Alexpag Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλημέρα επειδη δεν εχω χρησιμοποιήσει ξανα το FaceTime όταν ανοίγω την εφαρμογή γράφει σε αναμονή για ενεργοποίηση και δεν προχωράει. Χρειάζεται κάτι άλλο για να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλημέρα επειδη δεν εχω χρησιμοποιήσει ξανα το FaceTime όταν ανοίγω την εφαρμογή γράφει σε αναμονή για ενεργοποίηση και δεν προχωράει. Χρειάζεται κάτι άλλο για να δουλέψει; Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο facetime και δες μηπως πρεπει να βαλεις το ID σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Έχεις δίκιο αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Έχεις δίκιο αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ!!! Με τον ίδιο τροπο δες και στα μηνύματα στις ρυθμίσεις πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Τελικα για την γρήγορη φορτιση πήρα τον ταχυφορτιστη της apple 18w και καλώδιο της anker. Σε 30 λεπτά φορτισε +45%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσω το εικονίδιο της τοποθεσίας στην πάνω μπάρα που είναι το wifi, bluetooth, φωτεινότητα κλπ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσω το εικονίδιο της τοποθεσίας στην πάνω μπάρα που είναι το wifi, bluetooth, φωτεινότητα κλπ. ; Όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσω το εικονίδιο της τοποθεσίας στην πάνω μπάρα που είναι το wifi, bluetooth, φωτεινότητα κλπ. ; Μπορείς να την έχεις ανοιχτή και να κόψεις την πρόσβαση σε ότι δεν χρειάζεσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής στο apple Id για αγορές από apple music ή στο apple store προτεραιότητα έχει το balance του apple id μετά είναι το PayPal και μετά όποια κάρτα Visa ή Mastercard προσθέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής στο apple Id για αγορές από apple music ή στο apple store προτεραιότητα έχει το balance του apple id μετά είναι το PayPal και μετά όποια κάρτα Visa ή Mastercard προσθέσεις; Πρώτα το υπόλοιπο και μετά ότι τρόπο πληρωμής έχεις προσθέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Για ενεργοποίηση του imessage πηγαίνω ρυθμίσεις - μηνύματα πατάω ενεργοποίηση και συνδέω και το apple id. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Μου γράφει σε αναμονή για ενεργοποίηση... Ο πάροχος μου είναι η wind αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Για ενεργοποίηση του imessage πηγαίνω ρυθμίσεις - μηνύματα πατάω ενεργοποίηση και συνδέω και το apple id. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Μου γράφει σε αναμονή για ενεργοποίηση... Ο πάροχος μου είναι η wind αν παίζει κάποιο ρόλο. Τηλ στην εξυπηρέτηση wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Για ενεργοποίηση του imessage πηγαίνω ρυθμίσεις - μηνύματα πατάω ενεργοποίηση και συνδέω και το apple id. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Μου γράφει σε αναμονή για ενεργοποίηση... Ο πάροχος μου είναι η wind αν παίζει κάποιο ρόλο. εχει κολλησει συμβαινει αρκετες φορές συνήθως ειναι θέμα δικτύου όπως τωρα πχ της wind Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Έχω την συσκευή στην κατοχή μου σχεδόν 1 μήνα τώρα και μπορώ να πω ότι η διάρκεια της μπαταρίας είναι εξαιρετική. Μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια site όπως το gsmarena του δίνουν overall endurance rating μονο 78 hours , ενώ το Samsung Galaxy Note 8 που επίσης έχω στην κατοχή μου εχει βαθμολογια 88 ώρες και η απόδοση της μπαταρίας του είναι πραγματικά μέτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Έχω την συσκευή στην κατοχή μου σχεδόν 1 μήνα τώρα και μπορώ να πω ότι η διάρκεια της μπαταρίας είναι εξαιρετική. Μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια site όπως το gsmarena του δίνουν overall endurance rating μονο 78 hours , ενώ το Samsung Galaxy Note 8 που επίσης έχω στην κατοχή μου εχει βαθμολογια 88 ώρες και η απόδοση της μπαταρίας του είναι πραγματικά μέτρια. Δεν έχουν καμία σχέση οι συσκευές σε αυτονομία Πολύ καλύτερο στο κομμάτι αυτό είναι το XR Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Έχω την συσκευή στην κατοχή μου σχεδόν 1 μήνα τώρα και μπορώ να πω ότι η διάρκεια της μπαταρίας είναι εξαιρετική. Μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια site όπως το gsmarena του δίνουν overall endurance rating μονο 78 hours , ενώ το Samsung Galaxy Note 8 που επίσης έχω στην κατοχή μου εχει βαθμολογια 88 ώρες και η απόδοση της μπαταρίας του είναι πραγματικά μέτρια. Στα iPhones, κάθε μιλιαμπερ μπαταρίας κυριολεκτικά αξιοποιείται όπως πρέπει. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ειναι αλήθεια. Ειδικά σε standby δεν εχουν αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Στα iPhones, κάθε μιλιαμπερ μπαταρίας κυριολεκτικά αξιοποιείται όπως πρέπει. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ειναι αλήθεια. Ειδικά σε standby δεν εχουν αντίπαλο. Μην το λες Σε κλήσεις και στο YouTube τρώνε πολύ μπαταρία άσκοπα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 (edited) To 2010 με τον ερχομό του iOS4, η Apple είχε κάνει κάτι το πραγματικά άξιο λόγου (ένα another thing που δεν του δόθηκε η πρέπουσα σημασία και αξία). Είχε χωρίσει τον περιορισμό των ενεργειών παρασκηνίου σε 3 μέρη: - backroung services - location updates - implicit broadcasts Όταν λοιπόν η εφαρμογή έμπαινε στο παρασκήνιο, λειτουργούσαν μόνο όσα πράγματα έπρεπε. Στην αρχή η ρύθμιση ήταν αυτόνομη, αργότερα έδωσε επιλογές για το τί θέλει να κάνει ο κάθε χρήστης. Τότε, είχε γίνει επανάσταση από τους Adndoid Lovers, οι οποίοι έλεγαν ότι : "Αυτό κύριοι δεν είναι πραγματικό Multi tasking αλλά ερασιτεχνικό. Εμείς θέλουμε επαγγελματικά πράγματα". Αρκετά χρόνια αργότερα (στο Andrid 9 εάν δεν κάνω λάθος), η Google έκανε τον ίδιο διαχωρισμό. Και επιτέλους σταμάτησε εκείνο το : "Έβαλα το κινητό μου στην τσέπη με 80% και όταν το έβγαλα μετά από 1 ώρα είχα 35%. Μα γιατί;" H κατάσταση πλέον είναι πολύ καλή και στις συσκευές με Android. Αλλά με τίποτα δεν μπορεί να πιάσει ακόμα τις επιδόσεις του iPhone. Λίγο οι εφαρμογές του PlayStore που είναι "ότι έχει στο ψυγείο", λίγο οι πολλές συσκευές, λίγο οι πολλές διαφορετικές εταιρίες, δεν το αφήνουν να ανασάνει. Από ότι λένε οι χρήστες Pixel (δεν είχα ποτέ μου), τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στο pure Android. Εκεί τα services δουλεύουν με ελάχιστη κατανάλωση από ότι φαίνεται. Τους πιστεύω γιατί ακόμα και το 1+(που είναι πολύ κοντά στο stock) είχε πολύ καλή συμπεριφορά. Απείρως καλύτερη από το Samsung A71 που έχω τώρα. Μην το λες Σε κλήσεις και στο YouTube τρώνε πολύ μπαταρία άσκοπα Στο Youtube πολύ έντονα! Το είχα παρατηρήσει και εγώ στο 11άρι! Γιατί έτσι; Σπάσιμο από την Google; :p Edited June 4, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Μην το λες Σε κλήσεις και στο YouTube τρώνε πολύ μπαταρία άσκοπα Σε κλήσεις δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που λες. Δέχομαι και κάνω 50 κλήσεις την ημέρα τις εργάσιμες και δεν έχω παρατηρήσει ασυνήθιστη συμπεριφορά. Στο Youtube ισχύει η αυξημένη κατανάλωση, αλλά αυτό μάλλον είναι ευθύνη της εφαρμογής και όχι της Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Πολλά Android έχουν καλύτερη διαχείριση του δικτύου ή της κεραίας ή δεν ξέρω τι άλλο αλλά καταναλώνουν λιγότερο, δεν ζεσταίνονται, δεν ζορίζονται τόσο γενικά Αυτό έχω δει εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Μην το λες Σε κλήσεις και στο YouTube τρώνε πολύ μπαταρία άσκοπα Ισχυει αυτο για τις κλησεις το εχω παρατηρησει και εγω..Τρωει 2% σχεδον για 8-10 λεπτα κληση και 2% για μιση ωρα χρηση οθονης περιπου.Πολυ κουλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Ισχυει αυτο για τις κλησεις το εχω παρατηρησει και εγω..Τρωει 2% σχεδον για 8-10 λεπτα κληση και 2% για μιση ωρα χρηση οθονης περιπου.Πολυ κουλο Λίγο λες Έχει περιπτώσεις ανάλογα την περιοχή να φεύγει η μπαταρια σαν νερό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 To 2010 με τον ερχομό του iOS4, η Apple είχε κάνει κάτι το πραγματικά άξιο λόγου (ένα another thing που δεν του δόθηκε η πρέπουσα σημασία και αξία). Είχε χωρίσει τον περιορισμό των ενεργειών παρασκηνίου σε 3 μέρη: - backroung services - location updates - implicit broadcasts Όταν λοιπόν η εφαρμογή έμπαινε στο παρασκήνιο, λειτουργούσαν μόνο όσα πράγματα έπρεπε. Στην αρχή η ρύθμιση ήταν αυτόνομη, αργότερα έδωσε επιλογές για το τί θέλει να κάνει ο κάθε χρήστης. Τότε, είχε γίνει επανάσταση από τους Adndoid Lovers, οι οποίοι έλεγαν ότι : "Αυτό κύριοι δεν είναι πραγματικό Multi tasking αλλά ερασιτεχνικό. Εμείς θέλουμε επαγγελματικά πράγματα". Αρκετά χρόνια αργότερα (στο Andrid 9 εάν δεν κάνω λάθος), η Google έκανε τον ίδιο διαχωρισμό. Και επιτέλους σταμάτησε εκείνο το : "Έβαλα το κινητό μου στην τσέπη με 80% και όταν το έβγαλα μετά από 1 ώρα είχα 35%. Μα γιατί;" H κατάσταση πλέον είναι πολύ καλή και στις συσκευές με Android. Αλλά με τίποτα δεν μπορεί να πιάσει ακόμα τις επιδόσεις του iPhone. Λίγο οι εφαρμογές του PlayStore που είναι "ότι έχει στο ψυγείο", λίγο οι πολλές συσκευές, λίγο οι πολλές διαφορετικές εταιρίες, δεν το αφήνουν να ανασάνει. Από ότι λένε οι χρήστες Pixel (δεν είχα ποτέ μου), τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στο pure Android. Εκεί τα services δουλεύουν με ελάχιστη κατανάλωση από ότι φαίνεται. Τους πιστεύω γιατί ακόμα και το 1+(που είναι πολύ κοντά στο stock) είχε πολύ καλή συμπεριφορά. Απείρως καλύτερη από το Samsung A71 που έχω τώρα. Στο Youtube πολύ έντονα! Το είχα παρατηρήσει και εγώ στο 11άρι! Γιατί έτσι; Σπάσιμο από την Google; :p Το android λειτουργεί πάνω σε Java. Αυτό τα λέει όλα. Από ότι θυμάμαι από το Λύκειο που ψιλό ψαχνόμουν το Java είναι ένα σφάλμα από μόνο του. Πολλά λάθη και 0 ασφάλεια. Εάν το android εγκατέλειπε το Java και πήγαινε σε πιο σταθερές βάσεις πχ objective c τότε πιθανόν και το android να ήταν πολυ πιο γρήγορο από iOS και με πολύ καλύτερη αυτονομία. Απλά το Android επέλεξε την ευκολία της προγραμμάτισης και τώρα πληρώνει τα λάθη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Το android λειτουργεί πάνω σε Java. Αυτό τα λέει όλα. Από ότι θυμάμαι από το Λύκειο που ψιλό ψαχνόμουν το Java είναι ένα σφάλμα από μόνο του. Πολλά λάθη και 0 ασφάλεια. Εάν το android εγκατέλειπε το Java και πήγαινε σε πιο σταθερές βάσεις πχ objective c τότε πιθανόν και το android να ήταν πολυ πιο γρήγορο από iOS και με πολύ καλύτερη αυτονομία. Απλά το Android επέλεξε την ευκολία της προγραμμάτισης και τώρα πληρώνει τα λάθη του. Πρώτη φορά βλέπω τόσες πολλές άκυρες απόψεις μέσα σε 2 προτάσεις... Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και το χειρότερο είναι η διασπορά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts