Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω.. ΤΙ κάρτα παίρνει κανονικά χωρίς να χρειάζεται αντάπτορα?? Και τι συμφέρει να πάρω..

Παίρνει SD/MMC συμφέρει να πάρεις SD γιατί είναι πιο γρήγορες

και πιο φθηνές από τις MMC.

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ σε ευχαριστώ πολύ.. :p

Kalytera na parei miniSD giati me to adaptoraki den einai megalyteres apo tis kanonikes SD oute allazei kati se sxesi me tis SD apla an argotera allaksei syskeuh kai parei kapoia pou thelei miniSD den tha paei xameni h mnimi tou! ;)

Οι sd όμως είναι αρκετά φθηνότερες από τις mini-sd.

Συμφωνώ, ότι είναι καλύτερο να πάρει mini-sd αλλά

ρώτησε τι παίρνει χωρίς ανταπτοράκι.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Παιδιά το πρόβλημα με το ήχο υπάρχει και με την τελευταία ρομ ?? Γενικά όποιος μπορεί να αναφέρει λίγο και τα "-" του γιατί σκόπευα να το παραγγείλω σήμερα αλλά κάτι συνέβει και θα το παραγγείλω αύριο.. Oi Κάρτες sd που είναι wifi είναι και αποθηκευτικός χώρος ? Πού μπορώ να βρώ??

Για την τελευταία rom 216 τι λέτε?? Την χρησιμοποιεί κανένας??

Μην τη βάλεις, δε λέει, δεν θα ακούς το συνομιλητή σου. Μια χαρά είμαστε με την 215, Με μερικές κλήσεις την ημέρα διανύω την 5η μέρα χωρίς φόρτιση σήμερα και αυτή τη στιγμή η μπαταρία δείχνει 35%!!! Με βλέπω να φθάνω την 6η μέρα.

Μην τη βάλεις, δε λέει, δεν θα ακούς το συνομιλητή σου. Μια χαρά είμαστε με την 215, Με μερικές κλήσεις την ημέρα διανύω την 5η μέρα χωρίς φόρτιση σήμερα και αυτή τη στιγμή η μπαταρία δείχνει 35%!!! Με βλέπω να φθάνω την 6η μέρα.

Βασικά την έβαλα και χρησιμοποίησα και τα 2 patch για τον ήχο (audiopatch και patch_noise) και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, πολύ δυνατός ήχος, χωρίς echo από το bluetooth. Για την μπαταρία δεν ξέρω γιατί το έχω την περισσότερη ώρα πάνω στο cradle οπότε φορτίζει! Γενικά, δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη διαφορά με την 215.

Με το bluetooth έχει κανείς πρόβλημα?? Μου είχει κρασάρει το Μ600 την άλλη φορά με το BT ανοιχτό, και μετά από soft reset δεν άνοιγε με τίποτα!! Χίλια reset και τίποτα, και αναγκάστικα να κάνω hard :( :( :(. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει τέτοια κατάσταση?? Μπορούμε να την γλυτώνουμε χωρίς hard reset??

Ρε παιδιά,προσπαθώ να κάνω synchronization με το active sync.Βρίσκει ότι συνδέω τη συσκευή,αλλά μου βγάζει μία local area connection 3 με ταχύτηττα 10 mbps και όταν ανοίγει το active sync προσπαθεί να συγχρονιστεί,αλλά μένει στο retreiving settings.Δεν τελειώνει ο συγχρονισμός...:(
Eli Eloim Lama Astagna Savaoth

Ρε παιδιά,προσπαθώ να κάνω synchronization με το active sync.Βρίσκει ότι συνδέω τη συσκευή,αλλά μου βγάζει μία local area connection 3 με ταχύτηττα 10 mbps και όταν ανοίγει το active sync προσπαθεί να συγχρονιστεί,αλλά μένει στο retreiving settings.Δεν τελειώνει ο συγχρονισμός...:(

Μία από τα ίδια ?????

Χαιρετώ τη παρέα

Νέος χρήστης Μ600 εδώ και 5 μέρες και αφού διάβασα σχολαστικά τα σχόλια τόσο εδώ όσο και στο etenusers/forum μπορώ να πω ότι τα πάω αρκετά καλά με το τηλ.

Με ROM 215 και μετα 2 audio patch δεν μοιάζει να έχει πρόβλημα.

Δυσκολευτηκα λίγο με τις ελληνικές επαφές στο outlook όταν χρειαζόταν να τις χρησιμοποιήσω για να κάνω τηλ κλήση αλλά τελικά με το phoneplus λύθηκε το πρόβλημα.

Το χρησιμοποιώ με BT338 GPS και όλα δουλεύουν τέλεια (Destinator - oziexplorer με χάρτες ανάβασης)

Προβλήματα

Ακόμα δεν έχω καταφερει να σερφαρω μέσω wifi παρότι βλέπει το router στο σπιτι. Μόλις βαζω web address λέει ότι χρεάζεται ρύθμιση αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρύθμιση εννοεί.

Δεν έχω πετύχει να κάνω sync μέσω bluetooth με το Laptop παρότι βλέπονται

Αυτά για την ώρα

Οποιος βέβαια έχει λύσει κάποιο από τα παράπανω προβλήματα ευχαρίστως να ακούσω τη λύση:)

Εγώ δεν ξέρω πρέπει να είμαι πολύ φάρδος.Μέσα σε 2-3 λεπτά έστησα σε

wi-fi το κινητό και σερφάρει άνετα και έναν hp photosmart 3210 και δουλεύουν άψογα!:D Το wi-fi εμένα το βρήκε αμέσως με το που ενεργοποίησα από το τηλέφωνο.Τι εννοείς web adress??Εγώ δεν έβαλα τίποτα.Μόνο του μπήκε κατ'ευθείαν.

εννοώ ότι αφού ενεργοποίησα το wifi και έδωσα το κωδικό του router και συνδέθηκε στη συνέχεια άνοιξα τον ΙΕ και πήγα να συνδεθώ σε μια σελιδα και μου ζηταγε ρυθμισεις που ομως δεν μπορουσα να βρω:mad:

Με τα 2 audio patch πρέπει να έχει μειωθεί στο μισό η ένταση του ακουστικού σου. Πως λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα; Κάποια στιγμή τα έβαλα και γω. Μόνο με την 215 το κινητό δουλεύει μια χαρά. Συν το ότι η μπαταρία μου κρατάει κατά μέσο όρο 4 μέρες!

Έχει ακούσει κανένας για το Eten M600+ ? Βλέπω σε αυτό το site http://www.pdafrance.com/articles/newsitem_rss.php?id=6801 ότι πουλιέται στην Γαλλία έναντι 539 ευρώ και έχει διαθέτει 256 Ram και APN 2 megapixel
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το έχετε δει?

Μ600+

με 256 rom και 2mp κάμερα.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τα 2 audio patch πρέπει να έχει μειωθεί στο μισό η ένταση του ακουστικού σου. Πως λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα; Κάποια στιγμή τα έβαλα και γω. Μόνο με την 215 το κινητό δουλεύει μια χαρά. Συν το ότι η μπαταρία μου κρατάει κατά μέσο όρο 4 μέρες!

Δηλαδή θες να πεις ότι αυτό που ακούω αν δεν είχα τα patch θα ήταν ακόμα δυνατότερο.

Δυστυχώς δεν το δοκίμασα χωρις patch μιας και ειχα διαβάσει ότι γενικά βελτιώνει τη λειτουργία του.

Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο (ή αν είναι ανευ προβλημάτων) η αφαίρεση τους και πιο από τα 2 δημιουργεί το πρόβλημα που αναφέρεις.

Το σίγουρο είναι ότι το ηχείο στις κλήσεις ακούγεται μια χαρά.

To Eten m600 με 2mp camera και 256 μνήμη θα είναι το μοντέλο που θα παραγγείλουν οι εταιρείες που θα το φέρουν στην Ελλάδα σε ένα μήνα.Στο Πλαίσιο π.χ θα παραγγείλουν αυτήν την παρτίδα με τα 2mp και τη 256 rom..:X ...Aυτά τα μοντέλα ΄θα έρθουν σε 1-2 μήνες.

To Eten m600 με 2mp camera και 256 μνήμη θα είναι το μοντέλο που θα παραγγείλουν οι εταιρείες που θα το φέρουν στην Ελλάδα σε ένα μήνα.Στο Πλαίσιο π.χ θα παραγγείλουν αυτήν την παρτίδα με τα 2mp και τη 256 rom..:X ...Aυτά τα μοντέλα ΄θα έρθουν σε 1-2 μήνες.

τι λες τώρα?

Βεβαια και πάλι ακριβότερα από όσο το πήρα το απλό Μ600 θα έρθει.

Πάντως το πιο ουσιαστικό πρόβλημα παραμένει η ένταση του ακουστικού.

Οσο το χρησιμοποιώ σε χώρους χωρίς θόρυβο δεν έχω πρόβλημα.

Σε ανοικτό χώρο με θόρυβο τότε υπάρχει θέμα

Αυτό το έχετε δει?

Μ600+

με 256 rom και 2mp κάμερα.

More info:

http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20060523154918

Από το κατάστημα που το πουλάει και παραθέτει τα χαρακτηριστικά του ( http://www.cricel.com/shopexd.asp?catalogid=715&name=Eten ) διαπιστώνω ότι έχει αναβαθμιστεί σε 4 σημεία:

1. 256 Rom

2. 2 mp κάμερα

3. Bluetooth 2.0

4. Αν κατάλαβα καλά αναβαθμίζει και την οθόνη η οποία τώρα είναι τύπου LPTS TFT LCD (η οποία, όπως σημειώνεται, επιτρέπει καλύτερη ανάλυση με λιγότερη κατανάλωση)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το κατάστημα που το πουλάει και παραθέτει τα χαρακτηριστικά του ( http://www.cricel.com/shopexd.asp?catalogid=715&name=Eten ) διαπιστώνω ότι έχει αναβαθμιστεί σε 4 σημεία:

1. 256 Rom

2. 2 mp κάμερα

3. Bluetooth 2.0

4. Αν κατάλαβα καλά αναβαθμίζει και την οθόνη η οποία τώρα είναι τύπου LPTS TFT LCD (η οποία, όπως σημειώνεται, επιτρέπει καλύτερη ανάλυση με λιγότερη κατανάλωση)

Το τελευταίο ισχύει και στο σημερινό Μ600

....

Προβλήματα

Ακόμα δεν έχω καταφερει να σερφαρω μέσω wifi παρότι βλέπει το router στο σπιτι. Μόλις βαζω web address λέει ότι χρεάζεται ρύθμιση αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρύθμιση εννοεί.

Δεν έχω πετύχει να κάνω sync μέσω bluetooth με το Laptop παρότι βλέπονται

Αυτά για την ώρα

Οποιος βέβαια έχει λύσει κάποιο από τα παράπανω προβλήματα ευχαρίστως να ακούσω τη λύση:)

Τελικά με ένα hard reset και erase all data έλυσα το πρόβλημα του wifi προφανώς κα΄που κάτι είχε πειραχτεί.

Ας είναι καλά ένας Ελληνας στο eten-users που το πρότεινε μαζί με το bakup synnysoft

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600