malamasss Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Παιδια μια ερωτησει μπορει να ειναι και βλακεια, αλλα αμα βαλεις το imei στο σαιτ πχ το https://imei24.com σου λεει ποτε ληγει η εγγυηση. Η εγγυηση ειναι ακριβως δυο χρονια οποτε αν πηρες το κινητο σου 28 οκτωμβρη η εγγυηση πρεπει να ληγει 28 οκτωμβρη το 2020... Αν το πηρες 28 οκτώμβρη και η εγγυηση ληγει στης 18 οκτωμβρη το 2020 αυτο μπορει να σημαινει οτι εγινε ανακατασκευη ετσι δεν ειναι ? Ειναι αυτο ενας τροπος να το δουμε η οχι? Ισχύει αυτό, αν είναι ανακατασκευή το κινητό δεν αλλάζει imei σωστά? Οπότε θα μπορούσε η εγγύηση να έχει ενεργοποιηθεί νωρίτερα στο πρώτο άνοιγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BARBERIS007 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Κάτσε με το 6t αδερφέ και "τραβα" στο δρόμο σου και άσε εμάς στα "προβλήματα" μας. Όταν το αγόρασες δεν ήξερες για το βίντεο? Ξαφνικά το έμαθες? Ή μήπως αγόρασες κινητό χωρίς να ξέρεις τι αγοράζεις? Μας δουλεύεις? Την αναβάθμιση στο 6τ την έκανες? Δουλεύει σωστά? Η navigation bar σου δουλεύει κανονικά? Το κινητό πως το βλέπεις τρέχει γρήγορα για 8gb ram? Αποσυνδέσεις στα Bluetooth παρατήρησες? Σε λάθος thread βρίσκεσαι Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις εσύ δεν είπες ότι είχες note 9 mi8 και το oneplus 6t; εγώ το mate 20 pro είχα αγοράσει.δεν ξέρεις τι διαβάζεις μου φαίνεται,γι'αυτό είπα ότι το γύρισα πίσω για το γνωστο πρόβλημα με την οθόνη. μαλλον εσύ μας δουλεύεις φιλαρακι που γράφεις απλά για να περνάει η ώρα σου,εγώ μια απλή ερώτηση σου έκανα ποτέ πρόλαβες και δούλεψες το 6τ που μόλις κυκλοφόρησε και εσύ μου την είπες ότι και καλά να μη με νοιάζει για το πώς παίρνεις τα κινητά ξύλα πέτρες δηλαδή, αλλά διαβάζεις και άλλα απαντάς Όσο για το ποιος βρίσκεται κάπου λάθος, βάλε έναν νορμάλ άνθρωπο να διαβάσει τα 2-3 μυνήματα που ανταλλάξαμε να σου αποδείξει πόσο λάθος είσαι ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο 6t ρε φίλε κινητό που κοστίζει 600 ευρώ και δεν έχει τα βασικά καλούδια του 2016; πλάκα κάνεις; κάνε σύγκριση με κανένα mi8. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Καλέ μου φίλε πρέπει να διαβάσεις τα 2-3 μυνήματα που ανταλλάξαμε με τον twins1706 και μετά να μου πεις ότι θες.εγω είχα αγοράσει το mate 20 pro και το εδωσα πίσω για το γνωστό πρόβλημα όπως είπα όσο για το 6τ αναφέρομαι στον twins 1706 αυτός το είχε και αυτό και το note 9 και το mi 8 και τον ρώτησα απλά ποτέ πρόλαβε και το δούλεψε(Το6τ)που μόλις κυκλοφορίσε αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Έχει πέσει επιδημία.... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ακουσα ότι άρχισαν τα bootloop στο LG G7. Αν είναι δυνατόν πια με αυτή την εταιρία και την ποιότητα της..... Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Έχει πέσει επιδημία.... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Ακουσα ότι άρχισαν τα bootloop στο LG G7. Αν είναι δυνατόν πια με αυτή την εταιρία και την ποιότητα της..... Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε "Τρία πουλάκια κάθονταν.." Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τα αποτελέσματα του MKBHD για το blind camera test. Πολύ γέλιο! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamasss Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) http://imgur.com/gallery/Ngvil2L Δειτε εδώ τι μου κάνει στο slow motion, ειναι φυσιολογικό? Μου κάνει αυτά τα κύματα η κάμερα μόνο στο slow motion και πουθενά αλλού. Edited December 4, 2018 by malamasss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τα αποτελέσματα του MKBHD για το blind camera test. Πολύ γέλιο!Κάπως έτσι, για πολύ γέλιο όντως. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Τα αποτελέσματα του MKBHD για το blind camera test. Πολύ γέλιο! poco ftw! :lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε "Τρία πουλάκια κάθονταν.." Συμφωνώ φίλε, εδώ ο καθένας γράφει ότι θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamasss Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Βασικά μόλις διάβασα και το τσέκαρα και εγώ πως φταίει ο φωτισμός του εσωτερικού χώρου και όντως έξω δεν ο κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Ακόμα δεν το άλλαξες εσύ? Δε μας έπρηξες με την αλλοιωμένη οθόνη, που υποτίθεται ότι ήταν σαν χαρτί εφημερίδας και έκανε κράτσα κρούτσα? Το slow motion σε μάρανε, ή μήπως τα περί αλλοιωμένης οθόνης ήταν τρολ, σαν τα χιλιάδες άλλα τρολλάκια που βγάζουν το άχτι τους σε αυτό το έρμο το νήμα? Edited December 4, 2018 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Στον ήλιο και ελιάζονταν δεν κατάλαβα την ειρωνεία φίλε μου... Προτείνω να μετονομαστεί το νήμα σε "Τρία πουλάκια κάθονταν.." Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ακόμα δεν το άλλαξες εσύ? Δε μας έπρηξες με την αλλοιωμένη οθόνη, που υποτίθεται ότι ήταν σαν χαρτί εφημερίδας και έκανε κράτσα κρούτσα? Το slow motion σε μάρανε, ή μήπως τα περί αλλοιωμένης οθόνης ήταν τρολ, σαν τα χιλιάδες άλλα τρολλάκια που βγάζουν το άχτι τους σε αυτό το έρμο το νήμα? ....σαν τα χιλιάδες άλλα τρολλάκια που βγάζουν το άχτι τους σε αυτό το έρμο το νήμα.... Τα χιλιάδες πού τα είδες? :confused: Και τα τρολάκια που τα είδες πέρα από κανα δυο που μπήκαν να γράψουν την εξυπνάδα τους (συνηθισμένο για forum)? :confused: Εκτός και αν εννοείς τρολ τον κόσμο που έμπαινε και έγραφε πόσο απαράδεκτα συμπεριφέρθηκε η huawei και χαράς στο κουράγιο σας. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamasss Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ακόμα δεν το άλλαξες εσύ? Δε μας έπρηξες με την αλλοιωμένη οθόνη, που υποτίθεται ότι ήταν σαν χαρτί εφημερίδας και έκανε κράτσα κρούτσα? Το slow motion σε μάρανε, ή μήπως τα περί αλλοιωμένης οθόνης ήταν τρολ, σαν τα χιλιάδες άλλα τρολλάκια που βγάζουν το άχτι τους σε αυτό το έρμο το νήμα? Δεν μπορώ να καταλάβω εδώ μέσα ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σας? Είναι ένα φόρουμ που ο καθένας σχετικός η λιγότερο σχετικός η ακόμη και άσχετος εντελώς θέτει τα ερωτήματα του και ότι θεωρει αυτός πως πηγαίνει λάθος με το συγκεκριμένο κινητό. Αφού είμαστε τοσοι χρήστες εδώ μέσα με το mate 20 όλο και κάποια απάντηση θα πάρει σε κάποιο θέμα. Τώρα το να γράφεις εσύ όλο αυτό σ εμένα αντί απλά π. Χ να μην απαντήσεις η να μη διαβάσεις καν τι γράφω κάνει εσένα τρολ φίλε μου και όχι εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 ....σαν τα χιλιάδες άλλα τρολλάκια που βγάζουν το άχτι τους σε αυτό το έρμο το νήμα.... Τα χιλιάδες πού τα είδες? :confused: Και τα τρολάκια που τα είδες πέρα από κανα δυο που μπήκαν να γράψουν την εξυπνάδα τους (συνηθισμένο για forum)? :confused: Εκτός και αν εννοείς τρολ τον κόσμο που έμπαινε και έγραφε πόσο απαράδεκτα συμπεριφέρθηκε η huawei και χαράς στο κουράγιο σας. Ναι φίλε μου, τρολλάκια και ναι, χιλιάδες. Εκτός κι'αν εξαιρείς εσύ όλους αυτούς, που μπαίνουν στο νήμα του Mate 20 Pro, για να μας "ενημερώσουν" (?), για το πόσο καλό είναι το Note 9, το οποίο αποκαλούν και "βασιλιά". Και σ'αυτούς τους χιλιάδες, θα προσθέτω κάθε έναν, που θα εξυμνεί (σε αυτό το νήμα) το Note 9. Έχουμε βλέπεις χιλιάδες Κορεάτικα τρολλάκια εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ναι φίλε μου, τρολλάκια και ναι, χιλιάδες. Εκτός κι'αν εξαιρείς εσύ όλους αυτούς, που μπαίνουν στο νήμα του Mate 20 Pro, για να μας "ενημερώσουν" (?), για το πόσο καλό είναι το Note 9, το οποίο αποκαλούν και "βασιλιά". Και σ'αυτούς τους χιλιάδες, θα προσθέτω κάθε έναν, που θα εξυμνεί (σε αυτό το νήμα) το Note 9. Έχουμε βλέπεις χιλιάδες Κορεάτικα τρολλάκια εδώ μέσα.Σχεδόν όλα τα φόρουμ του κόσμου είναι έτσι.Δυστυχως συμβαίνει στα περισσότερα threads. Και επειδή παρακολουθώ το thread από την αρχή δεν τους λες χιλιάδες. Είναι η γνωστή βλακεία, μπαίνω να γράψω μια χαζομάρα. Ένας λόγος που είναι απαραίτητη η "παρουσία" moderator και του ban! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PITBULL29 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μια ερώτηση θέλω να κάνω, πήρα το mate 20 pro και είχε πράσινη οθόνη μου το άλλαξε ο κωτσοβολος κατευθείαν και το δεύτερο τα ίδια τώρα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι η να το πάω στο service να μου αλλάξουν οθόνη και να μου βάλουν της boe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamasss Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μια ερώτηση θέλω να κάνω, πήρα το mate 20 pro και είχε πράσινη οθόνη μου το άλλαξε ο κωτσοβολος κατευθείαν και το δεύτερο τα ίδια τώρα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι η να το πάω στο service να μου αλλάξουν οθόνη και να μου βάλουν της boe? Να πας στο service μιχαλακοπουλου και θα σου κάνουν αντικατασταση, όχι να σου βάλουν boe, θα σου στείλουν καινουριο αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι οθόνη θα παραλάβεις. Καμία βδομάδα αναμονή μέχρι να στο στείλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 @afilopou Είδες εσύ κανέναν από όλους όσους τρολλάρουν σε αυτό το νήμα να φάει ban? Ο μόνος που έφαγε ban, ήταν (όπως τελικά αποδείχθηκε, κι'εγώ είχα σχηματίσει αρχικά λανθασμένη εντύπωση), ο εκπρόσωπος του service της Huawei, ο οποίος ήρθε να αποκαταστήσει μερικώς τα πράγματα, δίνοντας μία κάπως πιο επίσημη απάντηση για το πρόβλημα. Συμπέρασμα: Σ'αυτό το forum, φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ναι φίλε μου, τρολλάκια και ναι, χιλιάδες. Εκτός κι'αν εξαιρείς εσύ όλους αυτούς, που μπαίνουν στο νήμα του Mate 20 Pro, για να μας "ενημερώσουν" (?), για το πόσο καλό είναι το Note 9, το οποίο αποκαλούν και "βασιλιά". Και σ'αυτούς τους χιλιάδες, θα προσθέτω κάθε έναν, που θα εξυμνεί (σε αυτό το νήμα) το Note 9. Έχουμε βλέπεις χιλιάδες Κορεάτικα τρολλάκια εδώ μέσα.Για δείξε μερικά από τα "χιλιάδες" μηνύματα που έχουν αυτό το ύφος που περιγράφεις. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) @afilopou Είδες εσύ κανέναν από όλους όσους τρολλάρουν σε αυτό το νήμα να φάει ban? Ο μόνος που έφαγε ban, ήταν (όπως τελικά αποδείχθηκε, κι'εγώ είχα σχηματίσει αρχικά λανθασμένη εντύπωση), ο εκπρόσωπος του service της Huawei, ο οποίος ήρθε να αποκαταστήσει μερικώς τα πράγματα, δίνοντας μία κάπως πιο επίσημη απάντηση για το πρόβλημα. Συμπέρασμα: Σ'αυτό το forum, φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι. Eδώ ούτε η ίδια η εταιρία δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση ούτε αυτή ούτε η lg. Tο service δεν έχει κανένα λόγο να κάνει ανακοίνωση για θέματα που αφορούν την εταιρία. Είναι απλά service και ασχολείται με το service και τίποτα άλλο. Δεν είχε καμια απόδειξη ότι είναι εξουσιοδοτημένος από την huawei και το service τις. Είχε απλά nick huawei service. Και εγώ μπορώ να βάλω batman τι σημαίνει είμαι ο batman? Εφόσον η εταιρία προς το παρόν είναι @@ μην τα ρίχνουμε στους opers. Αμα ήταν όντως εκπρόσωπος πρώτα θα είχε μιλήσει με τους opers για να πάρει άδεια να μπορεί να μιλήσει εκπροσωπώντας την εταιρία huawei στο myphone. Για να καταλάβει και ο κόσμος ότι μιλάει με εκπρόσωπο huawei και όχι με ένα trojan horse. Ασε που θα το είχαν βγάλει σαν topic στην αρχική σελίδα για να το δουν όλη, δεν θα ερχόταν καν στο thread εδώ. Γιατί απλά αυτή η πληροφορία αφορά όλους... δεν αφορά μονο το παρόν thread επειδή απλά είναι πρόβλημα το mate 20 pro. Kαι στην ουσία έφαγε ban που ειναι λογικο να φαι. Επειδή είχε απλά nick huawei service δεν σημαίνει πως είναι κιόλας. Πρώτα πρέπει να περάσει μια διαδικασία για να μπορεί να πάρει άδεια να μιλήσει επίσημα σαν εταιρία σε forum με τόσο κόσμο. Που αν τον άφηναν και άμα έλεγε ψέματα πάλι τους opers θα λέγατε γιατί τον άφησαν χωρίς ban χαχαχα Kαι στην ουσία παιδιά πρώτα πρέπει να μιλάτε τηλεφωνικά με το original service τις εταιρία και να μην περιμένετε απομηχανής θεούς στα forums για να έχετε άμεση και σωστή πληροφορα για οτι απασχολεί στο κινητό σας και όχι αρλούμπες. Aν αποδείχτηκε όπως λες πως ήταν όντος service τότε το πήγε λάθος το πράγμα. Δεν γίνετε έτσι... Το μονο που θα κερδίσεις είναι ban. Να δόση τα στοιχεια τους στους opers εμπιστευτικά και να απόδειξη πως είναι εξουσιοδοτημένος τις huawei. Kαι στην συνεχεια το forum θα πράξη ανάλογα για τους χρηστες. Δεν μπορεί ο oper χωρίς αποδειξης με nick service huaweι να αφήνει τον καθένα να λεει οτι θελει, επειδή απλά έχει nick huawei service. Edited December 4, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 http://imgur.com/gallery/Ngvil2L Δειτε εδώ τι μου κάνει στο slow motion, ειναι φυσιολογικό? Μου κάνει αυτά τα κύματα η κάμερα μόνο στο slow motion και πουθενά αλλού. Βασικά μόλις διάβασα και το τσέκαρα και εγώ πως φταίει ο φωτισμός του εσωτερικού χώρου και όντως έξω δεν ο κανει. Το slow motion πιάνει την εναλλαγή του ρεύματος σε λάμπες AC και κυρίως φθορίου. Απόλυτα φυσιολογικό, δεν έχει κάποιο πρόβλημα η κάμερα του κινητού. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση θέλω να κάνω, πήρα το mate 20 pro και είχε πράσινη οθόνη μου το άλλαξε ο κωτσοβολος κατευθείαν και το δεύτερο τα ίδια τώρα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι η να το πάω στο service να μου αλλάξουν οθόνη και να μου βάλουν της boe? Να πας στο service μιχαλακοπουλου και θα σου κάνουν αντικατασταση, όχι να σου βάλουν boe, θα σου στείλουν καινουριο αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι οθόνη θα παραλάβεις. Καμία βδομάδα αναμονή μέχρι να στο στείλουν Με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα (τσαλακωμένα χαρτονάκια, γδαρσίματα, υπερβολική ποσότητα στεγανοτικού στη οθόνη) στην ουσία είναι σαν να σου αλλάζουν την οθόνη αφού παίρνεις πίσω ανακατασκευασμένο κινητό. Απλά απαράδεκτο για ναυαρχίδα του χιλιάρικου. Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μια ερώτηση θέλω να κάνω, πήρα το mate 20 pro και είχε πράσινη οθόνη μου το άλλαξε ο κωτσοβολος κατευθείαν και το δεύτερο τα ίδια τώρα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι η να το πάω στο service να μου αλλάξουν οθόνη και να μου βάλουν της boe? Να πάρεις τα (πολλά) λεφτά σου πίσω και να πάς να αγοράσεις ένα αντίστοιχο κινητό της προκοπής. Το παρόν νήμα αποδεικνύει πώς η χαβάι δεν είναι ακόμα έτοιμη να σταθεί δίπλα σε samsung και apple. Βιάζεται πολύ, γιά αυτό και όλα τα....πράσινα ευτράπελα, οι οθόνες λυγίζουν σαν σοκοφρέτες, οι ανομοιομορφίες των οθονών...κλπ.κλπ. Προσοχή δεν λέω ότι δεν βγάζει καλά κινητά, ακόμα όμως δεν είναι έτοιμη νά δώσει κινητό επιπέδου note9 ή xs max. Μπορεί σε βάθος χρόνου να σταθεί, αλλά ακόμα όχι. Mate 20pro και Πράσινα άλογα..είναι ο σωστός τίτλος του παρόντος νήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Έτσι για να σας ζεστάνω λίγο γιατί έπεσε η ένταση. Υπάρχει κόσμος που δίνει €1050 για αυτό το σκουπίδι; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts