DAREDEVIL Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 geia sas to kinito to paragila tin proigoumeni paraskevi ...akoma na to ferei to magazi , apoti mou lene egine mia megali aposirsi se elatomatika modela... den ksero ti pezi stin pragmatikotita.... exoume kamia pliroforia ? :ninja: ektos apo afto AMA pote to paro sta xeria mou thelo kai ena oreo "cart reader" (pezi orthografika na to leo lathos) enas filos exi ena gia to w800 kai to pire 30 euro , mou ipe pos iparxoum apo 15 eos 35 euro , pia i diafora aftou me 15 me aftou pou kani 35 ? Παράθεση :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 geia sas to kinito to paragila tin proigoumeni paraskevi ...akoma na to ferei to magazi , apoti mou lene egine mia megali aposirsi se elatomatika modela... den ksero ti pezi stin pragmatikotita.... exoume kamia pliroforia ? :ninja: ektos apo afto AMA pote to paro sta xeria mou thelo kai ena oreo "cart reader" (pezi orthografika na to leo lathos) enas filos exi ena gia to w800 kai to pire 30 euro , mou ipe pos iparxoum apo 15 eos 35 euro , pia i diafora aftou me 15 me aftou pou kani 35 ? 20 euro :shifty: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Στο e-shop έχει 11 και είναι καλό μάλλον. Το 15 είναι για να μπαίνει στο PC και διαβάζει περισσότερες κάρτες. Το 11 διαβάζει την κάρτα του 6270(και άλλες φυσικά ) και είναι σαν μεμορι στικ. Θα σου μείνει και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Σε οτι αφορα την μπαταρια (την 5αρα εχω) ,αφου ολοκληρωσα 5 σωστες φορτισεις .με βλεπω να δοκιμαζω την 6αρα.Παντως επειδη εμεινα 2-3 φορες απο μπαταρια οσο ειμαι κοντα σε μπριζα το εχω μονιμως στο ρευμα και εχει λυθει το προβλημα σε μεγαλο βαθμο φυσικα. Η αληθεια ειναι παντως οτι το κινητο ειναι πολυ καλο.Ειδικα στην τιμη που προσφερεται δεν συμφερει να παρει κανεις οτιδηποτε αλλο που γυριζει στα 300 Ε.Ασε που αν πιασεις στα χερια σου αλλες επιλογες σε αυτη τη ζωνη τιμης ολα φαινονται φτηνοδουλειές ή/και ειναι πολυ μικρα.Κακα τα ψεματα,η οθονη και γενικα ολες η λειτουργιες του 6270 σου κανουν τη ζωη ευκολη στο θεμα επικοινωνιας.Καλες οι μικρες συσκευες στο θεμα φορητοτητας αλλα προσωπικα κουραστηκα να παταω 2-3 πληκτρα μαζι ή να βγαζω τα ματια μου να δω τι γινεται στην οθόνη.Για επαγγελματική χρηση το προτεινω ανεπιφυλακτα με καποιο συμβιβασμο βεβαια στην αυτονομια.Ασε που επειδη η μπαταρια φορτιζει σφαίρα,νομιζω οτι θα παρω και μια 6αρα και θα την εχω μαζι μου (και μην πει κανεις που να κουβαλαμε τωρα και αλλη μπαταρια ,σιγα το μεγεθος) ,οποτε μιλαμε στη πιο βαρβαρη χρηση για 2+ μερες αυτονομίας που με καλυπτει απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Για επαγγελματική χρηση το προτεινω ανεπιφυλακτα με καποιο συμβιβασμο βεβαια στην αυτονομια.Ασε που επειδη η μπαταρια φορτιζει σφαίρα,νομιζω οτι θα παρω και μια 6αρα και θα την εχω μαζι μου (και μην πει κανεις που να κουβαλαμε τωρα και αλλη μπαταρια ,σιγα το μεγεθος) ,οποτε μιλαμε στη πιο βαρβαρη χρηση για 2+ μερες αυτονομίας που με καλυπτει απολυτα. όπως σωστά λες, η αυτονομία είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 tote to inito en kanei 300+ alla 300+ k tin timi tis mpatarias. --οσο ειμαι κοντα σε μπριζα το εχω μονιμως στο ρευμα και εχει λυθει το προβλημα-- wraia aytonomia!!! ara sto 3210 pou eixa(pane xronia) k xalase i mpataria k kratoyse mono mia mera eprepe na to exw monimos stin priza k entaksei,san kenoyrgio ti kinito,e? --και μην πει κανεις που να κουβαλαμε τωρα και αλλη μπαταρια ,σιγα το μεγεθος-- se pio kinito einai megali i mpataria?se kanena.ara ola ta kinita exoun foberi aytonomia,efoson agorasoume kana dyo mpataries akoma. gia na min pareksigithw,k egw nokia exw,alla na min leme mono ta kala k poso teleia einai ola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ego prosopika dn vrisko logo na kouvalame mazi mas ki allh mpataria !!(vevaia exartatai apo to pos xrhsimopoioume to kinito ) emena me metria xrhsh aneta vgazei duo meres !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 stamatis3133 μπορω να πω οτι εισαι ο μονος μετα απο τοσες σε λιδες που εχω διαβασει να τα λεει αυτα... το εχουνε βαθμολογισει με 7,7 το κινητο και γενικα λενε τα καλητερα....και κατι ακομη....τελικα υπαρχει το μαυρο που ειδα εγω σε εναν γνωστο μου ειναι καφε σκουρο???δεν υπαρχει μαυρο? εσεςι πιο χρωμα προτηνετε και απο αποψη χτυπηματων αλλα και γενικοτερα.....? Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 yparxei mayro,ayto eixa. nomizw oti to kafe einai poli omorfo alla to asimi poli entiposiako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 yparxei mayro,ayto eixa. nomizw oti to kafe einai poli omorfo alla to asimi poli entiposiako επίσης το ασημί έχω την εντύπωση ότι δεν ξεβάφει. έχω δει καφέ γρατζουνισμένο, αλλά το δικό μου αν κα έχει φάει γερές τούμπες δεν έχει πάθει τίποτα (ασημί) ego prosopika dn vrisko logo na kouvalame mazi mas ki allh mpataria !!(vevaia exartatai apo to pos xrhsimopoioume to kinito ) emena me metria xrhsh aneta vgazei duo meres !! ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrogas Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Σε σύγκριση με το W550, ποιο έχει δυνατότερα στερεοφωνικά ηχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 δεν εχει σχεση μονο η ενταση..εχει σχεση και η ποιοτητα σε μεγαλη ενταση ;) δηλαδη,μπορει πχ να ειναι πιο δυνατο το w550 αλλα οταν θα το βαζεις στο φουλ να μην καταλαβαινεις τι λεει..να εχει χιονια ενω το 6670 στην ιδια ενταση να αναπαραγει αρχεια μουσικης-βιντεο κτλ χωρις παρασιτα ;) δεν εχω συκγρινει αυτα τα 2 κινητα παντως για να σε βοηθησω..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 dn xero pio einai pio dunato se entash !! xero pantos oti to 6270 exei polu pio poiothiko hxo !!me ena k750 pou to exo sugkrinh pantos to 6270 exei pio dunata hxeia !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 δεν εχει σχεση μονο η ενταση..εχει σχεση και η ποιοτητα σε μεγαλη ενταση ;) δηλαδη,μπορει πχ να ειναι πιο δυνατο το w550 αλλα οταν θα το βαζεις στο φουλ να μην καταλαβαινεις τι λεει..να εχει χιονια ενω το 6670 στην ιδια ενταση να αναπαραγει αρχεια μουσικης-βιντεο κτλ χωρις παρασιτα ;) δεν εχω συκγρινει αυτα τα 2 κινητα παντως για να σε βοηθησω..:( Συμφωνώ με τον kostakiss. Πήρα εχτές το 6270 και έχω μείνει άφωνος. Πιστεύω ότι έχει λίγο καλύτερο ήχο απο το w550. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Για να ακριβολογουμε... οπως εχω ξαναπει το κινητο το χρησιμοποιω για να κανω και να λαμβανω κλησεις (επαγγελματική χρηση) ,δουλευω πολυ το ημερολόγιο και σημειωσεις,υπενθυμίσεις και λιγο bluetooth.Σε οτι αφορα τη χρηση ως τηλεφωνο εχω τωρα πλεον σε ημερησια βαση περιπου 20 εισερχ- 20 εξερχ οι οποιες εχουν μεσο ορο το 3 λεπτο. Γιαυτο και λεω οτι δεν με αποσχολει να το εχω στο ρευμα οποτε εχω ευκαιρια ή οτι χρειαζομαι 2η μπαταρια γιατι για μενα ειναι εργαλειο δουλειας και δεν πρεπει να μεινω απο μπαταρια.Τωρα οσοι απο εσας ειτε επειδη τα κινητα τα χρησιμοποιειτε περισσοτερο σαν παιχνιδομηχανες ειτε για να ακουτε τραγουδια και λιγοτερο σαν κινητο,δεν εχετε και μεγαλο προβλημα να μεινετε απο μπαταρια,το καταλαβαινω. Εγω αναφερα πως αντιμετωπιζω εγω προσωπικα, σε σχεση με τη χρηση που κανω, το θεμα αυτονομιας του κινητου.Ισως να ενδιαφερει καποιον φιλο που επισης σκεφτεται να το παρει για επαγγελματική χρηση και οχι για χρηση multimedia συσκευής. Σημειωση: Ειχα καιρο να μπω αλλα βλεπω οτι συνεχιζει να γινεται το ιδιο λαθος.Οταν κρινετε μια συσκευή να την κρινετε παντα σε σχεση με τη χρηση που κανετε.Αλλιως δεν εχει νοημα αντιθετως μπερδευετε καποιον φιλο που διαβαζει ολες τις αποψεις των μελων και προσπαθει να βγαλει συμπερασμα και να συγκρινει τα θετικα με τα αρνητικα.Ειναι δυνατον αλλωστε ενας 35χρονος να κανει τα ιδια σχολια και κριτικη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο με καποιον αλλο που ειναι 18 ? Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις και αναγκες απο μια συσκευή.Αυτο που για μενα ειναι ισως μικροπρόβλημα για αλλον μπορει να ειναι καταστροφή.Εγω μπορει να εκτιμω τα μεγαλα πληκτρα και την οθόνη γιατί με βολευουν, ο αλλος μπορει να του φαινεται το τηλεφωνο τουβλο και απαραδεκτο ειτε γιατι που τον απασχολει η φορητοτητα περισσοτερο ειτε γιατι λεμε τωρα παιζει αργα παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 πολυ σωστα τα λογια σου φιλε μου..ΑΛΛΑ πρεπει να καταλαβεις οτι βρισκεσε σε -ενα- φορουμ(ποσο μαλλον που ειναι για κινητα),οπου οι αποψεις διισταντε και γιατι ειναι πολλα τα μελη αλλα και επειδη ο καθενας αντιμετοπιζει ενα δικο του(ισως και μοναδικο καμια φορα)προβλημα.. καλο θα ηταν να διαβαζεις ολο το τοπικ,η τελος παντων οσο πιο πολυ μπορεις για να σχηματισεις και εσυ την δικια σου γνωμη συμφωνα με αυτα που λεγονται..;) παντως για την μπαταρια που οπως λες,αποτελει για εσενα ενα προβλημα,εκτος του οτι μια λυση ειναι και η 2η μπαταρια,υπαρχουν και αρκετα gadgets στην αγορα που λειτουργουν με μπαταριες και ειναι σε αρκετα μικρο μεγεθος και φορτιζουν τα κινητα(συνηθως εχουν 5-6 ανταπτορακια για -σχεδον-ολες τις μαρκες των κινητων)φυσικα σε αυτες βρισκετε σιγουρα η ΝΟΚΙΑ.. φιλικα,κωστας..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 πολυ σωστα τα λογια σου φιλε μου..ΑΛΛΑ πρεπει να καταλαβεις οτι βρισκεσε σε -ενα- φορουμ(ποσο μαλλον που ειναι για κινητα),οπου οι αποψεις διισταντε και γιατι ειναι πολλα τα μελη αλλα και επειδη ο καθενας αντιμετοπιζει ενα δικο του(ισως και μοναδικο καμια φορα)προβλημα.. καλο θα ηταν να διαβαζεις ολο το τοπικ,η τελος παντων οσο πιο πολυ μπορεις για να σχηματισεις και εσυ την δικια σου γνωμη συμφωνα με αυτα που λεγονται..;) Ξερω καλα φιλε μου που βρισκομαι.Σιγουρα οι αποψεις ειναι πολλες και διαφορετικές.Παντα πριν μιλησω διαβαζω .Διευκρινίζω ομως οτι τα σχόλια της σημείωσής μου παραπανω αναφερονται σε καποιες ακραιες τοποθετήσεις μελων οι οποιες στην ουσια αποτρεπουν καποιον να κανει μια αγορά επειδή 1-Η συσκευή δεν καλυψε μια συγκεκριμενη δική τους αναγκη (η χρηση συνηθως δεν αναφερεται) αρα " αχρηστη η συσκευή μην την παρεις¨" 2-περιεχουν μια δόση υπερβολής και αγνοιας συνηθως, δημιουργωντας ετσι αρνητικες εντυπωσεις σε ενα ενδιαφερομενο.Π.χ "Πλαστικο ειναι,μαυρα χαλια,το δουλεψα λιγακι (ξεπατωσα στην πραγματικοτητα) εχει κατι ωρίτσες αυτονομια αρα αχρηστο,κ.τ.λ" Το επαθα γιαυτο το αναφερω.Πριν παρω το 6270 ,διαβασα να δω αν αξιζει τον κοπο να το παρω.Δεν μπορω να πω οτι εβγαλα ευκολα συμπερασμα. Αυτα.Ενταξει μην παμε σε περισσοτερη αναλυση.Ας το κλεισουμε το θεμα εδω.Εξαλλου ειναι off topic ελαφρά,ας μην το παρατραβηξω.Συνεχιζουμε με το 6270 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Οντως τα ηχειακια του 6270 δεν εχουν αυτο το clipping δλδ τα χιονια και τα τσιριγματα στη μεγιστη ενταση που εχουν τα SE. Κατι αλλο τωρα:Το βυσμα των pop port αξεσουαρ πως το βγαζετε?Τραβατε προς τα πανω και εξΩ η προς τα κατω και εξω?Μη κανουμε και καμμια ζημια δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 pros ta katw sakalis oxi panw,mporei na spasei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ναι και εγω αυτο παρατηρησα.Ειναι πιο ευκολο προς τα κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 pantos to 6270 einai apo ta liga kinita ta opoia exoun duo hxeiakia !!:)ego exo entuposiasth toso apo tis dunatothtes oso kai apo thn timh tou kinitou !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Είμαι κατα μεγάλο αριθμό, ικανοποιημένος με το κινητό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι με πιο κριτήριο η Νοκια στα τεχνικά χαρακτηριστικά του δίνει 200 ώρες αυτονομία στην αναμονή. Δηλαδή πώς θα φτάσει τις 200 ώρες? Με κλειστό το κινητό? Με μέση χρήση, η μπαταρία αντέχει 3 μέρες περίπου, δηλαδή 72 ώρες. Άντε, άμα δεν το ακουμπάμε καθόλου, να πιάσει τις 6-7 μέρες. Μας κοροιδέυει μπρος τα μάτια μας. ήθελα να πάρω το Ν70, αλλα δεν το προτίμησα λόγω μπαταρίας. πήρα το 6270 και αυτό πρόβλημα μπαταρίας! Γιατιιιιιιι?????:( :( :( :( :( :( Κατά την γνώμη μου, η Νοκια δεν έχει κάνει και κάτι σημαντικό όσον αφορά τις μπαταρίες της, (ενω η SE έχει πλεον μπαταρίες Li-Polymer.). Έχει δοκιμάσει κανείς την BL-6C? Πόσο παραπάνω κρατάει? Επίσης "φοράει" την έκδοση 3.66. Πιστεύω είναι η νεότερη, έτσι δεν είναι; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 gia na ay3isetai thn anamonh mia lysh einai na xamilosetai thn fotinotita tis ouonhs giati os synh8os einai megisth. 8a h8ela na ma8o posa minimata apo8hkeyei synolika(eiserxomena, stal8enta arxeio...); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 δεν χαμηλώνει η φωτεινότητα, δυστυχώς. Αποθηκεύει όσα χωράνε στην εσωτερική μνήμη. αρκετές 100δες δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Εχει κανενας δειγμα βιντεο απο 6270; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts