Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεωρείς ισάξιο του note 9; Δηλαδη καπου υπερτερεί το ενα κ καπου το αλλο..

Θεωρώ καλύτερο το mate παντού, κάμερα μπαταρία ταχύτητα, χρόνος φόρτισης, καλύτερο πιάσιμο στο δικό μου χέρι. Τι άλλο να σου πω, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης και καλύτερη αυτονομία.

Θεωρώ καλύτερο το mate παντού, κάμερα μπαταρία ταχύτητα, χρόνος φόρτισης, καλύτερο πιάσιμο στο δικό μου χέρι. Τι άλλο να σου πω, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης και καλύτερη αυτονομία.

Video ?????

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Video όχι σε καμία περίπτωση καλύτερο. Μα σε καμία.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Video όχι σε καμία περίπτωση καλύτερο. Μα σε καμία.
Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι λένε κάμερα και το βίντεο το αφήνουν απ έξω, λες και δεν είναι κομμάτι της κάμερας αυτό. Άσε που για πολλούς είναι και πιο ουσιώδες.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι λένε κάμερα και το βίντεο το αφήνουν απ έξω, λες και δεν είναι κομμάτι της κάμερας αυτό. Άσε που για πολλούς είναι και πιο ουσιώδες.

Φίλε το έχεις δουλέψει το κινητό ή γράφεις για το τι έχεις ακούσει και τις εντυπώσεις?

Φίλε το έχεις δουλέψει το κινητό ή γράφεις για το τι έχεις ακούσει και τις εντυπώσεις?
Τι εννοείς δεν κατάλαβα, μια παρατήρηση έκανα, δεν είπα πιο έχει καλύτερο βίντεο, αν και έχω άποψη, παρόλα αυτά δεν ήταν αυτό το θέμα που ηθελα να θίξω γι αυτό και δεν την ανέφερα.

Αν έχεις σκοπό να τραβάς βίντεο για επαγγελματική ξέρω γω χρήση όχι το ματε δεν σε καλύπτει. Το βίντεο του είναι πολύ καλό αλλά όχι στα επίπεδα των ανταγωνιστών . Στα υπόλοιπα και πάλι εξαρτάται από τις ανάγκες και την χρήση του καθενός. Αν θες την καλύτερη φωτό με ένα απλό κλικ και τίποτε άλλο (στα όρια του βαρετού) πας σε πίξελ. Σε επιλογές και features πραγματικά χρήσιμα που θα σου δώσουν την δυνατότητα να παίξεις , να πειραματιστείς και να τραβήξεις φωτό που ίσως κανένα άλλο δεν μπορεί , πας σε ματε.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Έχει βρει κανείς τρόπο να συνδέεται στο eurobank app (ή σε παρόμοια) με το Face ID και όχι με το δαχτυλικο αποτύπωμα ;

--Alvar Hanso--

Ο βασιλιας της αυτονομιας κ με τεραστια διαφορα!!! Τα Χριστουγεννα σκεφτομαι να τσιμπησω κ μακαρι να εχει λυθει το προβλημα με την πρασιναδα.. Θεωρω το πιασιμο στο χερι απο τα καλυτερα κ απο εμφανιση που το εχω δει απο κοντα φοβερο!!

https://www.phonearena.com/news/Best-battery-life-phones_id102507

Kατοχος κι εγω της συσκευης απο την Παρασκευη, θα επανελθω σε λιγες μερες με ενα review...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Kατοχος κι εγω της συσκευης απο την Παρασκευη, θα επανελθω σε λιγες μερες με ενα review...

Καλοριζικο Megatron@..Δεν αντεξες πηρες κ συ το τουμπανακι!!:)

Καλοριζικο Megatron@..Δεν αντεξες πηρες κ συ το τουμπανακι!!:)

Thanks boy, ναι "δυστυχως" υπεκυψα! :D

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Σήμερα επικοινώνησα με procordia. Είχα στείλει το τηλέφωνο την προηγούμενη Τρίτη. Έχουν παραλάβει το τηλέφωνο, έχουν διαπιστώσει το πρόβλημα αλλά δεν έχουν συσκευές. Δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν, πιθανόν μέσα στην εβδομάδα. Οπότε μη δίνεται βάση στο 4 εργάσιμες. Να θυμίσω σύντομα την υπόθεση μου. Προπαραγγελία 16 Οκτωβρίου από Public, παραλαβή 26 Οκτωβρίου. Επιστροφή DOA και παραγγελία νέου κατόπιν συμβουλής του εκπροσώπου της huawei, αναμονή 12-15 μέρες για το νέο, παραλαβή 24 Νοεμβρίου (Σαββατο). Το νέο ήταν πολύ χειρότερο από το παλιό και στο πράσινο και στην απεικόνιση, σε σημείο που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και τραγικό (πιθανόν ξανασφραγισμένο), αποστολή στο service 27 Νοεμβρίου... 3 Νοεμβρίου, 1 ένας μήνας + χωρίς κινητό... και καλά Χριστούγεννα.... Well done Ηuawei.

υ.γ. έχω και την huawei να μου στέλνει email για να αξιολογήσω τις υπηρεσίες τους γιατί σύμφωνα με αυτούς:

"Αγαπητέ κύριε Αχιλλέα,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας έχουμε βοηθήσει με την Huawei Support συσκευή σας."

Ο βασιλιας της αυτονομιας κ με τεραστια διαφορα!!! Τα Χριστουγεννα σκεφτομαι να τσιμπησω κ μακαρι να εχει λυθει το προβλημα με την πρασιναδα.. Θεωρω το πιασιμο στο χερι απο τα καλυτερα κ απο εμφανιση που το εχω δει απο κοντα φοβερο!!

https://www.phonearena.com/news/Best-battery-life-phones_id102507

Έτσι ακριβώς το είχα πρωτογράψει κι εγώ, όμως λόγω του γνωστού θέματος έμεινα αναγκαστικά μακριά από την συσκευή... μελλοντικά αν εξαλειφθεί το φαινόμενο λογικά θα υπάρξω κι εγώ κάτοχος του. Το κυριότερο να βρεθεί λύση και να το χαρεί ο κόσμος

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωτήρη megatr0n ,καλοδούλευτο το νέο εργαλείο πιστεύω θα σε εντυπωσιάσει, πράγμα που δεν έκανε σε εμένα και τις δύο φορές που πήρα το p20 pro .

Konakis.

[fbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα φίλε, εγώ δεν μασησα τελικά από τα λεγόμενα κανενός, το πήρα είναι με οθονη LG και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης το κινητό πετάει στην κυριολεξία. Και δεν το λέω τυχαία γιατί έχω έρθει από note 9, mi8, και one plus 6t.

γεια σου φιλε μου θα ηθελα να μου πεις ποτε προλαβες και το δουλεψες το oneplus 6t.επισης οταν λες πεταει τα αλλα ηταν τοσο χαλια και η διαφορα ειναι τοσο αισθητη

και οταν λες πεταει δεν νομιζω να εννοεις το βιντεο που ειναι χαλια μαυρα να μην σχολιασω τα 30 fps ουτε το slow motion

αν μπορεις και αφου οπως λες οτι ολλα αυτα δεν τα λες τυχαια πες μας λοιπον που κανει αυτο το κινητο την τοσο μεγαλη διαφορα

Edited by BARBERIS007

Φιλε μου θυμιζεις πολυ την υποθεση μου, τα ιδια τραβηξα, σημερα ακομα παρελαβα την τριτη μου σθσκευη με προ παραγγελια 18 οκτωμβρηη η πρωτη. Ανοιξα ειναι BOE. Πιστευω οτι καλα εκανα που δεν πηρα αλλη συσκευη τελικα και να ξερεις οτι απο Μιχαλακοπουλου παρελαβα και εγω και πηρα την σωστη συσκευη. Πρσγματικα κανε λιγη υπομονη ακομα και δεν θα το μετανιωσεις αποψη μου φυσικα. Επισης να πω οτι το δακτυλικο αποτυπωμα δουλευει πολυ πιο νορμαλ απο lg Στην φωτεινοτητα που ειπαν μερικοι δεν μπορω να βρω καμια διαφορα, ισως πρεπει να το βαλω με κανενα lg διπλα διπλα αλλα πραγματικα διαφορα δεν φαινεται.

• Administrators
Με τις OLED οθόνες είναι λίγο τύχη το τι συσκευή θα σου τύχει, ακόμα και ανάμεσα σε LG οθόνες, αν τις βάλεις δίπλα δίπλα, το πιθανότερο είναι να δεις διαφορές ούτως ή άλλως.

Modpic.gif

Καλημέρα σέ ολους πήγα τό πρωι στό πλαίσιο τού Πειραιά καί χαζεύοντας τό Mate 20 pro είδα οτι εχει νεότερο λογισμικό απ΄'τό δικό μου εμένα εχει 9.0.0.122 εκείνο είχε 9.0.0.126 εχει ερθει αναβάθμιση καί δέν τήν εχουν πάρει ολοι?

Σήμερα επικοινώνησα με procordia. Είχα στείλει το τηλέφωνο την προηγούμενη Τρίτη. Έχουν παραλάβει το τηλέφωνο, έχουν διαπιστώσει το πρόβλημα αλλά δεν έχουν συσκευές. Δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν, πιθανόν μέσα στην εβδομάδα. Οπότε μη δίνεται βάση στο 4 εργάσιμες. Να θυμίσω σύντομα την υπόθεση μου. Προπαραγγελία 16 Οκτωβρίου από Public, παραλαβή 26 Οκτωβρίου. Επιστροφή DOA και παραγγελία νέου κατόπιν συμβουλής του εκπροσώπου της huawei, αναμονή 12-15 μέρες για το νέο, παραλαβή 24 Νοεμβρίου (Σαββατο). Το νέο ήταν πολύ χειρότερο από το παλιό και στο πράσινο και στην απεικόνιση, σε σημείο που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και τραγικό (πιθανόν ξανασφραγισμένο), αποστολή στο service 27 Νοεμβρίου... 3 Νοεμβρίου, 1 ένας μήνας + χωρίς κινητό... και καλά Χριστούγεννα.... Well done Ηuawei.

υ.γ. έχω και την huawei να μου στέλνει email για να αξιολογήσω τις υπηρεσίες τους γιατί σύμφωνα με αυτούς:

"Αγαπητέ κύριε Αχιλλέα,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας έχουμε βοηθήσει με την Huawei Support συσκευή σας."

Να σου πω κατι ομως , ναι αυτοί ειναι τραγικοί. Αλλα κάθεσαι και εσυ και περιμένεις λες κι ειναι το μονο καλο κινητό που κυκλοφορεί.

Δεύτερο άτομο δικό μου που έπεσε σε hulk και αμέσως πήγε και ζήτησε επιστροφή χρημάτων και -κλασσικά- αγόρασε note.

Δεν ξερω ρε παιδιά τέτοια ταλαιπωρία λες κι ειναι η μόνη αξιόλογη συσκευη , πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Άλλος διάβασα επέστρεψε 3 συσκευες και περιμένει την τέταρτη.....

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πουλήσω τη δική μου συσκευή και να πάρω το mate 20 pro, κυρίως λόγω κάμερας και μπαταρίας. Αλλά το λογισμικό εξακολουθεί να με προβληματίζει. Ενώ αρχικά ανοίγει τα πάντα ακαριαία, στην πορεία εμφανίζει πολλά κοψίματα και γενικά, όλο το ui δείχνει πολύ πρόχειρο και προβληματικό σε ένα βαθμό, παρόλο που η συσκευή είναι πολύ δυνατή. Θέλει οπωσδήποτε μια σοβαρή αναβάθμιση. Μου θυμίζει Samsung πριν από πολλά χρόνια. Για την ώρα, σε αυτά τα λεφτά και με το θέμα της οθόνης να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, δεν θα προχωρήσω σε αγορά.

[fbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γεια σου φιλε μου θα ηθελα να μου πεις ποτε προλαβες και το δουλεψες το oneplus 6t.επισης οταν λες πεταει τα αλλα ηταν τοσο χαλια και η διαφορα ειναι τοσο αισθητη

και οταν λες πεταει δεν νομιζω να εννοεις το βιντεο που ειναι χαλια μαυρα να μην σχολιασω τα 30 fps ουτε το slow motion

αν μπορεις και αφου οπως λες οτι ολλα αυτα δεν τα λες τυχαια πες μας λοιπον που κανει αυτο το κινητο την τοσο μεγαλη διαφορα

Καλημέρα φίλε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το κινητό που έχεις, να πας σε ένα κατάστημα και να το συγκρινεις με το mate 20. Αν καταλάβεις κάποια διαφορά και σου αρέσει αγόρασε το, αν δεν καταλάβεις τίποτα απλά φεύγεις. Η συχνότητα που αλλάζω εγώ τα κινητά αφορά εμένα και την τσέπη μου. Τι να κάνουμε τώρα? Το mate είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και αυτό για την ώρα δεν έχει αλλάξει μέχρι να βγει το επόμενο ισχυρότερο κινητό, το οποίο δεν θα αργήσει να έρθει.

Να σου πω κατι ομως , ναι αυτοί ειναι τραγικοί. Αλλα κάθεσαι και εσυ και περιμένεις λες κι ειναι το μονο καλο κινητό που κυκλοφορεί.

Δεύτερο άτομο δικό μου που έπεσε σε hulk και αμέσως πήγε και ζήτησε επιστροφή χρημάτων και -κλασσικά- αγόρασε note.

Δεν ξερω ρε παιδιά τέτοια ταλαιπωρία λες κι ειναι η μόνη αξιόλογη συσκευη , πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Άλλος διάβασα επέστρεψε 3 συσκευες και περιμένει την τέταρτη....

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω το note 9... Για 2ο το ήθελα...Έδωσα το p20 pro όταν παρήγγειλα το mate 20 pro... iPhone δεν θέλω..πολλές επιλογές δεν είχα. Το public μου έδωσε πιστωτικό αλλά δεν είχα τι άλλο να πάρω. Ούτε είχα διάθεση να μαλώνω με τον υπάλληλο. Νομίζω το 90 % όσων πήραμε το mate ενθουσιαστήκαμε με τη συσκευή.

Edited by achillesgk

Έχω το note 9... Για 2ο το ήθελα...Έδωσα το p20 pro όταν παρήγγειλα το mate 20 pro... iPhone δεν θέλω..πολλές επιλογές δεν είχα. Το public μου έδωσε πιστωτικό αλλά δεν είχα τι άλλο να πάρω. Ούτε είχα διάθεση να μαλώνω με τον υπάλληλο. Νομίζω το 90 % όσων πήραμε το mate ενθουσιαστήκαμε με τη συσκευή.

.....Το public μου έδωσε πιστωτικό ....

Ήθελα να ήξερα πώς κάθεστε και το ανέχεστε. Θα τους το είχα γκρεμίσει το μαγαζάκι.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."