aenaos15 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Δουλευει τελεια με iphone 11. Με εξαιρεση τα faces!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollonio Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Τι εννοεις; Εχει καποιες επιλογες στα face , στο μενου του ρολογιου , ετσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Τι εννοεις; Εχει καποιες επιλογες στα face , στο μενου του ρολογιου , ετσι;; Εννοω οτι δεν μπαινουν νεα faces στο ios. Εχω κολλησει στα 20 faces Ειναι γνωστο το προβλημα αυτο , κατα τα αλλα μια χαρα συνεργαζεται με το 11 που εχω. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εγώ είμαι full custom πάντως και σε λουρί και σε watch face. :p (To face για όποιον δεν θυμάται το έχω μέσω chinese accountτο οποίο πλέον δεν μπορείς να το λειτουργείς από όσο βλέπω) Πατήστε για μεγέθυνση στο thumbnail. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εννοω οτι δεν μπαινουν νεα faces στο ios. Εχω κολλησει στα 20 faces Ειναι γνωστο το προβλημα αυτο , κατα τα αλλα μια χαρα συνεργαζεται με το 11 που εχω. Ο λόγος είναι ότι η Apple έχει ανοικτό το Bluetooth μόνο για μουσική και όχι για μεταφορά αρχείων ή Internet. Οπότε δεν μπορεί να μεταφέρει το watch face από το κινητό στο ρολόι. Εγώ έχω ένα παλιό android tablet και το συνδέω με αυτό αν θέλω να αλλάξω watch face. Βέβαια τα πιό καλά watch faces είναι αυτά που έχει default. Τα τελευταία που έχει βάλει είναι για παιδάκια! Επίσης στο huawei health για iphone δεν έχει διαχείριση των notifications. Δηλαδή ή τα ενεργοποιείς όλα ή τα απενεργοποιείς όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Εγώ είμαι full custom πάντως και σε λουρί και σε watch face. :p (To face για όποιον δεν θυμάται το έχω μέσω chinese accountτο οποίο πλέον δεν μπορείς να το λειτουργείς από όσο βλέπω) Πατήστε για μεγέθυνση στο thumbnail. Ωραιο φαινεται το λουρακι, δωσε μας ινφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 δεν το βρίσκω σε μπεζ ιδού σε army green αλλά δεν είναι φτηνό.:ninja: https://www.cellphones.gr/antallaktiko-louraki-quickfit-nylon-leather-huawei-watch-gt-gt-active-honor-magic-watch-2-classic-army-green Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 δεν το βρίσκω σε μπεζ ιδού σε army green αλλά δεν είναι φτηνό.:ninja: https://www.cellphones.gr/antallaktiko-louraki-quickfit-nylon-leather-huawei-watch-gt-gt-active-honor-magic-watch-2-classic-army-greenΣτο aliexpress έχει το ίδιο, αλλά και άλλα καλύτερα, σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Στο aliexpress έχει το ίδιο, αλλά και άλλα καλύτερα, σε πολύ χαμηλότερες τιμές. και πολύ περισσότερη αναμονή. εγώ δεν κάνω οικονομία γιατί δεν έχω τόση υπομονή ειδικά τώρα με τον κορωνοϊο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 και πολύ περισσότερη αναμονή. εγώ δεν κάνω οικονομία γιατί δεν έχω τόση υπομονή ειδικά τώρα με τον κορωνοϊο.Για τον φίλο που ενδιαφέρθηκε το έγραψα κυρίως. Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μικρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Mα κι εγώ για αυτόν έγραψα μιας και δεν έβαλες και τον παράγοντα, Κίνα-Κορωνοϊος στην εξίσωση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 δεν το βρίσκω σε μπεζ ιδού σε army green αλλά δεν είναι φτηνό.:ninja: https://www.cellphones.gr/antallaktiko-louraki-quickfit-nylon-leather-huawei-watch-gt-gt-active-honor-magic-watch-2-classic-army-green το army green μου αρεσει, ευχαριστω για το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Εγώ είμαι full custom πάντως και σε λουρί και σε watch face. :p (To face για όποιον δεν θυμάται το έχω μέσω chinese accountτο οποίο πλέον δεν μπορείς να το λειτουργείς από όσο βλέπω) Πατήστε για μεγέθυνση στο thumbnail. Πολύ ωραία και τα δύο.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Ωραία τα νέα watchfaces αλλά σπαστικό το ότι δεν μπορείς να τα εγκαταστήσεις όλα ταυτόχρονα .. Εννοώ τα αξιόλογα όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Πόσα μπορείς ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Πόσα μπορείς ταυτόχρονα; Εξαρτάται από το μέγεθος του καθενός. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Κατανοητό και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά μέσο όρο ποσά μπορεί? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Κατανοητό και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά μέσο όρο ποσά μπορεί? Ευχαριστω2-3 καλά των 600-700 Kb. Μπορεί και 5 απλά των 200-300 Kb. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αλλες δυο ηλιθιοτητες προστεθηκαν στα faces. Πραγματικα απορεις με το γουστο τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, αφού δεν το έχουν που δεν το έχουν με τα faces, γιατί δεν μας δίνουν τη δυνατότητα και ένα εργαλείο να φτιάξουμε δικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Κάθε φορά απορείς, το έχουν τερματίσει ή υπάρχουν και χειρότερα?:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Αλλες δυο ηλιθιοτητες προστεθηκαν στα faces. Πραγματικα απορεις με το γουστο τους... Νομιζω ολα αυτα τους αρεσουν στην κινα, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, αφού δεν το έχουν που δεν το έχουν με τα faces, γιατί δεν μας δίνουν τη δυνατότητα και ένα εργαλείο να φτιάξουμε δικά μας Νομιζω γινεται να φτιαξεις δικο σου, και να το ανεβασεις κιολας. https://amazfitwatchfaces.com/huawei-watch-gt/fresh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Εχει αρκετά groups στο Telegram app με εκατοντάδες custom watchfaces από χρήστες αρκεί να έχεις φτιάξει κινέζικο account και να έχεις την 9κάτι Huawei health beta. πχ αυτό που φοράω σήμερα: Edited March 21, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Εχει αρκετά groups στο Telegram app με εκατοντάδες custom watchfaces από χρήστες αρκεί να έχεις φτιάξει κινέζικο account και να έχεις την 9κάτι Huawei health beta. πχ αυτό που φοράω σήμερα: Πλεον απο οσο εχω διαβασει δεν γινεται να φτιαξουμε κινεζικο αcc...οποτε περιμενουμε απο την μαμα huawei να βαλει κανενα καλο. Επισης πρεπει και εγω να αλλαξω κανενα λουρακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Νομιζω ολα αυτα τους αρεσουν στην κινα, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Νομιζω γινεται να φτιαξεις δικο σου, και να το ανεβασεις κιολας. https://amazfitwatchfaces.com/huawei-watch-gt/freshΕχει αρκετά groups στο Telegram app με εκατοντάδες custom watchfaces από χρήστες αρκεί να έχεις φτιάξει κινέζικο account και να έχεις την 9κάτι Huawei health beta. πχ αυτό που φοράω σήμερα: Εννοούσα να υπάρχει η δυνατότητα, χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσω κινέζικο account κλπ. Μέσα από την εφαρμογή health. Τόσο δύσκολο είναι να δώσουν αυτή τη δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts