protsimer Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Είναι πολύ αργή η σύνδεση σου. Εγώ έχω vdsl 30 προφίλ σε cosmote και συγχρονιζω στα 20 down και 4 up. Και πάλι αργεί σχετικά το backup, αλλα όχι εκνευριστικά. Το πραγματικό upload είναι 0.5 megabytes/sec Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Είναι πολύ αργή η σύνδεση σου. Εγώ έχω vdsl 30 προφίλ σε cosmote και συγχρονιζω στα 20 down και 4 up. Και πάλι αργεί σχετικά το backup, αλλα όχι εκνευριστικά. Το πραγματικό upload είναι 0.5 megabytes/sec Sent from my iPad using Tapatalk Είναι το ξέρω αλλά εδώ που μένω fiber δεν υποστηρίζεται!Θα τους πάρω τηλέφωνο μήπως υπάρχει κάτι άλλο να κάνω ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Είναι 24 άρα και καλά η σύνδεση της COSMOTE και στην εφαρμογή λέει 8,46 download speed και 0,89 upload speed Άρα έχεις 0,89 Το upload σε ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση Όπως έχω κι εγώ και είχα αγανακτήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Άρα έχεις 0,89 Το upload σε ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση Όπως έχω κι εγώ και είχα αγανακτήσει Υπάρχει καμία άλλη λύση πέρα από το fiber ? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Υπάρχει καμία άλλη λύση πέρα από το fiber ? Όσο πιο γρήγορο ίντερνετ έχεις τόσο καλύτερα Δεν υπάρχει κάτι άλλο αφού στο σπίτι έχεις αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Όσο πιο γρήγορο ίντερνετ έχεις τόσο καλύτερα Δεν υπάρχει κάτι άλλο αφού στο σπίτι έχεις αυτό Αυτό λέω γίνεται να αλλάξω ,ξέρω γω ,προγραμμα και να ανεβεί η γραμμή;Γιατί κοίταξα και το fiber δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Αυτό λέω γίνεται να αλλάξω ,ξέρω γω ,προγραμμα και να ανεβεί η γραμμή;Γιατί κοίταξα και το fiber δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μ! Αυτό είναι άλλο κομμάτι και πρέπει να μπεις να το συζητήσεις εκεί Εδώ είμαστε ήδη off topic Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Αυτό είναι άλλο κομμάτι και πρέπει να μπεις να το συζητήσεις εκεί Εδώ είμαστε ήδη off topic Ναι έχεις δίκιο αν είναι σβήσε τα πιο πάνω !! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ναι έχεις δίκιο αν είναι σβήσε τα πιο πάνω !! Οι διαχειριστές αναλαμβάνουν αυτό το έργο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πόσοι χρησιμοποιούν το True Tone ;Σας βολεύει; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 πραγματικά είναι κρίμα να έχει δώσει κάποιος τόσα χρήματα να πάρει ένα πανέμορφο κινητό και να έχει τόσα προβλήματα.... εγώ αν πω το πρόβλημα μου άμεσος θα πείτε "τρολλαρει".... το να πει κάποιος το παράπονο του δεν σημαίνει ρε παιδιά ότι "τρολλαρουμε" κιόλας... ας σοβαρευτούμε λίγο... μιλάω γενικά τώρα.. εγώ με το xs αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.... έχω σχετικά αργή ανταπόκριση στο άνοιγμα τον σελίδων με όλα τα browser... υπερβολικά αργό download τον εφαρμογών... με 4G τις κατεβάζει πιο γρήγορα αλλα και πάλι αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα ακόμα και με το σήμα... δεν νομιζω πως ειμαι ο μοναδικος με αυτο το θεμα οπως φενεται υπαρχη προβλημα σε μερικες παρτιδες..... Η apple αυτο δεν μπορει να το δει σαν προβλημα..... https://techblog.gr/mobile/iphone-xs-kai-xs-max-me-provlima-se-wi-fi-kai-lte-logo-keraias/ https://gr.gizchina.com/2018/09/25/iphone-xs-iphone-xs-max-connectivity-lte-wifi-bug/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδια καλησπέρα κ συγγνωμη για την ερωτηση εκτος θεματος που θελω να κανω.Προσπαθω να αναβαθμισω καποιες εφαρμογες στο App store.Δεν με αφηνει όμως.Επικοινωνησα με την τραπεζα κ ειδαν ότι σημερα πηγε να γινει πληρωμη μιας συνδρομης σε μια εφαρμογή που εχω αλλα απετυχε λογο μηδενικου υπολοιπου στην καρτα.Αυτο επηρρεαζει ολες τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών? Διοτι εχω φαει τον κοσμο δοκιμάζοντας διαφορα αλλα χωρις αποτέλεσμα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδια καλησπέρα κ συγγνωμη για την ερωτηση εκτος θεματος που θελω να κανω.Προσπαθω να αναβαθμισω καποιες εφαρμογες στο App store.Δεν με αφηνει όμως.Επικοινωνησα με την τραπεζα κ ειδαν ότι σημερα πηγε να γινει πληρωμη μιας συνδρομης σε μια εφαρμογή που εχω αλλα απετυχε λογο μηδενικου υπολοιπου στην καρτα.Αυτο επηρρεαζει ολες τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών? Διοτι εχω φαει τον κοσμο δοκιμάζοντας διαφορα αλλα χωρις αποτέλεσμα.:( Εάν δεν έχεις χρήματα μέσα στην κάρτα τότε όταν πάει να τραβήξει πχ σήμερα μετά κλειδώνει και δεν αφήνει να κανείς ούτε αναβαθμίσεις Αυτό το πρόβλημα έχω με το Netflix Κάποιες φορές δεν έχω χρήματα μέσα στην κάρτα και εάν δεν μπορεί να τραβήξει την συνδρομή τότε δεν μπορώ να αναβάθμιση τις εφαρμογές μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Εάν δεν έχεις χρήματα μέσα στην κάρτα τότε όταν πάει να τραβήξει πχ σήμερα μετά κλειδώνει και δεν αφήνει να κανείς ούτε αναβαθμίσεις Αυτό το πρόβλημα έχω με το Netflix Κάποιες φορές δεν έχω χρήματα μέσα στην κάρτα και εάν δεν μπορεί να τραβήξει την συνδρομή τότε δεν μπορώ να αναβάθμιση τις εφαρμογές μου Ναι δεν εχει υπολοιπο.Νομιζω 1 ευρω είναι μεσα στην καρτα.Πηγε να τραβηξει 15 σημερα.Οποτε λογικα όταν βαλω λεφτα θα δουλεψουν κανονικα:) Απλα μου κανει εντυπωση διοτι άλλες εφαρμογες ζητησαν αναβαθμιση σημερα κ όχι αυτή που πηγε να τραβηξει λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πόσοι χρησιμοποιούν το True Tone ;Σας βολεύει; Ναι. Για να είμαι ειλικρινής, εδώ και 6 μήνες που έχω το XsMax και το έχω ενεργοποιημένο, όλες οι άλλες οθόνες κινητών, με ενοχλούν. Μόνο το S10+ είναι εξίσου καλό γιατί άλλαξε ρότα η Samsung φέτος και τις ρύθμισε με φυσικά χρώματα τις οθόνες της. Επίσης το True Tone, προσαρμόζεται. Βάλε το κινητό κάτω από λάμπες φθορίου και έπειτα κάτω από τον ήλιο και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν έχει κάποια de facto ρύθμιση αλλά μεταβάλλεται συνεχώς. Και αυτό είναι το καλό του και για αυτό δεν το αποχωρίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Ναι. Για να είμαι ειλικρινής, εδώ και 6 μήνες που έχω το XsMax και το έχω ενεργοποιημένο, όλες οι άλλες οθόνες κινητών, με ενοχλούν. Μόνο το S10+ είναι εξίσου καλό γιατί άλλαξε ρότα η Samsung φέτος και τις ρύθμισε με φυσικά χρώματα τις οθόνες της. Επίσης το True Tone, προσαρμόζεται. Βάλε το κινητό κάτω από λάμπες φθορίου και έπειτα κάτω από τον ήλιο και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν έχει κάποια de facto ρύθμιση αλλά μεταβάλλεται συνεχώς. Και αυτό είναι το καλό του και για αυτό δεν το αποχωρίζομαι. Το είχα κ εγώ στις αρχές αλλά κιτρίνιζε αρκετά τις πιο πολλές φορές για τα γούστα μου!Το night shift το έχεις και αυτό ενεργοποιημένο το βράδυ ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Ναι δεν εχει υπολοιπο.Νομιζω 1 ευρω είναι μεσα στην καρτα.Πηγε να τραβηξει 15 σημερα.Οποτε λογικα όταν βαλω λεφτα θα δουλεψουν κανονικα:) Απλα μου κανει εντυπωση διοτι άλλες εφαρμογες ζητησαν αναβαθμιση σημερα κ όχι αυτή που πηγε να τραβηξει λεφτα. Εάν δεν έχεις λεφτά κλειδώνει δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα Δεν κάνει ενημερώσεις ούτε άλλες εφαρμογές Πρέπει πρώτα να τραβήξει τα χρήματα που χρωστάς και μετά εντάξει ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είχα κ εγώ στις αρχές αλλά κιτρίνιζε αρκετά τις πιο πολλές φορές για τα γούστα μου!Το night shift το έχεις και αυτό ενεργοποιημένο το βράδυ ; Εγώ χρησιμοποιώ και τα δυο Είναι ότι πιο βολικό υπάρχει στο μάτι μου Κάτι μπλε οθόνες ειδικά το βράδυ με κουράζουν πλέον απίστευτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Το night shift δεν μου αρέσει καθόλου.. Υπερβολικά κίτρινη η οθόνη όσο το κοιτάζω νομίζω ότι έχει πρόβλημα ένα πράγμα. Μόνο True Tone χρησιμοποιώ στο Max στην αρχή βέβαια και αυτό μου ξίνιζε κάπως Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Το είχα κ εγώ στις αρχές αλλά κιτρίνιζε αρκετά τις πιο πολλές φορές για τα γούστα μου!Το night shift το έχεις και αυτό ενεργοποιημένο το βράδυ ; Όχι. To night shift είναι βαρέων βαρών επιλογή και δεν βρίσκω νόημα χρήσης του από τη στιγμή που έχει τέτοιο καλό καλιμπράρισμα με το true tone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εάν δεν έχεις λεφτά κλειδώνει δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα Δεν κάνει ενημερώσεις ούτε άλλες εφαρμογές Πρέπει πρώτα να τραβήξει τα χρήματα που χρωστάς και μετά εντάξει ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ χρησιμοποιώ και τα δυο Είναι ότι πιο βολικό υπάρχει στο μάτι μου Κάτι μπλε οθόνες ειδικά το βράδυ με κουράζουν πλέον απίστευτα Καλά εννοείται αν έχεις το True Tone δεν υπάρχει λόγος να έχεις και night shift! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καλά εννοείται αν έχεις το True Tone δεν υπάρχει λόγος να έχεις και night shift! Άλλη δουλειά κάνει το ένα άλλη δουλειά κάνει το άλλο. Μπορείς να έχεις ενεργοποιημένο και το True Tone και το Night Shift αλλά το NS να το ρυθμίσεις μέσα από την Θερμοκρασία Χρωμάτων του menu του στο Λιγότερο Θερμό (minimum) και να το έχεις προγραμματισμένο να λειτουργεί κατά τις βραδινές ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Άλλη δουλειά κάνει το ένα άλλη δουλειά κάνει το άλλο. Μπορείς να έχεις ενεργοποιημένο και το True Tone και το Night Shift αλλά το NS να το ρυθμίσεις μέσα από την Θερμοκρασία Χρωμάτων του menu του στο Λιγότερο Θερμό (minimum) και να το έχεις προγραμματισμένο να λειτουργεί κατά τις βραδινές ώρες... Το ξέρω εγώ μέχρι τώρα είχα μόνο το night shift προγραμματισμένο για τις βραδινές ώρες,απλά όταν τα είχα και τα δυο μαζί παρα κιτρίνιζε η οθόνη!Τωρα θα δοκιμάσω να έχω μόνο το True Tone και όχι το night shift να δω πως θα μου κάτσει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Το ξέρω εγώ μέχρι τώρα είχα μόνο το night shift προγραμματισμένο για τις βραδινές ώρες,απλά όταν τα είχα και τα δυο μαζί παρα κιτρίνιζε η οθόνη! Αν ρυθμίσεις όπως σου είπα το NS στο Λιγότερο Θερμό δεν θα παρακρινίζει... Edited April 17, 2019 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αν ρυθμίσεις όπως σου είπα το NS στο Λιγότερο Θερμό δενθα παρακρινίζει... Ναι σωστό κ αυτό!Εσυ έχεις και τα δυο ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Το ένα είναι κατά την διάρκεια της ημέρας και το άλλο κατά την διάρκεια της νύχτας που είσαι στο κρεβάτι στο σκοτάδι Μάλλον δεν τα χρησιμοποιήσατε σωστά γι αυτό σας φάνηκε πολύ κίτρινη η οθόνη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts