Nikosskk Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Οι γωνιες θεασης ειναι οντως κακες;Δηλαδη οταν γυρνας το κινητο αλλαζουν καπως τα χρωματα;Προσπαθω να το συγκρινω με το ipad που εχω που εχει κ αυτο lcd οθονη και δεν βλεπω να αλλοιωνονται τα χρωματα.Αμα ειναι το ιδιο δεν υπαρχει θεμα γιατι σκεφτομαι να το τσιμπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Οι γωνιες θεασης ειναι οντως κακες;Δηλαδη οταν γυρνας το κινητο αλλαζουν καπως τα χρωματα;Προσπαθω να το συγκρινω με το ipad που εχω που εχει κ αυτο lcd οθονη και δεν βλεπω να αλλοιωνονται τα χρωματα.Αμα ειναι το ιδιο δεν υπαρχει θεμα γιατι σκεφτομαι να το τσιμπησω Δεν θα το έλεγα αλλοίωση χρωμάτων αλλά αλλαγή της σκουρότητας της οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 αυτο ενοχλει ας πουμε;ειναι κατι το οποιο το καταλαβαινεις ευκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 αυτο ενοχλει ας πουμε;ειναι κατι το οποιο το καταλαβαινεις ευκολα; Καθόλου... δεδομένων των specs, έχει οθονάρα στη πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 αυτο ενοχλει ας πουμε;ειναι κατι το οποιο το καταλαβαινεις ευκολα; Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζι να τα δεις μόνος όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζι να τα δεις μόνος όλα Προσοχή μόνο γιατί στις αλυσίδες έχουν demo units που είναι σαφώς πειραγμένες και μπορεί να διαφέρουν από την συσκευή που θα αγοράσεις ειδικά όσον αφορά στην φωτεινότητα και την απόδοση των χρωμάτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Καλημέρα παιδιά Μετα την τελευταία έκδοση του IOS βλέπω κατι κουλά Πολλές φορες όταν πηγαίνω ρυθμίσεις ---απόρρητο και μετα υπηρεσίες τοποθεσίας μόλις κανω swipe στην οθόνη νεκρώνουν όλα Μόνο με επανεκκίνηση διορθώνει και μετα από λίγο ξανα παλι τα ιδια Μπορείτε να δείτε αν το κανει και εσάς η μόνο εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Καλημέρα παιδιά Μετα την τελευταία έκδοση του IOS βλέπω κατι κουλά Πολλές φορες όταν πηγαίνω ρυθμίσεις ---απόρρητο και μετα υπηρεσίες τοποθεσίας μόλις κανω swipe στην οθόνη νεκρώνουν όλα Μόνο με επανεκκίνηση διορθώνει και μετα από λίγο ξανα παλι τα ιδια Μπορείτε να δείτε αν το κανει και εσάς η μόνο εμένα Λογικά θα είναι bug. Προσωπικά δεν έχω κάποιο παρόμοιο θέμα. Θα σου πρότεινα επαναφορά μέσω iTunes. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Λογικά θα είναι bug. Προσωπικά δεν έχω κάποιο παρόμοιο θέμα. Θα σου πρότεινα επαναφορά μέσω iTunes. Sent from my iPhone using Tapatalk Ηδη την εκανα και δεν το παρουσιάζει ακόμα Ίσως να ήταν από κάποια εφαρμογή με τοποθεσία Θα τις περνάω μια μια μηπως καταλαβώ ποια έφταιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το παρουσίασε και σε μένα με το 11άρι φίλε μου. Νέκρωνε το τηλέφωνο... Εκανα επαναφορά από αντίγραφο και βλέπουμε... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το παρουσίασε και σε μένα με το 11άρι φίλε μου. Νέκρωνε το τηλέφωνο... Εκανα επαναφορά από αντίγραφο και βλέπουμε... Δεν ξέρω .....Σε εμένα μόλις πάταγα υπηρεσίες τοποθεσίας κρασαριζε Κάποια εφαρμογή έκανε ιστορίες .....είχα δυο τρεις ύποπτες και δεν τις έβαλα για δοκιμή Εγώ δεν έκανα καμία επαναφορά αντιγράφου γιατί το πρόβλημα θα επανερχόταν πάλι Τώρα δουλεύει άψογα όπως πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Δε θα άντεχα να το στήσω από την αρχή... Ίσως εάν μας ξανακλείσουν μέσα, που το απεύχομαι... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Για γρήγορη φορτιση θα μου προτείνατε τον 12w ή τον 18w φορτιστή; Επίσης θα πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά καλώδιο type c σε lightning ή περιλαμβανεται στην συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Για γρήγορη φορτιση θα μου προτείνατε τον 12w ή τον 18w φορτιστή; Επίσης θα πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά καλώδιο type c σε lightning ή περιλαμβανεται στην συσκευασία; 18w πάρε, μέχρι τόσο τραβάει η συσκευή. Το καλώδιο είναι μαλλον χωριστό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 18w πάρε, μέχρι τόσο τραβάει η συσκευή. Το καλώδιο είναι μαλλον χωριστό Sent from my iPhone using Tapatalk Μέχρι 15W δεν είναι; ή κάνω λάθος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Μέχρι 15W δεν είναι; ή κάνω λάθος; Sent from my iPhone using Tapatalk https://support.apple.com/en-us/HT208137 Από 18w ξεκινούν οι fast chargers Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 https://support.apple.com/en-us/HT208137 Από 18w ξεκινούν οι fast chargers Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοώ ότι το XR τραβάει μέχρι 15W. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Εννοώ ότι το XR τραβάει μέχρι 15W. Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.apple.com/iphone-xr/specs/ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 https://www.apple.com/iphone-xr/specs/ Sent from my iPhone using Tapatalk Πως γίνεται να μου χει κολλήσει το 15W? :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Τα συνηθισμένα σπαστικά της apple Με MACOS CATALINA ξεκινησα να κανω update την συσκευη στην καινουργια εκδοση μου πεταξε ενα error 4000 και ησυχασαμε Δοκiμαζω μέσω ipsw και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Γιατί δεν κάνεις απλά αναβάθμιση από τις ρυθμίσεις τις συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Γιατί δεν κάνεις απλά αναβάθμιση από τις ρυθμίσεις τις συσκευής; Απλά ήθελε φόρτιση και το κινητο και το σύνδεσα στον MAC Έκανα επανεκκίνηση τον Mac με συνδεδεμενο το κινητό και έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έπεσε στα χέρια μου ένας ασύρματος φορτιστής (της πλάκας μη φανταστείτε). Μπορώ να το φορτίζω με αυτόν; Θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έπεσε στα χέρια μου ένας ασύρματος φορτιστής (της πλάκας μη φανταστείτε). Μπορώ να το φορτίζω με αυτόν; Θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία λέτε; Καλό είναι να μη χρησιμοποιείται μη επώνυμος φορτιστής για προφανείς λόγους. Μπορείς να το δοκιμάσεις και αν δεν δεις κάποια υπερθέρμανση λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έπεσε στα χέρια μου ένας ασύρματος φορτιστής (της πλάκας μη φανταστείτε). Μπορώ να το φορτίζω με αυτόν; Θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία λέτε; μην χρησιμοποιείς μη επώνυμο φορτιστή και καλώδιο μεχρι που μπορεί να πάρει και φωτιά η συσκευή στην χειρότερη βεβαια των περιπτωσεων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts