baspats Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Δεν υπάρχει 9.1. μόνο 9.0.0 Για το EMUI αναφέρεται , για 9.1 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Παιδιά ΣΟΣ στηλτε μου το λινκ με το αρχείο που κάνουμε εγκατάσταση για την ηχογράφηση κλείσεων έκανα χαρντ ρεσετ κ το έχασα. https://huaweiadvices.com/download-call-recorder-apk-huawei-honor-emui-9/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 athanasios 1112 eyxaristw poly.. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- tsiftsism eyxaristw poly k sena file.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν το προτείνω, απλά ήθελα να δω πως δουλεύει το hstool. Εύκολο είναι τελικά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Έχεις cts profile failed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Έχεις cts profile failed..Το ξέρω, γι'αυτό λέω δεν το προτείνω. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Μπες στο erecovery, και κατέβασε το official firmware, πρέπει να έχει το ...300. (Επειδή είναι downgrade, μπορεί να χάσεις όλο τα δεδομένα,, κάνε backup.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Μπες στο erecovery, και κατέβασε το official firmware, πρέπει να έχει το ...300. (Επειδή είναι downgrade, μπορεί να χάσεις όλο τα δεδομένα,, κάνε backup.)Το ξέρω, και με hstool μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω τώρα, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το failed. Όταν βγει άλλη νεώτερη θα φλασάρω πάλι με hstool. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 παραλαμβάνω αύριο....ερώτηση...έχει η συσκευασία θήκη σιλικόνης?:worry: ....έχει πάρει την 9,1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 παραλαμβάνω αύριο....ερώτηση...έχει η συσκευασία θήκη σιλικόνης?:worry: ....έχει πάρει την 9,1?Όχι δεν έχει θήκη. Οι περισσότεροι έχουν πάρει 9.1 Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Ήρθε νέο update 9.1. 0.310 Να κ ένα ενδιαφέρον συγκριτικό με τις κάμερες του p30 pro.. με την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχοντας δει ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δύο κινητά σε γκρουπακι στο φεις μπουκ, νομίζω το mate 20 pro υπερειχε ξεκάθαρα.. Σε λεπτομερειες βέβαια αλλά υπερειχε. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχοντας δει ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δύο κινητά σε γκρουπακι στο φεις μπουκ, νομίζω το mate 20 pro υπερειχε ξεκάθαρα.. Σε λεπτομερειες βέβαια αλλά υπερειχε. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπερέχει ξεκάθαρα σε τί? Δώσε μάς να καταλάβουμε γιατί αμφιταλαντεύομαι σε p30pro & mate20pro. Με προβληματίζει η ανάλυση & το notification led. Βλέποντας το συγκριτικό με τις κάμερες πάω πιο πολύ στο mate το βίντεο φαίνεται τραγικό, πολλά καρέ κάνει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Για βίντεο δεν ξέρω, το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Απλά στις φώτο είχε λίγο περισσότερη λεπτομέρεια το mate.. Εμενα προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Σήμερα μου ήρθε το update στην 310. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι 4.17 GB Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Σε εμένα, δεν δείχνει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Δεν πρόκειται να σας δείξει όλους την ενημέρωση....σιγα σιγά θα έρθει σε όλους.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μονο security patch ειναι η 310 ή εχει και τιποτα αλλο? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Παιδια το μοτιβο δόνησης στον ηχο κλησης οταν χτυπαει αλλαζει τωρα με την 9.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μονο security patch ειναι η 310 ή εχει και τιποτα αλλο? Είναι αρχείο ~ 4 gb, δεν το δείχνει να το κατεβάσω, αποκλείεται να είναι μόνον security patch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Είναι ολόκληρο το 9.1 μαζί με το σεκιουριτι και πιθανόν και αες βελτιώσεις. Ίσως είχε πολλές βελτιώσεις και στέλνουν ολόκληρο το πακέτο για να κάτσει σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 πως το κατεβάζουμε, official όχι dload ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://androidhost.ru/Vq6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 πως το κατεβάζουμε, official όχι dload ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://androidhost.ru/Vq6 Αυτό αν το κατεβάσουμε μετά εγκατάσταση πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Τελικά δεν άντεξα, και πέρασα το dload. Είναι μεγάλο αρχείο 4gb+,. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ factory reset, αλλαγές στα εικονίδια πρόσεξα, ούτε έχω τις γνώσεις για να προσέξω λεπτομέρειες. Το στηνω τώρα το κινητό. Το άσχημο είναι ότι είναι unofficial firmware... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://huaweiadvices.com/flash-stock-firmware-huawei-honor-phones/ Οι οδηγίες. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε το αρχείο .zip, βάλτο σε έναν φάκελο στον υπολογιστή. Μετά unzip (here). Εμφανίζεται ένας φάκελος (*********) DLOAD. Διπλό κλικ σε αυτό, ανοίγει και εμφανίζεται ένας φάκελος dload,, αυτό θέλουμε!!!!!!, δεν το ανοίγουμε κλπ. Copy paste τον φάκελο dload σε φλασάκι ,(( δεν έχω την nanoSim, κάνει 99 € )), και σύνδεση στο κινητό με καλώδιο otg. Πληκτρολογήστε τον αριθμό όπως στο link, κλπ. Η εγκατάσταση κάνει περίπου 15 λεπτά, και εκεί που έκανε ~ ~ verifing package, καθυστέρησε νόμισα ότι κόλλησε. Κάνει FACTORY RESET !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Τελικά δεν άντεξα, και πέρασα το dload. Είναι μεγάλο αρχείο 4gb+,. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ factory reset, αλλαγές στα εικονίδια πρόσεξα, ούτε έχω τις γνώσεις για να προσέξω λεπτομέρειες. Το στηνω τώρα το κινητό. Το άσχημο είναι ότι είναι unofficial firmware... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://huaweiadvices.com/flash-stock-firmware-huawei-honor-phones/ Οι οδηγίες. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε το αρχείο .zip, βάλτο σε έναν φάκελο στον υπολογιστή. Μετά unzip (here). Εμφανίζεται ένας φάκελος (*********) DLOAD. Διπλό κλικ σε αυτό, ανοίγει και εμφανίζεται ένας φάκελος dload,, αυτό θέλουμε!!!!!!, δεν το ανοίγουμε κλπ. Copy paste τον φάκελο dload σε φλασάκι ,(( δεν έχω την nanoSim, κάνει 99 € )), και σύνδεση στο κινητό με καλώδιο otg. Πληκτρολογήστε τον αριθμό όπως στο link, κλπ. Η εγκατάσταση κάνει περίπου 15 λεπτά, και εκεί που έκανε ~ ~ verifing package, καθυστέρησε νόμισα ότι κόλλησε. Κάνει FACTORY RESET !!!!!Την 310 πέρασες; Γιατί λες unofficial ; Δεν "περνάει" safetynet; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts