Tasos19s Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ε καλά είναι!Εγω που θέλω να το κρατήσω μια τριετία το να δώσω μια φορα 59 ευρώ δεν είναι κάτι φοβερό ! Όσο και να μην πέφτει, στην τριετία σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγή οποτε είτε αυτό είναι σε 1 χρόνο είτε σε 1,5 δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Όσο και να μην πέφτει, στην τριετία σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγή οποτε είτε αυτό είναι σε 1 χρόνο είτε σε 1,5 δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Ε ναι μωρε !Ξερεις σε τι ποσοστό χρίζει αλλαγής ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 εχω παρει εδω και 3μηνες ενα iphone xs max και ενα xs στην γυναικα μου και ειδα στην υγεια μπαταριας εχω 100% ενω στο xs εχει 97%.το αφηνω στην πριζα απο τις 00΄00 μεχρι τις 06'00. παιζει ρολο να φταιει αυτο?? ευχαριστω!!:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Και από άλλους χρήστες τα xs χάνουν λίγο στο ποσοστό υγείας χωρίς αυτό να σημαίνει κάποιο πρόβλημα.. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι να τσεκάρετε κάθε λίγο το ποσοστό αλλιώς η ψυχολογικό θα αποκτήσετε η θα κάνετε πλούσια τα μαγαζιά Νομίζω όπως και να έχει η αλλαγή μπαταρίας σε xs είναι πολύ παραπάνω από 59€ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ε ναι μωρε !Ξερεις σε τι ποσοστό χρίζει αλλαγής ; Κάτω από το 80% αρχίζεις να έχεις θέματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Κάτω από το 80% αρχίζεις να έχεις θέματα Ωραία να σαι καλα Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εχω το iphone xs απο Νοεμβρη(5 μηνες),το φορτιζω καθε βραδι μεχρι το πρωι ξεκινωντασ απο 20-30%....Η υγεια της μπαταριασ ειναι στο 94% Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εχω το iphone xs απο Νοεμβρη(5 μηνες),το φορτιζω καθε βραδι μεχρι το πρωι ξεκινωντασ απο 20-30%....Η υγεια της μπαταριασ ειναι στο 94% Εγώ από day one με τον ίδιο τρόπο φόρτισης με εσένα 97% επομένως δεν παίζει ρόλο όντως ο τρόπος που το φορτίζεις αλλά η χρήση και η θερμοκρασίες.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εγώ από day one με τον ίδιο τρόπο φόρτισης με εσένα 97% επομένως δεν παίζει ρόλο όντως ο τρόπος που το φορτίζεις αλλά η χρήση και η θερμοκρασίες.. Sent from my iPhone using Tapatalk Όταν λες η χρήση τι εννοείς; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 (edited) Όταν λες η χρήση τι εννοείς; Άμα το χρησιμοποιήσει πάρα πολύ με βαριές εφαρμογές και ανεβάζει θερμοκρασία τότε θα πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας αλλά όπως είπε και κάποιος ακόμα είναι να μην είναι και γραφτό της Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 5, 2019 by xaroumpas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Άμα το χρησιμοποιήσει πάρα πολύ με βαριές εφαρμογές και ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία τότε θα πέφτει το ποσοστό της αλλά όπως είπε και κάποιος ακόμα είναι να μην είναι και γραφτό της Sent from my iPhone using Tapatalk Κατάλαβα!Βεβαια σε ένα τόσο δυνατό κινητό δεν γίνεται να φοβόμαστε τις εφαρμογές κτλ κτλ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Κατάλαβα!Βεβαια σε ένα τόσο δυνατό κινητό δεν γίνεται να φοβόμαστε τις εφαρμογές κτλ κτλ Όχι αλλά τώρα όσο ανοίγει ο καιρός θα δεις ότι ζεσταίνεται η συσκευή Φωτεινότητα στο μέγιστο, gps, φόρτιση, πλοήγηση, δεδομένα όλα αυτά μαζί το ζορίζουν όσο να πεις Άρα ζεσταίνεται και η μπαταρία Είναι ο χειρότερος εχθρός της Δεν αξίζει να ασχολείσαι όμως. 2 χρόνια δεν πάνε θέλουν αλλαγή. Είτε προσεχείς είτε όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εχω το iphone xs απο Νοεμβρη(5 μηνες),το φορτιζω καθε βραδι μεχρι το πρωι ξεκινωντασ απο 20-30%....Η υγεια της μπαταριασ ειναι στο 94% Τα ιδια και γώ αρχες Οκτώβρη που πήρα το κινητό και με φορτίσεις μια την ημερα απο 20% και κάτω η μπαταρία στο 98%.Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε το καινούργιο οπότε δεν θα σκάσουμε και για την μπαταρία. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Τα ιδια και γώ αρχες Οκτώβρη που πήρα το κινητό και με φορτίσεις μια την ημερα απο 20% και κάτω η μπαταρία στο 98%.Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε το καινούργιο οπότε δεν θα σκάσουμε και για την μπαταρία. Έχω την εντύπωση ότι πάμε καλά στο θέμα μπαταρίας Παλαιότερα ήταν σε χειρότερα επίπεδα οι μπαταρίες της apple Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και οτι οι συσκευές πχ 5/5s/6 όταν άνοιγες τα δεδομένα έκαιγαν. Στο μόνο που η apple δεν έχει κάνει βήματα είναι η κεραίες. Θα έπρεπε να έχει βάλει πιο καλές και πιο λίγης ακτινοβολίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 έχω παρατηρήσει ότι το κουμπί μείωσης έντασης του ήχου είναι ελαφρώς πιο μέσα από το κουμπί αύξησης και το κλικ είναι λίγο πιο "μαλακό" από το κουμπί άυξησης. Λειτουργεί κανονικά όμως.... έχει κανείς αντίστοιχη διαφορά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 πιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο tempered glass αυτή την στιγμή? έχω βάλει ένα της x one ... αλλα το έχω μισήσει από την πρώτη μέρα.... χαλια αίσθηση αφής... κολλάει το χέρι πάνω.. τι προτείνεται? γιατι εχω ξενερώσει... χωρις τζαμακι αστο..... απο την 3μερα εκανα γρατζουνιες ψιλες μονο που το ειχα στην τσεπη.. και παλι ειναι η χειροτερη οθονη που υπαρχη από θέμα δακτυλίων.... και γρατζουνιων... οσο και αν το προσεχεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 πιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο tempered glass αυτή την στιγμή? έχω βάλει ένα της x one ... αλλα το έχω μισήσει από την πρώτη μέρα.... χαλια αίσθηση αφής... κολλάει το χέρι πάνω.. τι προτείνεται? γιατι εχω ξενερώσει... χωρις τζαμακι αστο..... απο την 3μερα εκανα γρατζουνιες ψιλες μονο που το ειχα στην τσεπη.. και παλι ειναι η χειροτερη οθονη που υπαρχη από θέμα δακτυλίων.... και γρατζουνιων... οσο και αν το προσεχεις..... Εγώ είχα βάλει ένα no name τζαμάκι από την τσαμαδού στον Πειραιά σε ένα υμιυπόγειο μαγαζάκι με 6 ευρω στο 6 αρακι και ήταν τέλειο γιατί έσκασε το κινητό με την οθόνη στο πάτωμα και έσπασε το τζαμάκι μονο..η οθόνη τίποτα ευτυχώς Τώρα έβαλα της belkin στο istorm με 20 ευρω.Φυσικα τελεια επαφή και αίσθηση Τώρα αν είναι ανθεκτικό θα περιμένω να ξανασκασει το τηλεφωνακι στο πάτωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Θεωρώ τα Whitestone κορυφή αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με κόλλες γιαυτο προτίμησα για άλλη μια φορά το spigen full cover .πολυ καλή κάλυψη και ωραια αίσθηση σαν να μην φοράς τίποτα . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 πιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο tempered glass αυτή την στιγμή? έχω βάλει ένα της x one ... αλλα το έχω μισήσει από την πρώτη μέρα.... χαλια αίσθηση αφής... κολλάει το χέρι πάνω.. τι προτείνεται? γιατι εχω ξενερώσει... χωρις τζαμακι αστο..... απο την 3μερα εκανα γρατζουνιες ψιλες μονο που το ειχα στην τσεπη.. και παλι ειναι η χειροτερη οθονη που υπαρχη από θέμα δακτυλίων.... και γρατζουνιων... οσο και αν το προσεχεις..... Panzer με διαφορά το καλύτερο από όλα, και τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Παιδια υπαρχει καποιο back protector που να καλυπτει ολη την πισω πλευρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Παιδια υπαρχει καποιο back protector που να καλυπτει ολη την πισω πλευρα? Σε μεμβρανη ή σε θηκη εννοεις φιλε μου; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπερα σας!Σημερα πήγα το πρωί στη δουλειά με 60% μπαταρία και το μεσημέρι που σχόλασα είχε πάει στο 33% !Ειχα πολύ τρέξιμο έξω στη ζέστη με το κινητό συνεχώς στην τσέπη και κάποιες κλήσεις σε συναδέλφους οι οποίες ήταν του λεπτού/δίλεπτου !Σας φαίνεται λογική τόσο μεγάλη κατανάλωση σε 8 ώρες ;Υπόψιν δεν είχα ανοιχτό τίποτα μόνο το σήμα της cosmote! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπερα σας!Σημερα πήγα το πρωί στη δουλειά με 60% μπαταρία και το μεσημέρι που σχόλασα είχε πάει στο 33% !Ειχα πολύ τρέξιμο έξω στη ζέστη με το κινητό συνεχώς στην τσέπη και κάποιες κλήσεις σε συναδέλφους οι οποίες ήταν του λεπτού/δίλεπτου !Σας φαίνεται λογική τόσο μεγάλη κατανάλωση σε 8 ώρες ;Υπόψιν δεν είχα ανοιχτό τίποτα μόνο το σήμα της cosmote! Εχει η γυναίκα μου το xs και εγώ το xsmax και επειδή δουλεύουμε μαζί και σχεδόν κάνουμε την ίδια χρήση, έχω πειστεί ότι έχουν τεράστια διαφορά στην μπαταρία η έχει πρόβλημα η αυτονομία του xs, δεν ξέρω αλλά δεν συμπεριφέρεται καλά το xs ενώ με το xsmax δεν έίχα ποτέ πρόβλημα Δεν κάνω vs απλά μεταφέρω την εμπειρία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εχει η γυναίκα μου το xs και εγώ το xsmax και επειδή δουλεύουμε μαζί και σχεδόν κάνουμε την ίδια χρήση, έχω πειστεί ότι έχουν τεράστια διαφορά στην μπαταρία η έχει πρόβλημα η αυτονομία του xs, δεν ξέρω αλλά δεν συμπεριφέρεται καλά το xs ενώ με το xsmax δεν έίχα ποτέ πρόβλημα Δεν κάνω vs απλά μεταφέρω την εμπειρία μου Αυτο που λες το πιστεύω γιατί όταν είχα το 6plus είχε φανταστική αυτονομία οποτε έχω πειστεί ότι τα μεγάλα iPhone έχουν πολύ καλύτερη αυτονομία από τα μικρά!Τεσπα αυτό που ήθελα να ήξερα είναι αν η κατανάλωση ήταν λογική ή ήταν κάτι άλλο που μου την έφαγε ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπερα σας!Σημερα πήγα το πρωί στη δουλειά με 60% μπαταρία και το μεσημέρι που σχόλασα είχε πάει στο 33% !Ειχα πολύ τρέξιμο έξω στη ζέστη με το κινητό συνεχώς στην τσέπη και κάποιες κλήσεις σε συναδέλφους οι οποίες ήταν του λεπτού/δίλεπτου !Σας φαίνεται λογική τόσο μεγάλη κατανάλωση σε 8 ώρες ;Υπόψιν δεν είχα ανοιχτό τίποτα μόνο το σήμα της cosmote! Eμενα προσωπικα μου φαινεται λογικη... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts