Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως θα έχουν αυτό;

Οι διαστάσεις και το βάρος του θυμίζουν παιδικό παιχνιδάκι: 61,4Χ42,3Χ25,4 χιλιοστά του μέτρου (σαν ένα μεγαλούτσικο σπιρτόκουτο) και βάρος μόλις 45 γραμμάρια. Και όμως το GPS 9553 της εταιρείας Leadtek έχει την ικανότητα να βρίσκει την ακριβή θέση του κατόχου στον πλανήτη μέσα σε 42 δευτερόλεπτα και να τη διορθώνει μια δεύτερη φορά μέσα σε 0,1 του δευτερολέπτου. H αξιοπιστία του είναι μεγάλη και η κατανάλωσή του σε ρεύμα μικρή. H συσκευή δορυφορικής πλοήγησης συνδέεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή ή PDA με σύστημα Bluetooth και μπορεί να επαναφορτιστεί με την πρίζα-αναπτήρα του αυτοκινήτου. H αυτονομία του ωστόσο δεν διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες χωρίς επαναφόρτιση. H τιμή του είναι γύρω στα 150 ευρώ.

Το ΒΗΜΑ, 02/10/2005 , Σελ.: H08

και εγω δεν προλαβα να δω την διαφημιση (πανω στο zapping) αλλα νομιζω οτι το ειδα σε χρωμα μπλε , ειναι το βημα της κυριακης η του σαββατου ??

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

και εγω δεν προλαβα να δω την διαφημιση (πανω στο zapping) αλλα νομιζω οτι το ειδα σε χρωμα μπλε , ειναι το βημα της κυριακης η του σαββατου ??

Eχω την εντύπωση ότι λόγω 28ης θα κυκλοφορήσουν αύριο οι Κυριακάτικες.

ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ

Καλησπέρα.

Παίρνω το θάρρος να γράψω για πρώτη φορά με αφορμή το ενδιαφέρον μου γι’αυτη τη συσκευή, αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό και μπορώ να πω έχω μάθει πράγματα που δεν γνώριζα

Ήμουν μεταξύ qtec s200 και eten m600+ . Τελικά κατέληξα στο δεύτερο. Θέλω μια συσκευή για: 1) κινητό τηλ. με λίγη χρήση sms 2) χρήση destinator pn και gps για πλοήγηση 3) λίγα παιχνίδια (tetris, pacman, tennis κ.α. , δεν ξέρω και τις επιλογές που έχω εδώ) και 4) λίγα προγράμματα για την σωστή και χρηστική λειτουργία της συσκευής.

Πιστεύω πως θα με καλύψει στις απαιτήσεις μου.

Τι λέτε και εσείς που την χειρίζεστε πιο ‘σκληρά’ και πιο πολύ καιρό από εμένα?

Να σας πω πως δεν έχω ποτέ πριν επαφή με pda, gps, πλοήγηση και wm5.

Ευχαριστώ

file mou parto ego to eixa gia 1 mina kai mou eixe afisei poli kales entuposeis einai poli anotero tou s200 kai poio fthino to destinator tha sto trexei mia xara gt exei poli dynato epexergasti kai einai to poio grigoro ppc-phone

παιδιά είδε κανείς την διαφήμιση από Το βημα της κυριακης ?

Γιατί έχω την εντύπωση πως άκουσα Δωρεάν BLUEtooth GPS ..αλλά δεν είμαι σίγουρος..

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω?

Κατέβασα ηλεκτρονικά την εφημερίδα σε pdf. Αναφέρει ότι το κουπόνι για την απόκτηση του δώρου bt gps θα το βρούμε μόνο στην συσκευασία του 3ου τόμου Ελλάδα, την Κυριακή 5 Νοε. Πληροφορίες 210-9544.808 .

Τον 3ο τόμο όμως πως τον αποκτά κανείς ? Θέλει άλλα κουπόνια ?

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΤΩΝ POCKET PC)ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ SIEMENS SX45i ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.... ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΕΝ M600 G500 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ?? ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΟΓΟ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Καλησπέρα.

2) χρήση destinator pn και gps για πλοήγηση

Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να δεις το Μio A701 ή το ΕΤΕΝ G500.Γιατί να μπλέκεις με δεύτερες συσκευές, με επικοινωνίες bluetooth με διπλούς φορτιστές όταν μπορείς να τα έχεις όλα σε μία συσκευή;

Eliminator και Thakost, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μ'άρεσε πιο πολύ το M600+ απο το άλλο. Είναι λιγο πιο μικρό-κομψό. Επίσης διαβάζω πως τα προβλήματα με τον ηχο είναι παρελθόν και πως δεν υπάρχει πρόβλημα με bt gps. Ελπίζω βέβαια και στην βοήθεια των ήδη χρηστών του και γνωρίζοντες την συσκευή.

Κατέβασα ηλεκτρονικά την εφημερίδα σε pdf. Αναφέρει ότι το κουπόνι για την απόκτηση του δώρου bt gps θα το βρούμε μόνο στην συσκευασία του 3ου τόμου Ελλάδα, την Κυριακή 5 Νοε. Πληροφορίες 210-9544.808 .

Τον 3ο τόμο όμως πως τον αποκτά κανείς ? Θέλει άλλα κουπόνια ?

Thelei 32 kouponia:X dld thelei 32*13=416 E :X :X :X

Ena kainourio kanei 100 - 130 E

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Thelei 32 kouponia:X dld thelei 32*13=416 E :X :X :X

Ena kainourio kanei 100 - 130 E

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ROM ΥΠΑΡΧΕΙ ????

Καλησπερα παιδια,

σκεφτομαι να αποκτησω το ETEN M600+.Επειδη δεν μπορω να καταλαβω το τηλεφωνο ειναι 3G?Και αν γνωριζετε θα ηθελα να μου πειτε μετα απο hard reset ποση μνημη απομενει πραγματικα απο τα 256Mb rom?

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ROM ΥΠΑΡΧΕΙ ????

H τελευταία ελληνική ρομ είναι η 230 την οποία έχω βάλει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

H τελευταία ελληνική ρομ είναι η 230 την οποία έχω βάλει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Εχει διαφορες σε σχεση με την προηγουμενη?

iphone 3G & Nokia N82 owner

εγω εχω την 230 αγγλικη και παει μια χαρα

Kαλημερα. αν εγκαταστησω την 230 δουλευει το spb backup , για να επαναφερω τα παντα οπως ηταν πριν το update?

Kαλημερα. αν εγκαταστησω την 230 δουλευει το spb backup , για να επαναφερω τα παντα οπως ηταν πριν το update?

Υπάρχει πρόβλημα, ενώ γίνεται η επαναφορά και στην οθόνη έναρξης φαίνεται ότι υπάρχει η 230 στο system information software σου δείχνει Minor version 0225 γιατί παίρνει στοιχεία από το backup του spb ή sprite. Eγώ το έκανα με το Backup και την επόμενη Hard reset και από την αρχή εγκατάσταση.

Παιδιά, που τη βρίσκουμε τη 230 (Ελληνική) και τι διορθώνει; Επίσης, πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά (πλήρως);

Η ROM που φαίνεται; Είναι η minor 225 που μου γράφει εμένα;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά, που τη βρίσκουμε τη 230 (Ελληνική) και τι διορθώνει; Επίσης, πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά (πλήρως);

Η ROM που φαίνεται; Είναι η minor 225 που μου γράφει εμένα;

Ρε παιδια καντε και καμια αναζητηση...Anyway σελιδα 59;)

iphone 3G & Nokia N82 owner

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600