Jump to content

Συσκευή έως 200€ με προτεραιότητα στην κάμερα.

nikkal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάω κατευθείαν στο ερωτηματολόγιο:

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Έως 200€.

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

Τουλάχιστον 5,5".

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Δεν με απασχολεί ούτε το ένα ούτε το άλλο.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g;

Την χρειάζομαι.

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Μόνο το ραδιόφωνο είναι must.

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Καμία διάθεση για φλασαρίσματα. Το θέλω plug & play.

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Κάμερα (οπίσθια και όχι εμπρόσθια) και αυτονομία είναι κατά σειρά αυτά που με ενδιαφέρουν. Καθόλου gaming. Μόνο κλήσεις, αρκετό browsing, συνεχώς viber και whats app και συγχρονισμός 4 e-mail accounts. Σύνδεση στο internet γύρω στις 16 ώρες ανά 24ώρο, με 70% μέσω δεδομένων και 30% μέσω wifi.

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Ulefone tiger.

Edited by nikkal

Το έχω στα υπόψιν το εν λόγω τηλέφωνο, αλλά νομίζω ότι το Note 5 είναι περισσότερο value for money.

Πώς τα πάει το mi a2 στη μπαταρία σε σχέση με το rn5;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς τα πάει το mi a2 στη μπαταρία σε σχέση με το rn5;

Χάνει αρκετά. Ο συνδιασμός soc και μικρότερης μπαταρίας την πονάει την αυτονομία. Αλλά δεν πρέπει να ειναι κατώτερο από το τωρινό του.

Χάνει αρκετά. Ο συνδιασμός soc και μικρότερης μπαταρίας την πονάει την αυτονομία. Αλλά δεν πρέπει να ειναι κατώτερο από το τωρινό του.
Για μένα το ρωτάω που έχω τώρα redmi note 5

Mi A2 τούμπανο εκτός από την μπαταρία... που δεν είναι και τόσο κακή!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Για μένα το ρωτάω που έχω τώρα redmi note 5

Από αυτά που γράφουν και καταλαβαίνω και από τα specs έχει κάτι παραπανω από την μισή αυτονομία του redmi. Αλλά στη κάμερα μην φανταστείς τόσο τεράστιες διαφορές. Στη θέση σου δεν θα μπαινα στο κόπο της αλλαγής συσκευής εκτός εάν προτιμάς stock android.

Το σκεφτόμουν λίγο γιατί είναι να πάρω στο γιο μου συσκευή μάλλον θα πάρω το γαλάζιο rn5 και θα του δώσω το μαύρο

Και εγώ σκέφτομαι για δεύτερη συσκευή, μιας και το Meizu M6 Note, είχε μια πτώση σήμερα, και παρόλο που φόραγα και tempered glass,και θήκη, με την πτώση βρήκε στο σημείο που Β οθόνη είναι ακάλυπτη με αποτέλεσμα να σπάσει κάτω αριστερά..

Βασικά δεν θέλω να ξοδευτω,μιας και είναι για δεύτερη συσκευή, η πρώτη είναι το Note 8, απλά θα ήθελα μία το πολύ μέχρι 200€,και πιο λίγο καλά θα ήταν.... Το μόνο που θέλω είναι κάμερα ίση με το M6, μπαταρία, και αν γίνεται να έχει ραδιόφωνο... Αν έσπαγε τον άλλο μήνα, θα έπερνα το Pocco, αλλά δεν μπορώ να περιμένω.... Βλέπω το σπάσιμο και μου έχετε να του δώσω μια. Να το κάνω κομμάτια...

Ευχαριστώ...

Κοίτα αν έχεις απαίτηση στην Camera πας στο meizu m6 note αλλιος mi a2

Απλά δεν θέλω να ξαναπάρω την ίδια συσκευή... Έχω παραγγείλει από EBay οθόνη, και θα την βάλω, απλά σκεφτόμουν να αλλάξω και συσκευή, μιας και να σου πω την αλήθεια, το έχω 8 μήνες, και ήδη το βαρέθηκα...

Αλλά ναι,κάμερα σε αυτά τα λεφτά καλύτερη δεν βρίσκεις...

Απλά δεν θέλω να ξαναπάρω την ίδια συσκευή... Έχω παραγγείλει από EBay οθόνη, και θα την βάλω, απλά σκεφτόμουν να αλλάξω και συσκευή, μιας και να σου πω την αλήθεια, το έχω 8 μήνες, και ήδη το βαρέθηκα...

Αλλά ναι,κάμερα σε αυτά τα λεφτά καλύτερη δεν βρίσκεις...

μετα πας ποιο ψιλα σε χρημα

Επειδή γίνεται κουβέντα για την αυτονομία του a2, τελικά πρακτικά που βρίσκεται; Για παράδειγμα, βγάζει την μέρα με βαριά χρήση (δίχως gaming); Edited by nikkal

Επειδή γίνεται κουβέντα για την αυτονομία του a2, τελικά πρακτικά που βρίσκεται; Για παράδειγμα, βγάζει την μέρα με βαριά χρήση (δίχως gaming);

Το «μια μέρα χρήση» είναι πολύ σχετικό, Είσαι συνήθως με WiFi ή με 4g; Βλέπεις 100 Instagram stories ή χαζεύεις Facebook; Κλπ. Σε γενικές γραμμές πάντως, αν σου βγάζει τη μέρα το Galaxy Note 8, θα στη βγάζει και το Mi A2.

Καταρχήν δεν έχω Note 8!!!

Τί εννοώ λέγοντας αντοχή μίας ημέρας; Το λέω συγκριτικά.

Όπως γράφω και στο αρχικό μου post, δεν παίζω παιχνίδια. Μόνο κλήσεις, αρκετό browsing, συνεχώς viber και whats app και συγχρονισμός 4 e-mail accounts. Σύνδεση στο internet γύρω στις 16 ώρες ανά 24ώρο, με 70% μέσω δεδομένων και 30% μέσω wifi.

Με όλα τα παραπάνω, η νυν συσκευή μου που έχει οθόνη 5,5'', 4πύρηνο mtk και μπαταρία 4.200 mah (Ulefone Tiger), εάν βγει από τον φορτιστή στις 08:00, το βράδυ στις 24:00 θα είναι περίπου στο 30%.

Απλώς έχε υπόψη ότι στο mi a2 προς το παρόν είναι κορώνα γράμματα η διάρκεια που θα έχει η μπαταρία. Ένα bug με τους πυρήνες να κολλάνε στο max frequency παιδεύει τους κατόχους πολλούς μήνες τώρα με αποτέλεσμα σε πολλές συσκευές η διάρκεια μπαταρίας να είναι τραγική.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Απλώς έχε υπόψη ότι στο mi a2 προς το παρόν είναι κορώνα γράμματα η διάρκεια που θα έχει η μπαταρία. Ένα bug με τους πυρήνες να κολλάνε στο max frequency παιδεύει τους κατόχους πολλούς μήνες τώρα με αποτέλεσμα σε πολλές συσκευές η διάρκεια μπαταρίας να είναι τραγική.

Κάτι είχα διαβάσει ότι οφείλεται στο fingerprint και οτι αν το απενεργοποιήσεις δεν έχει drain. Σε κάθε περίπτωση πάλι για bug μιλάμε. Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο.

Δεν το χουν φτιάξει ακόμα;

Κάτι είχα διαβάσει ότι οφείλεται στο fingerprint και οτι αν το απενεργοποιήσεις δεν έχει drain. Σε κάθε περίπτωση πάλι για bug μιλάμε. Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο.

Δεν το χουν φτιάξει ακόμα;

Το ίδιο λέμε. Το έφτιαξαν και δημιούργησαν άλλο. Αρχικά κολλούσαν οι μεγάλοι πυρήνες, το έφτιαξαν, τώρα κολλάνε οι μικροί πυρήνες κυρίως σε συσκευές που πριν δεν είχαν πρόβλημα. Είναι πλέον πολύ random το bug. Λογικά θα το φτιάξουν κάποια στιγμή άλλα το έχουν καθυστερήσει και είναι κρίμα γιατί το τηλεφωνάκι είναι πολύ καλό.

The day is my enemy, the night my friend

Καταρχήν δεν έχω Note 8!!!

Τί εννοώ λέγοντας αντοχή μίας ημέρας; Το λέω συγκριτικά.

Όπως γράφω και στο αρχικό μου post, δεν παίζω παιχνίδια. Μόνο κλήσεις, αρκετό browsing, συνεχώς viber και whats app και συγχρονισμός 4 e-mail accounts. Σύνδεση στο internet γύρω στις 16 ώρες ανά 24ώρο, με 70% μέσω δεδομένων και 30% μέσω wifi.

Με όλα τα παραπάνω, η νυν συσκευή μου που έχει οθόνη 5,5'', 4πύρηνο mtk και μπαταρία 4.200 mah (Ulefone Tiger), εάν βγει από τον φορτιστή στις 08:00, το βράδυ στις 24:00 θα είναι περίπου στο 30%.

Για μένα πήγαινε αυτό το σχόλιο.. Εγώ έχω Ν8,και για να μην έκανα καινούριο θέμα έγραψα στο δικό σου, μιας και μου έσπασε η οθόνη στο Meizu M6 Note.. Και έχω τις ίδιες απαιτήσεις με σένα, απλά μέχρι 200€ είναι συγκεκριμένες οι συσκευές που περνεις... Όλες έχουν μερικές ελλείψεις μεταξύ τους..

Τελικά εγώ θα περιμένω μέχρι τέλος Νοεμβρίου, και βλέπω, μιας και με σπασμένη οθόνη λειτουργεί η συσκευή, κ; ι φυσικά το Note 8 υπάρχει.. Έβλεπα και το MI A2 lite, αλλά κάπου κάτι με χαλάει... Αν ανέβω σε λεφτά, μέχρι 300€,υπάρχουν πολλές επιλογές, και σε μεταχειρισμένο βρίσκεις ακόμα κ;ι ναυαρχιδες...

Με την ίδια χρήση με σένα, 4mail,δεδομένα από τις 8:00 μέχρι τις 17:00,αρκετες κλήσεις, σερφαρισμα ενδιάμεσα πάνω από μια ώρα, συνδεμενο Bluetooth, το βράδυ όταν γυρνάω έχω τουλάχιστον 30% μπαταρία, πάντα με το Meizu M6 Note, και ψάχνω κάτι αντίστοιχο πάντα για δεύτερη συσκευή...

Edited by jimlost

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ θα περιμένω αρχικά μέχρι 23/11 (black Friday) και εν συνεχεία έως 31/12 (προσφορές εορτών). Παράλληλα, 11/11 έχουν και οι Κινέζοι τα δικά τους πανηγύρια!!!

Τα 200€ δεν έχω σκοπό να τα ξεπεράσω, οπότε ξέρω πως πρέπει να κάνω συμβιβασμούς...

Επειδή λόγω εργασίας η καλή αυτονομία μου είναι σημαντική, μάλλον πρώτο υποψήφιο είναι το Redmi Note 5 4/64. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω δεύτερο υποψήφιο!!!

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ θα περιμένω αρχικά μέχρι 23/11 (black Friday) και εν συνεχεία έως 31/12 (προσφορές εορτών). Παράλληλα, 11/11 έχουν και οι Κινέζοι τα δικά τους πανηγύρια!!!

Τα 200€ δεν έχω σκοπό να τα ξεπεράσω, οπότε ξέρω πως πρέπει να κάνω συμβιβασμούς...

Επειδή λόγω εργασίας η καλή αυτονομία μου είναι σημαντική, μάλλον πρώτο υποψήφιο είναι το Redmi Note 5 4/64. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω δεύτερο υποψήφιο!!!

Κοίτα αφού κοιτάς και για αγορά από Κίνα, σίγουρα με. 200€ βρίσκεις κάτι.. Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και σε συσκευή Meizu, εγώ με το M6 Note έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, και η κάμερα του είναι πολύ καλύτερη από τις αντίστοιχες των Redmi...