Jump to content

Mercans3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mercans3

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Mercans3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Mercans3

    Huawei Mate 20 Pro

    Για τις ήδη υπάρχουσες συσκευές, όσων αφορά τα security updates : The way these typically work is that Google gives Android device-makers the code for its software fixes about one month before it reveals details to the public about the vulnerabilities involved. This gives manufacturers time to check the patches do not cause problems for their own proprietary software, and then to package up a customised version of the fixes as a download. Huawei will now only learn of the patches on the same day they are released to the Android Open Source Project (AOSP), meaning there will be a lag before it can distribute them. That could theoretically result in a situation in which a serious flaw is revealed and Huawei's devices remain exposed for several days or weeks. Πανω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τα Android updates, με τη διαφορά ότι εκεί η καθυστέρηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη (αρκετοί μήνες), δεδομένου του όγκου του update. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι υπάρχουσες συσκευές θα είναι πιο ευαλωτες από τον ανταγωνισμό (λόγω της καθυστέρησης των security patches), και ότι ακόμα κ αν αποφασίσει η huawei να δώσει στους χρήστες τις μεγάλες αναβαθμίσεις λογισμικού, θα φτάσουν στα κινητά μας με τέτοια καθυστέρηση που η LG θα θυμίζει oneplus. Υγ. Θα μπορούσα να γράψω ένα "ο Κινέζος είναι υπερδυναμη, ας τολμήσει κάποιος να τον κοντράρει και θα σας δείξει αυτός, θα δείτε τι θα πάθετε", και να κοιμάμαι το βράδυ ήσυχος για το χιλιάρικο που ακουμπησα. Αντί για αυτό, έχω βγάλει τα μάτια μου τόσες ώρες διαβάζοντας για να καταλάβω τι συμβαίνει.
  2. Mercans3

    Huawei Mate 20 Pro

    Το ότι κάποιοι προσπαθούν να πείσουν (τους εαυτούς τους μάλλον) ότι δεν έγινε και τίποτα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να λένε ότι μπορεί να είναι και καλύτερα χωρίς την υποστήριξη της Google και των εφαρμογών της, πραγματικά με ξεπερνά. Βλέπω χρήστες να αναφέρονται στους Κινέζους με τον ίδιο τρόπο που μιλάνε οι χασομερηδες στα καφενεια για τον πουτιν. Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι αν ισχύσει η απαγόρευση, μάλλον όλοι θα βγουν χαμένοι. Η huawei θα πουλάει τις συσκευές της μόνο στην Κίνα, είτε με εξολοκλήρου δικό της λογισμικό, είτε με vanila Android χωρίς Google services. Και οσοι έχουν ήδη συσκευές της huawei, θα βασίζονται στην υποστήριξη μιας εταιρείας που θα έχει μεταφέρει τα περισσότερα resources της στην ανάπτυξη της νέας αυτής πλατφόρμας.
  3. Mercans3

    Huawei Mate 20 Pro

    Το τοπικ έχει μετατραπεί σε "shut up and take my money" meme ή μου φαίνεται;
  4. Mercans3

    Huawei Mate 20 Pro

    Συγγνώμη αλλά η γενικότερη συμπεριφορά της εταιρείας, εμένα με προβληματιζει. Μιμείται την Apple σε πολλά σημεία, και ειδικά ο τρόπος they are doing business ειναι εξαιρετικά αμφιλεγομενος. Για εμένα οι παραδοσιακά μεγάλες εταιρίες (samsung, lg κλπ) κατά γενικό κανόνα, σέβονται περισσότερο τον καταναλωτή (φυσικά με τα κακά τους και αυτές). Το αν κάνει καλά που ακολουθεί αυτές τις πρακτικές, εξαρτάται καθαρά από αυτόν που της δίνει τα λεφτά του.
×
×
  • Create New...