stereo Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Που μπορω να βρω μια λιστα με το που ειναι τα nokia centers στην Αθηνα ?? Οκ αυτο στη Συγγρου αλλα σε ποιες αλλες περιοχες υπαρχουν ? http://www.nokia.com.gr/nokia/storeLocator_main.html Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 http://www.nokia.com.gr/nokia/storeLocator_main.html Μερσι! :) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narwh Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 παιδια καλησπερα εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο . Εχω ομως ενα προβλημα και αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Οταν λαμβανω η στελνω κατι μεσω bluetooth δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη (δηλαδη την γνωστη μπαρα που δειχνει την προοδο ) .Λετε με αναβαθμιση του Firmware να φτιαξει .το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Η εκδοση του Firmware ειναι v 03.60 10/02/06 rm 78 EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 pestemoy re pedia sas parakalo me tin anavathmisi mporis na dis aytoy poy se kalai se oli tin othoni ;tora mporo meta tha mporo ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 παιδια καλησπερα εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο . Εχω ομως ενα προβλημα και αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Οταν λαμβανω η στελνω κατι μεσω bluetooth δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη (δηλαδη την γνωστη μπαρα που δειχνει την προοδο ) .Λετε με αναβαθμιση του Firmware να φτιαξει .το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Η εκδοση του Firmware ειναι v 03.60 10/02/06 rm 78 EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Και σε μένα με την ίδια έκδοση, όταν λαμβάνω κάτι δεν δείχνει τίποτα, όταν στέλνω δείχνει αυτό που πάει πέρα δώθε (που όμως δεν είναι μπάρα προόδου). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ναι το ιδιο και μενα,δεν ξερω αν διορθωνετε με την νεα αναβαθμιση,ας μας πει καποιος φιλος που την εχει κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 "Επισυνάπτω" εδώ την παρακάτω δημοσίευση που έκανα στο θέμα: Series40 v3.0, 6270 κλπ (240x320 pixels) Εφαρμογές,Παιχνίδια,Θέματα... , γιατί νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει κι εδώ για ενημέρωση. 3.70 έχω Baltimore CyberTrust Root Entrust.net Certification Aut... (δεν φαίνεται) Entrust.net Secure Server.... Entrust.net Secure Server.... (μάλλον κάτι διαφορετικό θα είναι) GTE CyberTrust Global Root GTE CyberTrust Root Nokia Content Signing CA RSA Data Security Inc. RSA Security 1024 V3 Επιπροσθέτως εγώ έχω με την 3.65 τα εξής: o=Thawte Consulting o=Unified Testing Initiative(UTI) ou=Certification Services Division ou=Certification Services Division(2) ou=Class 3 Public Primary Certification Authority-G2 ou=Class 3 Public Primary Certification Authority(2) ou=Verisign Trust Network ou=Verisign Trust Network(2) Οταν λες ότι το Entrust.net Certification Auth... δεν φαίνεται,εννοείς δεν είναι επισκιασμένο όταν μεταβαίνεις με τον κέρσορα σε αυτό?? Πριν περαστεί η 3.70 είχες εγκαταστήσει εφαρμογές/παιχνίδια επιτυχώς ή όχι?? Νομίζω ότι ίσως φταίει κάτι στα πιστοποιητικά αξιοπιστίας,μάλλον δεν περάστηκαν σωστά στην αναβάθμιση της 3.70. Επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα γιατί σήμερα κατάφερα να πιάσω γραμμή στα κεντρικά της Nokia ώστε να πάρω μια επίσημη απάντηση για αυτό το θέμα. Η απάντηση λοιπόν ήταν πως "η Nokia αφαίρεσε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις εκείνες (και κατ'επέκταση και τα πιστοποιητικά) τα οποία θεωρούσε περιττά ή όχι και τόσο ασφαλή για τη σωστή λειτουργία της συσκευής". Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα μη σωστής εφαρμογής της αναβάθμισης και δεν θα ωφελήσει σε κάτι το να ξαναπεράσω από κάποιο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 εγω παντος που πειγα στο Νokia shop της Πατησιων 232 η 235 (δεν θυμαμε ακτιβως) μου εβαλαν την αναβαθμιση 3.65 και μου είπαν οτι δεν εχει ερθει αναβαθμιση 3.70. Σε ποια Νokia Shops βαζουν την 3.70; Επειδη δεν εχω καταλαβει, τι διαφορες εχει η 3.60 που ειχα με την 3.65 που εχω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharias_l Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Εγώ το πήγα την Παρασκευή στη Νοκια για αναβάθμιση και για τα 3 καμμένα pixels της οθόνης. Ακόμα το περιμένω... :knife: :chair: :shoot: :rocket: :protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 "Επισυνάπτω" εδώ την παρακάτω δημοσίευση που έκανα στο θέμα: Series40 v3.0, 6270 κλπ (240x320 pixels) Εφαρμογές,Παιχνίδια,Θέματα... , γιατί νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει κι εδώ για ενημέρωση. Επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα γιατί σήμερα κατάφερα να πιάσω γραμμή στα κεντρικά της Nokia ώστε να πάρω μια επίσημη απάντηση για αυτό το θέμα. Η απάντηση λοιπόν ήταν πως "η Nokia αφαίρεσε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις εκείνες (και κατ'επέκταση και τα πιστοποιητικά) τα οποία θεωρούσε περιττά ή όχι και τόσο ασφαλή για τη σωστή λειτουργία της συσκευής". Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα μη σωστής εφαρμογής της αναβάθμισης και δεν θα ωφελήσει σε κάτι το να ξαναπεράσω από κάποιο κατάστημα. Ολα δεκτά και σωστά ωστόσο εάν δεν εντοπίζεται εκεί η δυσλειτουργία εγκατάστασης εφαρμογών(που επιβεβαιώθηκε πλέον και τηλεφωνικά όπως λες),πρέπει και πάλι να το πας για έλεγχο λογισμικού για να διαπιστωθεί τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Κάτσε ρε, μη γενικεύεις. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν παίζει (μέχρι στιγμής). MobyLuck, Opera Mini, Lock'n Load, RodentPanic, Fast'n Furious παίζουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Κάτσε ρε, μη γενικεύεις. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν παίζει (μέχρι στιγμής). MobyLuck, Opera Mini, Lock'n Load, RodentPanic, Fast'n Furious παίζουν.... Α τότε εντάξει είσαι:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 pestemoy re pedia sas parakalo me tin anavathmisi mporis na dis aytoy poy se kalai se oli tin othoni ;tora mporo meta tha mporo ;Επειδη δεν εχω καταλαβει, τι διαφορες εχει η 3.60 με την 3.65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Τι επαθα ο γκαντεμης....μου επεσε κατω την ωρα που πηγα να μπω στο αμαξι...ανοιξε το καπακι εφυγε η μπαταρια και επεσε μεσα στον υπονομο..μετα το απαραιτητο βρισιμο πηγα στο νοκια club της Ξανθης αλλα μπαταρια δεν ειχε απο εδω μεχρι την Θεσ/νικη....και στην Αθηνα που πηρα σε κανα 2 ουτε εκει υπηρχε και μου ειπαν να περιμενω τον αλλο μηνα...στα κεντρικα που προσπαθησα γραμμη δεν καταφερα να βγαλω ακομα.....α ρε ALPHA COPY... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Φίλε μου τρέξε πίσω στον υπόνομο και βρες τρόπο να μπεις μέσα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Α τότε εντάξει είσαι:) :) Με κοροϊδεύεις;; :p @exmanos: Φίλε μου έχω πάθει το ίδιο στο Μοναστηράκι πριν πολλά χρόνια με το πρώτο μου κινητό, αλλά και πρόσφατα (πριν ένα χρόνο) με το bluetooth hands-free που επειδή βγήκα από το αμάξι και το ξέχασα στο αυτί μου, για να μη με πουν ψώνιο σκέφτηκα να γυρίσω να το αφήσω. Εεεε, το άφησα μια και καλή στον υπόνομο της Ν.Αρτάκης στην Εύβοια. Χτες έκανε και το δικό μου ένα "σάλτο μορτάλε" μέσα στο αμάξι (το είχα ξεχάσει επάνω στο ταμπλώ μέχρι να μπω) και έκανε μια διαδρομή ξεκινώντας. Ευτυχώς που δεν βγήκε από το παράθυρο :p κι ευτυχώς που έπεσε στα μαλακά με την οθόνη προς τα κάτω. Λέω ευτυχώς γιατί έχω βάλει μια μεμβράνη που δεν παθαίνει τίποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 pestemoy re pedia sas parakalo me tin anavathmisi mporis na dis aytoy poy se kalai se oli tin othoni ;tora mporo meta tha mporo ;Επειδη δεν εχω καταλαβει, τι διαφορες εχει η 3.60 με την 3.65 Μην αναστατώνεσαι,οι διαφορές δεν είναι ορατές στο μάτι,πλήν των δυο εικονιδίων που φεύγουν και της ημερομηνίας που εμφανίζεται πλέον κάτω από το λογότυπο φορέα(βέβαια με ενεργοποιημένη την ενεργή αναμονή δεν εμφανίζετα διότι μπορείς στην διαμόρφωση της ενεργής αναμονής να επιλέξεις σε μία γραμμή το ημερολόγιο).Ολα όπως πριν,σε μεγάλο μέρος της οθόνης βλέπεις μεγάλη εικόνα καλούντος(όπως και στην 3.60).Η ουσία της αναβάθμισης 3.65 έχει να κάνει με ζητήματα διαχείρησης ενέργειας/εξοικονόμισης/βελτίωσης χρόνου αναμονής -σταθερότητας Bluetooth/μετάδοσης δεδομένων/βελτίωσης συμβατότητας με v.2.0 πρωτοκόλλου συσκευών κλπ.:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Χτες έκανε και το δικό μου ένα "σάλτο μορτάλε" μέσα στο αμάξι (το είχα ξεχάσει επάνω στο ταμπλώ μέχρι να μπω) και έκανε μια διαδρομή ξεκινώντας. Ευτυχώς που δεν βγήκε από το παράθυρο :p κι ευτυχώς που έπεσε στα μαλακά με την οθόνη προς τα κάτω. Λέω ευτυχώς γιατί έχω βάλει μια μεμβράνη που δεν παθαίνει τίποτα!! Μεμβράνη από πού βρήκες και πόσο κοστίζει; Μήπως ξέρεις αν εφαρμόζει και στο 6270; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Πριν καιρό, είχα δώσει ένα link από ένα site στο Hong Kong από το οποίο ψώνιζα για το Ρ900 που είχα. Αυτή τη φορά χρησιμοποιησα μια μεμβράνη που μου είχε ξεμείνει για το Ρ900 (ήταν λίγο μεγαλύτερη αλλά την έφερα στα μέτρα μου). Κάνει πολύ καλη δουλειά αποδεδειγμένα. Βλέπεις το Ρ900 δυστυχώς έληξε άδοξα γιατί το πάτησε όλη η Μεσογείων... Η οθόνη όμως έμεινε σχεδόν άθικτη (δεδομένου του μεγέθους της ζημιάς). Το site είναι το: http://mobile.brando.com.hk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Eγώ πάντως έχω αφήσει την ζελατίνα που είχε από την αρχή (την έχω κόψει στο άκρο που εξείχε).Δεν φαίνεται καθόλου,και εντάξει,μπορεί να μην είναι για πολύ heavy καταστάσεις,αλλά έτσι κι αλλιώς το έχω και σε θήκη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Eγώ πάντως έχω αφήσει την ζελατίνα που είχε από την αρχή (την έχω κόψει στο άκρο που εξείχε). Κι εγω ακριβως το ιδιο εχω κανει...;) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Μην αναστατώνεσαι,οι διαφορές δεν είναι ορατές στο μάτι,πλήν των δυο εικονιδίων που φεύγουν και της ημερομηνίας που εμφανίζεται πλέον κάτω από το λογότυπο φορέα(βέβαια με ενεργοποιημένη την ενεργή αναμονή δεν εμφανίζετα διότι μπορείς στην διαμόρφωση της ενεργής αναμονής να επιλέξεις σε μία γραμμή το ημερολόγιο).Ολα όπως πριν,σε μεγάλο μέρος της οθόνης βλέπεις μεγάλη εικόνα καλούντος(όπως και στην 3.60).Η ουσία της αναβάθμισης 3.65 έχει να κάνει με ζητήματα διαχείρησης ενέργειας/εξοικονόμισης/βελτίωσης χρόνου αναμονής -σταθερότητας Bluetooth/μετάδοσης δεδομένων/βελτίωσης συμβατότητας με v.2.0 πρωτοκόλλου συσκευών κλπ.:) :) :) Εχεις δει κατι "χειροπιαστο", κατι δηλ. που να ειχες προβλημα με το προηγ. firmwire και να διορθωθηκε τωρα (ΒΤ, μπαταρια η κατι αλλο) ? Ρωταω γιατι αν και ειμαι στην 3.60, δεν εχω δει ακομα κατι (εκτος απο ενα restart στο 3G :mad: ) που να με κανει νε παω σε nokia center και σκεφτομαι μηπως παω για αναβαθμιση απο την 3.70 και πανω... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 ... Βλέπεις το Ρ900 δυστυχώς έληξε άδοξα γιατί το πάτησε όλη η Μεσογείων... Η οθόνη όμως έμεινε σχεδόν άθικτη (δεδομένου του μεγέθους της ζημιάς). Πω πω ρε παιδία. Εχει πονέσει η καρδιά μου. Ο ένας στον υπόνομο, ο άλλος στη Μεσογείων το έκανε σαμαράκι..... Εγώ το πιο κουφό που έπαθα ήταν οταν είχα το πρώτο μου κινητό, ένα 8210 και η μπαταρία τα είχε φτύσει πλεον. Ολο φόρτιζα. Οπότε όπως περπατάω στον δρόμο φεύγει απο ένα αμάξι ένα κινητο (8210 παρακαλώ) και σκάει λίγο πιο μπροστά απο μένα. Ειχαν ανοίξει τα καπάκια έφυγε η μπαταρία κλπ. και μπροστά μου βλέπω ένα κομμάτι από το κινητό και την μπαταρία!!! Την μαζεύω και εγώ και λέω εντάξει είμαστε, αλλά τελικά το παιδί σταμάτησε πιο κάτω και ήρθε να τα μαζέψει οπότε του την έδωσα!!! Sorry για το off topic Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εχεις δει κατι "χειροπιαστο", κατι δηλ. που να ειχες προβλημα με το προηγ. firmwire και να διορθωθηκε τωρα (ΒΤ, μπαταρια η κατι αλλο) ? Ρωταω γιατι αν και ειμαι στην 3.60, δεν εχω δει ακομα κατι (εκτος απο ενα restart στο 3G :mad: ) που να με κανει νε παω σε nokia center και σκεφτομαι μηπως παω για αναβαθμιση απο την 3.70 και πανω... Χειροπιαστό τίποτα ξεκάθαρα,ίσως λίγο παραπάνω χρόνος αναμονής,βασικά δεν συνέτρεχε λόγος για αναβάθμιση(απλώς την έκανα δοθείσης ευκαιρίας και διαθέσιμου χρονικού κενού) οπότε και 'γώ θα περιμένω τις επόμενες εκδόσεις λογισμικού που ενδέχεται να προσθέσουν κάτι(αναρωτιέμαι γι'αυτό),ειδικά την λειτουρία FOTA(Firmware Update Over The Air-Αναβάθμιση λογισμικού συσκευής μέσα από το μενού συσκευής-κατέβασμα τροποποιητικού αρχείου της ROM λογισμικού),ενσωματώνοντας την σε επόμενες εκδόσεις:confused: :blink: :worry: ,ή κάποια πρόσθετη λειτουργία στην εγγραφή βίντεο με φλας ενεργό κλπ. Βέβαια ακόμα αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν αυτά να υλοποιηθούν σύντομα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Χειροπιαστό τίποτα ξεκάθαρα,ίσως λίγο παραπάνω χρόνος αναμονής,βασικά δεν συνέτρεχε λόγος για αναβάθμιση(απλώς την έκανα δοθείσης ευκαιρίας και διαθέσιμου χρονικού κενού) οπότε και 'γώ θα περιμένω τις επόμενες εκδόσεις λογισμικού που ενδέχεται να προσθέσουν κάτι(αναρωτιέμαι γι'αυτό),ειδικά την λειτουρία FOTA(Firmware Update Over The Air-Αναβάθμιση λογισμικού συσκευής μέσα από το μενού συσκευής-κατέβασμα τροποποιητικού αρχείου της ROM λογισμικού),ενσωματώνοντας την σε επόμενες εκδόσεις:confused: :blink: :worry: ,ή κάποια πρόσθετη λειτουργία στην εγγραφή βίντεο με φλας ενεργό κλπ. Βέβαια ακόμα αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν αυτά να υλοποιηθούν σύντομα:) Το FOTA, υπαρχει στα specs μονο του 6131 αυτη τη στιγμη και μελλοντικα λεει η Νοκια πως θα προστεθει και σε αλλες συσκευες. Μακαρι να προστεθει και στο δικο μας με καποια μελλοντικη αναβαθμιση γιατι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βολικο να κανεις Firmware Update μετα απο το σπιτι/γραφειο σου, το εκανα παλια με το p900 και ειναι πραγματικα χλιδη... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts