damokles Δημοσιεύτηκε September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2018 Χαίρετε Πρώην κατοχος iPhone 6S Plus, Από την Παρασκευή έχω ένα iPhone XS max και ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου, για όποιον ενδιαφέρεται.. Βασικά πρόκειται για τις δικιές μου απορίες πριν πάρω το κινητό. - το μέγεθος είναι μια χαρά. Το λέω γιατί πριν είχα λίγο φοβηθεί ότι θα κρατάω καμία παντόφλα. Είναι όσο το plus δηλαδή αν είστε συνηθισμένοι σε αυτό δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απεναντίας αν αποφασίσετε για το XS μόνο λόγω μεγέθους μάλλον θα απογοητευτείτε. - η οθόνη είναι μια απόλαυση. Είναι απολαυστικά μεγάλη χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Εδώ να προσθέσω ότι επειδή θα ήταν OLED μάλλον περίμενα περισσότερα από άποψη χρωμάτων. - το notch ούτε που το προσέχω. - οι φωτογραφίες εκπληκτικές. Βασικά με έχει εντυπωσιάσει το δυναμικό εύρος της φωτογραφικής μηχανής (δηλ το HDR). - Σημαντικά καλή και δυνατή μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο κινητό (είχα κάνει και αλλαγή μπαταρίας). Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Χαίρετε Πρώην κατοχος iPhone 6S Plus, Από την Παρασκευή έχω ένα iPhone XS max και ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου, για όποιον ενδιαφέρεται.. Βασικά πρόκειται για τις δικιές μου απορίες πριν πάρω το κινητό. - το μέγεθος είναι μια χαρά. Το λέω γιατί πριν είχα λίγο φοβηθεί ότι θα κρατάω καμία παντόφλα. Είναι όσο το plus δηλαδή αν είστε συνηθισμένοι σε αυτό δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απεναντίας αν αποφασίσετε για το XS μόνο λόγω μεγέθους μάλλον θα απογοητευτείτε. - η οθόνη είναι μια απόλαυση. Είναι απολαυστικά μεγάλη χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Εδώ να προσθέσω ότι επειδή θα ήταν OLED μάλλον περίμενα περισσότερα από άποψη χρωμάτων. - το notch ούτε που το προσέχω. - οι φωτογραφίες εκπληκτικές. Βασικά με έχει εντυπωσιάσει το δυναμικό εύρος της φωτογραφικής μηχανής (δηλ το HDR). - Σημαντικά καλή και δυνατή μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο κινητό (είχα κάνει και αλλαγή μπαταρίας). Sent from my iPhone using Tapatalk To βάρος του σε σχέση με το 6s+ δεν σε ενοχλεί? Βολεύεται σε τσέπες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Χαίρετε Πρώην κατοχος iPhone 6S Plus, Από την Παρασκευή έχω ένα iPhone XS max και ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου, για όποιον ενδιαφέρεται.. Βασικά πρόκειται για τις δικιές μου απορίες πριν πάρω το κινητό. - το μέγεθος είναι μια χαρά. Το λέω γιατί πριν είχα λίγο φοβηθεί ότι θα κρατάω καμία παντόφλα. Είναι όσο το plus δηλαδή αν είστε συνηθισμένοι σε αυτό δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απεναντίας αν αποφασίσετε για το XS μόνο λόγω μεγέθους μάλλον θα απογοητευτείτε. - η οθόνη είναι μια απόλαυση. Είναι απολαυστικά μεγάλη χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Εδώ να προσθέσω ότι επειδή θα ήταν OLED μάλλον περίμενα περισσότερα από άποψη χρωμάτων. - το notch ούτε που το προσέχω. - οι φωτογραφίες εκπληκτικές. Βασικά με έχει εντυπωσιάσει το δυναμικό εύρος της φωτογραφικής μηχανής (δηλ το HDR). - Σημαντικά καλή και δυνατή μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο κινητό (είχα κάνει και αλλαγή μπαταρίας). Sent from my iPhone using Tapatalk Καλορίζικο. Amoled με κορεσμένα χρώματα μόνο σε Samsung. Εκεί πας για το wow effect όσοι αλλοι βάζουν amoled δεν μπορούν να συγκριθούν. Είναι ανάλογα το calibrate της κάθε εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 To βάρος του σε σχέση με το 6s+ δεν σε ενοχλεί? Βολεύεται σε τσέπες ? Καθόλου δε με ενοχλεί - αλλά δεδομένου ότι είχα 6S plus. Σε σχέση όγκου βάρος είναι ακριβώς ίδιο με τα plus iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Επίσης, ένα άλλο (αναπάντεχο που είτε δεν είχα διαβάσει ή δεν είχα προσέξει) είναι ότι έχουν κάνει κάποια αλλαγή στο μικρό ηχειάκι (πάνω εκεί με τις κάμερες). Το αποτέλεσμα είναι ο ήχος στις κλήσεις να είναι πλούσιος και γεμάτος, τόσο πολύ, που στην πρώτη κλήση μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι είχα ανοικτή ακρόαση. Ίσως να ήταν και στο Χ αυτό δε ξέρω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Επίσης, ένα άλλο (αναπάντεχο που είτε δεν είχα διαβάσει ή δεν είχα προσέξει) είναι ότι έχουν κάνει κάποια αλλαγή στο μικρό ηχειάκι (πάνω εκεί με τις κάμερες). Το αποτέλεσμα είναι ο ήχος στις κλήσεις να είναι πλούσιος και γεμάτος, τόσο πολύ, που στην πρώτη κλήση μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι είχα ανοικτή ακρόαση. Ίσως να ήταν και στο Χ αυτό δε ξέρω. Sent from my iPhone using Tapatalk To έχω προπαραγγείλει, να το πάρω την πρώτη μέρα η να περιμένω λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Πάντως από τα reviews βλέπω μεγάλη βελτίωση στην κάμερα, πρωί βράδυ, αρκετά καλύτερη του X καθώς έχουν βάλει το Smart HDR, κάτι αντίστοιχο του HDR+ της Google. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Πάντως από τα reviews βλέπω μεγάλη βελτίωση στην κάμερα, πρωί βράδυ, αρκετά καλύτερη του X καθώς έχουν βάλει το Smart HDR, κάτι αντίστοιχο του HDR+ της Google. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Η διαφορά στην κάμερα, τουλάχιστον από το 6S plus είναι πολύ μεγάλη ειδικά στο δυναμικό εύρος. Επίσης βλέπω και αρκετά καλή μπαταρία. Το έβγαλα από την πρίζα πριν μια μέρα και 4 ώρες με κανονική χρήση κι είμαι τώρα στο 30%. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Υπάρχει να το δούμε σε κάποιο κατάστημα σαν demo? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Υπάρχει να το δούμε σε κάποιο κατάστημα σαν demo? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά δε θα υπάρχει κάπου πριν την ημερομηνία προπώλησης. Και στο εξωτερικό μέσα στο Apple Store δε μπορούσες να το δεις ακόμη και την παραμονή της προπώλησης. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Απεναντίας αν αποφασίσετε για το XS μόνο λόγω μεγέθους μάλλον θα απογοητευτείτε. Τι εννοείς; Το XS Max παραείναι μεγάλο για εμένα, νομίζω το ιδανικό μέγεθος είναι αυτό του XS. Γιατί να απογοητευτούμε; υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Ρωτάω γιατί θα το αγοράσω αυτές τις μέρες, μπας και μου ξέφυγε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Τι εννοείς; Το XS Max παραείναι μεγάλο για εμένα, νομίζω το ιδανικό μέγεθος είναι αυτό του XS. Γιατί να απογοητευτούμε; υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Ρωτάω γιατί θα το αγοράσω αυτές τις μέρες, μπας και μου ξέφυγε τίποτα Δεν τα είπα καλά λοιπόν. Εννοώ ότι αν κάποιος έρχεται από ένα Plus iPhone όπως το iPhone 6S Plus ίσως τείνει να πάει στο XS απλά και μόνο θεωρώντας ότι το XS Max παρά είναι μεγάλο. Αυτό δεν ισχύει, και σε αυτή την περίπτωση θα απογοητευτεί. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι αρκετές εφαρμογές θέλουν ένα μικρό tweaking για την οθόνη, όπως καλή ώρα το Tapatalk :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλησπέρα!εχω μια απορία αν τραβάει wide angle όπως τα lg η σαν την go pro...υπαρχει αυτή η δυνατότητα Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλησπέρα!εχω μια απορία αν τραβάει wide angle όπως τα lg η σαν την go pro...υπαρχει αυτή η δυνατότητα Υπάρχουν wide και wide Ανάλογα πόσες μοίρες είναι ο κάθε φακός Σαν την GoPro με τίποτα Ίδια με του iPhone X θα είναι με κάποιες βελτιώσεις αλλά όχι τραγικές διάφορες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησπέρα!εχω μια απορία αν τραβάει wide angle όπως τα lg η σαν την go pro...υπαρχει αυτή η δυνατότητα Δες θήκη rhinoshield mod nx έχει ότι φακό επιθυμείς στο site της να προσθέσεις πάνω στη κάμερα αφού θα φοράς τη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησπέρα!εχω μια απορία αν τραβάει wide angle όπως τα lg η σαν την go pro...υπαρχει αυτή η δυνατότητα Δεν έχω υπόψιν μου τις συγκεκριμένες συσκευές αλλά καθαρά πολύ ευρυγώνια όχι, δεν τραβάει. Προσωπικά με καλύπτει ο συνδυασμός του ευρυγώνιου φακού του μαζί με το (εκπληκτικό) πανόραμα. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το LG G6 πχ τραβάει ευρυγώνια στα 12mm. Τα iPhone τραβάνε κανονικά στα 28-29mm και αντί για ευρυγώνιο, έχουν zoom οπτικό στα 56mm. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον από τους εδώ κατόχους το παρακάτω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον από τους εδώ κατόχους το παρακάτω πρόβλημα; #charge gate??? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 #charge gate??? Φαίνεται σοβαρό... έχει πάρει διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 3ή μέρα σήμερα και ότι γράφεται είναι μπούρδες και για τη συνδεσιμότητα Wifi κλπ και για φόρτωση , τουλάχιστον στο δικό μου και ενός φίλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλά... επειδή δε συμβαίνει στο δικό σου και στου φίλου σου, αυτό δε σημαίνει ότι είναι μπούρδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Τι μπούρδες ρε παιδιά; εδώ στο βίντεο δοκιμάζει 10 συσκευές και ούτε οι μισές δεν παίζουν σωστά. Μακάρι να είναι θέμα software γιατί αν είναι hardware θα πέσει κλάμα. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) iPhone XS Max Welcome to the big screens ______________________________________ Ημερομηνίες: Ανακοίνωση: 12 Σεπτεμβρίου 2018 Κυκλοφορία: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Περιγραφή συσκευής: Super Retina and iPhone XS Max has our largest display ever on an iPhone. ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Αρχική έκδοση: iOS 12 Τρέχουσα: iOS 12 Χρώματα: Silver / Gold / Space Gray Χωρητικότητα: 64 / 256 / 512 GB ______________________________________ Οθόνη: Τύπος: Super Retina HD display 6.5‑inch (diagonal) all‑screen OLED Multi‑Touch display HDR display 2688‑by-1242‑pixel resolution at 458 ppi 1,000,000:1 contrast ratio (typical) Επεξεργαστές: Apple A12 Bionic Hexa-core (2x Vortex + 4x Tempest) Apple GPU (4-core graphics) Μνήμη RAM: 4 GB Κάμερες: Οπίσθια: Dual 12MP wide-angle and telephoto cameras Wide-angle: ƒ/1.8 aperture Telephoto: ƒ/2.4 aperture 2x optical zoom; digital zoom up to 10x Portrait mode with advanced bokeh and Depth Control Portrait Lighting with five effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono) Dual optical image stabilization Six‑element lens Quad-LED True Tone flash with Slow Sync Panorama (up to 63MP) Sapphire crystal lens cover Backside illumination sensor Hybrid IR filter Autofocus with Focus Pixels Tap to focus with Focus Pixels Smart HDR for photos Wide color capture for photos and Live Photos Local tone mapping Advanced red-eye correction Exposure control Auto image stabilization Burst mode Timer mode Photo geotagging Image formats captured: HEIF and JPEG Εμπρόσθια: 7 MP, f/2.2, 32mm (standard), video 1080p@60fps Portrait mode with advanced bokeh and Depth Control Portrait Lighting with five effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono) Animoji and Memoji 1080p HD video recording at 30 fps or 60 fps Smart HDR for photos Extended dynamic range for video at 30 fps Cinematic video stabilization (1080p and 720p) Wide color capture for photos and Live Photos Retina Flash Backside illumination sensor Auto image stabilization Burst mode Exposure control Timer mode Face ID Enabled by TrueDepth camera for facial recognition Βίντεο: 4K video recording at 24 fps, 30 fps, or 60 fps 1080p HD video recording at 30 fps or 60 fps 720p HD video recording at 30 fps Extended dynamic range for video up to 30 fps Optical image stabilization for video 2x optical zoom; digital zoom up to 6x Quad-LED True Tone flash Slo‑mo video support for 1080p at 120 fps or 240 fps Time‑lapse video with stabilization Cinematic video stabilization (1080p and 720p) Continuous autofocus video Take 8MP still photos while recording 4K video Playback zoom Video geotagging Video formats recorded: HEVC and H.264 Stereo recording Περισσότερα: True Tone display Wide color display (P3) 3D Touch 625 cd/m2 max brightness (typical) Fingerprint-resistant oleophobic coating Support for display of multiple languages and characters simultaneously Μπαταρία: Non-removable Li-Ion 3174 mAh battery Χρήση μπαταρίας: Lasts up to 1.5 hours longer than iPhone X Talk time (wireless): Up to 25 hours Internet use: Up to 13 hours Video playback (wireless): Up to 15 hours Audio playback (wireless): Up to 65 hours Fast-charge capable: Up to 50% charge 30 minutes Built-in rechargeable lithium-ion battery Wireless charging (works with Qi chargers) Charging via USB to computer system or power adapter Environmental Requirements Operating ambient temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C) Nonoperating temperature: −4° to 113° F (−20° to 45° C) Relative humidity: 5% to 95% noncondensing Operating altitude: tested up to 10,000 feet (3000 m) Συνδεσιμότητα: GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE SIM Card, Dual SIM (nano-SIM and eSIM) iPhone XS and iPhone XS Max are not compatible with existing micro‑SIM cards. Αισθητήρες: Face ID, Barometer, Three‑axis gyro, Accelerometer, Proximity sensor, Ambient light sensor Ανθεκτικότητα σε: Νερό & Σκόνη Rated IP68 (maximum depth of 2 meters up to 30 minutes) under IEC standard 60529 Δείκτης SAR (?)Apple iPhone XS Max - SAR Levels Θα ανακοινωθούν ______________________________________________________ Εκδόσεις: Cellular and WirelessModel A1920 FDD‑LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 29, 30, 32, 66, 71) TD‑LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41, 46) CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz) UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz) GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) Model A1921 FDD‑LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 29, 30, 32, 66, 71) TD‑LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41, 46) CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz) UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz) GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) All models Gigabit-class LTE with 4x4 MIMO and LAA4 802.11ac Wi‑Fi with 2x2 MIMO Bluetooth 5.0 wireless technology NFC with reader mode Express Cards with power reserve Αναλυτικά περί LTE ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Edited October 2, 2018 by energetic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts