pot Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 O_GIANNAKIS το προβλημα με τη usb που ειχες στο pc suite το διορθωσες?εχω το ιδιο προβλημα αλλα η επανεγκατασαση του pc suite δεν βοηθησε και παιρνω το ιδιο μην.σε μενα στην αρχη δουλευε κανονικα αλλα αφου απεγκατεστησα καποια αλλα προγραμματα μου εφανιζει το μην που αναφερεις. ayto to provlhma yphrxe hdh apo to prohgoumeno pc suuite.to provlhma einai sto service pack 2 ton windows.me to sp1 douleyei kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Παιδια γεια σας κι απο μενα. Παρατηρησα πως οταν με καλει καποιος, ο ηχος κλησης δυναμώνει σταδιακά,ενω το εχω ρυθμισει στο "συνεχή ήχο" κι οχι στην αυξανόμενη ένταση.Όπως επίσης το ιδιο μου συμβαινει κ στα μηνυματα.Για παράδειγμα,έχω ηχογραφήσει τη λέξη "μήνυμα" ως ΜΡ3 κ μου ακουγεται παρα πολυ χαμηλόφωνα.Γιατι συμβαίνουν αυτά? Bugs της συσκευής. :) Το ίδιο λογικά πρέπει να σου συμβαίνει και στο ξυπνητήρι. Έχεις περάσει την τελευταία αναβάθμιση; σε προηγουμενο ποστ μου ελεγα για ΜΡ4, εννοουσα αρχειο βιντεο κ οχι ηχου.(δεν μιλαω για τα mpeg4). Λοιπον..το προηγουμενο τηλεφωνο μου (Ν70) τραβουσε βιντεο σε μορφη ΜΡ4.Δοκιμασα να περασω ενα βιντεο ΜΡ4 στην καρτα μνημης κ ενω εγινε η μεταφορα, δεν εδειχνε καθολου εικονα,αλλα εκτος αυτου, ο ήχος του βιντεο ενω ξεκινουσε, σε 2 δευτερολεπτα σταματουσε κ εβγαζε μηνυμα λαθους.Τελικα ποια αρχεια βιντεο παιζει κ τι αλγόριθμους χρησιμοποιει κατα την εγγραφη ενος βιντεο? mp4 δεν υποστηρίζει καθόλου το 6270. Βιντεοσκοπεί σε μρφή 3gp και μόνο αυτό μπορεί να αναπαράγει. Δυστυχώς πήγες σε κατώτερο κινητό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ποία είναι η τελευταία version λογισμικού? Πως τη βλέπεις? Που γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ποία είναι η τελευταία version λογισμικού? Πως τη βλέπεις? Που γίνεται? *#000# sthn katastash anamonhs sou deixnei poia ekdosh software exeis. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Εμένα μου λύθηκε μόνο του! Ίσως επειδή η μπαταρία ήταν καινούρια και δεν είχε φτάσει ακόμη στη μέγιστη αυτονομία της Γενικά χρειάζονται κάποιοι κύκλοι φορτίσεων και αποφορτίσεων μέχρι να γίνει αυτό. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που τώρα δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η χρήση. Όλοι όταν παίρνουμε ένα νέο κινητό είμαστε ενθουσιασμένοι, πειραματιζόμαστε, το ψάχνουμε συνέχεια, με αποτέλεσμα ο φωτισμός να μένει ανοικτός πολλή ώρα. Η κατανάλωση του φωτισμού της οθόνης και των πλήκτρων είναι σχεδόν η ίδια με αυτή μιας συνομιλίας. Έτσι, η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα. Μετά από λίγο καιρό που πλέον έχουμε εξοικειωθεί με το νέο μας κινητό και δεν το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ, ο φωτισμός λειτουργεί για λιγότερη ώρα και η αυτονομία αυξάνεται σημαντικά. *#000# sthn katastash anamonhs sou deixnei poia ekdosh software exeis. Μικρή διόρθωση: είναι *#0000# (τέσσερα μηδενικά) Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτή τη στιγμή είναι η [edit] v3.66 (το ενημέρωσα, thanks @ valourdo, μάλλον έχασα κάποια εξέλιξη :O ) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Μικρή διόρθωση: είναι *#0000# (τέσσερα μηδενικά) Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτή τη στιγμή είναι η v3.51 Απολογουμαι:O Συμπέρασμα: Η υπερβολική βιασύνη και η υπερβολική σιγουρια είναι αποφαστικός παράγοντας λάθους... Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valourdo Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ίσως επειδή η μπαταρία ήταν καινούρια και δεν είχε φτάσει ακόμη στη μέγιστη αυτονομία της Γενικά χρειάζονται κάποιοι κύκλοι φορτίσεων και αποφορτίσεων μέχρι να γίνει αυτό. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που τώρα δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η χρήση. Όλοι όταν παίρνουμε ένα νέο κινητό είμαστε ενθουσιασμένοι, πειραματιζόμαστε, το ψάχνουμε συνέχεια, με αποτέλεσμα ο φωτισμός να μένει ανοικτός πολλή ώρα. Η κατανάλωση του φωτισμού της οθόνης και των πλήκτρων είναι σχεδόν η ίδια με αυτή μιας συνομιλίας. Έτσι, η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα. Μετά από λίγο καιρό που πλέον έχουμε εξοικειωθεί με το νέο μας κινητό και δεν το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ, ο φωτισμός λειτουργεί για λιγότερη ώρα και η αυτονομία αυξάνεται σημαντικά. Μικρή διόρθωση: είναι *#0000# (τέσσερα μηδενικά) Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτή τη στιγμή είναι η v3.51 paides emena exei ginei anaba8mysh kai me *#0000# bgazei ta Nokia 6270 V 03,66 11-01-06 rm-56 © Nokia Και ενα προβλημα που αντιμετοπιζω είναι πως δεν κρατα τις ταχειες κλεισεις σβηνονται !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loop Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 loipon,molis gyrisa apo thn nokia ths vouliagmenhs opou egine anavathmish.to provlima ston hxo diorthwnetai.epanakinhseis den mou exei kanei mexri twra k as elpisw oti tha meinei etsi. to parapono mou einai oti to provlima me tis lanthasmenes wres,paralavhs twn msg k twn anaforwn,apo tis kanonikes paramenei.exw rithmisei zwnh wra GTM+2 alla oi anafores einai dyo wres prin rhn kanonikh wra. to parathrhse kanenas allos?prepei na dw an einai provlima syskeyhs h provlima logismikou. sigoura den einai provlima diktyou giati to parathrhsa toso me vodafone oso k me cosmote. an borei as voithisei kapoios pou exei to thl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 to parapono mou einai oti to provlima me tis lanthasmenes wres,paralavhs twn msg k twn anaforwn,apo tis kanonikes paramenei.exw rithmisei zwnh wra GTM+2 alla oi anafores einai dyo wres prin rhn kanonikh wra. to parathrhse kanenas allos?prepei na dw an einai provlima syskeyhs h provlima logismikou. sigoura den einai provlima diktyou giati to parathrhsa toso me vodafone oso k me cosmote. an borei as voithisei kapoios pou exei to thl. Γειτονα :) , δεν το εχω το 6270 ,αλλα μηπως εχει ρυθμιση για θερινη ωρα ? Συνηθως υπαρχει κατι τετοιο. Βαλτην απενεργοποιημενη . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Τις ηπιότερες φορές χρήσης πόσες μέρες κρατάει η αυτονομία ; Ίσως επειδή η μπαταρία ήταν καινούρια και δεν είχε φτάσει ακόμη στη μέγιστη αυτονομία της Γενικά χρειάζονται κάποιοι κύκλοι φορτίσεων και αποφορτίσεων μέχρι να γίνει αυτό. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που τώρα δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η χρήση. Όλοι όταν παίρνουμε ένα νέο κινητό είμαστε ενθουσιασμένοι, πειραματιζόμαστε, το ψάχνουμε συνέχεια, με αποτέλεσμα ο φωτισμός να μένει ανοικτός πολλή ώρα. Η κατανάλωση του φωτισμού της οθόνης και των πλήκτρων είναι σχεδόν η ίδια με αυτή μιας συνομιλίας. Έτσι, η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα. Μετά από λίγο καιρό που πλέον έχουμε εξοικειωθεί με το νέο μας κινητό και δεν το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ, ο φωτισμός λειτουργεί για λιγότερη ώρα και η αυτονομία αυξάνεται σημαντικά. Μικρή διόρθωση: είναι *#0000# (τέσσερα μηδενικά) Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτή τη στιγμή είναι η [edit] v3.66 (το ενημέρωσα, thanks @ valourdo, μάλλον έχασα κάποια εξέλιξη :O ) Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ο μόνος τρόπος για να επιλέξεις τον δικό σου ήχο στο ημερολόγιο είναι να φτιάξεις ένα νέο theme στο Nokia Series 40 Theme Studio 2.0 και να εισάγεις μέσα στο theme έναν δικό σου ήχο :wacko: Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν είναι να φτιάξω ολόκληρο θέμα για να αλλάξω τον ήχο στο ημερολόγιο... ας μείνει με αυτόν τον ήχο που έχει. :lol: Προς όσους έχουν κάνει αναβάθμιση στην v.3.66: Τι βελτιώνει τελικά; Ισχύει αυτό που διάβασα παραπάνω ότι ο ήχος κλήσης πλέον δεν είναι βαθμιαία αυξανόμενος, αλλά ακούγεται από την αρχή δυνατός; Αύριο κλείνω μια εβδομάδα με το κινητό. :D Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο μία φορά μου κόλλησε στην Έκθεση και αναγκάστηκα να το επανεκκινήσω. Πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση; Και κάτι τελευταίο: Εγκατέστησα το pc suite της Nokia και στη διαδικασία εγκατάστασης μου ζήτησε sp1. Εγώ δεν έχω. Παρ' όλα αυτά μου το εγκατέστησε κανονικά. Βέβαια, μέσω του pc suite της Nokia δεν εγκατέστησα τίποτα ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Μόνο συγχρονισμό έκανα και μου πέρασε όλες τις επαφές μου στο Outlook Express. Στο Microsoft Outlook τι περισσότερο μπορεί να περάσει; Πού μπορώ να βρω το Microsoft Outlook; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εγκατέστησα το pc suite της Nokia και στη διαδικασία εγκατάστασης μου ζήτησε sp1. Εγώ δεν έχω. Παρ' όλα αυτά μου το εγκατέστησε κανονικά. Βέβαια, μέσω του pc suite της Nokia δεν εγκατέστησα τίποτα ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Μόνο συγχρονισμό έκανα και μου πέρασε όλες τις επαφές μου στο Outlook Express. Στο Microsoft Outlook τι περισσότερο μπορεί να περάσει; Πού μπορώ να βρω το Microsoft Outlook; -------------------------------------------------------------------------- apo oti gnorizo to sto sp2 uparxoun provlhmata me thn xrhsh tou bluetooth metaksy kinhtou kai pc.kata ta alla leitourgei kanonika. to micr outlook tha to vreis mono an ksanakaneis install to microsoft office. to monadiko allo pou mporei na perasei einai kai shmeioseis apo to hmerologio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ίσως επειδή η μπαταρία ήταν καινούρια και δεν είχε φτάσει ακόμη στη μέγιστη αυτονομία της Γενικά χρειάζονται κάποιοι κύκλοι φορτίσεων και αποφορτίσεων μέχρι να γίνει αυτό. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που τώρα δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η χρήση. Όλοι όταν παίρνουμε ένα νέο κινητό είμαστε ενθουσιασμένοι, πειραματιζόμαστε, το ψάχνουμε συνέχεια, με αποτέλεσμα ο φωτισμός να μένει ανοικτός πολλή ώρα. Η κατανάλωση του φωτισμού της οθόνης και των πλήκτρων είναι σχεδόν η ίδια με αυτή μιας συνομιλίας. Έτσι, η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα. Μετά από λίγο καιρό που πλέον έχουμε εξοικειωθεί με το νέο μας κινητό και δεν το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ, ο φωτισμός λειτουργεί για λιγότερη ώρα και η αυτονομία αυξάνεται σημαντικά. Μικρή διόρθωση: είναι *#0000# (τέσσερα μηδενικά) Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτή τη στιγμή είναι η [edit] v3.66 (το ενημέρωσα, thanks @ valourdo, μάλλον έχασα κάποια εξέλιξη :O ) Δεν μου λύθηκε μόνο του το πρόβλημα της μπαταρίας,αλλά αυτό με την ώρα τοων μηνυμάτων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Tι πρέπει να κάνω back up πριν την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Tι πρέπει να κάνω back up πριν την αναβάθμιση? Αυτο εξαρταται απο εσενα και τι θελεις να κρατησεις (π.χ.επαφες,ρυθμισεις,κτλ).:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Απο προχθες...μου κάνει επανεκίνηση κάθε φορα που το ανοιγώ!!!Εχω το κινητο 1,5 μήνα και συνολικα μεχρι τωρα να ειχε κάνει αλλες 2 φορές. Και τώρα κάθε φορα που το ανοίγω μέχρι να πιάσει σήμα βλέπω το how are you της voda δυο με τρεις φορές!!!! Το χεί κανείς άλλος? Αναβάθμισή γίνεται σε nokia shop mono?ανεξάρτητα απο το που το αγορασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 παιδια δυο ερωτησεις σε αυτους που το εχουν 1.- συχρονιζει επαφες μεσω του outlook ??? εχω 80 επαφες και ..... 2.- εχει να εμφανιζει την εικονα του καλουντος στην οθόνη ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Αυτο εξαρταται απο εσενα και τι θελεις να κρατησεις (π.χ.επαφες,ρυθμισεις,κτλ).:) Θέλω να κρατήσω αυτά που έχει το κινητό τώρα,αυτή τη στιγμή( τηλέφωνα,μηνύματα,θέματα,ήχους κτλ).Ολα αυτά τα κάνω back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Θέλω να κρατήσω αυτά που έχει το κινητό τώρα,αυτή τη στιγμή( τηλέφωνα,μηνύματα,θέματα,ήχους κτλ).Ολα αυτά τα κάνω back up? Ναι, μέσω του PC Suite. Ένα copy-paste αρκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valourdo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Κάτι ακόμη που διάβασα το τηλ. βγαινει σε 3 εκδοσεις 1. απο νοκια 2. απο σινγαπουρη 3. απο Γερμανία το δικο μου είναι απο γερμανια Ξέρει κανεις τπτ. Οταν βαζω τα ακουστικά και πατω το πληκτρο για φωνητηκη κληση σφυριξα!!!!! εβγαλε 4 επαφες και ειπε απο τα ακουστικα ενα μηνυμα μαλλον στα αραβικα για καποιος να το κάνει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Κάτι ακόμη που διάβασα το τηλ. βγαινει σε 3 εκδοσεις 1. απο νοκια 2. απο σινγαπουρη 3. απο Γερμανία το δικο μου είναι απο γερμανια Ξέρει κανεις τπτ. Οταν βαζω τα ακουστικά και πατω το πληκτρο για φωνητηκη κληση σφυριξα!!!!! εβγαλε 4 επαφες και ειπε απο τα ακουστικα ενα μηνυμα μαλλον στα αραβικα για καποιος να το κάνει!!!!!! osa exw dei(kai exw dei pola)einai ola apo germania.ayto me tin fonitiki klisi to eipa kai pio palia oti apothikeyei mono tou tis fonitikes frasis kai otan patas giafonitiki klisi ena onoma to ksanaleei to kinito kai pairni aytomata.an pas se ena onoma patisis stoixeia kai meta epiloges pano sto onoma sou vgazei tin anaparagogi fraseis pata epilogi na deis oti exei to onoma apothikeymeno se fwni!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 kalispera mia erotisi endiaferomai na to agoraso alla den jero se ti xromata vgainai kai i cosmote exoun teliosei ta apohemata tous gia na mou poune mipos kapios mporei na me voihisei !!!!!!an iparxoun kai fotos akoma kalitera!!!!euxaristo:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Καλησπέρα το κινητό σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό. Το μόνο πράγμα που με χαλάει είναι η μπαταρία! Το έχω 5 μέρες και η μπαταρία μετα βίας κρατάει 2 μέρες. Ίσως να είναι η χρήση, αν και λόγο της δουλειάς δεν μου μένει και πολύ ώρα για να το χαρώ:( …… Ελπίζω να στρώσει λίγο και να κρατάει κάνα 3μερο τουλάχιστον. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ρε παιδια προσπαθηστε να ειστε λιγο σαφης στα post σας γιατι στο τελος θα χρειαζομαστε μεταφραστη για να καταλαβουμε τι θελετε να πειτε. Η ελληνικη γλωσσα εχει κοματα και τελειες.Λιγο συντακτικο δε βλαπτει.. Κι εκτος αυτου...οταν καναμε ολοι μας ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ FORUM ελεγε ρητως οτι πρεπει να γραφουμε με "πεζα ελληνικα"!!! Μηπως πρεπει να το επιληφθουν οι "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ρε παιδια προσπαθηστε να ειστε λιγο σαφης στα post σας γιατι στο τελος θα χρειαζομαστε μεταφραστη για να καταλαβουμε τι θελετε να πειτε. Η ελληνικη γλωσσα εχει κοματα και τελειες.Λιγο συντακτικο δε βλαπτει.. Κι εκτος αυτου...οταν καναμε ολοι μας ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ FORUM ελεγε ρητως οτι πρεπει να γραφουμε με "πεζα ελληνικα"!!! Μηπως πρεπει να το επιληφθουν οι "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ"? Λοιπον οι Ο.Π.Χ. αναφερουν ακριβως: Η μεταγραφή των ελληνικών με τη χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish) δεν αποτρέπεται, ωστόσο αποθαρρύνεται. Και επισης: «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του myphone.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους. Οποτε συμφωνα με το 2ο quote μου σε παρακαλω να μην κανεις τετοια σχολια για αλλους χρηστες.Πολυ απλα αν κρινεις οτι ενα post ειναι δυσαναγνωστο προς εσενα το προσπερνας, δεν το διαβαζεις και δεν απαντας.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts