mlsandreas Δημοσιεύτηκε September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2018 Καλημέρα στην παρέα, ακόμα μια φορά θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Επιλογή κινητού για γυναίκα μέχρι 130€, φωτογραφίες - internet η χρήση, ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlsandreas Δημ. September 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχω καταλήξει στα εξης Xiaomi Redmi Note 5A Huawei Y5 2018 HUAWEI HONOR 7S XIAOMI REDMI 6A 16GB Προτάσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Θα κοιτούσα το redmi 6 στη θέση σου Όχι το 6α Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλημέρα στην παρέα, ακόμα μια φορά θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Επιλογή κινητού για γυναίκα μέχρι 130€, φωτογραφίες - internet η χρήση, ευχαριστώ!!! Από Ελλάδα αποκλειστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlsandreas Δημ. September 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Από Ελλάδα αποκλειστικά; Ναι! Ελλάδα η αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 https://www.skroutz.gr/s/15013253/Alcatel-3X-32GB.html δεν ξέρω αν θα την ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Redmi 6A, ή (αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος) Redmi S2 που έχει καλύτερη σελφοκάμερα και snap 625. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Νομίζω πως ένα μεταχειρισμένο Redmi Note 5 όπως αυτό στον σύνδεσμο είναι η καλύτερη λύση (δεν έχω σχέση με την αγγελία) https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1228824-xiaomi-redmi-note-5/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlsandreas Δημ. October 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλημέρα!! ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τελικά έγινε παραγγελία xiaomi 6a Ευχαριστώ και πάλι Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 δεν σε προλαβα αλλα αν καποιος αλλος ενδιαφερεται για αντιστοιχο θεμα ας ριξει μια ματια και στο παρακατω για την τρεχουσα εβδομαδα. (meizu m6 note στα 139€) https://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m6-note-16gb-3gb-dual-sim-gold-p-TEL.091398 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlsandreas Δημ. October 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παίζει να γίνει και δεύτερη αγορά οπότε ευχαριστώ για την πρόταση . Επειδή θα είναι σε δίκτυο wind η συσκευή αυτή βλέπω το συγκεκριμένο έχει και 800 band . Είναι αξιόπιστα τα meizu, δεν έχω άποψη για τα συγκερκριμένα δεν σε προλαβα αλλα αν καποιος αλλος ενδιαφερεται για αντιστοιχο θεμα ας ριξει μια ματια και στο παρακατω για την τρεχουσα εβδομαδα. (meizu m6 note στα 139€) https://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m6-note-16gb-3gb-dual-sim-gold-p-TEL.091398 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παίζει να γίνει και δεύτερη αγορά οπότε ευχαριστώ για την πρόταση . Επειδή θα είναι σε δίκτυο wind η συσκευή αυτή βλέπω το συγκεκριμένο έχει και 800 band . Είναι αξιόπιστα τα meizu, δεν έχω άποψη για τα συγκερκριμένα Έχω το m6 note εδώ και 6 μήνες περίπου.Πρωτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρία,απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Και εγώ κάτοχος του Meizu M6 Note, απόλυτα ικανοποιημένος, η μόνη μου ένσταση είναι η χωρητικότητα της Rom, τα 16 GB ίσως είναι λίγα... Εγώ έχω το 3/32 αγορασμένο από Ελλάδα, η έκδοση με την Β20(800) μπάντα είναι η Μ721Η,σαν συσκευή είναι πολύ καλή, και ίσως η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts