minast Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 2 ώρες πριν, adok13 said: θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? Δεδομένου ότι λειτουργεί στα προηγούμενα, υποθέτω ότι θα δουλεύει και στο 14T Pro. Τα T είναι και λίγο σπανιότερα και δεν βλέπω να έχουμε ακόμα χωριστό θέμα για το 14T Pro στην κατηγορία των Xiaomi... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 15 ώρες πριν, adok13 said: θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? Όταν είχα το 9Τ Pro, δούλευε κανονικά. Οπότε, θεωρητικά θα δουλεύει και στο 14... Υπόθεση βάση λογικής κάνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 Αν σε χώρα εκτός ΕΕ βάλω ένα κινητό cosmote σε λειτουργία πτήσης και συνδεθώ σε hotspot vodafone σε περιαγωγή, θα παίξει το wifi calling με εθνικές χρεώσεις; Αν συνδεθεί το κινητό κάποια στιγμή σε ξένο δίκτυο θα υπάρξει πρόβλημα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 On 6/3/2025 at 4:12 ΜΜ, dasnowy said: Αν σε χώρα εκτός ΕΕ βάλω ένα κινητό cosmote σε λειτουργία πτήσης και συνδεθώ σε hotspot vodafone σε περιαγωγή, θα παίξει το wifi calling με εθνικές χρεώσεις; Αν συνδεθεί το κινητό κάποια στιγμή σε ξένο δίκτυο θα υπάρξει πρόβλημα; Όπως τα λες θα γίνει. Βεβαιώσου ότι λέει Cosmote WiFi calling στο όνομα δικτύου και είσαι έτοιμος. Δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα αν συνδεθεί μετά στο δίκτυο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2025 (edited) On 30/3/2025 at 8:24 ΜΜ, georgemv said: Όπως τα λες θα γίνει. Βεβαιώσου ότι λέει Cosmote WiFi calling στο όνομα δικτύου και είσαι έτοιμος. Δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα αν συνδεθεί μετά στο δίκτυο. Γύρισα από Ελβετία αλλά τελικά δεν το δοκίμασα γιατί δεν αγόρασα το vodafone πας παντού. Για κλήσεις και sms είχα χρεώσεις περιαγωγής που είναι φτηνές στην Ελβετία αν έχεις συμβόλαιο vodafone και για δεδομένα όταν δεν ήμουν σε wifi είχα βάλει το firsty που είναι δωρεάν με ταχύτητα 200kbps. Η ταχύτητα ήταν μια χαρά για χάρτες, browsing, email, μηνύματα και κλήσεις φωνής. Έκανε και βιντεοκλήσεις αλλά με κακή ποιότητα εικόνας. Δεν χρειάστηκα κάτι άλλο οπότε δεν αγόρασα δεδομένα. Edited March 31, 2025 by dasnowy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 19 ώρες πριν, dasnowy said: Γύρισα από Ελβετία αλλά τελικά δεν το δοκίμασα γιατί δεν αγόρασα το vodafone πας παντού. Για κλήσεις και sms είχα χρεώσεις περιαγωγής που είναι φτηνές στην Ελβετία αν έχεις συμβόλαιο vodafone και για δεδομένα όταν δεν ήμουν σε wifi είχα βάλει το firsty που είναι δωρεάν με ταχύτητα 200kbps. Η ταχύτητα ήταν μια χαρά για χάρτες, browsing, email, μηνύματα και κλήσεις φωνής. Έκανε και βιντεοκλήσεις αλλά με κακή ποιότητα εικόνας. Δεν χρειάστηκα κάτι άλλο οπότε δεν αγόρασα δεδομένα. Πολύ ωραίο φαίνεται το Firstly. Δουλεύει τόσο καλά όσο υπόσχεται? φαίνεται και πολύ οικονομικό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2025 16 minutes ago, Tsino said: Πολύ ωραίο φαίνεται το Firstly. Δουλεύει τόσο καλά όσο υπόσχεται? φαίνεται και πολύ οικονομικό Ναι, είναι πολύ καλό για δωρεάν. Σε ένα άλλο ταξίδι είχα βάλει και το first class με 15 ευρώ για 5 μέρες που δίνει 5GB/μέρα σε πλήρη ταχύτητα και μετά απεριόριστα με 1Mbps. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 Παιδιά το WiFi calling λειτουργεί στην ΕΕ;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 17 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά το WiFi calling λειτουργεί στην ΕΕ;; Wifi calling Στους όρους γράφει αυτό: 2. Η «Υπηρεσία» παρέχεται μόνο εντός Ελλάδος και δεν είναι διαθέσιμη κατά τη περιαγωγή. Κατά τη διάρκεια χρήσης της «Υπηρεσίας» είναι δυνατή η κλήση προς τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά το WiFi calling λειτουργεί στην ΕΕ;; Μόνο η Nova επιτρέπει να λειτουργεί εκτός Ελλάδος, ήμουν τις προηγούμενες μέρες Τουρκία Αϊβαλί και όταν συνδέθηκα σε WiFi έπαιρνα και δεχομουν κανονικά τηλέφωνο σαν να ήμουν Ελλάδα. 8 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 9 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά το WiFi calling λειτουργεί στην ΕΕ;; Όχι. Προσπάθησα με διάφορα κόλπα να το κάνω με vpn etcc... 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Μόνο η nova. Συνδέθηκα σε ιταλικό δίκτυο και όταν μπήκα σε WiFi, είχα WiFi calling. Πολύ βολικό όταν είναι κάποιος εκτός εε 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Eίμαι Αγγλία με κοσμοτε και σε aeroplane mode και ενεργό το wifi calling η σιμ είναι εκτός λειτουργίας . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 1 ώρα πριν, bill33 said: Eίμαι Αγγλία με κοσμοτε και σε aeroplane mode και ενεργό το wifi calling η σιμ είναι εκτός λειτουργίας . Και γιατί δεν το ανοίγεις το κινητό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 2 ώρες πριν, bill33 said: Eίμαι Αγγλία με κοσμοτε και σε aeroplane mode και ενεργό το wifi calling η σιμ είναι εκτός λειτουργίας . Μονο η νοβα δουλευει με wifi calling στο εξωτερικό (και εκτος εε) Το έχουνε γράψει και παραπάνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 1 hour ago, Gv2008 said: Και γιατί δεν το ανοίγεις το κινητό; Δοκιμή έκανα.Νόμιζα ότι θα γινόταν κατανοητό. 1 hour ago, kmpatra said: Μονο η νοβα δουλευει με wifi calling στο εξωτερικό (και εκτος εε) Το έχουνε γράψει και παραπάνω Το έγραψα ως επιβεβαίωση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Καλημέρα αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το wifi call; Ενώ φαίνεται ενεργοποιημένο δεν λειτουργεί για κανένα λόγο. Λειτουργούσε μια χαρά για χρόνια. Samsung a53, ίσως φταίει και η αναβάθμιση σε one ui 8 (android 16) που έγινε πριν λίγες μέρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Στείλε εκ νέου WIFICALL και μετά 5G στο 1333. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 2 ώρες πριν, pan05 said: Καλημέρα αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το wifi call; Ενώ φαίνεται ενεργοποιημένο δεν λειτουργεί για κανένα λόγο. Λειτουργούσε μια χαρά για χρόνια. Samsung a53, ίσως φταίει και η αναβάθμιση σε one ui 8 (android 16) που έγινε πριν λίγες μέρες. Δοκίμασε και μια επανεκκίνηση της συσκευής, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Μερικές φορές συμβαίνει το ίδιο σε S21 FE. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά δεν θέλει να δουλέψει. Πιο πολύ για bug της Samsung μου κάνει για να πω την αλήθεια, αλλά είπα να ρωτήσω.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, pan05 said: Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά δεν θέλει να δουλέψει. Πιο πολύ για bug της Samsung μου κάνει για να πω την αλήθεια, αλλά είπα να ρωτήσω.. Εμένα μια χαρά δουλεύει. Α55. Edited October 27, 2025 by Nikos_96 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 (edited) On 27/10/2025 at 8:51 ΠΜ, pan05 said: Καλημέρα αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το wifi call; Ενώ φαίνεται ενεργοποιημένο δεν λειτουργεί για κανένα λόγο. Λειτουργούσε μια χαρά για χρόνια. Samsung a53, ίσως φταίει και η αναβάθμιση σε one ui 8 (android 16) που έγινε πριν λίγες μέρες. Ίσως offtopic αλλά επειδή έψαξα αρκετά για να βρω τη λύση, αφήνω αυτό εδώ σε περίπτωση που βοηθηθεί κάποιος στο μέλλον: Έπρεπε να ενεργοποιήσω την επιλογή IPSec pass-through στο router (TP-LINK). Edited November 1, 2025 by pan05 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 On 5/8/2025 at 6:12 ΠΜ, mixtri said: Όχι. Προσπάθησα με διάφορα κόλπα να το κάνω με vpn etcc... Μίλα μου πριβέ να σου πω πως να το μοντάρεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 (edited) On 5/8/2025 at 7:12 ΠΜ, mixtri said: Όχι. Προσπάθησα με διάφορα κόλπα να το κάνω με vpn etcc... Στο μεταξύ.. αν το WiFi προέρχεται από tethering ελληνικού κινητού, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει; Το λέω γιατί παρόλο που είσαι στο εξωτερικό, τα δεδομένα περνάνε από Ελλάδα. Edited November 4, 2025 by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts