Sheik Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Σας πείραζε η ανύπαρκτη πρασινάδα, πήρατε ΒΟΕ είναι πολύ κακής ποιότητας, τώρα σας πειράζουν και οι launchers. Έλεος πλέον... Καλά εσυ το τερματισες. Ανύπαρκτη πρασινάδα γι'αυτό έχουμε μείνει 20 μέρες χωρίς κινητό και πηγαινοερχομασταν στα σέρβις. Οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ σου πουλάνε μόνο με πράσινη οθόνη, nova launcher μπορείς να βάλεις. Αν και θα σου κολλάει λίγο όταν κάνεις swipe up αλλά δεν πειράζει.. Εγώ μπορεί να είμαι Κινέζος γιατί λες ότι είμαι "ότι να ναι"; Κάτσε εκεί με το iPhone τώρα και άσε εμάς με τα Android.. :) Χαχαχα δεν το πήρα ακόμα αλλά μη περιμένεις να κάτσω και πολύ θα έρθω να σας ξαναβρώ όταν φτιάξουν τα προβλήματα Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλά εσυ το τερματισες. Ανύπαρκτη πρασινάδα γι'αυτό έχουμε μείνει 20 μέρες χωρίς κινητό και πηγαινοερχομασταν στα σέρβις. Οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχα δεν το πήρα ακόμα αλλά μη περιμένεις να κάτσω και πολύ θα έρθω να σας ξαναβρώ όταν φτιάξουν τα προβλήματαΆκου iPhone... Να του βάλεις nova launcher όταν το πάρεις... Πλάκα πλάκα θα ήταν καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Περιμένω να παραλάβω μεσα σε αυτήν την εβδομάδα την συσκευή. Το μονο μου πρόβλημα ειναι οτι δεν ξέρω αν θα ειναι τόσο απολαυστική οσο αυτό το νήμα !! :lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Κάρτες επέκτασης μνήμης κυκλοφόρησαν; Τις φέρνει και αυτές ο Αϊ Βασίλης μαζί με Μate 20X ? Άντε ρε Χουαγει φέρε το κτήνος με έχει κουράσει η μπακατελα μου.. Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Κάρτες επέκτασης μνήμης κυκλοφόρησαν; Τις φέρνει και αυτές ο Αϊ Βασίλης μαζί με Μate 20X ? Άντε ρε Χουαγει φέρε το κτήνος με έχει κουράσει η μπακατελα μου.. Sent from my C103 using Tapatalk Το περίμενα πως και πως, και μη σου πω ακόμη το περιμένω, και να αλλάξω το μικρό mate 20 pro... Θα μείνει και κάτι στην τσέπη :p Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Δυστυχώς έχω δει 2 BOE και έχουν διαφορά σημαντική μεταξύ τους, αυτό πιθανόν σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι οθόνη θα σου κάτσει. Η δική μου σε σύγκριση με LG ευτυχώς είναι στο 90% σε απεικόνιση..... Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercans3 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Συγγνώμη αλλά η γενικότερη συμπεριφορά της εταιρείας, εμένα με προβληματιζει. Μιμείται την Apple σε πολλά σημεία, και ειδικά ο τρόπος they are doing business ειναι εξαιρετικά αμφιλεγομενος. Για εμένα οι παραδοσιακά μεγάλες εταιρίες (samsung, lg κλπ) κατά γενικό κανόνα, σέβονται περισσότερο τον καταναλωτή (φυσικά με τα κακά τους και αυτές). Το αν κάνει καλά που ακολουθεί αυτές τις πρακτικές, εξαρτάται καθαρά από αυτόν που της δίνει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisvl Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Update! Και μένα τελικά μου έβγαλε το θέμα με την πράσινη οθόνη σε χαμηλό φωτισμό και σκούρο φόντο. Θα πάω αύριο από Μιχαλακοπούλου για να δω τι θα κάνω.... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 19, 2018 by antonisvl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Update! Και μένα τελικά μου έβγαλε το θέμα με την πράσινη οθόνη σε χαμηλό φωτισμό και σκουεο6 φόντο. Θα πάω αύριο από Μιχαλακοπούλου για να δω τι θα κάνω.... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜη τα πάτε ακόμη...να εξυπηρετηθούμε πρώτα οι παλιοί χα χα χα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Και εμενα μιχαλακοπουλου ειναι το παρελαβαν σημερα και ελπιζω αυριο μεθαυριο να μου πουν ποτε θα μπορουν να μου αντικαταστησουν την συσεκυη, αν μπορεις πες μας αυριο τι σου ειπαν και αν εχουν ετοιμοπαραδωτα κοματια για αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μόλις είδα διαφήμιση Γερμανός 20% επιστροφή με κάρτες eurobank. Οπότε όσοι ακόμα ενδιαφέρεστε αξίζει να το δείτε από κει, αρκεί βέβαια να έχουν έρθει νέες παρτίδες Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Κάνα update για την κάμερα θα πάρουμε? Το βίντεο που τραβαει είναι ψιλό τραγικο... Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Κάνα update για την κάμερα θα πάρουμε? Το βίντεο που τραβαει είναι ψιλό τραγικο... Υπάρχει πουθενά sample video να δούμε ποιότητα;; Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP1977 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά αν μπορεί όσοι έχετε την συσκευή χωρίς πρασινάδες πειτε μας από πού το πήρατε κατάστημα και τη οθόνη έχει, για να ξέρουμε, μπορεί να είναι τυχερό αλλά μπορεί να σταθεί κι άλλος τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 μια ερωτηση... αν κανω εγκατασταση και χρησιμοποιω τον nova launcher αυτο θα επηρεαει την καταναλωση της μπαταριας η τις επιδοσεις του κινητου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 μια ερωτηση... αν κανω εγκατασταση και χρησιμοποιω τον nova launcher αυτο θα επηρεαει την καταναλωση της μπαταριας η τις επιδοσεις του κινητου ? Οχι, δεν θα δεις αξιοσημειωτηδιαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Οχι, δεν θα δεις αξιοσημειωτηδιαφορα. Πιστεύω ότι δε θα δει καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δεν έχει διαφορά, δοκιμασμένο. Αρχές δούλεψα στοκ για μερικές φορτίσεις, τώρα το έχω γυρίσει σε nova κλασσικά, ίδια μπαταρία Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το δοκιμάσω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Πήρα από το service στη μιχαλακοπουλου σφραγισμένο χωρίς πράσινη οθόνη. Δεν έχω προλάβει να τσεκάρω ακόμα κάτι αλλά μου φαίνεται μια χαρά με την πρώτη ματιά. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 οθονη BOE η LG ? ποσο καιρο περιμενες για την συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Μίλησα με τη Huawei UK, customer support και μου παραδέχτηκαν ότι υπάρχει θέμα με μερικές συσκευές (!) και θα μου την αντικαταστήσουν άμεσα. Περιμένω paid postal για να τους το στείλω. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 ειναι πάντως τραγικοτατο απο μια τοοσ μεγάλη εταιρεια να μην υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση....... απο την μεριά μου και μονο δεν θα έδινα ξανά ούτε ένα ευρω για αυτην (μονο και μονο για αυτον τον λογο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Χρησιμοποιώ συνεχώς με πολύ εντατική χρήση το τηλέφωνο από τις 3 Νοεμβρίου. Έχω οθόνη LG. Το παρακολουθώ κάθε μέρα με όλους τους τρόπους ( Black theme sto YouTube, dialer και γκρι ταπετσαρίες με τη φωτεινότητα στο 0). Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό από πρασινίλα. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν είμαι ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα με LG οθόνη. Υπάρχουν άλλοι; Αγορασμένο από Κωτσόβολο στο Mall. Κατά τα λοιπά το τηλέφωνο είναι ό,τι ακριβώς ήθελα για τη χρήση που του κάνω και με καταπληκτική αυτονομία με όλα ανοιχτά. Όπως έχω ξαναπεί, μόνο μειονέκτημα το μέτριο ηχείο. Τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Χρησιμοποιώ συνεχώς με πολύ εντατική χρήση το τηλέφωνο από τις 3 Νοεμβρίου. Έχω οθόνη LG. Το παρακολουθώ κάθε μέρα με όλους τους τρόπους ( Black theme sto YouTube, dialer και γκρι ταπετσαρίες με τη φωτεινότητα στο 0). Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό από πρασινίλα. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν είμαι ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα με LG οθόνη. Υπάρχουν άλλοι; Αγορασμένο από Κωτσόβολο στο Mall. Κατά τα λοιπά το τηλέφωνο είναι ό,τι ακριβώς ήθελα για τη χρήση που του κάνω και με καταπληκτική αυτονομία με όλα ανοιχτά. Όπως έχω ξαναπεί, μόνο μειονέκτημα το μέτριο ηχείο. Τίποτε άλλο. Και το δικό μου μια χαρά είναι μέχρι τώρα (μη το ματιάσω)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts