Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως σε ερωτηση που εκανα σε Vodafone shop ουτε καν υπαρχει στη λιστα με τα αναμενομενα.....ευτυχως πηρα παραταση μεχρι τις 15/4 για την επιδοτηση αλλιως θα την εχανα....

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Nokia Shop Aμπελοκήπων μου είπαν ότι θα το έχουν σήμερα μετά τις 15:00 !!

Το κακό είναι οτι θα φέρουν 1 κομμάτι μόνο :!:

:happy: :) :p :D Το πήρα από το nokia shop Αγίων Αναργύρων πριν λίγο και το έχω για φόρτηση!!! Μού είπε ότι έχουν στείλει ένα κομάτι σε κάθε nokia shop, και ίσως δεν έφτασαν για όλα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν την άλλη εβδομάδα. Οι εντυπώσεις μου από αύριο.

:happy: :) :p :D Το πήρα από το nokia shop Αγίων Αναργύρων πριν λίγο και το έχω για φόρτηση!!! Μού είπε ότι έχουν στείλει ένα κομάτι σε κάθε nokia shop, και ίσως δεν έφτασαν για όλα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν την άλλη εβδομάδα. Οι εντυπώσεις μου από αύριο.

Για πες μας τιμη και πρωτες εντυπωσεις.!!!

Για πες μας τιμη και πρωτες εντυπωσεις.!!!

385€. To μαύρο που ήρθε είναι πολύ ποιό ωραιο από το ασημί που είδα σε ψεύτικο. Δίχνει ποιό ποιοτικό και ποιό μικρό. Δεν το έχω δουλέψει ακόμα, αλλά το μενού αφού είναι ίδιο με του 7370 που είχα, ξέρω ότι είναι το καλύτερο. Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό και η έσθηση ποιότητας στον χειρισμό του (πλήκτρα & slide) πολύ καλή.

Μπράβο στην MICROLAND το έχει σε καλύτερη τιμή και από την ΝΟΚΙΑ

Μήπως μπορείς να μας πεις τι περιέχει το κουτί του 6280

M. K.

Μπράβο στην MICROLAND το έχει σε καλύτερη τιμή και από την ΝΟΚΙΑ

Μήπως μπορείς να μας πεις τι περιέχει το κουτί του 6280

Το Πλαίσιο θα το έχει 346€ από ότι μου είπε ένας υπάλληλος. Όμως δεν έχουν ημερομηνία παραλαβής. Στο κουτί έχει κάρτα μνήμης 64ΜΒ ακουστικά και καλώδιο usb.

Μόλις το παράγγειλα κι εγώ από MICROLAND, οι οποίοι παρέλαβαν πριν από λίγο τα κομμάτια, αλλά δεν ήξερε η κοπέλα πόσα είναι. Θα το έχω την Πέμπτη (καθώς μένω Πάτρα), 361 € + 8,30 € έξοδα αποστολής.

Γεια χαρα.Στο σαιτ της Microland και στα χαρακτηριστικα του 6280 λεει οτι δεν εχει mp3.Eιναι απλα λαθος;

Μόλις το παράγγειλα κι εγώ από MICROLAND, οι οποίοι παρέλαβαν πριν από λίγο τα κομμάτια, αλλά δεν ήξερε η κοπέλα πόσα είναι. Θα το έχω την Πέμπτη (καθώς μένω Πάτρα), 361 € + 8,30 € έξοδα αποστολής.

Mολις το παραγγειλα και εγω απο microland και μαλλον αυριο θα το εχω στα χερια μου (με αντικαταβολη, 361 +8,30 ευρο)οεο :yahoo: οεο

only Apple

megia to kinito paidia!egw skeftomai na to parw apo to germano pou dinei ekptosi 20% gia aposirsi kinitou.etsi vgenei 288 evro.to eide kaneis se kanenan germano??

Αυτό το πρόγραμμα με την απόσυρση του Γερμανού, δεν προϋποθέτει να κάνεις και συμβόλαιο?? Νομίζω δεν ισχύει για σκέτη συσκευή, η όχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Αυτό το πρόγραμμα με την απόσυρση του Γερμανού, δεν προϋποθέτει να κάνεις και συμβόλαιο?? Νομίζω δεν ισχύει για σκέτη συσκευή, η όχι?

isxiei me simvoleo me opiadipote etairia

Γεια χαρα.Στο σαιτ της Microland και στα χαρακτηριστικα του 6280 λεει οτι δεν εχει mp3.Eιναι απλα λαθος;
Οχι λάθος, λαθάρα...το θάψανε το κινητάκι :mad:

Μόλις το πηρα.

Απο nokiaclub πετρούπολης.

Αρκετά καλό.

Εκ πρώτης μάλλον θα χρειαστούμε μνήμη sd.256k

Καλώς ήχος.Οθόνη άπαιχτη.:)

Μόλις το πηρα.

Απο nokiaclub πετρούπολης.

Αρκετά καλό.

Εκ πρώτης μάλλον θα χρειαστούμε μνήμη sd.256k

Καλώς ήχος.Οθόνη άπαιχτη.:)

Ποσο το πειρες????

Αντε επιτελους καλως να το δεχτουμε!!!!Η αποσυρση κινητου που λετε απο τον γερμανο τι ακριβως ειναι, μπας και συμφερει να το περιμενω απο κει με συμβολαιο?Για πειτε κατοχοι εντυπωσεις.njhard γιατι ο ηχος απλα καλως?Του 6270 καλυτερος?(εξαιροντας οτι εχει στερεο ηχεια).Ειναι σαν 6230 πχ?

Οσοι ξερουν την ανιατη ασθενεια μου δε θα εκπλαγουν αν πω οτι το αγορασα απο το Νokia shop στο Παγκρατι με 370Ε.

Όλοι άρρωστοι είμαστε αλλά εσένα ποια είναι ακριβώς η ασθένειά σου; :lol: :p

Είναι πολλά τα releases Άρη

Οσοι ξερουν την ανιατη ασθενεια μου δε θα εκπλαγουν αν πω οτι το αγορασα απο το Νokia shop στο Παγκρατι με 370Ε. Λιγο-πολυ το ξερετε. Η ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης υστερει ολοφανερα απο το unbranded W900 που ειχα εδω και μολις 5-6 μερες. Το ιδιο και η καμερα του. Κατα τα αλλα το μενου του ειναι πιο γρηγορα και αυτονοητο. Ειναι 1 περιπου εκατοστο πιο κοντο οταν ειναι διπλωμενο και 2 εκατοστα οταν ειναι ανοιγμενο. Η οθονη ειναι πιο φωτεινη και το λευκο της πιο λευκο. Το πανω συρομενο μερος εχει τους τζογους του. Το βιντεο τραβαει μεν σε μεγαλυτερη αναλυση αλλα δεν πιανει τα εξαιρετικα 30fps του W900. Σε γενικες γραμμες ειναι μεν πολυ ολοκληρωμενη προταση αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Το W900 βρικεται προς πωληση στο Buy & Sell του φορουμ με πολυ βαρια καρδια! Περισσοτερα αργοτερα. Ανεβαζω και 2 γρηγορες φωτο σε συγκριση με το SE.

http://img233.imageshack.us/img233/7504/62807st.th.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/2559/w9009lc.th.jpg

Μόλις προσγείωσες πολλούς που ήδη βρισκόντουσαν στα 1500 πόδια της πτήσης για το κοντινότερο Nokia ,Microland.....κλπ.

Αυτή είναι η πραγματική προστασία του καταναλωτή,προσωπικά εγώ ευχαριστώ για τις πρώτες πληροφορίες/εντυπώσεις σου που είναι και πολύ αντικειμενικές.

Μόλις προσγείωσες πολλούς που ήδη βρισκόντουσαν στα 1500 πόδια της πτήσης για το κοντινότερο Nokia ,Microland.....κλπ.

Αυτή είναι η πραγματική προστασία του καταναλωτή,προσωπικά εγώ ευχαριστώ για τις πρώτες πληροφορίες/εντυπώσεις σου που είναι και πολύ αντικειμενικές.

Η φωτογραφία ήδη το ήξερα ότι δεν θα ήταν κάτι το εξεραιτικό γιατί είχα διαβάσει πρώτες εντυπώσεις από χρήστες που το απέκτησαν στην Αγγλία οι οποίοι μάλιστα το έθαψαν κανονικά. Λογικά ίσως βελτιωθεί σε κάποιο firmware update που θα βγάλει η NOKIA. Όσο για το video κανονικά πρέπει να είναι 30fps στην ίδια ποιότητα με το W900 και 15fps στην μεγαλύτερη απόδοση (VGA). Άσε που δεν νομίζω να κόπηκαν και πολλοί από αυτούς που το περιμένανε εναγωνίως. Με το που θα υπάρξει διαθεσιμότητα όχι τρέχοντας αλλά πετώντας κανονικά θα πάνε να το πάρουνε. Μην ξεχνάμε ότι δεν πάυει να είναι μια πολύ ολοκληρωμένη λύση.

Είναι πολλά τα releases Άρη

Η φωτογραφία ήδη το ήξερα ότι δεν θα ήταν κάτι το εξεραιτικό γιατί είχα διαβάσει πρώτες εντυπώσεις από χρήστες που το απέκτησαν στην Αγγλία οι οποίοι μάλιστα το έθαψαν κανονικά. Λογικά ίσως βελτιωθεί σε κάποιο firmware update που θα βγάλει η NOKIA. Όσο για το video κανονικά πρέπει να είναι 30fps στην ίδια ποιότητα με το W900 και 15fps στην μεγαλύτερη απόδοση (VGA). Άσε που δεν νομίζω να κόπηκαν και πολλοί από αυτούς που το περιμένανε εναγωνίως. Με το που θα υπάρξει διαθεσιμότητα όχι τρέχοντας αλλά πετώντας κανονικά θα πάνε να το πάρουνε. Μην ξεχνάμε ότι δεν πάυει να είναι μια πολύ ολοκληρωμένη λύση.

Συμφωνώ....και αναμένω,,,,,,:)

Λιγο-πολυ το ξερετε. Η ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης υστερει ολοφανερα απο το unbranded W900 που ειχα εδω και μολις 5-6 μερες. Το ιδιο και η καμερα του.

H οθονη σε σχεση με το W900?

Δηλαδη αν στειλεις απο το PC μια εικονα 240*320 που φαινεται πιο καλα?