v@gelis Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Από το κατάστημα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αχιλλεα, αν στειλεις δηλαδη τωρα Μιχαλακοπουλου, δεν αναλαμβανουν να σου στειλουν πισω ΒΟΕ συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Από το κατάστημα. Έχω την εντύπωση ότι κάποιες επιστροφές τις ξανασφραγίζουν. Πείτε μου αν είναι φυσιολογική η εικόνα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αχιλλεα, αν στειλεις δηλαδη τωρα Μιχαλακοπουλου, δεν αναλαμβανουν να σου στειλουν πισω ΒΟΕ συσκευη?Βαγγέλη μετά τη Huawei μίλησα με το service. Η κοπέλα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Το πρόβλημα είναι γνωστό, το έχει παραδεχτεί η εταιρία απλά δεν είναι θέμα λειτουργικό πχ η συσκευή λειτουργεί. Το στέλνεις και μπαίνεις σε σειρά προτεραιότητας. Παραλαμβάνει κάθε εβδομάδα αλλά δεν γνωρίζει πόσα τεμάχια. Πάντως όλη η κατάσταση με έχει ξενερώσει. Τουλάχιστον τα παιδιά που είναι Αθήνα είναι πιο τυχερά μέσα στην ατυχία τους. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγέλη μετά τη Huawei μίλησα με το service. Η κοπέλα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Το πρόβλημα είναι γνωστό, το έχει παραδεχτεί η εταιρία απλά δεν είναι θέμα λειτουργικό πχ η συσκευή λειτουργεί. Το στέλνεις και μπαίνεις σε σειρά προτεραιότητας. Παραλαμβάνει κάθε εβδομάδα αλλά δεν γνωρίζει πόσα τεμάχια. Πάντως όλη η κατάσταση με έχει ξενερώσει. Τουλάχιστον τα παιδιά που είναι Αθήνα είναι πιο τυχερά μέσα στην ατυχία τους. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ήταν out of the box το χαρτονακι; ΤΡΑΓΙΚΟ, σίγουρα είναι μεταχειρισμενο. Βέβαια αυτό δεν είναι ευθύνη της Huawei αλλά του καταστήματος το οποίο νομίζω πρέπει να μας πεις ποιο είναι για να ξέρουμε.. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έτσι ήταν out of the box το χαρτονακι; ΤΡΑΓΙΚΟ, σίγουρα είναι μεταχειρισμενο. Βέβαια αυτό δεν είναι ευθύνη της Huawei αλλά του καταστήματος το οποίο νομίζω πρέπει να μας πεις ποιο είναι για να ξέρουμε.. Παιδιά από το public το πήρα. Μόλις ήρθε η παραλαβή πήγα και το πήρα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προμηθευτή. Ζελατίνα είχε κανονικά έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδιά από το public το πήρα. Μόλις ήρθε η παραλαβή πήγα και το πήρα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προμηθευτή. Ζελατίνα είχε κανονικά έξω. Ε καλά τώρα ...ζελατίνα μπαίνει πολύ εύκολα,χωρίς να σου βάλω ψύλλους.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδιά από το public το πήρα. Μόλις ήρθε η παραλαβή πήγα και το πήρα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προμηθευτή. Ζελατίνα είχε κανονικά έξω. Καλά έκανα εγω και τους το γύρισα με διαφορετικό sim pin χαχαχα πω πω πάντως τραγικό αν όντως τα ξανασυσκευαζουν και τα φέρνουν ως νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδιά από το public το πήρα. Μόλις ήρθε η παραλαβή πήγα και το πήρα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προμηθευτή. Ζελατίνα είχε κανονικά έξω. Το καινούργιο που παρέλαβες, έχει πρασινη οθόνη πάλι??? Είναι LG ή BOE??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Το καινούργιο που παρέλαβες, έχει πρασινη οθόνη πάλι??? Είναι LG ή BOE??? Χειρότερο..LG από public, όχι από το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Αχιλλεα, αν στειλεις δηλαδη τωρα Μιχαλακοπουλου, δεν αναλαμβανουν να σου στειλουν πισω ΒΟΕ συσκευη? Βαγγέλη πηγαίνεις στην μιχαλακοπουλου και σου δίνουν με οθόνη BOE. Η οποία είναι το ίδιο καλή με την LG. Μην ακούς βλακειες και haters. Όσοι δεν μπορούν να το πάρουν το θάβουν. Μετά από 2 note 9 σου λέω ότι είναι ότι καλύτερο σε Android είχα ποτέ. Μπαταρία,μικρόφωνο ,ακουστικό ,συνδεσιμοτητητα, οθόνη ,wifi ,σήμα κινητής ,bluetooth ,ήχος από bluetooth ( εγώ ακούω φουλ μουσική μέσω bluetooth ),και ευκολία στο δικαρτο ,όλα για εμένα πλην οθόνης είναιι καλύτερα από note .Όσο αφορά την μπαταρία δε η διαφορά είναι 40 με 50% επάνω. Οπότε τι να λέμε. Και ξέρεις εσύ καλά ότι εγώ τα έχω για επεγγελματικη χρήση. Το τηλ είναι το γραφείο μου. Εάν το θέλεις προχώρα άφοβα για εμένα. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Ε οταν καποιοι λεμε οτι το ios ειναι το πλεον αναχρονιστικο λειτουργικο, με τεραστιους περιορισμους και μια απιστευτα "περιπλοκη απλοϊκοτητα", καπου εκει το στηριζουμε... Στα του mate 20 pro, Χρηστο (verzyro), παρελαβες? Περιμενουμε εντυπωσεις... Βαγγέλη με προπαραγγελία 26/10 δεν έχω παραλάβει ακόμα . Το ρολόι έχει έρθει στο κατάστημα αλλά το κινητό όχι . Σε τηλεφωνική συνομιλία την Παρασκευή με τον Κωτσόβολο μου είπαν δεν ξέρουν ποτέ θα παραλάβουν και ότι δεν έχουν ενημέρωση από την Huawei . Στέλνω email στην Huawei για το ποτέ θα παραλάβουν και μου είπαν ρωτά τον Κωτσόβολο !!! :lol::lol: Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι ακριβώς τα ίδια που τράβηξα με το iPhone X πέρυσι .Deja vu :lol::lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Βαγγέλη πηγαίνεις στην μιχαλακοπουλου και σου δίνουν με οθόνη BOE. Η οποία είναι το ίδιο καλή με την LG. Μην ακούς βλακειες και haters. Όσοι δεν μπορούν να το πάρουν το θάβουν. Μετά από 2 note 9 σου λέω ότι είναι ότι καλύτερο σε Android είχα ποτέ. Μπαταρία,μικρόφωνο ,ακουστικό ,συνδεσιμοτητητα, οθόνη ,wifi ,σήμα κινητής ,bluetooth ,ήχος από bluetooth ( εγώ ακούω φουλ μουσική μέσω bluetooth ),και ευκολία στο δικαρτο ,όλα για εμένα πλην οθόνης είναιι καλύτερα από note .Όσο αφορά την μπαταρία δε η διαφορά είναι 40 με 50% επάνω. Οπότε τι να λέμε. Και ξέρεις εσύ καλά ότι εγώ τα έχω για επεγγελματικη χρήση. Το τηλ είναι το γραφείο μου. Εάν το θέλεις προχώρα άφοβα για εμένα. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα δεν καταλαβες Δημητρη. Το ειχα day 1, απλα επειδη δεν ειχα ορεξη και χρονο για απανωτες αλλαγες κλπ το εληξα το θεμα mate 20 pro. Εγκυκλοπαιδικα ρωταω, στα ματια μου καηκε οριστικα η συσκευη. Για την αξια της, συμφωνω 10000% μαζι σου. Τα εχω γραψει αρκετες φορες εδω μεσα κι οσο και να κελαηδανε καποιοι , την αποψη μου τη δηλωσα απεριφραστα: ειναι η καλυτερη συσκευη android μεχρι την ανοιξη του 2019. Αφου καθαρισες με ΒΟΕ εισαι ωραιος ;) ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγέλη με προπαραγγελία 26/10 δεν έχω παραλάβει ακόμα . Το ρολόι έχει έρθει στο κατάστημα αλλά το κινητό όχι . Σε τηλεφωνική συνομιλία την Παρασκευή με τον Κωτσόβολο μου είπαν δεν ξέρουν ποτέ θα παραλάβουν και ότι δεν έχουν ενημέρωση από την Huawei . Στέλνω email στην Huawei για το ποτέ θα παραλάβουν και μου είπαν ρωτά τον Κωτσόβολο !!! :lol::lol: Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι ακριβώς τα ίδια που τράβηξα με το iPhone X πέρυσι .Deja vu :lol::lol: τους τραβας μια ωραια ακυρωση και αραζεις Χρηστο με καποια αλλη κορυφαια συσκευη του εμποριου. 1 μηνας αναμονη ειναι ανεκτος για κανα αυτοκινητο μονο...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδια καμια ενημέρωση εχει κανεις απο Μιχαλακοπουλου για το ποτε θα στειλει τις νεες συσκευες σε οσους θελουν αντικατασταση? Δυστυχως ειμαι απο Ροδο και δεν μπορω να παω. Και στο τηλ κανουν κανενα 20λεπτο να το σηκωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Άρα είναι κάτι σαν παιχνίδι.. Το ξανα αγοραζω και το πάω απευθείας Μιχαλακοπουλου χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Άρα είναι κάτι σαν παιχνίδι.. Το ξανα αγοραζω και το πάω απευθείας Μιχαλακοπουλου χαχαχαΑκριβώς. Στα κεντρικά της huawei δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η πράσινη οθονη περιμετρικά είναι φυσιολογική. Μα λέω δεν είναι περιμετρικά, είναι όλη.... Στo service αντίθετα μίλησαν επαγγελματικά. Ξέρανε τα πάντα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρέπει να βάζουν τον πελάτη σε τέτοια διαδικασία. Αφού ξέρουν τα σωστά τουλάχιστον τα επίσημα καταστήματα που προμηθεύονται από τη huawei ας φροντίσουν να πουλάνε τα σωστά . Έχει περάσει τόσος καιρός πλέον. Δεν δικαιολογούνται. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εγώ απορώ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ η αντιπροσωπεια να λέει τις βλακειες της και να μην ξέρει τι συσκευές στέλνονται στα καταστήματα αλλά το service της Μιχαλακοπουλου που λέτε να ξέρει να τις αλλάξει με σωστες. Από που τις προμηθευονται; Μου βρωμάει πως έχουν εντολή από την Huawei να μην ασχοληθούν με το θέμα πάρα μόνο με όσους μπαίνουν στο κόπο να το ψάξουν και να θελησουν αντικατάσταση μέσω service. Γιατί σου λέει είναι πόσος κόσμος που δεν μπαίνει σε φόρουμ δεν το ψάχνει και σιγά μην το παρατηρήσει το πρόβλημα. ΑΝ κάποιον τον ενοχλεί (με βάση τα επίσημα λεγόμενα τους) ας βρει την άκρη με το σέρβις. Εσείς που είστε Αθήνα είστε τυχεροί, εμείς στα βόρεια τι κάνουμε; Μπορούμε να στείλουμε την συσκευή με έξοδα δικά τους κλπ; Και πόσο καιρό περίπου κάνει η όλη διαδικασία αντικατάστασης; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) 3 με 5 εργάσιμες με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμη στο service. (Παραλαμβάνει καθε Εβδομάδα αλλα δεν ξέρει πόσες συσκευές καθε φορά).Στην ουσία μπαίνεις σε αναμονή με σειρά προτεραιότητας. Δωρεάν έξοδα αποστολής. Η κοπέλα που μιλήσαμε στο service είχε πλήρη επίγνωση και κατανόηση του προβλήματος. Θεωρώ ότι στο service παραλαμβάνουν μόνο ΒΟΕ για αυτό και ειναί σίγουροι οτι η συσκευή θα ειναι εντάξει. Η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο της Huawei για τα πανηγύρια. Τα κλασσικά με το φυσιολογικό πράσινο...Το θεωρώ ανόητο, παίρνεις από κατάστημα για να το στείλεις στο service και να σου δώσουν καλό...προφανώς πιστεύουν ότι δεν θα κοπούν οι πωλήσεις έτσι ή δεν θα δυσφημιστεί η εταιρία. Edit: Είπα στο service ότι η συσκευασία στο σημείο που είναι η καρφίτσα είναι τσαλακωμένη και μου δίνει την εντύπωση ότι έχει ανοιχτεί και σφραγιστεί ξανά και μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 26, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Άνετα το ξανασφραγισαν από το public. Θα μπορούσες να βάλεις καμία εφαρμογή να δεις πόσες φορτίσεις έχουν γίνει στο κινητό ώστε να καταλάβεις αν ήταν μεταχειρισμενο. Στο σέρβις εντωμεταξυ σου κάνουν αντικατάσταση ακόμα κι ένα μήνα να το έχεις το κινητό; Πέρα από τα χρονικά όρια DOA δηλαδή; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Άνετα το ξανασφραγισαν από το public. Θα μπορούσες να βάλεις καμία εφαρμογή να δεις πόσες φορτίσεις έχουν γίνει στο κινητό ώστε να καταλάβεις αν ήταν μεταχειρισμενο. Στο σέρβις εντωμεταξυ σου κάνουν αντικατάσταση ακόμα κι ένα μήνα να το έχεις το κινητό; Πέρα από τα χρονικά όρια DOA δηλαδή;Αύριο θα το στείλω. Ποια εφαρμογή θα μου το δείξει?? Αν κ κάποιος μπορεί να το άνοιξε, να το είδε και να το έδωσε πίσω αδιάβαστο. Το καλύτερο σχόλιο που άκουσα για το mate μου. 《Πωπω λες και ήπιε ραδιενεργό ισότοπο για να κάνει μαγνητική τομογραφία!!!!!!》 Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Δεν ξερω αν ειμαι off topic αλλα μιας και δεν βλέπω κάτι σχετικο, ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του watch gt, αν εχουν παρατηρησει γύρω απο το κυκλικο περίγραμμα με τα νουμερα των λεπτών της ώρας, εξωτερικα, στην κόλληση με το κυριο σωμα του ρολογιου, κενά χρωματος-βαφης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Πάντως ( χωρίς να θέλω να κάνω ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα ) πήγα σήμερα στο πλαισιο ώστε να πάρω το Α7 της samsung στη γυναίκα( απο το πιστωτικό που είχα απο το mate ) και είδα οτι έχουν το note 9 σε προσφορά στα 846 ευρώ :blink: . Οπότε με βλέπω να πηγαίνω προς τα εκεί αφήνοντας το mate 20 που τόσο πολύ ήθελα ! Θα το σκεφτώ . Ξανατονίζω πως δεν θέλω ούτε να κάνω διαφήμιση σε κατάστημα και Samsung! απλά ενημέρωση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πάντως ( χωρίς να θέλω να κάνω ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα ) πήγα σήμερα στο πλαισιο ώστε να πάρω το Α7 της samsung στη γυναίκα( απο το πιστωτικό που είχα απο το mate ) και είδα οτι έχουν το note 9 σε προσφορά στα 846 ευρώ :blink: . Οπότε με βλέπω να πηγαίνω προς τα εκεί αφήνοντας το mate 20 που τόσο πολύ ήθελα ! Θα το σκεφτώ . Ξανατονίζω πως δεν θέλω ούτε να κάνω διαφήμιση σε κατάστημα και Samsung! απλά ενημέρωση ! Και εγω αυτό κοίταγα εχθές στον Kωτσόβολο και μάλιστα εχει έκπτωση και στο galaxy watch και σκεφτόμουν για ακύρωση της παραγγελίας μου και αγορα note 9 με galaxy watch πακέτο με σύν 50 ευρω απο τα 1050 που είχε το mate με την προσφορα με το ρολόι. Νομίζω ομως πέρα απο το αν ειναι δυνατή και φανταστική συσκευή το note 9 πάει αναγκαστικά "πισω" στα κινητά προηγούμενης γενιάς με τον επεξεραστη στα 10 nm σε σχεση με τα 7nm του mate. Η διαφορά στης επιδόσεις και στην κάμερα επίσης ειναι σημαντική υπέρ του mate. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Και να πεις ότι δεν το χαμε πει Βρε μπας και είστε κρυφοι νοτακηδες και δεν το ξέρατε Bixby bixby που είσαι bixby!!! Για πες αλεύρι? lol! Ένα πειραχτικο καλημέρα σε όλους!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πάντως ( χωρίς να θέλω να κάνω ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα ) πήγα σήμερα στο πλαισιο ώστε να πάρω το Α7 της samsung στη γυναίκα( απο το πιστωτικό που είχα απο το mate ) και είδα οτι έχουν το note 9 σε προσφορά στα 846 ευρώ :blink: . Οπότε με βλέπω να πηγαίνω προς τα εκεί αφήνοντας το mate 20 που τόσο πολύ ήθελα ! Θα το σκεφτώ . Ξανατονίζω πως δεν θέλω ούτε να κάνω διαφήμιση σε κατάστημα και Samsung! απλά ενημέρωση ! Μετά τον hulk προσωπικά την άραξα στο note 9 512/8 και βλέπουμε. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πάντως ( χωρίς να θέλω να κάνω ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα ) πήγα σήμερα στο πλαισιο ώστε να πάρω το Α7 της samsung στη γυναίκα( απο το πιστωτικό που είχα απο το mate ) και είδα οτι έχουν το note 9 σε προσφορά στα 846 ευρώ :blink: . Οπότε με βλέπω να πηγαίνω προς τα εκεί αφήνοντας το mate 20 που τόσο πολύ ήθελα ! Θα το σκεφτώ . Ξανατονίζω πως δεν θέλω ούτε να κάνω διαφήμιση σε κατάστημα και Samsung! απλά ενημέρωση ! Δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς, ήταν τιμή cyber monday μόνο για τη Δευτέρα (χθες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 (edited) Δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς, ήταν τιμή cyber monday μόνο για τη Δευτέρα (χθες). Μια χαρά φαίνεται διαθέσιμο Ώραιο το μπλεδακι http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-Note-9-128gb-Ocean-Blue-N960FZBDEUR.htm Και 1049 το 512...ταμάμ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 27, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts