Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά για τα Galaxy S series

doctor-gio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα εχεις δικιο το διατυπωσα λαθος... Απλα ειναι υπερκινητο και εχει καγκουρικο design. το συγκρινω με το htc hd2 που ειχα το οποιο μου αρεσε που ηταν και πιο βαρυ και πιο ωραιο σχημα[συν οτι δινω εξτρα στο οτι εχει απαντηση/κλεισιμο σε κουμπια] και γενικα το htc εχει ενα πιο palm - business σχεδιασμο.. Το samsung μου δινει την αισθηση οτι εχω αυτα τα φθηνα κινητα τα πρωτα touchscreen που εβγαζε.γι αυτο. Παντως επρεπε να το χουν προσεξει το θεμα θερμοκρασιας. ειναι λιγο ενοχλητικο.

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

βασικα εχεις δικιο το διατυπωσα λαθος... Απλα ειναι υπερκινητο και εχει καγκουρικο design. το συγκρινω με το htc hd2 που ειχα το οποιο μου αρεσε που ηταν και πιο βαρυ και πιο ωραιο σχημα[συν οτι δινω εξτρα στο οτι εχει απαντηση/κλεισιμο σε κουμπια] και γενικα το htc εχει ενα πιο palm - business σχεδιασμο.. Το samsung μου δινει την αισθηση οτι εχω αυτα τα φθηνα κινητα τα πρωτα touchscreen που εβγαζε.γι αυτο. Παντως επρεπε να το χουν προσεξει το θεμα θερμοκρασιας. ειναι λιγο ενοχλητικο.

Παραλογίζεσαι λίγο νομίζω και χάνεις το θέμα. Βάλε μια KGx ROM μέσω ODIN και θα είσαι εντάξει με την θερμοκρασία.

Παραλογίζεσαι λίγο νομίζω και χάνεις το θέμα. Βάλε μια KGx ROM μέσω ODIN και θα είσαι εντάξει με την θερμοκρασία.

Επειδη εχω βαρεθει λιγο τις πατεντες και τις δοκιμες, να κανω την γενικη ερωτηση. Εαν βαλω την rom που λες , υπαρχει εεεεστω και 1 bug ? εστω και κατι αρνητικο σε σχεση με την αυθεντικη που εχω τωρα? Θελω κατι που να ειναι τελειως απροβλιματιστο (Ειναι και ο λογος που πηρα το S2 και δεν εμεινα με το HTC HD2,γιατι θελω οσο πιο εργοστασιακα πραγματα γινεται και χωρις να υπαρχει κατι το οποιο μπορει να κολλησει,να εχει κατι το αρνητικο.)

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Επίσημη ελληνική δεν έχει βγει ακόμα, θα χρειαστεί να περιμένεις. Μη ελληνικές έχουν εμφανιστεί αρκετές αλλά δεν υποστηρίζονται επίσημα σε ελληνικές συσκευές. Ωστόσο έχουν ελληνικά μενού και πληκτρολόγια (όχι το swype αλλά με "πείραγμα" γίνεται και αυτό).

Εχεις καποια rom να μου προτείνεις? Το swype πως ελληνοινοποιείται ξανά?

• Administrators
Εχεις καποια rom να μου προτείνεις? Το swype πως ελληνοινοποιείται ξανά?

Για το δεύτερο δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743

Στο τέλος του thread θα δεις και πολλές προτάσεις για rom.

Modpic.gif

Παντως ακομα και τωρα το κινητο ζεσταινεται παρα πολυ. Ειμαι καιρο τωρα με Kg6 leomar, nimphetamine 2.02 και το μονο μου παραπονο με τη συσκευη ειναι οτι ζεσταινεται υπερβολικα οταν τρεχω ενα 3d game....

• Administrators
Παντως ακομα και τωρα το κινητο ζεσταινεται παρα πολυ. Ειμαι καιρο τωρα με Kg6 leomar, nimphetamine 2.02 και το μονο μου παραπονο με τη συσκευη ειναι οτι ζεσταινεται υπερβολικα οταν τρεχω ενα 3d game....

Όταν λες υπερβολικά για τι θερμοκρασίες μιλάς;

Modpic.gif

Δυστυχως δεν υπαρχει κανενας τροπος να μετρησεις ακριβως την θερμοκρασια του επεξεργαστη, με το να λεω υπερβολικα φαντασου οτι ειναι αισθητη οταν ακουμπας τον αντιχειρα σου στο επιμαχο σημειο ( στο σημειο της καμερας περιπου)

• Administrators
Με το system info widget πάντως έχω καλές ενδείξεις όσον αφορά τη διακύμανση της θερμοκρασίας, συνιστώ να το δοκιμάσεις.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Σορρυ ρε παιδιά αλλά να ρωτήσω κάτι? 2πύρηνο κινητό στα 1.2ghz με δυνατο chip γραφικών και παίζοντας παιχνίδια λέτε οτι ζεστένεται?

Οκ ζεστένεται αλλά ποτέ δεν πάει πάνω από 50c .... κατι το οποίο είναι μια χαρά. Αν σας ενοχλεί στην αίσθηση όταν το πιάνετε και παίζετε πρωτήνω μια θηκούλα λαστιχένια στο κινητό και όλα καλά.

Μην παρεξηγηθώ δεν το λεω για να προσβάλω κανέναν και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μου.

Όσο για custom rom όντως οι custom rom βοηθάνε κυρίως τη διαχείριση ενέργειας του κινητού με αποτέλεσμα λιγότερα ρεύματα = λιγότερη θερμοκρασία...

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Σορρυ ρε παιδιά αλλά να ρωτήσω κάτι? 2πύρηνο κινητό στα 1.2ghz με δυνατο chip γραφικών και παίζοντας παιχνίδια λέτε οτι ζεστένεται?

Οκ ζεστένεται αλλά ποτέ δεν πάει πάνω από 50c .... κατι το οποίο είναι μια χαρά. Αν σας ενοχλεί στην αίσθηση όταν το πιάνετε και παίζετε πρωτήνω μια θηκούλα λαστιχένια στο κινητό και όλα καλά.

Μην παρεξηγηθώ δεν το λεω για να προσβάλω κανέναν και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μου.

Όσο για custom rom όντως οι custom rom βοηθάνε κυρίως τη διαχείριση ενέργειας του κινητού με αποτέλεσμα λιγότερα ρεύματα = λιγότερη θερμοκρασία...

Μα ειναι λογικη να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα?? 50c με το δαχτυλο στην οθονη το δαχτυλο στην κυριολεξια ψηνεται! Με το optimus 3d και με τα ιδια παιχνιδια δεν ενιωθα καν θερμοκρασια στην οθονη!

παντα φιλικα!:)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Ώπα με πιάνεις αδιάβαστο τώρα. Πως μέτρησες θερμοκρασία οθόνης? Εγώ όταν λέω θερμοκρασία μιλάω θερμοκρασία μπαταρίας, η οθόνη είναι παρά πολύ πιο κρύα.

Βασικα θερμοκρασία νοιώθω μόνο στην πίσω μεριά του κινητού.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Admin CorollaClub.com

Ώπα με πιάνεις αδιάβαστο τώρα. Πως μέτρησες θερμοκρασία οθόνης? Εγώ όταν λέω θερμοκρασία μιλάω θερμοκρασία μπαταρίας, η οθόνη είναι παρά πολύ πιο κρύα.

Βασικα θερμοκρασία νοιώθω μόνο στην πίσω μεριά του κινητού.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγω μετα απο 3 sgs2 και δοκιμασμενες σχεδον ολες της ρομ, η θερμοκρασια ηταν ο σημαντικοτερος λογος που τα πουλησα.

Θερμοκρασια εβλεπα απο το battery widget τι εδειχνε ,αλλα απο τους 40 και πανω ηταν αισθητη και στην οθονη η θερμοκρασια.Πιθανων δεν παιζεις games και γι αυτο δεν καταλαβαινεις το καψιμο. Αν πιασεις το virtual joystick σε καποιο 3d game οπως το real football η το spider-man θα με καταλαβεις. Επισης καπου εχει παρει το ματι μου και μια λιστα με της εφαρμογες που το αναβουν το sgs2. 50-56 ειχα στο αμαξι με πλοηγηση αλλα εκει δεν ακουμπας τα δαχτυλα στην οθονη για να καεις και ειναι και λογικο να ζεματαει λογο του οτι το βαραει και ο ηλιος.

KNIGHT RIDER

Εγω μετα απο 3 sgs2 και δοκιμασμενες σχεδον ολες της ρομ, η θερμοκρασια ηταν ο σημαντικοτερος λογος που τα πουλησα.

Θερμοκρασια εβλεπα απο το battery widget τι εδειχνε ,αλλα απο τους 40 και πανω ηταν αισθητη και στην οθονη η θερμοκρασια.Πιθανων δεν παιζεις games και γι αυτο δεν καταλαβαινεις το καψιμο. Αν πιασεις το virtual joystick σε καποιο 3d game οπως το real football η το spider-man θα με καταλαβεις. Επισης καπου εχει παρει το ματι μου και μια λιστα με της εφαρμογες που το αναβουν το sgs2. 50-56 ειχα στο αμαξι με πλοηγηση αλλα εκει δεν ακουμπας τα δαχτυλα στην οθονη για να καεις και ειναι και λογικο να ζεματαει λογο του οτι το βαραει και ο ηλιος.

Δικιο εχεις εκτς απο λιγο AngryBirds ενω εχω τις GameLoft εγκατεστημενα δεν εχω ασχοληθει. Εννοειται να μην σου laggaρει το παιχνιδι η τιποτα.

Κανε μια δοκιμη αν εχεις το SetCPU.. βαλτο να εχεις μαξ 800mhz και πεσμου αν πεσει η θερμοκρασια.

Admin CorollaClub.com

• Administrators

Είχες δοκιμάσει κάποια 2.3.4 rom;

Modpic.gif

Δικιο εχεις εκτς απο λιγο AngryBirds ενω εχω τις GameLoft εγκατεστημενα δεν εχω ασχοληθει. Εννοειται να μην σου laggaρει το παιχνιδι η τιποτα.

Κανε μια δοκιμη αν εχεις το SetCPU.. βαλτο να εχεις μαξ 800mhz και πεσμου αν πεσει η θερμοκρασια.

τωρα πλεον δεν εχω την συσκευη αφου τα εχω δωσει ολα, αλλα δεν ειναι και δωρο αδωρο να το υποχρονιζεις οταν το εχεις αγορασει λογο του οτι ειναι 1.2 ??

Είχες δοκιμάσει κάποια 2.3.4 rom;

Δεν θυμαμαι αν ηταν 2.3.4 . Η τελευται ρομ που θυμαμαι πριν πουλησω το τελευταιο sgs2 ηταν του criskelo v7.

Αλλα και παλι δεν νομιζω να εχει να κανει η 2.3.4 γιατι το προβλημα πιστευω 100% οτι ειναι απο το λεπτο ντιζαιν της συσκευης που δεν αφηνει την θερμοτητα να εξαερωθει.

KNIGHT RIDER

• Administrators
Αλλα και παλι δεν νομιζω να εχει να κανει η 2.3.4 γιατι το προβλημα πιστευω 100% οτι ειναι απο το λεπτο ντιζαιν της συσκευης που δεν αφηνει την θερμοτητα να εξαερωθει.

Κι όμως έχει. Έχω κάνει πολλές δοκιμές με rom και kernels. Η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή.

Modpic.gif

Κι όμως έχει. Έχω κάνει πολλές δοκιμές με rom και kernels. Η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή.

Δηλαδη παιζοντας ενα 3d game οπως το real football,δεν εχεις δει προβλημα θερμοτητας?? Η υπαρχει απλα ειναι λιγοτερο πιο εμφανες το προβλημα?? Θελω να πω πως ναι μεν ζεστενεται αλλα οχι τοσο που να σου καψει το δαχτυλο??

KNIGHT RIDER

• Administrators
Δηλαδη παιζοντας ενα 3d game οπως το real football,δεν εχεις δει προβλημα θερμοτητας?? Η υπαρχει απλα ειναι λιγοτερο πιο εμφανες το προβλημα?? Θελω να πω πως ναι μεν ζεστενεται αλλα οχι τοσο που να σου καψει το δαχτυλο??

Παιχνίδια δεν παίζω για να τοποθετηθώ περί αυτού αλλά έχω δει αξιοσημείωτη διαφορά τόσο σε πολύωρο browsing όσο και στην εκτενή χρήση προγραμμάτων πλοήγησης.

Modpic.gif

Παιχνίδια δεν παίζω για να τοποθετηθώ περί αυτού αλλά έχω δει αξιοσημείωτη διαφορά τόσο σε πολύωρο browsing όσο και στην εκτενή χρήση προγραμμάτων πλοήγησης.

Εμ εκει ειναι το θεμα φιλε Γιαννη. Στο browsing ειχα δει και εγω διαφορα και τοποθετηθηκα πριν καποιες σελιδες σε αυτο το νημα οτι δεν υπαρχουν θεματα θερμοκρασιας αλλα τοποθετηθηκα νωρις,χωρις να εχω δοκιμασει τα παιχνιδια.

Για εμενα ειναι η καλυτερη android συσκευη (οχι μονο σε hardware αλλα και σε smooth κατι που ειναι σημαντικο για εμενα σε μια συσκευη) αλλα το προβλημα θερμοκρασιας ειναι ο μονος λογος που απεριψα το sgs2.

Αν τωρα στην καινουργια εκδοση που θα βγαλει με της 4.5 in οθονη δεν υπαρχει προβλημα, σιγουρα θα γινει το επομενο κινητο μου.

KNIGHT RIDER

Με το system info widget πάντως έχω καλές ενδείξεις όσον αφορά τη διακύμανση της θερμοκρασίας, συνιστώ να το δοκιμάσεις.

Καλημέρα! Στο συγκεκριμένο widget που προτείνεις ξέρεις πως μπορώ να το κάνω να μου δείχνει τη θερμοκρασία σε βαθμούς C???

Καλησπέρα και πάλι! Έχω ακόμη δύο ερωτήσεις :

1) Μία θερμοκρασία της μπαταρίας γύρω στους 36 με 37 είναι λογική μετά από παιχνίδι? και

2) Η θήκη σιλικόνης κάνει κακό στην υπερθέρμανση ή απλά δεν έχει καμία σχέση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα και πάλι! Έχω ακόμη δύο ερωτήσεις :

1) Μία θερμοκρασία της μπαταρίας γύρω στους 36 με 37 είναι λογική μετά από παιχνίδι? και

2) Η θήκη σιλικόνης κάνει κακό στην υπερθέρμανση ή απλά δεν έχει καμία σχέση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1-Λογικότατη, ουτε καν υψηλη δεν είναι αυτη η θερμοκρασία μετά απο παιχνίδι κι ολας

2-Βάλτε άφοβα θήκες, δεν επηρεάζουν τη θερμοκρασιά. Εγώ με 6 θήκες που έχω δοκιμάσει δεν είδα κάποια αυξηση της θερμοκρασίας

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά για τα Galaxy S series
  • This topic was unlocked and pinned
  • This topic was pinned, pinned, pinned and pinned
  • This topic was pinned, pinned and pinned