gboy Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Βρε παιδια οταν κανετε ηχογραφηση συνομιλιας,ο ηχος ακουγεται μια απο το ακουστικο και μια απο το μεγαφωνο εναλλαξ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλημέρα Επειδή έχω και εγώ το 6280 και πήρα μία 512ΜΒ κάρτα πώς μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα απο την παλιά (64ΜΒ) στην καινούργια ? Με CardReader που δοκίμασα μου μεταφέρει μόνο τα δικά μου δεδομένα (Photos, Sounds κλπ) και αρνείται σε αυτά που υπήρχαν μαζί με την συσκευή (κατάλογος Extra κλπ) τα οποία είναι μάλλον κλειδωμένα... Υπάρχει τρόπος ? Magnum όταν μπαίνεις σε ένα forum καλό θα ήταν να ρίξεις μια γρήγορη ματιά σε όλα τα προηγούμενα posts και θα έβλεπες ότι η ερώτησή σου έχει ήδη απαντηθεί. Αν το κάνανε όλοι αυτό το topic θα ήταν τουλάχιστον 20 σελίδες μικρότερο. Προς απάντηση στην ερώτησή σου πάντως γίνεται. Χρειάζεσαι το Oxygen Phone Manager II (τελευταία έκδοση πρέπει να έχεις "ψάξε google" δεν πειράζει που θα είναι demo) με το οποίο αφού συνδέσεις το κινητό στο pc θα μπορέσεις να κάνεις αντιγραφή τα αρχεία από την 64ΜΒ κάρτα στο σκληρό σου και ταυτόχρονα θα είναι και ξεκλείδωτα στο σκληρό οπότε μετά κλείνεις το Oxygen Phone Manager αλλάζεις την 64ΜΒ με την 512ΜΒ και αντιγράφεις κανονικά τα αρχεία αφού βάλεις το κινητό σε Data storage mode και το δει σαν USB drive. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μεχρι 3 pixels δεν κάνουν αντικατάσταση. Εμένα την γκαντεμιά μου έχει 3 και δεν μου το αλλάζουν :( :mad: :shoot: :rocket: :chair: :knife: Πιστεύω εξαρτάται από ποιούς το έχεις αγοράσει και αν θα το πας αμέσως. Άλλοι είναι πιο ελλαστικοί ή αγνοούν αυτό το περί 3 καμμένων pixel άλλοι πάλι είναι πιο αδιάφοροι και πατάνε πάνω στο 3 καμμένα pixel. Ελπίζω ο PanoKrator να είναι από τους τυχερούς και να του αντικατασταθεί. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Magnum όταν μπαίνεις σε ένα forum καλό θα ήταν να ρίξεις μια γρήγορη ματιά σε όλα τα προηγούμενα posts και θα έβλεπες ότι η ερώτησή σου έχει ήδη απαντηθεί. Αν το κάνανε όλοι αυτό το topic θα ήταν τουλάχιστον 20 σελίδες μικρότερο. Προς απάντηση στην ερώτησή σου πάντως γίνεται. Χρειάζεσαι το Oxygen Phone Manager II (τελευταία έκδοση πρέπει να έχεις "ψάξε google" δεν πειράζει που θα είναι demo) με το οποίο αφού συνδέσεις το κινητό στο pc θα μπορέσεις να κάνεις αντιγραφή τα αρχεία από την 64ΜΒ κάρτα στο σκληρό σου και ταυτόχρονα θα είναι και ξεκλείδωτα στο σκληρό οπότε μετά κλείνεις το Oxygen Phone Manager αλλάζεις την 64ΜΒ με την 512ΜΒ και αντιγράφεις κανονικά τα αρχεία αφού βάλεις το κινητό σε Data storage mode και το δει σαν USB drive. Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου θα το προσπαθήσω με το Oxygen.... Όσο αφορά την αναζήτηση επειδή παρακολουθώ το forum και ειδικά το συγκεκριμένο topic θυμάμαι ότι το είχα δει παλιότερα πριν πάρω την κάρτα έψαξα μία ολόκληρη μέρα έψαχνα μέσω της αναζήτησης του forum αλλά πολλά topic με συμπεριλαμβανόμενου και του Nokia 6280. Επειδή πλέον είναι 90 σελίδες δεν μπορούσα να τις ξαναδιαβάσω απο την αρχή, κοίταζα μήπως έχει απαντηθεί σε άλλα μικρότερα topic μιας και είναι πρόβλημα γενικότερα των Nokia και των SD ειδικότερα... Μέχρι και στο Google κοίταξα σήμερα αλλά πιθανόν να έψαξα με λάθος λέξεις κλειδιά.... Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση σου μου ήταν πολύτιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyMaD Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Επίσης έχω βάλει όλες τις ρυθμίσεις για ίντερνετ που έχουν γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μπαίνει (με το όπερα) και μου λέει "δεν διατήθεται σύνδεση πακέτου δεδομένων". Τί πρέπει να κάνω? μήπως να πάω απο βόντα να ενεργοποιήσω τίποτα? όταν το αγόρασα πήρα και καινούργια κάρτα (3G μια και η προηγούμενη δεν ήταν). Και κάτι τελευταίο, υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξουμε κάποιο αρχείο σημειώσεων ή ότι άλλο και να το κλειδωσουμε με κάποιον κωδικό? αν ναί πως? Ρε σείς απαντήστε και σε μένα τον άμοιρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ρε σείς απαντήστε και σε μένα τον άμοιρο.... Αν η συνδεση σου διαθετει GPRS (διαθετει ??) τοτε εχεις κανει καποιο λαθος σε αυτα που εχουμε γραψει οτι πρεπει να δοθουν στο τηλ. ... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ρε σείς απαντήστε και σε μένα τον άμοιρο.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1357031#post1357031 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1357209#post1357209 Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharias_l Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Πιστεύω εξαρτάται από ποιούς το έχεις αγοράσει και αν θα το πας αμέσως. Άλλοι είναι πιο ελλαστικοί ή αγνοούν αυτό το περί 3 καμμένων pixel άλλοι πάλι είναι πιο αδιάφοροι και πατάνε πάνω στο 3 καμμένα pixel. Ελπίζω ο PanoKrator να είναι από τους τυχερούς και να του αντικατασταθεί. Από vodafone το πήρα, μου είπαν να πάω στο Νοκια shop και από κει το έστειλαν στα κεντρικά μάλλον κάπου στη Βουλιαγμένης. Την απάντηση αυτή την πήρα από τα κεντρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nasos_RS_Abt Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 μηπως φιλοι μου σας ειναι ευκολο να απαντησετε και σε εναν ακομη αμοιρο?:lol: σχετικα με αυτα που ειχα ρωτησει στην προηγουμενη σελ δυστυχως δεν πηρα απαντηση...μηπως βρισκονται καπου αλλου στο forum?αν ειναι δυνατον μπορειτε να με παρπεμψετε αν ναι?ευχαριστω διοτι δεν δυναμαι να διαβασω 90 σελ:O ευχαριστω:) Παράθεση SAXO VTS-ex Mazda 6 MPS ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ MAZDASPEEDCLUB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapslove Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 paidia as me voithisei kapoios.exo f2go kai 6280 mporei kapoios na mou pei pos na peraso ths rithmiseis gprs mms wap kai email?? voithiste me kai mi mou peite na steilo minima kai na mou tis steiloun giati den ginete tipota. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 paidia as me voithisei kapoios.exo f2go kai 6280 mporei kapoios na mou pei pos na peraso ths rithmiseis gprs mms wap kai email?? voithiste me kai mi mou peite na steilo minima kai na mou tis steiloun giati den ginete tipota. Στο site της TIM τα εχει ολα αυτα που ζητας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 pedia giasas mia erotisi thelo na kano kai an xeri kapio pedi na mu apantisi. Giati otan milao kai exo mia ali klisi to tilefono mpeni se anikti akroasi ; eine fisiologiko auto ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 pedia giasas mia erotisi thelo na kano kai an xeri kapio pedi na mu apantisi. Giati otan milao kai exo mia ali klisi to tilefono mpeni se anikti akroasi ; eine fisiologiko auto ; Κι εμένα μου το κάνει που το κινητό ήρθε με την 3.65. Πιο ηλίθιο bug δεν έχω δει. Φαντάσου να λες κάτι που δεν θέλεις να ακούσουν οι γύρω σου στο τηλέφωνο και να σε καλέσουν. Βέβαια το κάνει για 2 δευτερόλεπτα και μετά ξαναμπαίνει σε κανονική ακρόαση αλλα και αυτό είναι πάρα πολύ εκνευριστικό. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Πιστεύω εξαρτάται από ποιούς το έχεις αγοράσει και αν θα το πας αμέσως. Άλλοι είναι πιο ελλαστικοί ή αγνοούν αυτό το περί 3 καμμένων pixel άλλοι πάλι είναι πιο αδιάφοροι και πατάνε πάνω στο 3 καμμένα pixel. Ελπίζω ο PanoKrator να είναι από τους τυχερούς και να του αντικατασταθεί.ΔΕΝ ισχύει αυτο που λες φίλε μου!!Κ Α Μ Ι Α πιθανότητα δεν εχει από την Νοκια να του το αλλαξουν!!Αλλάζουν από 4 και πάνω!Εκτος αν ειναι καποια παραεισαγωγη απο το πλαισιο που το συνηθιζει αυτα και τον παραπέμψουν σε αυτό,και εχει άλλη αντιμετωπιση απο εκεί,απο την πολιτική τους!!Η πολιτική των ΝΟΚΙΑ από το εξωτερικο είναι ΣΤΑΝΤΑΡ αυτή!;) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Παντως, η "διαχειριση" του GPRS με τον opera στο τηλ. μας ειναι εκπληκτικη... Τι εννοω με τη λεξη "διαχειριση": Εγω εχω το πακετο 3G+ (το παλιο GPRS+) και εχω στη διαθεση μου 10MB προπληρωμενα το μηνα. Χρησιμοποιουσα λοιπον το προηγ. τηλ. μου (Νοκια 6230) μονο για να μιλαω και να το συνδεω μεσω BT με το pocket pc και ετσι ειχα internet εκει (στο ppc). Το τηλ. αυτο ειχε παρα πολυ μικρη οθονη και δεν μπορουσε φυσικα να χρησιμοποιθει για να διαβασεις email η να κανεις browsing. Ετσι, αυτο ηταν μια απο τις δουλειες που εκανα με το ppc. Στο 6280 ομως εκανα κατι μετρησεις και παρατηρησα το εξης: Την κεντρικη σελιδα του In.GR, ο Opera Mini στο τηλ. χρησιμοποιει μολις 10 KB για να τη φερει ενω για την ιδια σελιδα ο Pocket Internet Explorer 88... Τη σελιδα που εχει στο Brighthand για το 4700, ο Opera την φερνει σε 15" και καταναλωνει 9ΚΒ ενω ο PIE 1' και 17" και 133KB...(εκτος του οτι ο PIE ειναι αργος, φερνει και πραγματα που δεν μας ενδιαφερουν, γραμμες, Frames κτλ κτλ ενω ο Opera κανει και special rendering στις σελιδες αναλογα με το device που εχεις) Ολα αυτα χωρις να κατεβαζω τις εικονες. Εν τω μεταξυ, η οθονη που εχουμε ειναι εκπληκτικη στην αναλυση της με αποτελεσμα να διαβαζεις το κειμενο ξεκουραστα και χωρις να ζοριζεις τα ματια σου για να δεις τι γραφει. Χθες ασχοληθηκα με ενα forum και διαβαζα/απαντουσα ολα απο τον opera και το τηλ. μου... Απο τη στιγμη ειδικα που εχουμε (στον opera) και scrolling by page αλλα και (κυριως) τρομακτικη μειωση των δεδομενων GPRS που χρειαζονται για τις ιδιες σελιδες, απλα ο συνδυασμος αυτος δεν παιζεται... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Παντως, η "διαχειριση" του GPRS με τον opera στο τηλ. μας ειναι εκπληκτικη... Τι εννοω με τη λεξη "διαχειριση": Εγω εχω το πακετο 3G+ (το παλιο GPRS+) και εχω στη διαθεση μου 10MB προπληρωμενα το μηνα. Χρησιμοποιουσα λοιπον το προηγ. τηλ. μου (Νοκια 6230) μονο για να μιλαω και να το συνδεω μεσω BT με το pocket pc και ετσι ειχα internet εκει (στο ppc). Το τηλ. αυτο ειχε παρα πολυ μικρη οθονη και δεν μπορουσε φυσικα να χρησιμοποιθει για να διαβασεις email η να κανεις browsing. Ετσι, αυτο ηταν μια απο τις δουλειες που εκανα με το ppc. Στο 6280 ομως εκανα κατι μετρησεις και παρατηρησα το εξης: Την κεντρικη σελιδα του In.GR, ο Opera Mini στο τηλ. χρησιμοποιει μολις 10 KB για να τη φερει ενω για την ιδια σελιδα ο Pocket Internet Explorer 88... Τη σελιδα που εχει στο Brighthand για το 4700, ο Opera την φερνει σε 15" και καταναλωνει 9ΚΒ ενω ο PIE 1' και 17" και 133KB...(εκτος του οτι ο PIE ειναι αργος, φερνει και πραγματα που δεν μας ενδιαφερουν, γραμμες, Frames κτλ κτλ ενω ο Opera κανει και special rendering στις σελιδες αναλογα με το device που εχεις) Ολα αυτα χωρις να κατεβαζω τις εικονες. Εν τω μεταξυ, η οθονη που εχουμε ειναι εκπληκτικη στην αναλυση της με αποτελεσμα να διαβαζεις το κειμενο ξεκουραστα και χωρις να ζοριζεις τα ματια σου για να δεις τι γραφει. Χθες ασχοληθηκα με ενα forum και διαβαζα/απαντουσα ολα απο τον opera και το τηλ. μου... Απο τη στιγμη ειδικα που εχουμε (στον opera) και scrolling by page αλλα και (κυριως) τρομακτικη μειωση των δεδομενων GPRS που χρειαζονται για τις ιδιες σελιδες, απλα ο συνδυασμος αυτος δεν παιζεται... Οντως πολύ καλός ο Opera 2.0,μέχρι και μεγαλύτερη γραμματοσειρά έχει και fast scrolling down/up,small screen rendering και με την απλή SIM στην TIM και το ίδιο πακέτο 10 MB μπόρεσα να χρησιμοποιήσω και 3G,ταχύτατο:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ...και το ίδιο πακέτο 10 MB μπόρεσα να χρησιμοποιήσω και 3G,ταχύτατο:) :) :) Καλα, αυτο με το 3G και τον Opera ειναι λιγο obscure... Τι εννοεις μπορεσες να χρησιμοποιησεις 3G ? Εννοω, ειδες πραγματικα διαφορα στις ταχυτητες στο browsing ? Γιατι εγω με vodafone ειτε 3G ειτε GSM, νομιζω δεν βλεπω διαφορα. Αν εχεις καποιες σελιδες συγκεκριμενες που ειδες να πηγαινει καλυτερα στο 3G δωστες να τις δοκιμασω να συγκρινουμε αποτελεσματα. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Καλα, αυτο με το 3G και τον Opera ειναι λιγο obscure... Τι εννοεις μπορεσες να χρησιμοποιησεις 3G ? Εννοω, ειδες πραγματικα διαφορα στις ταχυτητες στο browsing ? Γιατι εγω με vodafone ειτε 3G ειτε GSM, νομιζω δεν βλεπω διαφορα. Αν εχεις καποιες σελιδες συγκεκριμενες που ειδες να πηγαινει καλυτερα στο 3G δωστες να τις δοκιμασω να συγκρινουμε αποτελεσματα. Σε μένα πάντως που το χρησιμοποιώ κυρίως για το Gmail, η διαφορά στην ταχύτητα όταν το έχω στο GSM με όταν το έχω στο 3G είναι εμφανέστατη. (Επίσης δεν είναι μόνο καλό το τηλέφωνο και ο Opera, είναι γενικώς χάλια ο IE.) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Σε μένα πάντως που το χρησιμοποιώ κυρίως για το Gmail, η διαφορά στην ταχύτητα όταν το έχω στο GSM με όταν το έχω στο 3G είναι εμφανέστατη. Προφανως το email σου στο GMAIL το παιρνεις με τον email client του τηλ. ετσι ? (Επίσης δεν είναι μόνο καλό το τηλέφωνο και ο Opera, είναι γενικώς χάλια ο IE.) Αν και μιλαω για τον pocket ie, κι εκεινος δυστηχως (στα 2003SE τουλαχιστον), δεν ειναι και οτι καλυτερο... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Προφανως το email σου στο GMAIL το παιρνεις με τον email client του τηλ. ετσι ? Όχι, για διάφορους λόγους προτιμώ να το βλέπω μέσω browser. (_ΟΛΟΙ_ οι ΙΕ είναι χάλια :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Καλα, αυτο με το 3G και τον Opera ειναι λιγο obscure... Τι εννοεις μπορεσες να χρησιμοποιησεις 3G ? Εννοω, ειδες πραγματικα διαφορα στις ταχυτητες στο browsing ? Γιατι εγω με vodafone ειτε 3G ειτε GSM, νομιζω δεν βλεπω διαφορα. Αν εχεις καποιες σελιδες συγκεκριμενες που ειδες να πηγαινει καλυτερα στο 3G δωστες να τις δοκιμασω να συγκρινουμε αποτελεσματα. Μεγάλη διάφορα είδα σίγουρα,πχ. το myphone φόρτωνε σε 4 " ,αστραπή .Το θέμα μου είναι ότι μου αρέσει η ιδέα ότι δεν χρειάζομαι πια USIM και πάει σφαίρα και έτσι:) :) :) :),σε κάθε περίπτωση το ζήτημα ταχύτητας έχει να κάνει με το wap gateway πρώτα και την λοιπή επιβάρυνση της εκάστοτε κυψέλης που μας επιτρέπει την μετάδοση δεδομένων,την μεταγωγή της λειτουργίας αυτής σε άλλη χρονικά κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μεγάλη διάφορα είδα σίγουρα,πχ. το myphone φόρτωνε σε 4 " ,αστραπή Εγω, χωρις να μπορω να καταλαβω το γιατι, δεν βλεπω τετοιες ταχυτητες, φορτωνει γρηγορα μεν αλλα καμια σχεση π.χ. με τα 4" που λες... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Αυτό:( :mad: δεν γίνεται δυστυχώς,μπορεί με καμμία αναβάθμιση μελλοντικά του media player της συσκευής να εξαφανιστούν εντελώς,για να δούμε:confused: αλλά και έτσι μικρό το κακό,αφου μπορείς ακόμα να απολαύσεις την τελειότητα εγγραφής βίντεο από κινητό:) :D ;) ,είτε στην οθόνη του ή απευθείας στον υπολογιστή:) Yparxei kolpaki pou mporeis na eksafaniseis teleiws ta grammata pisw+paush. Anoigeis to video apo to gallery, auto arxizei na paizei apo mono tou -> patas stop. Meta patas play kai amesws meta to *. An to kaneis swsta to video tha arxisei na paizei fullscreen xwris na fainontai ta pause kai back (fusika ta koumpia douleuoun). Toul. me version 3.60 ginetai. An mporei as to epibebaiwsei kapoios me 3.70 gia to 6280. Auta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο και θα ήθελα πληροφορίες από κάποιον που το έχει(θετικά-αρνητικά,μια γενική αξιολόγηση). Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nasos_RS_Abt Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 επιτρεψε μου φιλε μου να σε βοηθησω στην αναζητηση σου με εξτρα ερωτησεις μου που μεχρι στιγμης δεν εχουν απαντηθει... εχει ικανοποιητικο σημα φιλε μου η οπως με το sony θα με βισκουν δεν θα με βρισκουν? ο ηχος κλησης ακουγεται δυνατα και καθαρα?επισης κατι που παραδεχομαι στο sony ειναι η φοβερη αναλυση των φωτο του στο pc οπως και των βιντεο!με το 6280 τι γινεται? -------------------------------------- α,και μην ξεχασω...ειναι δραματικη η διαφορα με τα 2 ηχεια του 6270 και εχει βελτιωθει αυτο που λεγεται με το τριξιμο του καλλυματος της ματαριας?τελος η επεκταση μνημης που δινεται μαζι ποσης χωρητικοτητας ειναι? Παράθεση SAXO VTS-ex Mazda 6 MPS ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ MAZDASPEEDCLUB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts