Jump to content

iPhone XR

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είπα με την ευκαιρία της 12.4.1 να του κάνω ένα setup as new...

Τι ήθελα και το πείραξα... η μπαταρία πέφτει με διπλάσιο ρυθμό πλέον...

Ξέρω ότι κάνει κάποιες διεργασίες, αλλά πέρασαν δυο ημέρες, ακόμη συνεχίζει;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Είπα με την ευκαιρία της 12.4.1 να του κάνω ένα setup as new...

Τι ήθελα και το πείραξα... η μπαταρία πέφτει με διπλάσιο ρυθμό πλέον...

Ξέρω ότι κάνει κάποιες διεργασίες, αλλά πέρασαν δυο ημέρες, ακόμη συνεχίζει;

Οτι δεν σε πειραζει δεν το πειραζεις

Nokia 8800 Scirocco

Φεύγω διακοπές την επόμενη εβδομάδα, και το ήθελα ετοιμοπόλεμο 100% καθώς θα δεινοπαθήσει...
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/

iPhone XR shipments topped all other phones in the first half of 2019, report says

Apple's iPhone 8, released in 2017, and iPhone XS Max were also among the top smartphones for the first half of the year. Samsung's budget A10 and A50, which both cost less than $400, took second and third place, with 13.4 million and 12 million shipments respectively. None of Samsung's flagship Galaxy S10 phones made the list.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα πλεον να περασω απο android ios και βλεπω ως vfm το xr.

Εδω θελω και τη βοηθεια σας...

Δεν ειχα ποτε επαφη με ios και δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω ;;;;

Την αλλαγη την κανω γιατι χρειαζομαι συσκευη ios για να συνεργαζεται αψογα με συσκευες της dji και συγκεκριμενα mavic pro 2 , gimbal osmo mobile 2 και ronin sc , οι οποιες συσκευες συνεργαζονται και με android , αλλα χανουν καποια features...

Αξιζει σαν συσκευη;;

Τα 64 gb φτανουν ;;;

Καθε βοηθεια δεκτη.....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Οταν βλεπεις ενα σχολιο πιο πανω να σου αναφερεται οτι το εν λογω κινητο σε πωλησεις σημειωνει ρεκορ,εσυ τι λες να σου πουμε?

Οχι δεν αξιζει? Προφανως και αξιζει.

Τωρα αν για τον χωρο φοβασαι οτι δεν θα σου ειναι αρκετος,αγορασε το 128gb μοντελο που εχει 50ευρω παραπανω(μιας και δεν δεχεται micro sd καρτα).

Το μονο που θα σου πω να κανεις για να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα αργοτερα ειναι να πας απο μια αλυσιδα κοντα και να δουλεψεις λιγο την οθονη του. Αν σου φανει μια χαρα,τοτε τσιμπησε το.

...............

Διπλο post , ας το σβησει καποιος mod....

Ευχαριστω

Edited by aenaos15
Διπλο post

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Drele εγγύηση είναι. Πάρε τηλέφωνο να δεις ποτέ περίπου θα τα φέρουν

Λένε οτι δεν το εχει διαθέσιμο και ότι πρέπει να γίνει παραγγελία και οτι θα κάνει 7-15 μέρες.

Ωραία μέχρι εδώ,το πρόβλημα είναι οτι θέλουν προεξόφληση όλου του ποσού για να το φέρουν.

Να τους εμπιστευτώ η θα κάνουν καμιά μαιμουδιά και θα εξαφανιστούν;

Βλέπω έχουν πολλές αξιολογήσεις θετικές...Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι το έχουν 100 ευρώ κάτω από μαγαζιά που το έχουν ετοιμοπαράδοτο.

Μήπως είναι καμιά μούφα το κινητό;

Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Λένε οτι δεν το εχει διαθέσιμο και ότι πρέπει να γίνει παραγγελία και οτι θα κάνει 7-15 μέρες.

Ωραία μέχρι εδώ,το πρόβλημα είναι οτι θέλουν προεξόφληση όλου του ποσού για να το φέρουν.

Βλέπω έχουν πολλές αξιολογήσεις θετικές...Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι το έχουν 100 ευρώ κάτω από μαγαζιά που το έχουν ετοιμοπαράδοτο.

Για αυτό το έχουν πιο φθηνά επειδή δεν έχουν stock

Τους βάζεις τα λεφτά και μετά το παραγγέλνουν

Οπότε βγάζουν καθαρό κέρδος με μηδενικό κεφάλαιο

Άλλοι που το έχουν stock έχουν επενδύσει και θέλουν παραπάνω κέρδος

Έτσι δουλεύει η αγορά

Nokia 8800 Scirocco

Κατάλαβα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπαρχει περίπτωση όμως να χάσω τα χρήματα;

Έχει κάνεις ψωνίσει από αυτό το κατάστημα;

Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Εγώ αγόρασα ένα Note 9 με προεξόφληση χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε μια εβδομάδα το είχα στα χέρια μου.

Κοίτα σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα. Αλλά με τόσες κριτικές θεωρώ πως δεν θα έχεις θέμα.

Αν δεις τα περισσοτερα καταστηματα μεχρι να φτασεις κατω κατω στις αλυσιδες δεν εχουν γενικα αμεσα διαθεσιμο το iphone xr,ειδικα σε πολλα μοντελα. Προσωπικα το θεωρω μεγαλη χαζομαρα που σου ζητανε προεξοφληση του κινητου με το ζορι(λες και αν το παραγγειλεις και το ακυρωσεις,δεν θα φυγει μετα στα καπακια),αλλα απο την αλλη χαμηλοτερη τιμη στην Ευρωπη δεν βρηκα γ ια το συγκεκριμενο.

Μουφα παντως δεν ειναι γιατι μπορεις να βαλεις(υποθετω)παραλαβή απο το καταστημα μιας και εχουν κανονικα φυσικη εδρα/καταστημα.

Αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα πλεον να περασω απο android ios και βλεπω ως vfm το xr.

Εδω θελω και τη βοηθεια σας...

Δεν ειχα ποτε επαφη με ios και δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω ;;;;

Την αλλαγη την κανω γιατι χρειαζομαι συσκευη ios για να συνεργαζεται αψογα με συσκευες της dji και συγκεκριμενα mavic pro 2 , gimbal osmo mobile 2 και ronin sc , οι οποιες συσκευες συνεργαζονται και με android , αλλα χανουν καποια features...

Αξιζει σαν συσκευη;;

Τα 64 gb φτανουν ;;;

Καθε βοηθεια δεκτη.....

Εγω θα σου ελεγα για το dji να παρεις ενα ipad mini 5

Εγω θα σου ελεγα για το dji να παρεις ενα ipad mini 5

Σ ευχαριστω για την απαντηση , το κοιταξα και δυστυχως μονο για το drone βολευει...

Για τα 2 gimbal δεν χωρα να τοποθετηθει πανω τους......

Και επιπλεον το κοστος παει στα 450 ευρω , αν ειναι για τοσα χρηματα πουλω το δικο μου κινητο και παω κατευθειαν σε xs max...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Σ ευχαριστω για την απαντηση , το κοιταξα και δυστυχως μονο για το drone βολευει...

Για τα 2 gimbal δεν χωρα να τοποθετηθει πανω τους......

Και επιπλεον το κοστος παει στα 450 ευρω , αν ειναι για τοσα χρηματα πουλω το δικο μου κινητο και παω κατευθειαν σε xs max...

AΝ είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορείς να ψωνίσεις απο amazon (Ιταλίας ή Γερμανίας) χωρίς ΦΠΑ.

Προϋπόθεση να έχεις ενεργοποιήσει ενδοκοινοτικές συναλλαγες στο τμήμα μητρώου της ΔΟΥ σου.

Σου το λέω αυτό επειδή το στοκ και το after sales της Amazon δεν συγκρίνονται με κανένα μαγαζάκι του Skroutz.

AΝ είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορείς να ψωνίσεις απο amazon (Ιταλίας ή Γερμανίας) χωρίς ΦΠΑ.

Προϋπόθεση να έχεις ενεργοποιήσει ενδοκοινοτικές συναλλαγες στο τμήμα μητρώου της ΔΟΥ σου.

Σου το λέω αυτό επειδή το στοκ και το after sales της Amazon δεν συγκρίνονται με κανένα μαγαζάκι του Skroutz.

Το γνωριζω αλλα δεν ειμαι δυστυχως!!!

Και παλι σε ευχαριστω!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Και οπως αναμενοταν,το Iphone XR θα εχει μειωμενη τιμη και φυσικα θα συνεχισει να κυκλοφορει στην αγορα.

Αρα λογικα θα το δουμε πλεον και επισημα να πεφτει κατω απο τα 600ευρω σε skroutzομαγαζα.

Με 600$ τιμολογημενο από την apple πως ακριβώς θα πέσει κάτω από 600 € στο skroutz;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Τα 600δολλαρια που ειδες ειναι 150δολλαρια χαμηλοτερη αρχικη τιμη απο τα 750 που ειχε το xr.

Αυτο σε μας στην Ελλαδα μεταφραζεται στο οτι απο εκει που τα ακριβοτερα καταστηματα το εχουν στα 900ευρω,πλεον θα το εχουν 150ευρω κατω,δηλαδη 750ευρω.

Τοσο απλα.

Edited by Fulgore1

Τα 600δολλαρια που ειδες ειναι 150δολλαρια χαμηλοτερη αρχικη τιμη απο τα 750 που ειχε το xr.

Αυτο σε μας στην Ελλαδα μεταφραζεται στο οτι απο εκει που τα ακριβοτερα καταστηματα το εχουν στα 900ευρω,πλεον θα το εχουν 150ευρω κατω,δηλαδη 750ευρω.

Τοσο απλα.

Δυστυχώς δεν θα κάνει τόσο

Θα ξεκινήσει με τιμή επάνω από 800€ στην Ελλάδα

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone XR
  • The topic was unpinned