Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από μόνη της στη συσκευή είναι ενεργοποιημένη η "έξυπνη ανάλυση". Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς λειτουργεί να σου πω την αλήθεια και με ποια κριτήρια αλλάζει τις αναλύσεις. Από εκεί και έπειτα εσύ μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να επιλέξεις την ανάλυση που θες.

ευχαριστω πολύ!

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξετικαρισε το έξυπνη ανάλυση, και τικαρισε το τελευταίο,, την μέγιστη W...

ευχαριστω πολύ! διαφορά που θα δω?

ευχαριστω πολύ!

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω πολύ! διαφορά που θα δω?

Σίγουρα θα δεις διαφορά στη μπαταρία που θα σου τελειώνει πιο γρήγορα. Η έξυπνη επιλογή εννοεί όταν μπαίνει σε βίντεο παιχνίδι κλπ αυξάνει την ανάλυση.ενω όταν διαβάζεις κάτι η εισαι πχ στο μενού μειώνει την ανάλυση γιατί δεν χρειάζεται.

Παίδες μια ερώτηση. Σκέφτομαι να το παραγγείλω αλλά με ενδιαφέρει ο ήχος. Έχει dolby atmos το κινητό; είναι στερεοφωνικό οκ αλλά έχει ένταση;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες μια ερώτηση. Σκέφτομαι να το παραγγείλω αλλά με ενδιαφέρει ο ήχος. Έχει dolby atmos το κινητό; είναι στερεοφωνικό οκ αλλά έχει ένταση;

Αυτό είναι μια περίεργη ιστορία, η αλήθεια είναι.

Πριν από το mate 20 pro είχα το u11 και το mi 9t pro και κατά την προσωπική μου άποψη και τα δύο είχαν καλύτερο ήχο από το M20Pro. Το u11 είχε ελάχιστα πιο δυνατό αλλά κλάσεις ανώτερης ποιότητας ήχο. Το mi 9t pro από την άλλη παρόλο που είχε μόνο ένα ηχείο, ήταν πολύ δυνατότερο και η ποιότητα ήταν έτσι κι έτσι.

Το Mate 20 pro, δεν έχει και τόση ένταση αλλά η ποιότητά του με εξέπληξε άσχημα. Υποθέτω ότι φταίει το γεγονός ότι το ηχείο βρίσκεται μέσα στην θύρα USB, αλλά πολλές φορές ο ήχος μου φαίνεται χειρότερος και από του mi 9t pro.

Το Dolby atmos υπάρχει σαν λειτουργεία στο τηλέφωνο και κάνει καλή δουλειά.

Υ.γ. Αν έχει κανείς καμία ιδέα για να βελτιωθεί κάπως ο ήχος, ας βοηθήσει.

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Μπα δεν νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί ..εκεί που είναι το ηχείο δύσκολα ..άσε που μερικές φορές το κλείνω με το δάχτυλο όπως κρατάω το κινητό και δεν ακούω τίποτα ...

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλός καθαρός ήχος χαμηλής όμως έντασης σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες, ειδικά με το s9 plus που είχα τότε καμιά σχέση, όπως και τα AKG που έχουν τα σαμμυ τα θεωρώ ανωτέρα ακουστικά από τα εργοστασιακά που έχει μέσα το mate 20pro
Konakis.

Για ήχο δεν το αγοράζεις αυτό το κινητό. Πέρα απο μουσική / video, εάν παίζεις με ανοιχτή ακρόαση, στο δυνατό τρίζει το ηχείο... και θα μου πεις, χαμήλωσε το, αλλά όταν είμαι με παρέα και θέλω να βάλω κάποιον σε ανοιχτή ακρόαση για τον ακούν όλοι, είναι κακή η ποιότητα- σε σχέση πάντα με άλλα κινητά :(

παιδες δε θυμαμαι να το εχω πει αλλα το κινητο παιζει με gopro στα 5ghz!

Για οσους εχουν gopro 5-6-7 ισως ξερουν οτι ελαχιστα κινητα παιζουν στα 5 με την καμερα. πχ το Mate 10 pro δεν επαιζε. Το 20 λοιπον παιζει πολυ καλα και ειναι μια ευχαριστη εξελιξη αυτη καθως ηταν ενας λογος που προτιμουσα samsung καθως με βολευε να συνδεω το κινητο με την καμερα και να τη χειριζομαι σε διαφορες περιπτωσεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τη μπαταρία του τηλεφώνου, αν και πήρε 2-3 κύκλους για να στρώσει. Ανοιχτά συνέχεια το wi-fi ή τα δεδομένα, gps, bluetooth μόνιμα συνδεδεμένο με galaxy watch, aod συνέχεια και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά νομίζω.

https://i.imgur.com/xRMnWrg.jpg

Αν στρώσει ακόμα περισσότερο, παίζει να μου βγάζει σταθερά 2 μέρες τη φορά!

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Αύριο έρχεται και το δικό μου

Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει με τη μπαταρία και αν έχει καλύτερη απόδοση από το mi9t που είχα

Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει με τη μπαταρία και αν έχει καλύτερη απόδοση από το mi9t που είχα

Αντε με το καλό! Τι ακουστικά ενσύρματα μου προτείνετε για Ποιότητα κ αποκοπή εξωτερικών θορύβων??

Κοίτα σε σχέση με το mi 9t pro που είχα πριν, είναι αντίστοιχο και ελάχιστα χειρότερο μέχρι στιγμής αν και όσο περνάνε οι μέρες βελτιώνεται. Το mi 9t αν θυμάμαι καλά είχε καλύτερη μπαταρία από το pro μοντέλο οπότε...

Αντε με το καλό! Τι ακουστικά ενσύρματα μου προτείνετε για Ποιότητα κ αποκοπή εξωτερικών θορύβων??

Θα με ενδιέφερε κι εμένα μία απάντηση σε αυτό, γιατί ερχόμενος από τα ακουστικά του HTC U11 τα ακουστικά του mate 20 pro είναι λίγο...

Και εγώ κάτοχος από σήμερα της συσκευής. Ήρθε με BOE οθόνη και γρήγορα γρήγορα αναβαθμίστηκε στη 320.

Γνωρίζει κάποιος ποιες θήκες back cover είναι δυνατόν να τοποθετηθούν όταν υπάρχει screen protector??

Επειδη με ενδιαφέρει να αγορασω ένα Huawei.γνωριζει κάνεις αν θα υπάρξει πρόβλημα με τις υπάρχουσες συσκευές, με τον αποκλεισμο της εταιριας;

Tcl 20 5g

Επειδη με ενδιαφέρει να αγορασω ένα Huawei.γνωριζει κάνεις αν θα υπάρξει πρόβλημα με τις υπάρχουσες συσκευές, με τον αποκλεισμο της εταιριας;

Μέχρι το p30 pro δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και εγώ κάτοχος από σήμερα της συσκευής. Ήρθε με BOE οθόνη και γρήγορα γρήγορα αναβαθμίστηκε στη 320.

Γνωρίζει κάποιος ποιες θήκες back cover είναι δυνατόν να τοποθετηθούν όταν υπάρχει screen protector??

Εγώ θα σου έλεγα ότι οποίο τζαμακι και να βάλεις να ρωτήσεις αν είναι case friendly και έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα!

Καλησπερα.

Κυκλοφορουν ακομα σφραγισμενες συσκευες με προβληματικη οθονη?

Αναφερομαι κυριως σε skroutz.

Νομίζω πως όχι! Εκτός αν είναι παλιό stock

Ήρθε και το δικό μου σήμερα. Άργησε μια μέρα λόγω απεργίας.

Πρώτου ανοίξω τη συσκευασία πήρα τηλ στην αντιπροσωπεία είπα το ιμει και μου είπαν κανονικά έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Μετά κατέβασα το device info και έχει οθόνη boe..

Μου ζήτησε 2 ενημερώσεις τις οποίες και έκανα.

Μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει η οθόνη

Ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή που λέει τι οθόνη έχουμε;γιατί κατέβασα 2 3 system device και κανένα δεν έλεγε.

Κάτι άλλο που με χαλάει,αντί να βάλουν εξοικονόμηση ενέργειας στην μπάρα έβαλαν υπερεξοικονομιση. Και αν θες να βάλεις εξοικονόμηση πρέπει να πας στα μενού να ψάξεις να το βάλεις.

Η μπαταρία μου κρατάει μια ημέρα. Δηλ κάθε μέρα θα το φορτίζω. Το βράδυ που δεν το χρησιμοποιώ ενώ κλείνω wifi και δεδομένα παρατηρώ ότι θα χασει 3 με 4% μπαταρία. Θα έπρεπε να γίνεται αυτο;

Ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή που λέει τι οθόνη έχουμε;γιατί κατέβασα 2 3 system device και κανένα δεν έλεγε.

Με το DEVICE Info HW αλλά πριν κάνεις update το κινητό στην τελευταία έκδοση. Μετά δε το δείχνει.

Κάτι άλλο που με χαλάει,αντί να βάλουν εξοικονόμηση ενέργειας στην μπάρα έβαλαν υπερεξοικονομιση. Και αν θες να βάλεις εξοικονόμηση πρέπει να πας στα μενού να ψάξεις να το βάλεις.

Η μπαταρία μου κρατάει μια ημέρα. Δηλ κάθε μέρα θα το φορτίζω. Το βράδυ που δεν το χρησιμοποιώ ενώ κλείνω wifi και δεδομένα παρατηρώ ότι θα χασει 3 με 4% μπαταρία. Θα έπρεπε να γίνεται αυτο;

Πράγματι δεν υπάρχει επιλογή στη μπάρα αλλά μπορείς πιο εύκολα να βρεις την εξοικονόμηση ενέργειας από Διαχείριση τηλεφώνου/Μπαταρία, αντί να ψάχνεις τις Ρυθμίσεις. Όσον αφορά την απώλεια ισχύος του 3 με 4% μου φαίνεται κανονική αν η συσκευή σου έχει κλείσει χρόνο, στη δική μου αν και δεν έχουμε την ίδια περίπου τόσο ήταν συνήθως.

Πράγματι δεν υπάρχει επιλογή στη μπάρα αλλά μπορείς πιο εύκολα να βρεις την εξοικονόμηση ενέργειας από Διαχείριση τηλεφώνου/Μπαταρία, αντί να ψάχνεις τις Ρυθμίσεις. Όσον αφορά την απώλεια ισχύος του 3 με 4% μου φαίνεται κανονική αν η συσκευή σου έχει κλείσει χρόνο, στη δική μου αν και δεν έχουμε την ίδια περίπου τόσο ήταν συνήθως.

3ταπ κάνω και από τις ρυθμίσεις 3 και από τη διαχείριση. Λιγότερο από μήνα έχω τη συσκευή. Τι γίνεται δεν ξέρω

3ταπ κάνω και από τις ρυθμίσεις 3 και από τη διαχείριση. Λιγότερο από μήνα έχω τη συσκευή. Τι γίνεται δεν ξέρω

Ναι δυστυχώς είναι λίγο βλακώδες αυτό... Προσωπικά τη μία και μοναδική φορά που το δοκίμασα, απλά κράτησα πατημένο το εικονίδιο της υπερεξοικονόμησης που σε βγάζει επιτόπου στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και επέλεξα την απλή εξοικονόμηση από εκεί. Δεν είναι ότι είναι δύσκολο ή χρονοβόρο, αλλά πιο πολύ για το ****το της υπόθεσης.