Jump to content

SP1977

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SP1977

  • Ημ. Γέννησης 14/05/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

SP1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Σεβαστό και ότι λες και εσύ, αλλά για πες μας την εμπειρία σου , για να ξέρουμε κι εμείς, γιατί σίγουρα δεν έχουν παραδεκτή το πρόβλημα σαν εταιρεία,γιατί αλλιώς θα έκαναν ανάκληση των κινητών με οθόνη LG, θα έπρεπε να μπω σε μια διαμάχη μαζί τους με την βοήθεια του συνηγόρου του καταναλωτή και θα μου επερνε το λιγότερο 3 μήνες, τα λέω αυτά γιατί το έχω κάνει και αυτό με αυτή την εταιρεία για πιο εύκολο πράγμα που ήταν η αλλαγή μπαταρίας (δεν είχαν διάθεσημη). Ποιο μπροστά από εμένα ήταν μια άλλη πελάτησα και τους ζητάτε αντικατάσταση και την είπε η κοπέλα , Κυρία μου για αυτό υπάρχουν τα σέρβις για να επισκευάζουν , αλλιώς δεν θα υπήρχαν και θα γινόταν αντικατάσταση κατευθείαν , εγώ το βρίσκω λογικό αυτό.Πες όμως τον τρόπο που θα μπορούσα να πάρω άλλη συσκευή από την αρχή, αφού έχουν περάσει η μέρες DOA και η εταιρεία δεν έχει κάνει ανάκληση, μου αρέσει να μαθαίνω για να ξέρω. Ευχαριστώ.
  2. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Γιατί να γινει αλλαγή συσκευή πως αφού το πήγα μετά από 3 μήνες, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες ,αλλαγή συσκευής γίνεται μόνο όταν είσαι μέσα σε 7ημερες από την αγορά. Παρόλο που ήξερα ότι έχω LG οθόνη , δεν ήθελα να το πάω πίσω στις αρχές του προβλήματος και να περιμένω πότε θα έρθει καινούργιο κινητό για να μου διαθέσουν για αυτό πήγα τώρα και το πήρα σε λίγες ώρες πίσω, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει καμία διαφορά καινούργιο ήταν και το δικό μου. Γλύτωσα χρόνο και την συσκευή την έχασα μόνο για λίγες ώρες. Αλλά ξανά λέω ότι αντικατάσταση γίνεται μόνο εντός DOA.
  3. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Αλλαγή σήμερα οθόνης ναοί LG σε ΒΟΕ, στο σέρνεις της huawei στην Μιχαλακοπούλου, μόνο σε μερικές ώρες, δεν έγινε αντικατάσταση κινητού, αλλά αλλακτηκε η οθόνη το πίσω καπάκι και η μπαταρία.Ολα καλά και γρήγορα χωρίς πολλά λόγια.
  4. Καλημερα κι απο εμενα , εχθες πηγα στο σερβεις της HUAWEI το mate 10 Pro που εχω γιατι μου παρουσιασε πρασινιλα σε γκρι φοντο, σε δυο ωρες το ειχα παρει πισω με αλλαγμενη οθονη , πισω καπακι και μπαταρια , μεσα στη εγγυηση. Ολα καλα , Καλες γιορτες.
  5. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Μπορεί να μου πει κάποιος , πόσο πρέπει να ζωρισω το κινητό για να δω άμα πρασινίζει, η και μόνο που είναι ανοικτό άμα είναι να πρασινίσει θα πρασινίσει, ευχαριστω.
  6. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Έχει οθόνη lg, άρα με βλέπω να πηγαίνω για αλλαγή στο σέρβις.Πως κατάλαβες ότι είναι 19 Οκτωβρίου.
  7. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Το S/N:LH0218A19004691 αυτό είναι το σειριακό μοντέλο που μου έδωσα 11/12/18 από τα media Mark, όποιος μπορεί να μου πει την παρτίδα είναι , δηλαδή άμα είναι καινούργια , τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  8. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Έτρεξα το πρόγραμμα και είναι LG το πάνελ, βέβαια όπως είπα και πιο πάνω μου είπαν ότι είναι καινούργια παραλαβή.
  9. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Μόλις παρέλαβα από τον media mark στο Περιστέρι την δική μου συσκευή σε μπλε χρώμα, ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι καινούργια παραλλαγή (αλλά δεν τον εμπιστεύομαι γιατί πουλάνε και την μάνα τους ) βέβαια στο S/N έχει το γράμμα Α, άρα μάλλον είμαι με LG πάνελ , άρα προβληματικό. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρέλαβα από τον media mark στο Περιστέρι την δική μου συσκευή σε μπλε χρώμα, ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι καινούργια παραλαβή (αλλά δεν τον εμπιστεύομαι γιατί πουλάνε και την μάνα τους ) βέβαια στο S/N έχει το γράμμα Α, άρα μάλλον είμαι με LG πάνελ , άρα προβληματικό.
  10. SP1977

    Huawei Mate 20 Pro

    Παιδιά αν μπορεί όσοι έχετε την συσκευή χωρίς πρασινάδες πειτε μας από πού το πήρατε κατάστημα και τη οθόνη έχει, για να ξέρουμε, μπορεί να είναι τυχερό αλλά μπορεί να σταθεί κι άλλος τυχερός.
  11. SP1977

    Huawei Mate 9

    Καλημέρα, φίλοι μου, ξαφνικά το mate 9 μου, μου άλλαξε τον ήχο κλήσεων και εκεί που είχα διαφορετικό ήχο για κάθε ομάδα για να ξεχωρίζω όταν κτυπάει το τηλέφωνο, μου έχει κάνει και όλα κτυπανε στο προεπιλεγμενο ήχο του κινητού, πως μπορώ να βάλω ήχο στην κάθε ομάδα η έστω να κάνω ομαδική επιλογή ήχου και όχι έναν έναν, ευχαριστώ.
  12. Πρώην κάτοχος mate 7, Samsung s7 edges και τώρα Huawei Mate 9 και αναμένω το mate 10:lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...