Cool19 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Και γιατί δε βάζει περισσότερα DSLAM???? Εμείς δηλαδή θα μείνουμε με 384 και οι υπόλοιποι θα έχουν 512 στα ίδια λεφτά? Να μας αναβαθμίσει κι εμάς!! Θέλω να αναβαθμιστώ!! Μπορώ να έχω DSL με 1 Gbit πραγματική ταχύτητα upload και dowload σε όποιον ISP θέλω και να μην πληρώνω τίποτα.... για πάντα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Δεν ξερω ρε γμτ..Ειναι ψιλομπερδεμα η ολη κατασταση... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Λένε ότι ο ΟΤΕ κάνει ήδη αναβαθμίσεις σε ορισμένες περιοχές απο 384 σε 512 χωρίς καμία επιπλέον άυξηση του παγίου. Ακόμα ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και αναμένουμε. Ποιοι το λένε ; Οι παλίκαροι στο adslgr φόρουμ , από όπου και προήλθε αυτό το νέο. Πάντως τέτοια κίνηση χωρίς διαφήμιση.. Είμαι λίγο επιφυλακτικός.. Διαβάζω και εγώ adslgr και πραγματικά έχει γίνει αναβάθμιση λένε σε αυτούς που έχουν πρόβλημα... Αύριο θα λιώσω το τηλέφωνο να τους λέω πως έχω πρόβλημα να δω αν θα μου κάνουν αναβάθμιση... :p Ακούστηκε επίσης οτί θα αναβαθμίσουν τα DSLAMS προσθέτοντας μεταχειρσμένα Siemens I :X Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVILSMILE Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Εγώ προσωπικά πιστεύω πως οι μεγάλοι isp (forthnet vivodi) θα ακολουθήσουν :) TO KALYTERO NEO POU AKOUSA!!!!!!!!!!!!! YESSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! OLEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση My Briefcase Games and Themes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Τώρα δεν οφελεί να είμαστε ανυπόμονοι.Αποκλείεται να επωφεληθούνε μόνο όσοι έχουν πρόβλημα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Τώρα δεν οφελεί να είμαστε ανυπόμονοι.Αποκλείεται να επωφεληθούνε μόνο όσοι έχουν πρόβλημα. Ποτέ δεν ξέρεις! πΟΤΕ είναι αυτός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVILSMILE Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 MHN MOY TO XALETE KAI EGO XARIKA! GMT! PANTOS KATI TETOIO 8A EINAI TO MONO POY 8A ME KRATISEI STO OTE! Παράθεση My Briefcase Games and Themes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 PANTOS KATI TETOIO 8A EINAI TO MONO POY 8A ME KRATISEI STO OTE! Αν είχες σκοπό να φύγεις από ΟΤΕ για να πας Vivodi, η Vivodi έχει ήδη ρίξει τις τιμές και η 512 στοιχίζει 15,9€ αντί για 19,9€ που θα την πάει (όταν την πάει) ο ΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVILSMILE Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 19,9E poy xes oti 8a thn paei toso? Παράθεση My Briefcase Games and Themes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 19,9E poy xes oti 8a thn paei toso? Tόσο δεν είναι τώρα η 384; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 ...Μπορώ να έχω DSL με 1 Gbit πραγματική ταχύτητα upload και dowload σε όποιον ISP θέλω και να μην πληρώνω τίποτα.... για πάντα????? O-X-I!! Σε καμμιά 10/20ετία ίσως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Εχω πληροφοριες οτι η αναβαθμιση απο 384 σε 512 στις γραμμες του ΟΤΕ θα γινει κατα το Σεπτέμβρη ... οποτε μην περιμενετε αδικα τωρα κοντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Εχω πληροφοριες οτι η αναβαθμιση απο 384 σε 512 στις γραμμες του ΟΤΕ θα γινει κατα το Σεπτέμβρη ... οποτε μην περιμενετε αδικα τωρα κοντα ;) Τεχνικός του ΟΤΕ είπε πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και θα ολοκληρωθεί κατά τον Σεπτέμβρη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tspark Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=273812#post273812&conly= Δε λεω τιποτα αλλο!!Ευχαριστουμε για την παροχη του νεου!!!!! :up: Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε, λέγοντας οτι μια είδηση είναι σίγουρη 100%. Από τον ένα μήνα, πήγαμε στον Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Να χαρώ την είδηση! :mad: Ετσι πληροφορώ και εγώ στον ύπνο μου! Παράθεση Engage... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/225horse11.gifΜα που είναι η PowerΖ? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Θα σκασετε εαν δεν την πειτε σε καποιον ε? :whistle: Ειπα εγω οτι ειναι 100% σιγουρη?Το ανεφερα καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Θα σκασετε εαν δεν την πειτε σε καποιον ε? :whistle: Ειπα εγω οτι ειναι 100% σιγουρη?Το ανεφερα καπου? Ο πλυθηντικος τι ακριβως σημαινει? Παντως δεν εχει και πολυ αδικο ο Tspark. H olh ιστορια ειναι προς το παρον φημες και διαδοσεις, μακαρι να γινει ( που θα γινει καποια στιγμη), αλλα προς το παρον..... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Τον Tspark δεν το ξερω ουτε ειναι και φιλαρακι μου για να απευθυνθω στον ενικο.Βεβαια το παραπανω μου ποστ δεν ειναι και τοσο ευγενικο αλλα τελοσπαντων.Το ξερω οτι δεν εχει αδικο αλλα ουτε φταιω κι εγω που αλλος παραπληροφορισε..Εαν το ειχα κανει εγω θα δεχομουν καθε κατηγορια...Σορρυ για το offtopic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ποσο δύσκολο είναι ρε μάγκες να το μάθετε? τι να γίνει και αν γίνει....σήμερα πήρα στον οτε και ρώτησα και μου λέει το παιδί στης adsl θα σου πω off the rec ότι ναι θα γίνει αλλα μετά το καλοκαίρι,τώρα θα γίνει μονο για τους φοιτητές,αν κάνατε τον κόπο να πάρετε ένα τηλεφωνάκι θα το μαθαίνατε... κατευθείαν να την πείτε στο παιδί χωρίς καν να διασταυρώσετε με τον πιο απλό τρόπο την πληροφορία..μ αρέσει που ζητάς ρε greg και συγγνώμη εσύ...by the way οποιος θέλει ένα demo 384 από forthnet να μου το πει έχω ένα που πήρα σήμερα αλλα δε θα το χρησιμοποιήσω. EDIT:ρε φιλε μούσι μόλις το έδωσα δεν πρόλαβα να δω το post σου...πάντως με την "οτενετ" που έχω δεν είδα διαφορα....αν πάρετε στην forthnet σας δίνουν demo μέσα σε 1 λεπτό και μετά από 30 μην είναι έτοιμο.ήθελα 1024 να δοκιμάσω αλλα δεν μπορώ γιατί έχω γραμμή 384 :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ποσο δύσκολο είναι ρε μάγκες να το μάθετε? τι να γίνει και αν γίνει....σήμερα πήρα στον οτε και ρώτησα και μου λέει το παιδί στης adsl θα σου πω off the rec ότι ναι θα γίνει αλλα μετά το καλοκαίρι,τώρα θα γίνει μονο για τους φοιτητές,αν κάνατε τον κόπο να πάρετε ένα τηλεφωνάκι θα το μαθαίνατε... κατευθείαν να την πείτε στο παιδί χωρίς καν να διασταυρώσετε με τον πιο απλό τρόπο την πληροφορία..μ αρέσει που ζητάς ρε greg και συγγνώμη εσύ...by the way οποιος θέλει ένα demo 384 από forthnet να μου το πει έχω ένα που πήρα σήμερα αλλα δε θα το χρησιμοποιήσω. Θέλω εγώ ένα demo.... :) Αν όντως δεν το χρησιμοποιήσεις PM me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε οτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε οτι Μην το κρατας μυστικο, πες το και σε μας!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε οτι Πες μας ρε Spyr0s , μην φοβασαι :D , δεν θα σου φερθουμε σκληρα :whip: :lol: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε οτι Τι να πούνε μωρέ και οι τεχνικοί... το πολύ να σου πούνε το φλυτζάνι... Εδώ δεν γνωρίζουν αν και ποια DSLAM είναι πιτταρισμένα... Αν δεν κάνεις καταγγελία δεν πρόκειτε να κάνουν αναβάθμιση κανένα dslam... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ!Τις τελευταίες μέρες είναι κάποιες ώρες που πιάνω ταχύτητες 480-508 Kbps download αν και έχω 384.... :wacko: :blink: Eίχα παραξενευτεί πολύ και μπήκα εδώ να δω τι παίζει μήπως γίνεται τίποτα και βρήκα αυτό το θέμα...Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;Nα πω βέβαια πως μέχρι πριν περίπου ένα μήνα δεν έπιανα καν το μέγιστο των δυνατοτήτων της γραμμής :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Sta posa kleidwnei to modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts