ilegal_89 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Χαιρετώ την κοινότητα. Μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το iPhone 6, αποφάσισα πως ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή. Τιμή συσκευής ανάμεσα σε 400 με 550, με σκοπό να μου βγάλει τουλάχιστον πάλι 3 με 4 χρόνια. Έχω καταλήξει στις επιλογές που λέει ο τίτλος. Το OnePlus 6 μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δυστυχώς μέσω της ιστοσελίδας τους δεν μπορώ να το αγοράσω με τιμολόγιο ενώ στα σκρουτζομάγαζα την έκδοση των 64GB την πουλάνε πιο πάνω και από την τιμή της έκδοσης των 128GB στην ιστοσελίδα της oneplus. Κι αυτό με στρέφει περισσότερο στο S9 και λιγότερο, σαν τρίτη επιλογή, στο P20. Ποια είναι η γνώμη σας; Με ενδιαφέρουν πολύ η ταχύτητα και η οθόνη της συσκευής και τέλος η κάμερα. Υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να τις ματσάρει και να μην ξεπερνάει το εύρος τιμής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στις τιμές που παίζουν τα s9 στη vodafone στο mall θα πήγαινα σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αν δεν θέλεις οθόνη με αναλογία 18:9 θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το Mi Note 3. Καλύτερη μπαταρία από το LG G6 και ελαφρά καλύτερη κάμερα επίσης. Μόνο μείον θεωρητικά το ότι δεν έχει μπάντα B20 (στην πράξη δεν έχω δει διαφορά). https://www.skroutz.gr/s/12745854/Xiaomi-Mi-Note-3-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Όλοι οι πλούσιοι σε αυτό το φόρουμ κυκλοφορούν :P Λοιπόν, το Χ έχει χειρότερη κάμερα και χειρότερη μπαταρία από το P20 Pro και το μόνο σημείο που είναι καλύτερο είναι ο επεξεργαστής. Αλλά κανένας άνθρωπος δεν θα δει πραγματικά διαφορά γιατί και του P20 είναι πολύ ισχυρός. Και κοστίζει 400 ευρώ λιγότερο για διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί το σκέφτεσαι καν αν δεν έχεις επενδύσει στο iOS και δεν το προτιμάς σαν λειτουργικό (και αν δεν φτιάχνεσαι με το να κυκλοφορείς με συσκευή με το μήλο επάνω, ανθρώπινο και αυτό). Λες πως το Note 4 σε απογοήτευσε γιατί κράτησε μόνο (!) τέσσερα χρόνια. Καταρχάς απορώ που κράτησε κινητό 4 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα μπορούν να συμβούν 100 πράγματα. Να σου πέσει από την τσέπη, να στο κλέψουν κλπ. Αν αυτό συμβεί στο iPhone X θα έχεις κλάψει 400 ευρώ παραπάνω. Όσο για την αξιοπιστία, υπάρχουν πάρα πολλά iPhone που χαλάνε στα 2-3 χρόνια, το ότι δεν συνέβη σε γνωστούς σου στατιστικά δεν λέει κάτι. Προσωπικά δεν ξέρω καμία μέτρηση που να δείχνει πως τα Huawei είναι σημαντικά πιο αναξιόπιστα από τα Apple και, αν λέει κάτι αυτό, στη Γερμανία, μια χώρα με εμμονή στην αξιοπιστία, η Huawei έχει πολύ υψηλό μερίδιο. Τέλος, σκέψου πως με ένα iPhone X παίρνεις σχεδόν 2 P20 Pro. Αν σου χαλάσει το P20 σε τρία χρόνια μπορείς να πάρεις το αντίστοιχο της εποχής και να έχεις ένα πολύ καλύτερο κινητό από το σημερινό iPhone X. Και θα έχεις δώσει τα ίδια λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αν δεν βιάζεσαι όπως λες και δεν είναι σημαντική η 20ρα για εσένα σκέψου και το Mi8 SE. Εναλλακτικά και το Mi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Και εγώ θα προτιμούσα το Mi Mix 2s, λίγο καλύτερη κάμερα και μπαταρία από το OnePlus 6, που είναι και αυτό πάντως πολύ καλό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κάτσε τώρα είδα και εγώ!! Κατάφερες και κράτησες κινιτο 4 χρόνια!!! Ο ρε θυριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Είχα το samsung note 4 και κάηκε ξαφνικά η πλακέτα του μετά από 5 χρόνια. Και τώρα δεν έχω κινητό. Σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και τείνω στο Huawei γιατί θεωρώ ότι υπερτερεί. Η διαφορά στα λεφτά ανάμεσά τους έχει να κάνει θεωρώ μόνο με την αξιοπιστία της apple συγκριτικά με την huawei. Και επειδή επιλέγοντας παλιά samsung αντί για iPhone τελικά την έπαθα το σκέφτομαι για το x. Πριν το samsung είχα iPhone και ακόμα το έχει η μητέρα μου και γενικά ότι συσκευή της apple έχουν πάρει οι κοντινοί μου φίλοι ακόμα τις έχουν κάποια μέλη της οικογένειάς τους. Τι έχετε να μου προτείνετε για να με βοηθήσετε?Να πάρεις iphone και εσύ! Για να είστε ασορτί και για να μην την ξαναπάθεις! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Παντως σε κατι μετρησεις μπαταριας αναμεσα σε flagships το mix 2s βγαινει τελευταιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Βλέπω ότι έχει μικρότερη μπαταριά Έχει πολύ καλή μπαταρία. Οι SD6**" είναι πολύ efficient SOC και επίσης τρέχει stock Android. (Χωρίς περιττές εφαρμογές σα το miui) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Nokia 8 λόγω λογισμικού και υποστήριξης. Επίσης SD 835 :) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Nokia 8 λόγω λογισμικού και υποστήριξης. Επίσης SD 835 :) Ο φίλος λέει πως τον ενδιαφέρει η κάμερα. Η κάμερα του Νόκια 8 είναι από τις μετριότερες που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ο φίλος λέει πως τον ενδιαφέρει η κάμερα. Η κάμερα του Νόκια 8 είναι από τις μετριότερες που κυκλοφορούν. Έχω το Nokia 8 και θα συμφωνήσω. Και εμένα σαν εντύπωση ήταν μέτρια στις αρχές Φεβρουαρίου όταν το πήρα. Αλλά πλέον δεν ισχύει γιατί έχει πάρει ένα τεράστιο update μόνο για την κάμερα περίπου πριν ένα μήνα. Θετικά: Άριστο βίντεο Άριστος ήχος Άριστο auto focus λόγω IR scanner (αυτό το μαύρο κάτω από τις κάμερες) Άριστο portrait mode. (Ίσως το καλύτερο portrait mode της αγοράς) Αρνητικά: Οι φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού ήταν αρχικά μέτριες όπως είπα. (Μετά το update είναι αξιοπρεπέστατες) Η εφαρμογή της κάμερας(Nokia pro camera) καμιά φορά αργεί, χρειάζεται σίγουρα περισσότερη δουλειά Βέβαια μπορείς να κατεβάσεις την καμερα των Google pixel που κάνουν καλύτερο image processing και η φωτογραφική εμπειρία του κινητού ανεβαίνει. Τα συμπεράσματα είναι ότι το HW υπάρχει (OIS, dual camera, mono sensor που βοηθάει το βράδυ) αλλά υπάρχει έλλειψη στο λογισμικό της κάμερας η οποία πιστεύω θα καλυφθεί με τον καιρό. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του S9+ απλώς και γενικά ακούω και διαβάζω οτι η μπαταρία του δεν είναι οτι καλύτερο.Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το s7 edge απο το οποίο ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος τον 1.5 χρόνο που το έχω.Μπαταρία τέρας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το σ9+ πλησιάζει σε αποδόσεις μπαταρίας το σ7 edge. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 (edited) Μα το nokia 8 ουτε καλο hw εχει σε καμερα. Εχει αρκετά μικρό αισθητηρας και οχι ιδιαιτερα φωτεινο φακο (f2.0). Κατα τα άλλα ειναι οντως μια καλή επιλογή και ισως το μονο κινητο που βρισκεις με snap835 στα 300 ευρώ (εννοω με εγγυηση). Προσωπικά το προτιμώ απο πχ lg g6. @Malathroubas πως και κοιτας το redmi note 5 και όχι το mi note 3 που προτάθηκε και παραπάνω; Αποφάσισε κιολας τι μεγεθος προτιμας (υποψιν 5.7 ιντσες αναλογιας 18:9 ειναι σαν 5,5 ιντσες 16:9... οπότε αν θες μεγάλες οθόνες πας ειτε 6 ιντσες 18:9 ειτε 5,5 ιντσες 16:9) Edited July 24, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ρίξε μια ματιά και στα Xiaomi Mi Mix 2s και Mi8 (αν δεν σε ενοχλεί το notch). Το δεύτερο έχει AMOLED οθόνη ενώ το πρώτο, αν και LCD, είναι πολύ καλής ποιότητας. Από τα δύο που ανέφερες μάλλον στο P20 θα πήγαινα. To S9 έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά το λογισμικό της Samsung συνήθως δεν βοηθάει για γρήγορη λειτουργία. Δεν έχω χρησιμοποιήσει όμως το συγκεκριμένο. Επίσης, προτιμάω τις διπλές κάμερες αλλά ο καθένας με τα γούστα του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Χαιρετε, φιλος ψαχνει κινητο και θελει να ειναι γρηγορο, να εχει καλη αυτονομια και καμερα. Ειναι αναμεσα σε Mi Mix 2s, Mi 8, Oneplus 6, LG V30 & P20 pro(αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα με τα αλλα προκειμενου να κανει υπερβαση στο μπατζετ). Θελει να εχει 64+ μνημη σιγουρα Edited July 25, 2018 by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 To P20 Pro έχει μια ελαφρά καλύτερη κάμερα και μάλλον την καλύτερη αυτονομία. Κατά τα άλλα όλα όσα ανέφερες είναι πολύ καλές συσκευές σε παρόμοιο επίπεδο. Το LG V30 και το P20 Pro είναι τα μόνα αδιάβροχα, αν αυτό του λέει κάτι. Το λειτουργικό του OnePlus είναι το πιο κοντινό στο στοκ Android, τα άλλα, ειδικά τα Huawei και Xiaomi έχουν αρκετά τροποποιημένο λειτουργικό που δεν αρέσει σε όλους. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το MIUI της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 χτες παρελαβα το mi mix 2S σε λευκο .... πραγματικα απιστευτο ... πανεμορφο σε λευκο ... τρομερη οθονη κρυσταλο και φωτεινη πολυ ... παει σφαιρα.... καμερα εκπληκτικη .... πολυ βολικο στο κρατημα δεν ειναι μακριο οπως τα αλλα με το nortc ... τρομερος ηχος με στερεο ηχεια ..... γενικα παρα πολυ ολοκληρωμενο κινητο .... ειλικρινα δεν το περιμενα ... Ημουν και γω πριν το παρω αναμεσα σε αυτα που λες ... το p20 pro και v30 ετυχε να τα εχω δει ... το oneplus οχι .... δεν το μετανιωσα καθολου που το πηρα... ( και ειδικα σε λευκο πιο ομορφο απο το μαυρο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 P 20 pro τέλειο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Περιεργο αυτο που λες για το ηχειο Τζιμη γιατι ειδα στο σκρουτζ που "εκραζαν" το κινητο για το κακο του ηχειο. Εγω εχω το Oneplus 5t αλλα δεν ξερω πως ειναι το 6, εχω δει κατα καιρους κατι θεματακια με τη μπαταρια του αλλα βελτιωσαν την καμερα του διαβασαν. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την εταιρια και το κινητο ειναι πραγματικα σφαιρατο. Να πω καπου εδω οτι ο φιλος προερχεται απο παλιο κινητο, iphone 5. Το p20 ναι διαβαζω γενικα πολυ καλα σχολια(δεν ξερω αν ειναι τοσο smooth και γρηγορο οπως τα κινητα της Oneplus) αλλα ειναι και καποια λεφτα παραπανω απο τα υπολοιπα. Το Mi 8 απο οτι βλεπω δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα, οποτε ακυρο. To V30 δεν ξερω, βλεπω στο νημα με τις συσκευες δεν γραφονται και πολυ καλα σχολια για την εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Περιεργο αυτο που λες για το ηχειο Τζιμη γιατι ειδα στο σκρουτζ που "εκραζαν" το κινητο για το κακο του ηχειο. Εγω εχω το Oneplus 5t αλλα δεν ξερω πως ειναι το 6, εχω δει κατα καιρους κατι θεματακια με τη μπαταρια του αλλα βελτιωσαν την καμερα του διαβασαν. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την εταιρια και το κινητο ειναι πραγματικα σφαιρατο. Να πω καπου εδω οτι ο φιλος προερχεται απο παλιο κινητο, iphone 5. Το p20 ναι διαβαζω γενικα πολυ καλα σχολια(δεν ξερω αν ειναι τοσο smooth και γρηγορο οπως τα κινητα της Oneplus) αλλα ειναι και καποια λεφτα παραπανω απο τα υπολοιπα. Το Mi 8 απο οτι βλεπω δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα, οποτε ακυρο. To V30 δεν ξερω, βλεπω στο νημα με τις συσκευες δεν γραφονται και πολυ καλα σχολια για την εταιρια. Δες εδώ ένα αναλυτικότατο review για το mix 2s και ένα για το oneplus 6 (μη σε τρομάζει η διάρκεια τους, είναι πολύ αναλυτικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilegal_89 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Το λογισμικό της με προβληματίζει και μένα. Αλλά έχω χρόνια να ασχοληθώ με Samsung και διαβάζω ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Ουσιαστικά είναι ο κυριότερος λόγος που ακόμα το σκέφτομαι και δεν έχω καταλήξει στο S9. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις και τις προτάσεις. Θα τα τσεκάρω κι αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Περιεργο αυτο που λες για το ηχειο Τζιμη γιατι ειδα στο σκρουτζ που "εκραζαν" το κινητο για το κακο του ηχειο. Εγω εχω το Oneplus 5t αλλα δεν ξερω πως ειναι το 6, εχω δει κατα καιρους κατι θεματακια με τη μπαταρια του αλλα βελτιωσαν την καμερα του διαβασαν. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την εταιρια και το κινητο ειναι πραγματικα σφαιρατο. Να πω καπου εδω οτι ο φιλος προερχεται απο παλιο κινητο, iphone 5. Το p20 ναι διαβαζω γενικα πολυ καλα σχολια(δεν ξερω αν ειναι τοσο smooth και γρηγορο οπως τα κινητα της Oneplus) αλλα ειναι και καποια λεφτα παραπανω απο τα υπολοιπα. Το Mi 8 απο οτι βλεπω δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα, οποτε ακυρο. To V30 δεν ξερω, βλεπω στο νημα με τις συσκευες δεν γραφονται και πολυ καλα σχολια για την εταιρια. και γω το ιδιο ειχα ακουσει για το ηχειο του αλλα τελικα καμια σχεση ... δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλαν κακο ... εγω αλλο πραμα βλεπω... εκτος και αν μου εστειλαν καμια αναβαθμισμενη εκδοση με καλυτερο ηχειο ... τι να πω.... οτι βλεπω λεω... !! για μενα παιξε αναμεσα Mi mix 2S ( λευκο κατα γνωμη μου ) και one plus 6 ( αν δεν σε ενοχλει το norch , εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει .... οπτικα πολυ πιο ομορφο το mix και πιο μαζεμενο αφου δεν εχει bezel ) mi 8 ακομα χειροτερα με το norch που ειναι μεγαλο ... για μενα δε λεει ... ιδιο hardware με το mix ... cpu , ram, camera , οποτε δεν μπορω να πω οτι κερδιζεις κατι τρομερο ... οθονη και του mix ειναι κρυσταλο ... παρολο που δεν ειναι omoled... LG μακρια ... πριν κανα 5αρι χρονια κατι αξιζαν ... τωρα τελευταια και γω δεν την πολυπαω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, είναι κάποιο αδιάβροχο από αυτά? Επίσης με προτεραιότητα την αυτονομία ποιά είναι η σειρά κατάταξης τους? To Nokia 8 Sirocco είναι. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts