Jump to content

Tspark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tspark

  • Ημ. Γέννησης 27/06/1975

Tspark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγχαρητήρια παιδιά, άψογο hands on. Δεν είχα και την καλύτερη άποψη για τα WP7, αλλά μετά από αυτά που είδα, κάτι έκανε κλικ. Και στα χρήματα αυτά ειδικά. Μπράβο :up:
  2. Μπράβο για το τέλειο οπτικό και ποιοτικό αποτέλεσμα στο site που αγαπάμε τόσα χρόνια! Καλή μου επιτυχία :p
  3. Αν ζεις εδώ (Los Angeles) μόνιμα τόσα χρόνια, η έννοια tv broadcast σου έχει γίνει δεύτερη φύση. Αν στην Ελλάδα έχουμε trash tv, εδώ να δεις τι γίνεται. Παρόλα αυτά, οι επιλογές για ενημέρωση μέσω tv είναι άπειρες πρακτικά. :)
  4. Θα μπορούσες όμως να βάλεις και κινητό, επειδή μπαίνεις από Milestone αν καταλαβαίνω καλά ;) Εγώ είμαι semi-traditional ακόμα. Internet και Τηλεόραση ;)
  5. Μάστορα γράφτηκες σήμερα (Μαρτίος 2011), για να ειρωνευτείς και να μας δουλέψεις; :mad: Αν σου αρέσει απάντα στο ερώτημα, αλλιώς αντε στο καλό της Παναγίας. :mad: Και για να μείνω on topic, δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί τίποτα σε περιπτώσεις Ιαπωνίας. Αν το ερώτημα μιλά για τα μέτρα της χώρας μας (Ευρωπαική ήπειρος δηλαδή) τότε πιστεύω ότι σίγουρα σε μια κακιά στιγμή τα δίκτυα μας θα τα τινάξουν. Το θέμα είναι ΠΟΣΟ γρήγορα θα επανέλθουν.
  6. Προσωπικά αδιαφορώ για τέτοιες κινήσεις. Το φορουμ το βλέπω από το PC. Από το κινητό κάνω άλλα πράγματα.
  7. Τι μεγαλούτσικο, το είχα το 9100 και το έδωσα σε χρόνο dt. Είναι διπλάσιο σχεδόν σε ΠΑΧΟΣ από το S200. Βάλτα σε μια τσέπη ενός τζην και μου λες μετά... Ξέρω τις διαφορές τους, μην το πας αλλού το θέμα. Εγώ μιλάω αποκλειστικά και μόνο για το μέγεθος. :ninja: Προτιμώ τώρα το καλοκαίρι να το έχω στην τσέπη μου το PDA μου και να γράφω με γραφίδα, παρά να κουβαλάω μπανάνα, ή να αλλάζω κινητό για την παραλία :lol:
  8. Δε διαφωνώ... Δοκίμασε και εσύ όμως να βάλεις το 9100 στην τσέπη σου και να αισθανθείς άνθρωπος και όχι μπαούλο... :lol:
  9. Ξεκόλλα "γύπα"... :ninja: @amorphis: Αν λες περλέ λευκό, τότε ναι GTA ήταν και πρόκειται για ένα από τα πιο hot οχήματα της αγοράς. Όχι σε πωλήσεις, αλλά στο συναίσθημα που προκαλεί.
  10. Άλλη μια απόδειξη λοιπόν οτι κανένας δεν καταλαβαίνει τι γράφεις. Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος και μη μας κάνεις να χάνουμε το χρόνο μας. :ninja:
  11. Να μην διαβάζεις όπως... γράφεις :lol: Ο άνθρωπος προφανώς ξέχασε να βάλει ένα ερωτηματικό στην τελευταία πρότασή του. Ζητάει δηλαδή αν ΜΠΟΡΕΙ να έχει ένα αμάξι με χαρακτηριστικά από BMW, Merceds, Alfa. Έχει γεμίσει εξυπνάκιες αυτό το φορουμ. :dizzy: :chair:
  12. 2,32 με τα χέρια στις τσέπες. :wacko: Πρέπει να έσκυβε για να μπει μέσα, νομίζω οτι δεν αξίζει να χαραμίσουμε τα χρήματά μας για ένα όχημα με τόσο μικρό ύψος. Άλλωστε όλοι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια είναι πάνω από 2.10 μ. :blink: :wacko: Η επόμενη επιλογή μας πάντως, αφού απορρίψαμε την 159, πρέπει να είναι τριαξονικό MAN :lol:
  13. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω πρόβλημα να υπηρετήσω κανένα, εκτός από το οτι μεγάλωσα πλέον και οι ευκαιρίες για δουλειά τώρα θα έρθουν. Έχω λοιπόν μια ΠΟΛΥ καλή πρόταση που θα με αποκαταστήσει οικονομικά, χωρίς πρόβλημα. Αλλά με ζητάνε τώρα, όχι σε 1.5 χρόνο που θα τελειώσω. Αν μπω Ι4 θα κάθομαι επί 12 μήνες κάνοντας χαζά πράγματα για το στρατό, και εγώ θα χάσω και το σώμα :p Με αυτό το σκεπτικο το βλέπω. Αλλωστε στο απολυτήριο δεν γράφει τίποτα, ούτε κάποια επίδραση θα έχει στην επαγγελματική μου αποκατάσταση. Έτσι δεν είναι; Αυτό που ρώτησα, ήταν για το αν δίνουν απαλλακτικό για κάτι τέτοιο, αφού από ότι είδα δίνουν απαλλακτικό μόνο σε πολύ χάλια περιπτώσεις υγείας.
  14. Παιδια ερώτηση. Η αναβολή τελειώνει Δεκέμβρη και ετοιμάζομαι σιγά σιγά. Εχω κάνει πριν 8-9 χρόνια εγχείριση εγκεφαλικού ανευρύσματος, (εσωτερ. αιμοραγία κλπ), έμεινα στο νοσοκομείο 2 μήνες, και έπαιρνα για έναν χρόνο χάπια προληπτικά για την επιληψία. Σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από κάποιους πονοκεφάλους αρκετά δυνατούς περιοδικά. Ξέρω οτι μπαίνω Ι3-Ι4 αφού κοίταξα το καταστατικό με τις ασθένειες κλπ... Υπάρχει περίπτωση να μη με πάρουν και να δώσουν απολυτήριο; Δεν θα δεχτώ ούτε επιπλέον αναβολή, αφού δεν θέλω να χάσω χρόνο. Προτιμώ να μείνω Ι4 και να τελειώνω, παρά να περιμένω άλλον ένα χρόνο. Εχω έτοιμη δουλειά που με περιμένει να μπω άμεσα, που θα με αποκαταστήσει απόλυτα. Εχω ρωτήσει στη στρατολογία και μου είπαν εξαρτάται από την επιτροπή που θα πας κλπ. Ξέρει κάποιος από τα μέσα κάτι πιο έγκυρο; Ευχαριστώ. :)
×
×
  • Create New...