Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχαχαχα. ετσι έχουν αυτά. όποιος προλάβει είναι

Από όσα διάβασα δεν μου φάνηκε και πολύ εύκολο, μόλις πέρασα το Fluid gestures navigation... Θα το συνδέσω υπολογιστή?

Από Κοζάνη?

Βασικά πήγα λίγο πρωί γιατί ήμουν σίγουρος πως μόνο ένα κομμάτι θα έχει η μείνει. Ναι ήμουν τυχερός, εδώ και ένα χρόνο περίμενα αυτή τη "μαύρη" μέρα...

Nαι Κοζάνη.

Βημα βημα και εικονα εικονα ακολουθησε αυτα τα βηματα

https://github.com/TilesOrganization/support/wiki/How-to-use-ADB-to-grant-permissions

Και εδω πως θα βαλεις το απαραιτητο προγραμμα στον υπολογιστη

https://www.xda-developers.com/install-adb-windows-macos-linux/

Πρωτα απ ολα ομως κανε αυτα στο κινητο:

1 - Enable Developer Mode in the Android settings.

2 - Enable USB Debugging

Η εντολη ειναι: adb shell pm grant com.fb.fluid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Πολύ σαφής οι οδηγίες σου, κάθομαι τώρα να διαβάσω λίγο πριν το κάνω. Πάντως δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το Fluid gestures, το χάσαμε το κινητό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πολύ σαφής οι οδηγίες σου, κάθομαι τώρα να διαβάσω λίγο πριν το κάνω. Πάντως δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το Fluid gestures, το χάσαμε το κινητό.

Γιατι να το χασεις? Βαλε και εναν launcher να εχεις χειρονομιες,πρετοιμασε το κινητο να μπορει να δουλευτει χωρις τα soft buttons και ξεκινα.

(αντι χειρονομιες,αμα θες βαλε συντομευσεις οπως να μπαινεις συρταρι εφαρμογων)

Αν απεγκατασταστησεις την εφαρμογη,τα κουμπια επανερχονται.

Δουλεύει εξαιρετικά. Και αν δε δουλέψει κάποια στιγμή (δεν φόρτωσε πχ κατά την εκκίνηση) τότε δεν εξαφανίζεται και η κάτω μπάρα

Λογικα παιζει και να την πουλεψες .

Θα μεινει καρότο το κινητό , υπαρχει και αλλος τροπος ειτε να μειώσεις το μεγεθος των εικονιδίων ειτε να τα κρύψεις , αλλα παλι θέλει adb commants και άλλα τέτοια.

Εγω καποια στιγμη τα είχα κρύψει και κατι εκανα στην εφαρμογή με τα gestures και την ακύρωσα.

Έμεινα ενας μ@λ@κ@ς και μίσος.

Τραβηξα κατω την κουρτίνα μπηκα ρυθμίσεις και βρηκα την εφαρμογή και απο εκει την εκανα να δουλέψει πάλι.

Απο τον τρομο που πήρα εμφάνισα ξανα τα μαμα εικονίδια και την έδιωξα την εφαρμογή!!!!

Εαν φοβασαι γνώμη μου περίμενε , μην είσαι ακόρεστος , θα πάρεις το 10 και θα εχει gestures ο launcher.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και πάνω που λες θαύματα δε γίνονται, με πηραν τηλέφωνο και μου λενε οτι αυτος που παρήγγειλε πριν απο εμενα ακυρωσε και αν θελω εγώ το κομματι! Εννοείται λεω και το παρελαβα. Σφραγισμένο και ολα αριστα!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει βγαλει τον UCH32C . Απλα τον χρεωνει 43 ευρω.

Καλος τον φίλο μας .

Καλορίζικο και καλα νεα μονο από αυτό.

Οτι θες εδώ.

Λογικα παιζει και να την πουλεψες .

Θα μεινει καρότο το κινητό , υπαρχει και αλλος τροπος ειτε να μειώσεις το μεγεθος των εικονιδίων ειτε να τα κρύψεις , αλλα παλι θέλει adb commants και άλλα τέτοια.

Εγω καποια στιγμη τα είχα κρύψει και κατι εκανα στην εφαρμογή με τα gestures και την ακύρωσα.

Έμεινα ενας μ@λ@κ@ς και μίσος.

Τραβηξα κατω την κουρτίνα μπηκα ρυθμίσεις και βρηκα την εφαρμογή και απο εκει την εκανα να δουλέψει πάλι.

Απο τον τρομο που πήρα εμφάνισα ξανα τα μαμα εικονίδια και την έδιωξα την εφαρμογή!!!!

Εαν φοβασαι γνώμη μου περίμενε , μην είσαι ακόρεστος , θα πάρεις το 10 και θα εχει gestures ο launcher.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλος τον φίλο μας .

Οτι θες εδώ.

Έτσι τν είχα πατήσει κάποτε , όχι με κουμπιά αλλά με κάτι άλλο και τώρα μου φάνηκε κάπως περίεργο. Τέλος πάντων δεν καίγομαι να πω την αλήθεια, απλά είδα ένα βίντεο και μου άρεσε πως δουλεύουν. Είμαι κι εγώ με τις κάψες μου, μπορεί να μη τν δώσει και να το κάνω.

Καλος τον φίλο μας .

Οτι θες εδώ.

Σε ευχαριστω πολυ και σε εσενα το ιδιο!

Το μονο "προβλημα" οτι πουθενα δεν βρισκω τι τζαμι να παραγγειλω. Μονο για SGFreshIdea διαβασα καλα λογια αλλα απο Σιγκαπουρη φοβαμαι τελωνειο και οτι ισως δεν χωραει στην spigen θηκη που αγορασα.

Σκεφτομαι σαν αναγκη να παω mediamarkt και να μου περασουν τη ζελατινα που βαζουν custom σε κινητα.

Οσο το δουλεψα στο ΧΖ3 και στο OP7 ουτε κολλησε,ουτε εκανε την παραμικρη παρενεργεια και δεν ρουφαγε μπαταρια.

Eιναι πιο απλο απ οσο φαινεται.

Αν δεν αισθανεσαι οκ να το κανεις,περιμενε την 10αρα . Εγω προσωπικα δεν μπορω να γυρισω σε συσκευη με αυτα τα on screen κουμπια ξανα.

Συνηθεια..

Οσο το δουλεψα στο ΧΖ3 και στο OP7 ουτε κολλησε,ουτε εκανε την παραμικρη παρενεργεια και δεν ρουφαγε μπαταρια.

Eιναι πιο απλο απ οσο φαινεται.

Αν δεν αισθανεσαι οκ να το κανεις,περιμενε την 10αρα . Εγω προσωπικα δεν μπορω να γυρισω σε συσκευη με αυτα τα on screen κουμπια ξανα.

Συνηθεια..

Σιγουρα. Εγω πχ που με το essential εχω τη 10αρα απο τον Αυγουστο, δεν αντεξα ουτε μια ημερα με τις χειρονομιες. Ειναι τι βολευει τον καθενα και ευτυχως που πλεον εχουμε επιλογες.

Όπως βολεύεται ο καθένας στην καθημερινή χρήση του εννοείται. Απλά ο φίλος ενδιαφέρθηκε να κρύψει τα κουμπια. Καλορίζικο σε όσους το πήραν. Η κάμερα του την ημέρα ρίχνει ξύλο και έχει τα πιο ρεαλιστικά χρώματα. Στο τοπικό με τις φωτογραφίες από τα sony της σειράς ΧΖ θα δείτε τι λέω. Το κυριότερο είναι η οθοναρα του και το καθαρο-ταχιστο-απροβληματιστο software του.Πετυχατε τζάκποτ μ αυτά τα χρήματα. Ξεφυλλιστε κι αυτό το τοπικ

Παίδες η κατάσταση με την φόρτιση δεν παλεύεται, τόσο αργή φόρτιση με το μαμά φορτιστή είχα να δω πριν αρκετά χρόνια.

Έχω ένα φορτιστή Samsung ταχείας φόρτισης με τα εξής χαρακτηριστικά:

Input 100-240v

Frequency 50-60 Hz 0.50 A

Output: 9.0 V ^^ 1.67 A or

5.0 V ^^ 2.0 A

Μπορώ να το φορτίζω με αυτόν το κινητό; Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα μιας και σηκώνει μέχρι 30 W φορτιστή.

Edited by duc

Την εγγυηση δεν μπορουμε πλεον να τη δουμε; Παλια ( σε xperia z3 που ειχα ) μπορουσαμε απο τα info.

morfeas πηγαινε απο media και βαλε , ετσι ξερω οτι ειχαν κανει καποια παιδια , την εγγυηση οχι δεν την βλεπουμε απο μεσα πλεον .

duk δεν εχεις τιποτα να χασεις , φυσικα και δε θα παθει τιποτα με τον φορτιστη αυτον .

και πιο δυνατος να ηταν που λεμε το κινητο θα παρει οσο μπορει , ζημια δε γινετε ουτε σε αυτο ουτε σε κανενα.

απο το 80% και πανω φρεναρει η ταχυτητα φορτισης για να προστατεψει την μπαταρια , στο 90% το led γινετε πρασινο σαν να σου λεει βγαλε το σιγα σιγα .

επισης εχει ολονυχτια προστασια στην φορτιση , δηλαδη εαν εχεις ξυπνητήρι η συσκευη θα πιασει το 100 λιγο πριν χτυπησει , εαν δεν εχεις θα καταγραψει τις συνηθειες σου και ποτε το χρησιμοποιεις το πρωι και θα κανει το ιδιο .

αυτα ειναι στο πλαισιο μακροζωίας της μπαταριας .

Μάλιστα...

Τώρα που μάθαμε ότι μπορεί να πληρώσεις 800 ευρώ (ευτυχώς που έδωσα μόνο 230) και να μην έχει ούτε ταχυφορτιστή πάμε στις ερωτήσεις...

1η. Υπάρχει εδώ Ελλάδα κάποιο μαγαζί που να μπορούμε να αγοράσουμε τον PD φορτιστή για το κινητό;

2η. Με το pad 10w της ασύρματης φόρτισης και με τον μαμά φορτιστή φορτίζει πιο γρήγορα;

3η. Με powerbank που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση φορτίζει πιο γρήγορα;

4η. Αυτός κάνει, να τον παραγγείλω αν είναι....

https://www.skroutz.gr/s/15766614/Anker-2x-USB-USB-Type-C-Wall-Adapter-Λευκό-A2626GD1.html.

Αυτά προς το παρόν, αν φιλοτιμηθεί κάποιος ας απαντήσει.....

Edited by duc

Γιατί δεν τον παραγγελνεις από το site η από κάποιο sony center τον ταχυφορτιστη?

Επίσης πότε έκανε η συσκευή 800€?

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Γιατί δεν τον παραγγελνεις από το site η από κάποιο sony center τον ταχυφορτιστη?

Επίσης πότε έκανε η συσκευή 800€?

Ακόμη και τώρα στο skroutz κάνει 835, ο Κωτσόβολος επίσης τόσο το είχε πριν την προσφορά ή 870 νομίζω.

Από πιο site να τον παραγγείλω?

Άσε το έχει τώρα

640 το πήρα εγώ ολοκαίνουριο

Περίμενε να σου πω για το site αν το βρω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.omnistore.gr/telephony/mobileaccessories/chargers/sony-fast-charger-uch32c/

Πάρε εδώ να ρωτήσεις αν τον έχουν ετοιμοπαραδετο αν και σύμφωνα με τα sony stores είναι σε έλλειψη.

Μοσχοπούλησε!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Άσε το έχει τώρα

640 το πήρα εγώ ολοκαίνουριο

Περίμενε να σου πω για το site αν το βρω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.omnistore.gr/telephony/mobileaccessories/chargers/sony-fast-charger-uch32c/

Πάρε εδώ να ρωτήσεις αν τον έχουν ετοιμοπαραδετο αν και σύμφωνα με τα sony stores είναι σε έλλειψη.

Μοσχοπούλησε!

Θα πάρω αύριο, πόση ώρα κάνει να σου φορτίσει; Φαντάζομαι αυτόν θα έχεις κι εσύ.

Αυτός που βρήκα της Anker ποιο πάνω δεν είναι καλός πιστεύεις; θέλω να το παραγγείλω και να το έχω άμεσα για αυτό ρωτάω.

Edited by duc

Μια χαρά είναι της anker

Όχι προσωπικά είμαι κατά των ταχυφορτιστων.

Άσε που πάντα φορτίζω κλειστό και ποτέ ανοιχτό.

Χωρίς να έχω ασχοληθεί με ταχυφορτιστες δε βλέπω τον λόγο να μην κάνει;

Είναι power delivery που υποστηρίζει και θέλει το xz3 στα 18watt .

Θα κάνει κάθε PD φορτιστής αλλά δεν θα τους εκμεταλλεύεσαι πληρως γιατί είναι πολύ δυνατοί. Ασύρματη φόρτιση έχω (δεν μπόρεσα να πουλήσω) και ήταν belkin.με δικο της τροφοδοτικό.φορτιζε σε σχεδόν ίδιο χρόνο με το στιλ ενσύρματο. Αλλά 15w νομίζω είναι.θα δω το κουτί του γιατί κάπου τον εθαψα

Θα κάνει κάθε PD φορτιστής αλλά δεν θα τους εκμεταλλεύεσαι πληρως γιατί είναι πολύ δυνατοί. Ασύρματη φόρτιση έχω (δεν μπόρεσα να πουλήσω) και ήταν belkin.με δικο της τροφοδοτικό.φορτιζε σε σχεδόν ίδιο χρόνο με το στιλ ενσύρματο. Αλλά 15w νομίζω είναι.θα δω το κουτί του γιατί κάπου τον εθαψα

Κολλητός μου που έχει το κινητό και δουλεύει στην sony, μόλις πριν λίγο μίλησα μαζί του μου είπε, φόρτιση κάθε βράδυ με τον δικό του φορτιστή χωρίς να φοβάμαι λόγω του battery care, και όχι ασύρματη φόρτιση γιατί ζεσταίνεται.

Κολλητός μου που έχει το κινητό και δουλεύει στην sony, μόλις πριν λίγο μίλησα μαζί του μου είπε, φόρτιση κάθε βράδυ με τον δικό του φορτιστή χωρίς να φοβάμαι λόγω του battery care, και όχι ασύρματη φόρτιση γιατί ζεσταίνεται.

Εγω το battery care ποτε δεν καταφερα να το γνωρισω,οσο ευλαβικα και αν τηρουσα τις ωρες τον πρωτο καιρο. Οσο και να ζεσταθει με την ασυρματη,κοβει φορτιση αν περασει καπου τους 40 βαθμους (αυτο το ειδα μονο σε πολυ ζεστες συνθηκες δωματιου) . Κι η ταχυφορτιση παραπλησιο κακο θα κανει αλλα νομιζω ειναι σχεδιασμενα να αντεχουν.Δεν ειχα κανενα προβλημα. Και συμφωνω για τον αργο φορτιστη αλλα οχι ολοκληρο το βραδυ. Μαλιστα ο πανακριβος ασυρματος της Sony που φορτιζει σε πιο ορθια θεση,εχεις και ανεμιστηρα μεσα.

20-90% περιπου φορτιζα σε καθε συσκευη μου.

Εγώ που φορτίζω το xz1 με qc 3 δηλαδή δε φορτίζει πιο γρήγορα; Τσάμπα το βάζω εκεί;

Θέλουν power delivery όλα τα sony;

Πάντως εμένα φορτίζει πολύ γρήγορα η συσκευή , για πλάκα αρπάζει 10 και 20 % , φθάνει να είναι κάτω από 80 .

Ίσως φταίει που έχω αστεία χωρητικότητα 2700 .

Εγώ θα τον έπαιρνα πάντως .

Αν δεις ότι ζεσταίνεται πάω πάσο .

Εγώ το βάζω μπριζα οπότε λάχει μέσα στην μέρα .

Δε το σκέφτομαι .

Τα περισσότερα χαλάνε η σπάνε πριν φθάσουμε στο σημείο να πούμε χρειάζομαι μπαταρία.

Επίσης δε μπορώ να το δω κάτω από 30 , με πιάνει άγχος , ίσως επειδή ξέρω ότι είναι μικρή .

Άλλο να είσαι 30 % σε 4000mah και άλλο σε 2700 .

Οπότε μπριζα ακόμα και για 5 λεπτά αν την βρω μπροστά μου.