freddaras Δημοσιεύτηκε June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2005 παιδια προσφατα αγορασα και εγκατέστησα την crypto mpeg-4 pc tv radio tuner...(εσωτερική..)... ολα καλα πιανω ολα τα καναλια κανονικα κτλ.... το προβλημα μου το οποιο μου το παρουσιασε τωρα τελευταία....ειναι το εξης περιεργο…. το προγραμμα που χρησιμοποιώ ειναι και αυτο που δινει η εταιρεια...(το crypto)... προγραμματίζω λοιπον κατι για να γραψω απο την tv για 2 ωρες πχ και αυτο σταματάει μια ωρα πριν.... στην αρχη δεν εδωσα σημασια μου το ξανακανε πολλες φορες ομως... στην συνεχεια δοκιμαζω το άλλο…παταω rec(χωρις να κανω πρόγραμμα) για να γραψω κατι το αφηνω βγαινω εξω και μολις γυρναω βλεπω οτι και παλι το προγραμματακι ειχε σταματήσει να "γραφει" απο μονο του... :confused: :confused: εχει αντιμετωπίσει κανεις ανάλογο πρόβλημα...??? στην τελικη υπαρχει καποιο καλύτερο πρόγραμμα για tv tuner και δεν το χω παρει χαμπαρι...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 dscaler έτσι απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Το DScaler είναι ακόμα buggy στον τομέα της εγγραφής. Προσωπικά δεν το συνιστώ αν θες να γράφεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 VirtualDub για εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 VirtualDub για εγγραφή. το κατεβασα το προγραμματακι αλλα να σου πω την αληθεια τα "χασα" λιγο...... :blink: χαος θα λεγα.... θα το ψαξω λιγο και αν ειναι επανέρχομαι με ερωτήσεις..... thanks για τις απαντήσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 xmmm σχετικά με το virtualdub... εχω καποιες ερωτησεις... 1)πως κανεις "προγραμμα" ποτε να ξεκινήσει να γραφει κατι και ποτε να σταματήσει... 2)ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμισεις ωστε να γραψεις κατι και να μην πιανει πολυ χωρο..(πχ γραφω 3 λεπτα και μου "πιανουν" 150 mb.....και βαλε...).... 3)κανενα αλλο προγραμμα για την συγκεκριμένη δουλειά υπαρχει..??? sorry αν φαινονται χαζες οι ερωτησεις αλλα με το συγκεκριμένο προγραμματακι ειμαι λιγο ανίδεος.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts