marios_ch Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ευχαριστώ! Ποιες 2-3 μέρες; Το διαπίστωσα σε 2 ώρες. Δεν έχω δώσει ποτέ τόσα χρήματα για κινητό. Το συγκεκριμένο με τράβηξε απίστετα (βασικά η οθόνη του). Ελπίζω να μη δω κόκκινη οθόνη και φάω ξενέρωμα, μόνο αυτό! :p Αφού σε τραβηξε θα σε ικανοποιήσει αφανταστα. Παρε απο καλο μαγαζί και πάντα με doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αφού σε τραβηξε θα σε ικανοποιήσει αφανταστα. Παρε απο καλο μαγαζί και πάντα με doa. Γειά σας, με αφορμή το παραπάνω σχόλιο και επειδή είμαι ένα κλικ πριν το αγοράσω μπορείτε να αναφέρετε ποια είναι τα καλά μαγαζιά που το σκρουτζ για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα; Για την ιστορία να αναφέρω ότι είμαι ακόμη με το Note 3 εδώ και περίπου 4 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, και το ευχαριστηθηκα αρκετά! Το χρησιμοποιώ σαν "επαγγελματικό εργαλείο" οπότε θέλω σίγουρα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα και αξιοπιστία και δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα γύρω - γύρω πχ φωτογραφίες, αναγνώριση ίριδας κλπ. Ελπίζω το S8+ να φανεί αντάξιος αντικαταστάτης του Note 3 και να φτάσει τα χρόνια του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εγώ απογοητεύτηκα από την μετάβαση μου από το S7 στο S8+ :X Είχα το S7 επάνω στο γραφείο, τσοοουπ πατάω το κουμπάκι με το δαχτυλικό αποτύπωμα και άνοιξε. Τώρα με την μπακατέλα το S8+ πρέπει να το πάρω στα χέρια (είναι και τούβλο βαρύ), να "ψάξω" με το δάχτυλο το δακτυλικό αποτύπωμα, να το ακουμπήσω (αν δεν πιάσω την κάμερα) και να το ξανα-αφήσω στο γραφείο. Παίδεμα βρε παιδάκι μου... Η αναγνώριση προσώπου.... άστα να πάνε... τρατζικ :wacko: Γενικά είναι εκπληκτικό τηλέφωνο... αλλά και το S7 είναι πολύ κοντά. Το χρειάζεσαι πραγματικά το δαχτυλικό αποτύπωμα; προσωπικά δεν το θεωρώ ισχυρό λόγο για να απορρίψω ένα τόσο καλό τηλέφωνο. Πάντως με το S8+ υπάρχει μεγάλη διαφορά τόσο στην οθόνη όσο και στην φωτογραφική μηχανή. Θεωρώ ότι είναι ένα άλλο τηλέφωνο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnbiz Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Το Πόκεμον γκο δεν δουλεύει σέ ρουτ συσκευή πάντος. Και είναι ο μόνος λόγος που έκανα ρουτ τη συσκευή, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Δουλεύει. Αλλά θέλει να το κρυψεις με το Magisk Hide που έχει το Magisk (αντίστοιχο του supersu) Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkonto Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση.Κράτα τα λεφτά σου για το s9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 το s8+ ειναι μονοδρομος το καλυτερο κινητο αυτην τι στιγμη.το τηλεφωνο δεν εχει αντιπαλο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 το s8+ ειναι μονοδρομος το καλυτερο κινητο αυτην τι στιγμη.το τηλεφωνο δεν εχει αντιπαλο! γιαυτο εχει παρει και η τιμη την ανιουσα :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 δεν ξερω κατα ποσο αξιζει....... και δεις διαφορα///// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 δεν ξερω κατα ποσο αξιζει....... και δεις διαφορα///// Τα πρώτα πόστ του θέματος θα τον βοηθήσουν υπάρχουν απόψεις χρηστών και των 2 συσκευών εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Κι εγώ θα σου πρότεινα το plus αν το αποφασίσεις. Το S7 ήταν απλώς καλό, δεν κόλλησα μαζί του αν και το πήρα με περισσότερη όρεξη απ ότι το 8+. Σίγουρα θα σε ικανοποιήσει και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη εποχή να το αποκτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί εντελώς το bixby; Βασικά, το πρόβλημά μου είναι πως πολλές φορές πατάω κατά λάθος το κουμπί του και είναι πολύ εκνευριστικό (για μένα φυσικά). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλήμερα . Δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούργιο θέμα για καθε ερώτηση που εχεις ,μπορείς να απευθυνθείς σε ενα απο τα ήδη υπάρχοντα νήματα . Δες εδώ για το bixby ,https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/app-bxactions-remap-bixby-button-to-t3598253 Επισης μπορεις και με το Package Disabler Pro να το απενεργοποιησεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=el Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλήμερα . Δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούργιο θέμα για καθε ερώτηση που εχεις ,μπορείς να απευθυνθείς σε ενα απο τα ήδη υπάρχοντα νήματα . Δες εδώ για το bixby ,https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/app-bxactions-remap-bixby-button-to-t3598253 Επισης μπορεις και με το Package Disabler Pro να το απενεργοποιησεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=el Έχεις δίκιο στην επισήμανσή σου, Μιχάλη. Καμιά φορά κάνουμε αυτό που θέλουμε να αποφεύγουν οι άλλοι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 https://thenextweb.com/apps/2017/09/18/samung-galaxy-s8-bixby-button/#.tnw_tR0aLlJm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 https://thenextweb.com/apps/2017/09/18/samung-galaxy-s8-bixby-button/#.tnw_tR0aLlJm Ευχαριστώ πολύ! Τελικά χρησιμοιποίησα το bxactions. Επέλεξα να ενeργοποιείται το silent mode. Περιέργως, 2/10 φορές δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά, αγόρασα απο Αμερική το S8 Active (με ξεκλείδωμα από AT&T). Παίζει κανονικά στην Ελλάδα σε όλες τις μπάντες. Είναι βαρύ και λίγο ογκώδες, αλλά έχει τρομερή μπαταρία, είναι θωρακισμένο σαν αστακός και φυσικά έχει flat οθόνη 5.8"! Αυτή καθεαυτή μου φαίνεται 1 κλικ χαμηλότερης ποιότητας από το S8 plus μου. Ίσως να είναι πλαστική και όχι γυάλινη. Και πάλι, όμως, είναι η τέλεια συσκευή για κάποιον που θέλει όλα τα καλούδια του S8, αλλά με μεγάλη μπαταρία και θωρακισμένη κατασκευή. Και ας μη ξεχνάμε και όσους μισούν τις edge οθόνες... Αλήθεια, το έχει πάρει κάποιος άλλος στην Ελλάδα, ή έχω την αποκλειστικότητα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 https://www.engadget.com/2017/09/18/galaxy-s8-owners-can-finally-disable-the-bixby-button/ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Σε όσους αναρωτιούνται αν αξίζει η μετάβαση στο plus εγώ έδωσα το 20 ημερών s8 για να πάω στο s8+... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Σε όσους αναρωτιούνται αν αξίζει η μετάβαση στο plus εγώ έδωσα το 20 ημερών s8 για να πάω στο s8+... Περαν της οθονης, εχουν καποια αλλη διαφορα? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Περαν της οθονης, εχουν καποια αλλη διαφορα? Δες το ποστ #4 έχει αρκετές πληροφορίες. 2 μηνες μετά δεν το μετανιωσα καθόλου και αν με ρωτάς δεν γυρνάω πίσω ούτε με σφαίρες. Επίσης υπάρχει αρκετή βελτίωση και στο ηχείο που ξέχασα να το γράψω τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Περαν της οθονης, εχουν καποια αλλη διαφορα? μεταξυ S8 & S8+ η αυτονομια της μπαταρίας και η εμπειρία χρήσης (η μεγαλύτερη οθόνη μετράει ακόμα και σβηστη.. :P ) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 δηλαδη σε περιπτωση που διαθετω δωρεαν λεπτα προς ολους,τοτε καταναλωνει αυτα χωρις καν να εχω wifi ή δεδομενα ανοιχτα ; Χρεώνεσαι βίντεοκληση από παροχο σαν μμς ας πούμε. Εγώ 10 λεπτά μίλησα και πλήρωσα 15 ευρώ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Χρεώνεσαι βίντεοκληση από παροχο σαν μμς ας πούμε. Εγώ 10 λεπτά μίλησα και πλήρωσα 15 ευρώ Aυτό που λέει ο Νίκος. Δεν συμφέρει με την καμία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Χρεώνεσαι βίντεοκληση από παροχο σαν μμς ας πούμε. Εγώ 10 λεπτά μίλησα και πλήρωσα 15 ευρώ Όχι παιδιά κοιτάξτε το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και θα σας πω αναλυτικά. Έχω s7 edge η γυναίκα μου A3 2016 έχουμε και οι δύο 4g στο κινητό και τα data κλειστά. Περνώ την γυναίκα μου τηλ με το εικονίδιο της βιντεοκλήση και τρώει χρόνο από το ομιλίας Δηλαδή από τα 1500 λεπτά που έχω προς cosmote. Δουλεύει και βολεύει εμένα προσωπικά. Αυτό με τα mms που είπε φίλος δεν έχουν σχέση. Κλειστό και το wifi εννοείται. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts