tsiglas Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Στην ασπρόμαυρη φώτο με πιο πρόγραμμα έχει μπει χρώμα στη βάρκα? Το κανει μετα την ληψη φωτογραφιας το πρόγραμμα επεξεργασίας (pro) του ΝΟΤΕ όπως και του S9+ ,όπως και του Huawei p20 pro (υπαρχει καποιο μενου που το κανει στην επεξεργασια εικονας) αρα πολύ πιθανο να το κανει και του Mate 20 pro...ουσιαστικα γυριζει ολοκληρη την φωτο ασπρομαυρη και αγγιζοντας με το πενακι (η με το δαχτυλο στις υπολοιπες συσκευες) επαναφερει το χρωμα στο σημειο.... Edited November 11, 2018 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή έχω το iPhone XS Max 512GB για πρώτη συσκευή, το Note 9 512GB για δεύτερη και το Mate 20 Pro (χωρίς το πρόβλημα της οθόνης μέχρι στιγμής) για τρίτη (κουβαλάω και τις τρεις μαζί μου - τρελός ξέρω) με μια SIM στο iPhone, 2 στο Note και 2 στο Mate. Παράλληλα, ως backup έχω και πολλές άλλες ναυαρχίδες, μεταξύ αυτών το S9+ 256GB, το iPhone XS 256GB, το P20 Pro και το LG V30+. Θα έλεγα ότι το Mate 20 Pro είναι ένα S9+ σε μέγεθος και εμφάνιση, με εντελώς - όμως - άχρηστα edges στην οθόνη (γιατί να την κάνει edge αφού δεν προσφέρει καμμία χρησιμότητα;), λίγο ταχύτερο από το Samsung, με χειρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη κάμερα. Πέραν αυτών, με χαλάει λίγο η 128άρα εσωτερική μνήμη (για ναυαρχίδα), καθώς θέλω να το χρησιμοποιώ με 2 SIM. Γενικά, είναι σα να πήρα ένα ακόμη S9+ με βελτιωμένα κάποια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει το βάρος και το κράτημά του σε σχέση με το Note 9, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα το Note. Eίναι αυτό το κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ως ναυαρχίδα. Εντούτοις, στην κορυφή (για μένα) βρίσκεται το XS Max που πέρα από το πενάκι (που δε χρησιμοποιώ) είναι εκπληκτικό σε όλα. Τέλος, το P20 Pro (για μένα) είναι καλύτερη συσκευή από το Mate 20 Pro και βγάζει το ίδιο εξαιρετικές φωτογραφίες. Εϊναι δε, πλέον, και VFM... Υ.Γ.: Είναι κρίμα που καμμία από τις τρεις κορυφαίες συσκευές της αγοράς δεν έχει το Quad DAC της LG στο κομμάτι του ήχου. Εκεί η LG παίζει μόνη της (με εξαίρεση ίσως το HTC 12, που όμως είναι ακόμη πιο δυσεύρετο). Είναι και ο κύριος λόγος που πήρα το LG. Βέβαια, στην πορεία έβγαλε και άλλες αρετές και θεωρώ κρίμα που δε διατέθηκε επίσημα στην Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Το κανει μετα την ληψη φωτογραφιας το πρόγραμμα επεξεργασίας (pro) του ΝΟΤΕ όπως και του S9+ ,όπως και του Huawei p20 pro (υπαρχει καποιο μενου που το κανει στην επεξεργασια εικονας) αρα πολύ πιθανο να το κανει και του Mate 20 pro...ουσιαστικα γυριζει ολοκληρη την φωτο ασπρομαυρη και αγγιζοντας με το πενακι (η με το δαχτυλο στις υπολοιπες συσκευες) επαναφερει το χρωμα στο σημειο.... Το p20 pro έχω. Αν ξέρεις τον τρόπο στο p20 pro πες μου αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή έχω το iPhone XS Max 512GB για πρώτη συσκευή, το Note 9 512GB για δεύτερη και το Mate 20 Pro (χωρίς το πρόβλημα της οθόνης μέχρι στιγμής) για τρίτη (κουβαλάω και τις τρεις μαζί μου - τρελός ξέρω) με μια SIM στο iPhone, 2 στο Note και 2 στο Mate. Παράλληλα, ως backup έχω και πολλές άλλες ναυαρχίδες, μεταξύ αυτών το S9+ 256GB, το iPhone XS 256GB, το P20 Pro και το LG V30+. Θα έλεγα ότι το Mate 20 Pro είναι ένα S9+ σε μέγεθος και εμφάνιση, με εντελώς - όμως - άχρηστα edges στην οθόνη (γιατί να την κάνει edge αφού δεν προσφέρει καμμία χρησιμότητα;), λίγο ταχύτερο από το Samsung, με χειρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη κάμερα. Πέραν αυτών, με χαλάει λίγο η 128άρα εσωτερική μνήμη (για ναυαρχίδα), καθώς θέλω να το χρησιμοποιώ με 2 SIM. Γενικά, είναι σα να πήρα ένα ακόμη S9+ με βελτιωμένα κάποια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει το βάρος και το κράτημά του σε σχέση με το Note 9, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα το Note. Eίναι αυτό το κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ως ναυαρχίδα. Εντούτοις, στην κορυφή (για μένα) βρίσκεται το XS Max που πέρα από το πενάκι (που δε χρησιμοποιώ) είναι εκπληκτικό σε όλα. Τέλος, το P20 Pro (για μένα) είναι καλύτερη συσκευή από το Mate 20 Pro και βγάζει το ίδιο εξαιρετικές φωτογραφίες. Εϊναι δε, πλέον, και VFM... Υ.Γ.: Είναι κρίμα που καμμία από τις τρεις κορυφαίες συσκευές της αγοράς δεν έχει το Quad DAC της LG στο κομμάτι του ήχου. Εκεί η LG παίζει μόνη της (με εξαίρεση ίσως το HTC 12, που όμως είναι ακόμη πιο δυσεύρετο). Είναι και ο κύριος λόγος που πήρα το LG. Βέβαια, στην πορεία έβγαλε και άλλες αρετές και θεωρώ κρίμα που δε διατέθηκε επίσημα στην Ελλάδα. Ενταξει φιλε...ειπαμε πως εχουμε τρελα με αλλαγες συσκευών κάθε 2 μηνες....ηρθες εσυ και μας αποτελειωσες:X Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Το p20 pro έχω. Αν ξέρεις τον τρόπο στο p20 pro πες μου αν θες Ευχαριστώ το βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Το note 9 το εχω καταταξει στην ιδια κατηγορια. Υπολείπεται ελαφρως (αλλα με την αυστηρη εννοια του ορου, ναι, είναι δευτερο, κι αυτά τα λεει ο πιο φανατικος υπερμαχος της σειρας note).Τριτες λυσεις είναι άλλες συσκευες (βλεπε oneplus 6t κ.α)Βαγγέλη πέρασε από τα χέρια σου κανένα xperia xz3 ? Πιστεύω αξίζει αλλά δυστυχώς μετά τις βλακείες περασμένων ετών της σονυ ,ξενέρωσε το.αγοραστικό.κοινό Εγώ.απέκτησα ένα σαν δεύτερη συσκευή και πιστεύω ότι είναι εφάμιλλο.αν.Όχι.καλύτερο από το νοουτ σε αρκετά σημεία. Ειδικά οθόνη είναι.καλύτερο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή έχω το iPhone XS Max 512GB για πρώτη συσκευή, το Note 9 512GB για δεύτερη και το Mate 20 Pro (χωρίς το πρόβλημα της οθόνης μέχρι στιγμής) για τρίτη (κουβαλάω και τις τρεις μαζί μου - τρελός ξέρω) με μια SIM στο iPhone, 2 στο Note και 2 στο Mate. Παράλληλα, ως backup έχω και πολλές άλλες ναυαρχίδες, μεταξύ αυτών το S9+ 256GB, το iPhone XS 256GB, το P20 Pro και το LG V30+. Θα έλεγα ότι το Mate 20 Pro είναι ένα S9+ σε μέγεθος και εμφάνιση, με εντελώς - όμως - άχρηστα edges στην οθόνη (γιατί να την κάνει edge αφού δεν προσφέρει καμμία χρησιμότητα;), λίγο ταχύτερο από το Samsung, με χειρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη κάμερα. Πέραν αυτών, με χαλάει λίγο η 128άρα εσωτερική μνήμη (για ναυαρχίδα), καθώς θέλω να το χρησιμοποιώ με 2 SIM. Γενικά, είναι σα να πήρα ένα ακόμη S9+ με βελτιωμένα κάποια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει το βάρος και το κράτημά του σε σχέση με το Note 9, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα το Note. Eίναι αυτό το κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ως ναυαρχίδα. Εντούτοις, στην κορυφή (για μένα) βρίσκεται το XS Max που πέρα από το πενάκι (που δε χρησιμοποιώ) είναι εκπληκτικό σε όλα. Τέλος, το P20 Pro (για μένα) είναι καλύτερη συσκευή από το Mate 20 Pro και βγάζει το ίδιο εξαιρετικές φωτογραφίες. Εϊναι δε, πλέον, και VFM... Υ.Γ.: Είναι κρίμα που καμμία από τις τρεις κορυφαίες συσκευές της αγοράς δεν έχει το Quad DAC της LG στο κομμάτι του ήχου. Εκεί η LG παίζει μόνη της (με εξαίρεση ίσως το HTC 12, που όμως είναι ακόμη πιο δυσεύρετο). Είναι και ο κύριος λόγος που πήρα το LG. Βέβαια, στην πορεία έβγαλε και άλλες αρετές και θεωρώ κρίμα που δε διατέθηκε επίσημα στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι φτωχός Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι φτωχόςΧαχα, δεν είσαι ο μόνος! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι φτωχός Εγω κ αισθάνομαι κ είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Βαγγέλη πέρασε από τα χέρια σου κανένα xperia xz3 ? Πιστεύω αξίζει αλλά δυστυχώς μετά τις βλακείες περασμένων ετών της σονυ ,ξενέρωσε το.αγοραστικό.κοινό Εγώ.απέκτησα ένα σαν δεύτερη συσκευή και πιστεύω ότι είναι εφάμιλλο.αν.Όχι.καλύτερο από το νοουτ σε αρκετά σημεία. Ειδικά οθόνη είναι.καλύτερο ένας εκπρόσωπος από κάθε ΟS ήταν αρκετός,έλεος δηλαδή Πού ακριβώς μένεις είπαμε? Να και το lg v30 από το πουθενά..... Εμμμ....τα καλά να λέγονται!!!! Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή έχω το iPhone XS Max 512GB για πρώτη συσκευή, το Note 9 512GB για δεύτερη και το Mate 20 Pro (χωρίς το πρόβλημα της οθόνης μέχρι στιγμής) για τρίτη (κουβαλάω και τις τρεις μαζί μου - τρελός ξέρω) με μια SIM στο iPhone, 2 στο Note και 2 στο Mate. Παράλληλα, ως backup έχω και πολλές άλλες ναυαρχίδες, μεταξύ αυτών το S9+ 256GB, το iPhone XS 256GB, το P20 Pro και το LG V30+. Θα έλεγα ότι το Mate 20 Pro είναι ένα S9+ σε μέγεθος και εμφάνιση, με εντελώς - όμως - άχρηστα edges στην οθόνη (γιατί να την κάνει edge αφού δεν προσφέρει καμμία χρησιμότητα;), λίγο ταχύτερο από το Samsung, με χειρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη κάμερα. Πέραν αυτών, με χαλάει λίγο η 128άρα εσωτερική μνήμη (για ναυαρχίδα), καθώς θέλω να το χρησιμοποιώ με 2 SIM. Γενικά, είναι σα να πήρα ένα ακόμη S9+ με βελτιωμένα κάποια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει το βάρος και το κράτημά του σε σχέση με το Note 9, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα το Note. Eίναι αυτό το κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ως ναυαρχίδα. Εντούτοις, στην κορυφή (για μένα) βρίσκεται το XS Max που πέρα από το πενάκι (που δε χρησιμοποιώ) είναι εκπληκτικό σε όλα. Τέλος, το P20 Pro (για μένα) είναι καλύτερη συσκευή από το Mate 20 Pro και βγάζει το ίδιο εξαιρετικές φωτογραφίες. Εϊναι δε, πλέον, και VFM... Υ.Γ.: Είναι κρίμα που καμμία από τις τρεις κορυφαίες συσκευές της αγοράς δεν έχει το Quad DAC της LG στο κομμάτι του ήχου. Εκεί η LG παίζει μόνη της (με εξαίρεση ίσως το HTC 12, που όμως είναι ακόμη πιο δυσεύρετο). Είναι και ο κύριος λόγος που πήρα το LG. Βέβαια, στην πορεία έβγαλε και άλλες αρετές και θεωρώ κρίμα που δε διατέθηκε επίσημα στην Ελλάδα.Κώστα Βλαχακη... Εσυ?!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Ενταξει φιλε...ειπαμε πως εχουμε τρελα με αλλαγες συσκευών κάθε 2 μηνες....ηρθες εσυ και μας αποτελειωσες:X Κώστα ο pharmex είναι από τους παλιότερους εδώ και έχει τεράστια συλλογή. Μόνο έχοντας τα καλύτερα δεν έχεις αμφιβολία τι να αποκτήσεις :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγέλη πέρασε από τα χέρια σου κανένα xperia xz3 ? Πιστεύω αξίζει αλλά δυστυχώς μετά τις βλακείες περασμένων ετών της σονυ ,ξενέρωσε το.αγοραστικό.κοινό Εγώ.απέκτησα ένα σαν δεύτερη συσκευή και πιστεύω ότι είναι εφάμιλλο.αν.Όχι.καλύτερο από το νοουτ σε αρκετά σημεία. Ειδικά οθόνη είναι.καλύτερο Ούτε να το βλέπω, ελεω bezels, ram, battery Πάει, έχουμε κάτσει στο νημα του νεκρού (mate) και κουτσομπολευουμε πάνω από το πτώμα του. Λέτε να αναστηθεί (με νέες οθόνες)? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Χαχαχα μακάρι!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτή τη στιγμή έχω το iPhone XS Max 512GB για πρώτη συσκευή, το Note 9 512GB για δεύτερη και το Mate 20 Pro (χωρίς το πρόβλημα της οθόνης μέχρι στιγμής) για τρίτη (κουβαλάω και τις τρεις μαζί μου - τρελός ξέρω) με μια SIM στο iPhone, 2 στο Note και 2 στο Mate. Παράλληλα, ως backup έχω και πολλές άλλες ναυαρχίδες, μεταξύ αυτών το S9+ 256GB, το iPhone XS 256GB, το P20 Pro και το LG V30+. Θα έλεγα ότι το Mate 20 Pro είναι ένα S9+ σε μέγεθος και εμφάνιση, με εντελώς - όμως - άχρηστα edges στην οθόνη (γιατί να την κάνει edge αφού δεν προσφέρει καμμία χρησιμότητα;), λίγο ταχύτερο από το Samsung, με χειρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη κάμερα. Πέραν αυτών, με χαλάει λίγο η 128άρα εσωτερική μνήμη (για ναυαρχίδα), καθώς θέλω να το χρησιμοποιώ με 2 SIM. Γενικά, είναι σα να πήρα ένα ακόμη S9+ με βελτιωμένα κάποια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει το βάρος και το κράτημά του σε σχέση με το Note 9, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα το Note. Eίναι αυτό το κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ως ναυαρχίδα. Εντούτοις, στην κορυφή (για μένα) βρίσκεται το XS Max που πέρα από το πενάκι (που δε χρησιμοποιώ) είναι εκπληκτικό σε όλα. Τέλος, το P20 Pro (για μένα) είναι καλύτερη συσκευή από το Mate 20 Pro και βγάζει το ίδιο εξαιρετικές φωτογραφίες. Εϊναι δε, πλέον, και VFM... Υ.Γ.: Είναι κρίμα που καμμία από τις τρεις κορυφαίες συσκευές της αγοράς δεν έχει το Quad DAC της LG στο κομμάτι του ήχου. Εκεί η LG παίζει μόνη της (με εξαίρεση ίσως το HTC 12, που όμως είναι ακόμη πιο δυσεύρετο). Είναι και ο κύριος λόγος που πήρα το LG. Βέβαια, στην πορεία έβγαλε και άλλες αρετές και θεωρώ κρίμα που δε διατέθηκε επίσημα στην Ελλάδα. και γιατί τα κουβαλάς εσύ?....με τόση ανεργία,όλο και κάποιος θα προσφερόταν για κάνα χρόνο με κάποια δευτεράντζα σου.:lol::lol::lol: ...εγώ πήρα έναν,όχι για πολλά,αλλά για παλιό...:heat::heat::heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Συγνώμη αλλά το note 9 είναι μια κατηγορία από μόνο του Όποιος δεν το έχει για αυτό τον λόγο και μόνο πάει σε οποιοδήποτε άλλο Αυτό πρέπει να το ξέρουν οι κάτοχοι και οι υποψηφιοι αγοραστές Άρα note 9 για all around .....είναι ένα Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΕπειδή είχα και το note 9 και το mate 20 ( το οποίο το έδωσα πισω λόγω της οθόνης), η γνώμη μου είναι ότι όποιος κάνει δουλειά γραφείου και χρειάζεται το πενάκι πάει σε note αλλά χάνει στην φορητότητα και στην διαχείριση κλήσεων μιας και το mate 20 είναι πιο καλό στο κράτημα και στην καθημερινότητα για κάποιον που βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο και πραγματοποιεί αρκετές κλήσεις την ημέρα. Για αυτό το λόγο έδωσα το note 9 και πήρα p20 pro το οποίο νομίζω ότι είναι το πιο value for money κινητό που κυκλοφορεί σήμερα, μέχρι να λυθεί στο Mate 20 το πρόβλημα με την οθονη και να το ξαναπάρω. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Κώστα ο pharmex είναι από τους παλιότερους εδώ και έχει τεράστια συλλογή. Μόνο έχοντας τα καλύτερα δεν έχεις αμφιβολία τι να αποκτήσεις :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε να το βλέπω, ελεω bezels, ram, battery Πάει, έχουμε κάτσει στο νημα του νεκρού (mate) και κουτσομπολευουμε πάνω από το πτώμα του. Λέτε να αναστηθεί (με νέες οθόνες)? :lol: Με ολο το συμπαθειο και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης, το ΧΖ3 εχει ξεφυγει σχεδιαστικα απο αυτη τη φιλοσοφια με τα μεγαλα bezels. Τα υπολοιπα ειναι στο μεσο ορο ναυαρχιδων πλην μπαταριας που φαινεται μικρης χωριτικοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Με ολο το συμπαθειο και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης, το ΧΖ3 εχει ξεφυγει σχεδιαστικα απο αυτη τη φιλοσοφια με τα μεγαλα bezels. Τα υπολοιπα ειναι στο μεσο ορο ναυαρχιδων πλην μπαταριας που φαινεται μικρης χωριτικοτητας. Με 4 γιγα, τη μπαταρία ( θαύματα δε γίνονται, όσο καλή διαχείριση και να κάνει) και τα χρήματα που ζητάει φεύγει από την εξίσωση για μένα. Τα bezels καλύτερα, αλλά όχι για συσκευή του 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά να κουβαλάς 3 συσκευές,αυτό με ξεπερνάει. Μια κουβαλάω και μερικές φορές με ενοχλεί κιόλας. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πάει, έχουμε κάτσει στο νημα του νεκρού (mate) και κουτσομπολευουμε πάνω από το πτώμα του. Λέτε να αναστηθεί (με νέες οθόνες)? :lol: Αρρωστουλη είναι ...θα σηκωθεί Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Με 4 γιγα, τη μπαταρία ( θαύματα δε γίνονται, όσο καλή διαχείριση και να κάνει) και τα χρήματα που ζητάει φεύγει από την εξίσωση για μένα. Τα bezels καλύτερα, αλλά όχι για συσκευή του 2018Βαγγέλη πίστεψε με η ραμ πολλές φορές είναι και ψυχολογικό ... Το σονυ είναι απλά ταχύτατο και δεν κομπάζει ΠΟΥΘΕΝΑ Τωρα Από μπαταρία θα δείξει . Εγώ είδα με.δεύτερη φόρτιση 4 ώρες sot σε 32 ώρες λειτουργίας και υπολειπόμενο 15% Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αρρωστουλη είναι ...θα σηκωθεί Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΦτάνει όταν σηκωθεί μην το περιμένει κανένα S10 στην γωνία...χαχα Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Φτάνει όταν σηκωθεί μην το περιμένει κανένα S10 στην γωνία...χαχα Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς έτσι θα γίνει. Μια τεράστια εμπορική επιτυχία, εφαλτήριο για εγκαθίδρυση στο μυαλό του κόσμου σαν top επιλογή, μετατρέπεται σε φιάσκο... ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγέλη πίστεψε με η ραμ πολλές φορές είναι και ψυχολογικό ... Το σονυ είναι απλά ταχύτατο και δεν κομπάζει ΠΟΥΘΕΝΑ Τωρα Από μπαταρία θα δείξει . Εγώ είδα με.δεύτερη φόρτιση 4 ώρες sot σε 32 ώρες λειτουργίας και υπολειπόμενο 15% Δε διαφωνώ, αλλά και μόνο που θα κλείνει εφαρμογές κατά το δοκούν σε συσκευή των 600+ για μένα δεν είναι επιλογή. Μπαταρία απλά αξιοπρεπης θα είναι. Αλλά μακριά από αυτά που σου δίνει ο ανταγωνισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Παιδιά, ξέρω ότι είμαι τρελός και έχω κλείσει ήδη θέση στο Δαφνί, αλλά δε μπορώ να το καταπολεμήσω. Και να σκεφτείτε ότι η τρέλα είναι γενική με τη τεχνολογία. Όχι μόνο στα κινητά. Home cinema, φωτογραφία, μουσική, όλα μέσα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Παιδιά, ξέρω ότι είμαι τρελός και έχω κλείσει ήδη θέση στο Δαφνί, αλλά δε μπορώ να το καταπολεμήσω. Και να σκεφτείτε ότι η τρέλα είναι γενική με τη τεχνολογία. Όχι μόνο στα κινητά. Home cinema, φωτογραφία, μουσική, όλα μέσα!!! Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι φίλε μου. Προχώρα ακάθεκτος Αλλά ρίχνε και κάνα review, ειδικά από τις "δύσκολες" εκδόσεις που πολλοί δεν αγγίζουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Παιδιά, ξέρω ότι είμαι τρελός και έχω κλείσει ήδη θέση στο Δαφνί, αλλά δε μπορώ να το καταπολεμήσω. Και να σκεφτείτε ότι η τρέλα είναι γενική με τη τεχνολογία. Όχι μόνο στα κινητά. Home cinema, φωτογραφία, μουσική, όλα μέσα!!! Αμα σου περισσεύουν τα λεφτά, καλά κάνεις αφού αυτό σε ευχαριστεί. Σκέψου αλλους που τα δίνουν σε ποτά, τσιγάρα που όχι μόνο πετάνε λεφτά, αλλά καταστρέφουν και την υγεία τους απο πάνω.. Και δε μιλάω για τους αλλους, τα έλεγα και για τον εαυτό μου τα 17 χρονιά που κάπνιζα.. Κατά βάθος ακόμα και αυτοί που σε κατακρινουν κάπου σε ζηλεύουν απλα δεν έχουν τα λεφτά να το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts