donkixoths Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πιο site είναι αυτό? Σε " διπλανό" site έγινε review χωρίς καμία αναφορά στο πρόβλημα . ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.... όταν στο ίδιο site τα δίνει ο κόσμος με 250 Ευρω κάτω!!!! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά ΤΡΑΓΙΚΟΊ... Όχι έχουν τη συσκευή μου στο σέρβις. Δεν την έχουν δει ακόμα. Αλλά ρώτησα τι γίνεται με τη πράσινη οθόνη κ μου απάντησαν αυτό. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Σε " διπλανό" site έγινε review χωρίς καμία αναφορά στο πρόβλημα . ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.... όταν στο ίδιο site τα δίνει ο κόσμος με 250 Ευρω κάτω!!!!Και γιατί σου κάνει εντύπωση;;;; Χαχαχαχαχαχα Άρχισαν και σβήνουν τα σχολεία από κάτω των χρηστών.... Edited November 7, 2018 by dionisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ειναι πολυ μεγαλο το 20x .7.2 ιντσες θα παρει καποιος που τις χρειαζεται σαν να θελει να αντικαταστησει το ταμπλετ του . To mate 20x είναι μικρότερο από το MI max 3 με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη. Πιστεύω ανώτερο από το mate 20 pro είναι φθηνότερο έχει και μικρότερο notch και τεράστια μπαταρία. Μακάρι να έρθει Ελλάδα θα πέσει γρήγορα η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εκτός του pasok.gate...φαίνεται ότι η οθόνη είναι σκουπίδι και δεν έχει σχέση με τις oled των sammy,apple, oneplus... Μακριά!!! Βιάστηκε η huawei να βγάλει flagship και τα έκανε μαντάρα. 1050ευρώ ήμαρτον!...Αγοράζεις ένα s9plus και ένα oneplus 6t μαζί!..Και αυτά που διαβάζω γιά 7nm vs 10nm....προκαλούν γέλια και κλάματα μαζί... Άμεση επιστροφή το συντομότερο και απαίτηση επιστροφής χρημάτων ή πιστωτικού!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Για την Samsung και την Apple να το συζητήσω αν και αν βγάλουμε το πρόβλημα από τη μέση ίσως υπερέχει το mate. Την 1+ τι την βάζεις μέσα όταν ακόμα είναι με οθόνη fhd; Μην τα ισοπεδωνετε όλα έλεος. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 To mate 20x είναι μικρότερο από το MI max 3 με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη. Πιστεύω ανώτερο από το mate 20 pro είναι φθηνότερο έχει και μικρότερο notch και τεράστια μπαταρία. Μακάρι να έρθει Ελλάδα θα πέσει γρήγορα η τιμή του. :pΕλεος βρε καλο μου παιδι αντε τωρα ενας πωλητης ενος καταστηματος να βαλει στο σταν της βιτρινας 7.2 ιντσες συσκευη .Και να την λανσαρει , να την προτεινει ως τι ; Οι περισσοτεροι ψαχνονται για 5.5 με ταβανι τα 6.0 .Το 7.2 τι να τα κανει ποσα κομματια θα φυγουν ;Γι αυτο δεν βλεπεις ευκολα τετοιες ιντσες...ΔΕΝ φευγουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Σε " διπλανό" site έγινε review χωρίς καμία αναφορά στο πρόβλημα . ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.... όταν στο ίδιο site τα δίνει ο κόσμος με 250 Ευρω κάτω!!!!Η σιωπή της huawei είναι περίεργη. Το ίδιο περίεργο είναι ότι διάλεξαν τη σημερινή μέρα για το review, λες και είναι πίσω από τον κόσμο. Το θετικό είναι ότι όσοι γύρισαν τα κινητά πίσω ως doa, τα καταστήματα τα δέχτηκαν πίσω αδιαμαρτύρητα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανεπίσημη οδηγία από την huawei (Όλοι διαψεύδουν πάντως κάτι τέτοιο) ή αν δεν θέλει να το παραδεχτεί γιατί φοβάται ότι θα τις επιστρέψουν όλες. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι... Τί να λέμε τώρα... κατάντια Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Αναφορά από το μέτωπο: Παρέλαβα το τηλέφωνο από Κωτσόβολο την προηγούμενη Παρασκευή. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ το Σάββατο. Έχω LG (51) οθόνη. Το χρησιμοποιώ πολύ εντατικά. (Δυστυχώς) λόγω του θέματος που προέκυψε, ελέγχω κάθε μέρα για να δω εάν έχει εμφανίσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος πρασινιλας κι έχω δοκιμάσει όλα τα σχετικά γκρι και μαύρα wallpapers (και τον dialer) με μηδενική φωτεινότητα μέσα σε σκοτεινό δωμάτιο. Τίποτα. Η οθόνη είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά από την πρώτη ημέρα που το χρησιμοποιώ, το φορτίζω μόνο με τον παλαιότερης γενιάς Supercharge φορτιστή που είχα από το Mate 9. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το νέο φορτιστή των 40W. Πόσοι από όσους σας εμφάνισε το πρόβλημα το φορτίσατε με το νέο φορτιστή της συσκευασίας; Μπορεί να μην είναι αυτή η αιτία φυσικά αλλά οφείλω να καταθέσω την εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Ίσως λοιπόν φταίει ο φορτιστής των 40W ή ίσως δεν είναι όλα τα τηλέφωνα με οθόνη LG προβληματικά. Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα του DOA και φυσικά προβληματίζομαι μήπως εμφανιστεί το πρόβλημα αργότερα. Εάν δεν υπήρχε το θέμα αυτό, που είναι αναμφίβολα απαράδεκτο από πλευράς Huawei, τότε μιλάμε για την καλύτερη και πληρέστερη συσκευή αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ναυαρχίδα της αγοράς. Τα μέτρια ηχεία είναι ήσσονος σημασίας θέμα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει. Μολις συμπληρώσω κι άλλες ημέρες χρήσης (ελπίζω χωρίς πράσινα παρατράγουδα) θα γράψω τη συνολική μου εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Αναφορά από το μέτωπο: Παρέλαβα το τηλέφωνο από Κωτσόβολο την προηγούμενη Παρασκευή. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ το Σάββατο. Έχω LG (51) οθόνη. Το χρησιμοποιώ πολύ εντατικά. (Δυστυχώς) λόγω του θέματος που προέκυψε, ελέγχω κάθε μέρα για να δω εάν έχει εμφανίσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος πρασινιλας κι έχω δοκιμάσει όλα τα σχετικά γκρι και μαύρα wallpapers (και τον dialer) με μηδενική φωτεινότητα μέσα σε σκοτεινό δωμάτιο. Τίποτα. Η οθόνη είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά από την πρώτη ημέρα που το χρησιμοποιώ, το φορτίζω μόνο με τον παλαιότερης γενιάς Supercharge φορτιστή που είχα από το Mate 9. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το νέο φορτιστή των 40W. Πόσοι από όσους σας εμφάνισε το πρόβλημα το φορτίσατε με το νέο φορτιστή της συσκευασίας; Μπορεί να μην είναι αυτή η αιτία φυσικά αλλά οφείλω να καταθέσω την εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Ίσως λοιπόν φταίει ο φορτιστής των 40W ή ίσως δεν είναι όλα τα τηλέφωνα με οθόνη LG προβληματικά. Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα του DOA και φυσικά προβληματίζομαι μήπως εμφανιστεί το πρόβλημα αργότερα. Εάν δεν υπήρχε το θέμα αυτό, που είναι αναμφίβολα απαράδεκτο από πλευράς Huawei, τότε μιλάμε για την καλύτερη και πληρέστερη συσκευή αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ναυαρχίδα της αγοράς. Τα μέτρια ηχεία είναι ήσσονος σημασίας θέμα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει. Μολις συμπληρώσω κι άλλες ημέρες χρήσης (ελπίζω χωρίς πράσινα παρατράγουδα) θα γράψω τη συνολική μου εμπειρία. Φίλε μου και το δικό μου απροβληματιστο ήταν αλλά το γύρισα πίσω διότι αν τελειώσει το doa και σου εμφανίσει το πρόβλημα μετά άντε να βγάλεις άκρη... Φιλικά στο λέω...σκέψου το χωρις εντυπωσιασμους και πράξε ανάλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Αναφορά από το μέτωπο: Παρέλαβα το τηλέφωνο από Κωτσόβολο την προηγούμενη Παρασκευή. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ το Σάββατο. Έχω LG (51) οθόνη. Το χρησιμοποιώ πολύ εντατικά. (Δυστυχώς) λόγω του θέματος που προέκυψε, ελέγχω κάθε μέρα για να δω εάν έχει εμφανίσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος πρασινιλας κι έχω δοκιμάσει όλα τα σχετικά γκρι και μαύρα wallpapers (και τον dialer) με μηδενική φωτεινότητα μέσα σε σκοτεινό δωμάτιο. Τίποτα. Η οθόνη είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά από την πρώτη ημέρα που το χρησιμοποιώ, το φορτίζω μόνο με τον παλαιότερης γενιάς Supercharge φορτιστή που είχα από το Mate 9. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το νέο φορτιστή των 40W. Πόσοι από όσους σας εμφάνισε το πρόβλημα το φορτίσατε με το νέο φορτιστή της συσκευασίας; Μπορεί να μην είναι αυτή η αιτία φυσικά αλλά οφείλω να καταθέσω την εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Ίσως λοιπόν φταίει ο φορτιστής των 40W ή ίσως δεν είναι όλα τα τηλέφωνα με οθόνη LG προβληματικά. Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα του DOA και φυσικά προβληματίζομαι μήπως εμφανιστεί το πρόβλημα αργότερα. Εάν δεν υπήρχε το θέμα αυτό, που είναι αναμφίβολα απαράδεκτο από πλευράς Huawei, τότε μιλάμε για την καλύτερη και πληρέστερη συσκευή αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ναυαρχίδα της αγοράς. Τα μέτρια ηχεία είναι ήσσονος σημασίας θέμα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει. Μολις συμπληρώσω κι άλλες ημέρες χρήσης (ελπίζω χωρίς πράσινα παρατράγουδα) θα γράψω τη συνολική μου εμπειρία. πρως θεου δεν ειναι ολες η οθονες απο τηνς προτεςε μερες χαλια...... αλλα ναι μπορει να εμφανισει στο μελλον lg ειναι ξερεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Φίλε μου και το δικό μου απροβληματιστο ήταν αλλά το γύρισα πίσω διότι αν τελειώσει το doa και σου εμφανίσει το πρόβλημα μετά άντε να βγάλεις άκρη... Φιλικά στο λέω...σκέψου το χωρις εντυπωσιασμους και πράξε ανάλογα Και στο δέχθηκαν χωρίς να έχει ελάττωμα δηλαδή; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 https://www.androidauthority.com/huawei-mate-20-pro-deal-nintendo-922728/ Μωρε Μπραβο στην αγγλια μεχρι και Nintendo switch δινει δωρο μαζι με το κινητο! Οπως και να εχει παιδια το κινητο ειναι περα απο καθε φαντασία τέλειο αν πεσει λιγο η τιμη του ακομη και εξαφανίσει το προβλημα με την οθονη τοτε θα κανει πωλήσεις τρελές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Και στο δέχθηκαν χωρίς να έχει ελάττωμα δηλαδή; Κανονικότητα και πήρα ένα Νοτε 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Το ωραίο είναι ότι χαντακωνουν την Huawei και προτείνουν το note 9 σαν πιο σίγουρη επιλογή ξεχνώντας ότι και αυτό ειχε πρόβλημα με screen bleeding στα αρχικά κομμάτια το οποίο λύθηκε μετά, όπως ακριβώς θα λυθεί και αυτό με το Mate 20 pro. Eτσι ειναι κ ειδικα οταν το s8 ειχε ροζ οθονες το ξεχασατε ρε παιδια; Αλλα περα απο αυτο κριμα γιατι η συσκευη ειναι η μονη μετα το iphone xs που γουσταρω κ θελω να παρω τρελα.. Ελπιζω να λυθει το προβλημα μεχρι του χρονου που θα μπορω να το παρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Η σιωπή της huawei είναι περίεργη. Το ίδιο περίεργο είναι ότι διάλεξαν τη σημερινή μέρα για το review, λες και είναι πίσω από τον κόσμο. Το θετικό είναι ότι όσοι γύρισαν τα κινητά πίσω ως doa, τα καταστήματα τα δέχτηκαν πίσω αδιαμαρτύρητα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανεπίσημη οδηγία από την huawei (Όλοι διαψεύδουν πάντως κάτι τέτοιο) ή αν δεν θέλει να το παραδεχτεί γιατί φοβάται ότι θα τις επιστρέψουν όλες. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η huawei ως εταιρια προφανως ακολουθει την πολιτικη του "ποσοστου" Διαλεξε αυτο το δρομο .Οσοι ειναι εξυπνοι τα πανε πισω. Οσοι τσιμπανε οι φαν λογικο μεχρι ενος σημειου τα κρατανε με την πρασιναδα .Οι επομενες παρτιδες που θα βγαλει ειναι αναλογα το ποσοστο επιστροφης , εαν ειναι μικρο παιζει να μην προβει ουτε στην αλλαγη οθονης .Να τις εχει με την πρασινιλα και να λεει οτι ειναι λογο "ανωτερης" ποιοτητας που ειπε σε μερικους στα κεντρικα οταν εστειλαν Mail . Πρεπει να γινει ομαδικη διαμαρτυρια .Αλλιως θα ακολουθησει τακτικες μη ορθολογικες . ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eτσι ειναι κ ειδικα οταν το s8 ειχε ροζ οθονες το ξεχασατε ρε παιδια; Αλλα περα απο αυτο κριμα γιατι η συσκευη ειναι η μονη μετα το iphone xs που γουσταρω κ θελω να παρω τρελα.. Ελπιζω να λυθει το προβλημα μεχρι του χρονου που θα μπορω να το παρω!! Το ροζουλι εκεινο...Δεν ηταν ενοχλητικο και προσπαθουσες μετα απο τα update να το γυρισεις απο διαφορες γωνιες για να το εντοπισεις .Εδω το προβλημα με την πρασινιλα ειναι πολυ χτυπητο . Edited November 7, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Έλεος με την καταστροφολογια. Στην αρχή ήταν ότι τα καταστήματα δεν θα δεχτούν αλλαγές. Δέχτηκαν. Τώρα ότι η huawei δεν θα κάνει τίποτα και θα παίζει με τη φήμη της. Θα λυθεί κι αυτό είμαι σίγουρος. Μετά θα σας φταίει κάτι άλλο. Αφήστε τα απωθημένα σας βρε παιδιά. Όλα θα λυθούν, απλά έχει ταλαιπωρία για τους πρώτους της υπόθεσης. Είναι δυνατόν να χαντακωσει μια συσκευή που έχει επενδύσει εκατομμύρια για να μην αλλάξει την πρώτη παρτίδα συσκευών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Έλεος με την καταστροφολογια. Στην αρχή ήταν ότι τα καταστήματα δεν θα δεχτούν αλλαγές. Δέχτηκαν. Τώρα ότι η huawei δεν θα κάνει τίποτα και θα παίζει με τη φήμη της. Θα λυθεί κι αυτό είμαι σίγουρος. Μετά θα σας φταίει κάτι άλλο. Αφήστε τα απωθημένα σας βρε παιδιά. Όλα θα λυθούν, απλά έχει ταλαιπωρία για τους πρώτους της υπόθεσης. Είναι δυνατόν να χαντακωσει μια συσκευή που έχει επενδύσει εκατομμύρια για να μην αλλάξει την πρώτη παρτίδα συσκευών; Εχεις παρει καθολου χαμπαρι τι γινεται; Τι ρολο βαρας ; Εδω οι κατοχοι εστειλαν mail , αλλοι πηγαν αυτοπροσωπως στο ιδιο σερβις της huawei και τους ειπαν οτι η οθονη ειναι ανωτερης ποιοτητας γιαυτο βγαζει γκαζον .Αντε φορουμιτη αδραξε και μην υπερασπιζεις σαχλες .Ηρθες να γραψεις μπας και συγκινηθουμε και νιωσουμε κανα δεος ....Και που καθονται εδω τα παιδια και γραφουν το προβλημα τους ειναι αξιο λογου ....Θα μιλησεις οτι σπερνεται καταστροφολογια οταν ολοι τους κανουν τους ανηξερους !!!Ολες οι αλλαγες που εγιναν , οσες εγιναν αναγκαστηκαν οι κατοχοι να κανουν αθελα τους τους νταηδες αλλιως με το πασοκ θα ηταν ακομα ...Οχι τα καταστηματα τους κανανε και χαρη που τα πηραν πισω ε ; που τους δωσαν οι ανθρωποι τα ζεστα χιλιαρικα και αλλοι βαλαν εως και 3 χρονια δοσεις μεχρι το 2021 να ξεπληρωνουν την διαστημικη ποιοτητα οθονης .Και καταλαβε το ειμαστε απο τους πρωτους poy ειπαμε τα καλυτερα λογια για την συσκευη .Η αντιμετωπιση ομως στο προβλημα που προεκυψε ποια ειναι ? Να πηγαινει ο καθενας με τσαμπουκα και απειλες στα καταστηματα μπας και βρει το δικιο του ; Edited November 7, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πάντως εγώ επικοινώνησα με το live chat το Σάββατο, όσο live αν θεωρείται αφού στην ουσία στέλνεις μήνυμα. Δευτέρα μου απάντησαν (λογικό), μου ζήτησαν imei και κατάστημα αγοράς, τα έστειλα μαζί με φωτογραφίες, κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε καν τα στοιχειώδη... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πάντως εγώ επικοινώνησα με το live chat το Σάββατο, όσο live αν θεωρείται αφού στην ουσία στέλνεις μήνυμα. Δευτέρα μου απάντησαν (λογικό), μου ζήτησαν imei και κατάστημα αγοράς, τα έστειλα μαζί με φωτογραφίες, κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε καν τα στοιχειώδη... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου να δεις από βδομάδα τι θα γίνει που τελειώνει και το 7ήμερο DOA... Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 :pΕλεος βρε καλο μου παιδι αντε τωρα ενας πωλητης ενος καταστηματος να βαλει στο σταν της βιτρινας 7.2 ιντσες συσκευη .Και να την λανσαρει , να την προτεινει ως τι ; Οι περισσοτεροι ψαχνονται για 5.5 με ταβανι τα 6.0 .Το 7.2 τι να τα κανει ποσα κομματια θα φυγουν ;Γι αυτο δεν βλεπεις ευκολα τετοιες ιντσες...ΔΕΝ φευγουν... Ναι ρε συ δεν έγραψα το αντίθετο. Για αυτό και η χαμηλότερη τιμή. Είναι αρκετά καλύτερο του απλού mate 20 pro σε όλα αυτό έγραψα. Όσοι είναι με MI max η zenphone ultra θα τους έρθει λουκούμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 New update για το ρολόι σήμερα. Το τηλ συνεχίζει να λειτουργεί απροβλημάτιστα, έκτη μέρα τώρα. Κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Έχω περάσει nova και το δουλεύω με gestures. Υ. Γ. Θεωρώ ότι πρόκειται για προβληματική παρτίδα και αργά ή γρήγορα η Huawei θα τα ανταλλάξει. Τέλος, βλέπω πολλούς "καλοθελητές" φίλοι του note 9να θάβουν το κινητό και την εταιρεία. Εμένα είναι το πρώτο huawei που αγοράζω. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα και η κάμερα ειδικά... τα σπάει. Υπομονή λοιπόν. Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Θεωρώ ότι δεν ισχύει ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται λόγω του φορτιστή και εξηγώ το γιατί προχθές στον Κωτσόβολο άνοιξα μπροστά τους καινούργιο τηλέφωνο (μιας και η πρώτη συσκευή που είχα είχε πρόβλημα οθόνης) όπου και το δεύτερο είχε πρόβλημα out of the box το οποίο και διαπιστώθηκε μπροστά στον διευθυντή του καταστήματος!! Είναι καθαρά θέμα παρτίδας και μάλιστα σε ποσοστό 70-30 ΔΥΣΤΗΧΩΣ 70 προβληματικές οθόνες! Αναφορά από το μέτωπο: Παρέλαβα το τηλέφωνο από Κωτσόβολο την προηγούμενη Παρασκευή. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ το Σάββατο. Έχω LG (51) οθόνη. Το χρησιμοποιώ πολύ εντατικά. (Δυστυχώς) λόγω του θέματος που προέκυψε, ελέγχω κάθε μέρα για να δω εάν έχει εμφανίσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος πρασινιλας κι έχω δοκιμάσει όλα τα σχετικά γκρι και μαύρα wallpapers (και τον dialer) με μηδενική φωτεινότητα μέσα σε σκοτεινό δωμάτιο. Τίποτα. Η οθόνη είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά από την πρώτη ημέρα που το χρησιμοποιώ, το φορτίζω μόνο με τον παλαιότερης γενιάς Supercharge φορτιστή που είχα από το Mate 9. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το νέο φορτιστή των 40W. Πόσοι από όσους σας εμφάνισε το πρόβλημα το φορτίσατε με το νέο φορτιστή της συσκευασίας; Μπορεί να μην είναι αυτή η αιτία φυσικά αλλά οφείλω να καταθέσω την εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Ίσως λοιπόν φταίει ο φορτιστής των 40W ή ίσως δεν είναι όλα τα τηλέφωνα με οθόνη LG προβληματικά. Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα του DOA και φυσικά προβληματίζομαι μήπως εμφανιστεί το πρόβλημα αργότερα. Εάν δεν υπήρχε το θέμα αυτό, που είναι αναμφίβολα απαράδεκτο από πλευράς Huawei, τότε μιλάμε για την καλύτερη και πληρέστερη συσκευή αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ναυαρχίδα της αγοράς. Τα μέτρια ηχεία είναι ήσσονος σημασίας θέμα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει. Μολις συμπληρώσω κι άλλες ημέρες χρήσης (ελπίζω χωρίς πράσινα παρατράγουδα) θα γράψω τη συνολική μου εμπειρία. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Edited November 8, 2018 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 New update για το ρολόι σήμερα. Το τηλ συνεχίζει να λειτουργεί απροβλημάτιστα, έκτη μέρα τώρα. Κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Έχω περάσει nova και το δουλεύω με gestures. Υ. Γ. Θεωρώ ότι πρόκειται για προβληματική παρτίδα και αργά ή γρήγορα η Huawei θα τα ανταλλάξει. Τέλος, βλέπω πολλούς "καλοθελητές" φίλοι του note 9να θάβουν το κινητό και την εταιρεία. Εμένα είναι το πρώτο huawei που αγοράζω. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα και η κάμερα ειδικά... τα σπάει. Υπομονή λοιπόν.Αν έφυγες από Samsung & μίας & είναι η πρώτη σου εμπειρία από Huawei θα αποκτήσεις άποψη για το emui μετά το εξάμηνο χρήσης. Εγώ πρώην κάτοχος mate 10 pro τα προβλήματα που αντιμετώπισα είναι από απλά έως πολύ ενοχλητικά. Δεν καταλαβαίνω την λογική να πρέπει να ορίσω εγώ αν στις αναπάντητες μου δείχνει αριθμό ή όχι. Στο εξάμηνο ξαφνικά έπαψε να μου εμφανίζει τις χαμένες κλήσεις με αποτέλεσμα να με καλούν & να μην το γνωρίζω, με format έστρωσε. Μετά από πολλά χρόνια σε Samsung Πότε δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Αν έφυγες από Samsung & μίας & είναι η πρώτη σου εμπειρία από Huawei θα αποκτήσεις άποψη για το emui μετά το εξάμηνο χρήσης. Εγώ πρώην κάτοχος mate 10 pro τα προβλήματα που αντιμετώπισα είναι από απλά έως πολύ ενοχλητικά. Δεν καταλαβαίνω την λογική να πρέπει να ορίσω εγώ αν στις αναπάντητες μου δείχνει αριθμό ή όχι. Στο εξάμηνο ξαφνικά έπαψε να μου εμφανίζει τις χαμένες κλήσεις με αποτέλεσμα να με καλούν & να μην το γνωρίζω, με format έστρωσε. Μετά από πολλά χρόνια σε Samsung Πότε δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τέτοιο πρόβλημα με EMUI ποτέ δεν είχα , 1 χρόνο είχα το Ματε 10 και διάφορα άλλα Huawei κατά καιρούς. Το μόνο πραγματικά ενοχλητικό που βρίσκω στο EMUI είναι το θέμα με τα notifications και το background των εφαρμογών. Θέλει πείραγμα στις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ώστε όλες oi push να έρχονται στην ώρα τους και να μην τις κλείνει το λειτουργικό Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts