρχει απο την εταιρια. Βασικα για το nova 5t προσανατολιζομαι,εκτος κι αν κατι δεν εχω αντιληφθει σωστα. Π.χ το 5g,προφανως ακομα δεν εχει και πολυ νοημα τωρα,αλλα μετα κανα δυο χρονακια? Θα μου πεις,παιρνεις κατι αλλο τοτε. Λιγο με προβληματιζει η ελλειψη του 3,5 jack, επειδη μιλαω συχνα με handsfree,ενω το ¨δακρυ ¨ - καμερα selfie πανω αριστερα στην οθονη δεν με τρελαινει καθολου. υ.γ. Εχω βαλει στο ματι και το poco f2 pro,που παιζει κοντα στα 400€ απο banggood, αλλα τα σκεφτομαι τα +100€ που χρειαζονται και δεν ειμαι σιγουρος οτι θελω να μπλεκω με αναμονες στα τελωνεια. Edited August 1, 2020 by benzina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Εγώ θα σε προβληματίσω τόσο, που θα μου πεις ότι σε έβαλα σε μπελάδες. Κάτι για notch διάβασα ότι δε θες. Κτήνος στη μπαταρία, δες συγκριτικά στο YouTube πλάι σε άλλες συσκευές. Δες τι σου έχω. Mi 9T. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Αφού το θες να το κρατήσεις καιρό, πάρε κάποιο να έχεις εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας αν συμβεί οτιδήποτε να είσαι καλυμμένος. Αν μπλέξεις με Κίνα ειδικά αυτήν την περίοδο, τρέχα γύρευε. Από εμένα σε αυτά τα χρήματα nova 5t και honor 20 που πλέον το βρίσκεις σε μεγάλη αλυσίδα κάτω από 300€. Για την έλλειψη Jack πάρε ένα bluetooth hands free να κάνεις τη δουλειά σου. Το 5g δεν νομίζω ότι πρέπει να σε προβληματίζει, μέχρι να γίνει απαραίτητο μάλλον θα έχεις αλλάξει μέχρι τότε αρκετά κινητά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited August 1, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις! Ιδανικα δεν θελω notch,αλλα δεν θα απορριψω το κινητο για αυτο. Πιο σημαντικο ισως ειναι η μπαταρια,αν οντως δεν δινει μεγαλη αυτονομια. Οσο περισσοτερες απαιτησεις εχουμε,βεβαια,τοσο ανεβαινει η τιμη. Η αληθεια ειναι οτι αν μπορουσα να βρω αμεσα απο Ελλαδα κι απο αξιοπιστο καταστημα ( με αρκετες καλες κριτικες και κανονικη επισημη εγγύηση ) το poco 2 κατω απο τα 400€,θα το επαιρνα πιθανοτατα. Λιγο υπερβαση οικονομικα για μενα,αλλα δεδομενου οτι δεν αλλαζω συχνα κινητο και θελω να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται, ισως αξιζει. Απλα εχω διαβασει αρκετα καλα λογια για nova 5t κι ελεγα μηπως μπορεσω να γλιτωσω αυτο το 100αρι,κανοντας την δουλεια μου. Το 9t φαινεται καλη περιπτωση,αλλα αν παω σε xiaomi νομιζω οτι θα προτιμησω το poco. Πιο καινουριο,καλυτερος επεξεργαστής,συνολικα ποιοτικοτερο αλλα κι ακριβοτερο. Το honor 20 δεν τοχω δει,θα το κοιταξω κι αυτο Edit: το ειδα το honor 20. Αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος,ειναι ακριβως ιδιο με το nova 5 t,ετσι? Υπαρχει καποια διαφορα? Edited August 1, 2020 by benzina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις! Ιδανικα δεν θελω notch,αλλα δεν θα απορριψω το κινητο για αυτο. Πιο σημαντικο ισως ειναι η μπαταρια,αν οντως δεν δινει μεγαλη αυτονομια. Οσο περισσοτερες απαιτησεις εχουμε,βεβαια,τοσο ανεβαινει η τιμη. Η αληθεια ειναι οτι αν μπορουσα να βρω αμεσα απο Ελλαδα κι απο αξιοπιστο καταστημα ( με αρκετες καλες κριτικες και κανονικη επισημη εγγύηση ) το poco 2 κατω απο τα 400€,θα το επαιρνα πιθανοτατα. Λιγο υπερβαση οικονομικα για μενα,αλλα δεδομενου οτι δεν αλλαζω συχνα κινητο και θελω να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται, ισως αξιζει. Απλα εχω διαβασει αρκετα καλα λογια για nova 5t κι ελεγα μηπως μπορεσω να γλιτωσω αυτο το 100αρι,κανοντας την δουλεια μου. Το 9t φαινεται καλη περιπτωση,αλλα αν παω σε xiaomi νομιζω οτι θα προτιμησω το poco. Πιο καινουριο,καλυτερος επεξεργαστής,συνολικα ποιοτικοτερο αλλα κι ακριβοτερο. Το honor 20 δεν τοχω δει,θα το κοιταξω κι αυτο Edit: το ειδα το honor 20. Αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος,ειναι ακριβως ιδιο με το nova 5 t,ετσι? Υπαρχει καποια διαφορα? Το 5t είναι λίγο καλύτερο σε κάποιους τομείς αλλά στην ουσία είναι το ίδιο κινητό. Για τα ακουστικά εγώ από την στιγμή που έβαλα bt γλύτωσα λεφτά καθώς τα άλλα μου κόβονταν συνέχεια. Παρόλο αυτά βάζεις ακουστικό με type c και είσαι εντάξει αν δεν έχεις ήδη πολύ καλά με 3.5αρι jack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Το honor 20 δεν τοχω δει,θα το κοιταξω κι αυτο Edit: το ειδα το honor 20. Αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος,ειναι ακριβως ιδιο με το nova 5 t,ετσι? Υπαρχει καποια διαφορα? Στα χαρτιά ναι, είναι σχεδόν ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι ότι το honor 20 είναι ναυαρχίδα της honor και θα έχει υποστήριξη λογισμικού ναυαρχίδας όσον αφορά τα updates σε εκδόσεις Android. Λογικά θα πάρει και Android 11. Δεν ξέρω αν συμβεί το ίδιο και με το nova 5t. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Χάνεις και στη μπαταρία με τα bt hands free ν ξέρεις! Για μένα χτύπα το poco f2 pro. Είναι φουλ εξτρά που λέμε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Δύσκολη περίπτωση. Ό,τι και να πάρεις σ αυτά τα χρήματα θα χάσεις σε κάμερα σε σχέση με το Huawei. Εγώ θα κοιτούσα one plus 8 και poco f2 pro Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλημέρα, Αυτό που λέει ο τίτλος. -Μεγάλη οθόνη -Αγορά μόνο από Ελλάδα -Μεγάλη μπαταρια -Όσο το δυνατόν λιγότερα bugs -Καλός ήχος στις κλησεις -Να δουλεύουν καλά οι ειδοποιήσεις (ΒΑΣΙΚΌΤΑΤΟ) -Να δουλεύει out of the box -Max 200€, ιδανικά πιο κατω -Αν έχει και θήκη η συσκευασία ακόμα καλύτερα -Να μην έχει θέματα συμβατότητας με εφαρμογές ή συσκευές Τώρα έχει το Huawei P8 lite οπότε πιστεύω πως ότι και να πάρει θα δει αισθητή αναβάθμιση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Redmi note 8/8t/9/9s/9pro Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Redmi note 8/8t/9/9s/9pro Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η μόνη διαφορά του 9s από το 9pro είναι το nfc; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Και οι κάμερες. Το προ έχει καλύτερες. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Και οι κάμερες. Το προ έχει καλύτερες. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σχετικά με το 8t, πιστεύεις ότι αξίζει ακόμη η αγορά του, δεδομένης της χρήσης που προορίζεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Φυσικά, ακόμη και το note 7 είναι καλή επιλογή για την χρήση που θέλει να κάνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 δεν αξίζει να δώσεις το p30 για αυτά. Πολύ καλύτερο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Τελικά έγινε η παραγγελία στο Poco f2 pro 8/256. Αν έπραξα σωστά η όχι θα δείξει το άμεσο μέλλον! Καλό το p30 Pro αλλά σε κάμερα έχω δουλέψει αρκετά τηλέφωνα ναυαρχίδες και δεν το θεωρώ τόσο όσο ακούγεται. Πάντα δική μου άποψη...σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας ! Στάλθηκε από το Redmi 7A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 @benzina είμαι στην ίδια φάση με σένα, μετά από 3 χρόνια με το ΜiA1 ψάχνω το επόμενο κινητό για τον Δεκέμβριο Είμαι μεταξύ Poco F2 και Redmi note 9 pro Εχω 4 χρόνια κινητά Xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά το ΜiA1 είναι βράχος αλλά δυστυχώς πάλιωσε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts