bathan Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Έχει περίπου 31,50 €, και κανα 15άρι η τοποθέτηση αν δεν μπορείς να την κάνεις μόνος σου. https://www.skroutz.gr/s/17710798/%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Xiaomi-Redmi-Note-6-Pro-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html πριν περίπου δύο χρόνια είχα πάρει μια οθόνη για Σάμσουνγκ από το FixMobile όπου και μου την τοποθέτησαν, έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά. Το πήγες εκεί και στην τοποθέτησαν αυτοί ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Το πήγες εκεί και στην τοποθέτησαν αυτοί ; Ναι, την είχα βρεί σε πολύ καλή τημή στο ίντερνετ, πηγα στο κατάστημα για να αγοράσω την οθόνη και μου είπαν ότι την τοποθετούν, οπότε δεν το ρίσκαρα να την τοποθετήσω μόνος μου (για 15 ευρώ τό 2017 - την μια μέρα πήγα το κινητό και το πήρα έτοιμο την επόμενη) Edited June 19, 2019 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αυτό θα κάνω και εγώ, συνολικά 50 ευρώ είναι Σε ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Δεν εμφανίζονται τα 3 κάτω κουμπιά στην οθόνη . Δε ξέρω πως το κατάφερα. Μη κάνω τώρα επαναφορά για αυτό. Μπορέι κάποιος να μου πει πως να τα επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Δεν εμφανίζονται τα 3 κάτω κουμπιά στην οθόνη . Δε ξέρω πως το κατάφερα. Μη κάνω τώρα επαναφορά για αυτό. Μπορέι κάποιος να μου πει πως να τα επαναφέρω?Ρυθμίσεις >επιλογή πλήρους οθόνης και επιλέγεις πλήκτρα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Έχω παρατηρήσει ότι όταν έρχεται μήνυμα στον Messenger, μέχρι να αναδυθεί το εικονίδιο της συνομιλίας, κολλάει το κινητό σε όλη τη λειτουργία του, πρώτα κολλάει δηλαδή κι έτσι καταλαβαίνω ότι μάλλον έρχεται το αναδυόμενο παράθυρο του Messenger. Είναι εξαιρετικά σπαστικό, έχω χάσει και κλήση έτσι, διότι δεν ανταποκρίνεται το κινητό σε τίποτα για αυτά τα 5-15". Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Λύση για τη χρήση του Messenger, μιας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Facebook;; Είμαι με την τελευταία Global Stable ROM.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Επειδή δεν βλέπω να μου έρχεται OTA η 10.3.3 μήπως ξέρει κανείς απο που μπορώ επίσημα να την κατεβάσω; Είμαι unroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 http://c.mi.com/thread-2200534-1-0.html Προσπάθησε από εδώ αν σε αφήσει από τον updater. Εμένα δε με άφησε και έτσι την πέρασα με flashtool μέσω fastboot Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Καλησπερα παιδιά. Αξίζει να πάρω το note 7 η να μείνω στο note 6 pro? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Καλησπερα παιδιά. Αξίζει να πάρω το note 7 η να μείνω στο note 6 pro? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν αξίζει. το 6 πάει σφαίρα ακόμα, τα όποια οφέλη του 7 πρακτικά δεν θα τα δεις. ίσως να αξίζει του χρόνου όταν βγει το 8 η άλλο ανάλογο. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Αυτό θα κάνω και εγώ, συνολικά 50 ευρώ είναι Σε ευχαριστώ[/QUOT Και σε εμένα έσπασε! Αγόρασα από e-bay (20€ με πλαίσιο) και την τοποθέτησα μόνος μου. Είναι λίγο πιό σκοτεινή αλλά δουλεύει όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγες μέρες όποτε πάω να δω αν υπάρχει ενημέρωση για εφαρμογές συστήματος μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Αδυναμία απόκτησης πληροφοριών, περιμένετε ένα δύο λεπτά και προσπαθήστε ξανά." Τι είναι αυτό? Δεν μου το έχει ξαναβγάλει. Πήγα να ανεβάσω και screenshot αλλά όσο και να την έκοβα λόγο μεγέθους δεν με αφήνει. :wacko::wacko::wacko::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Καλησπερα παιδιά. Αξίζει να πάρω το note 7 η να μείνω στο note 6 pro? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα κερδίσεις σε επεξεργαστή και κάμερα, αλλά το κόστος που θα επωμιστείς + ότι μιλάμε για μοντέλα με διαφορά 5-6 μηνών, δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο... Περίμενε το 8άρι, να δούμε τι έχει και αυτό και βλέπεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγες μέρες όποτε πάω να δω αν υπάρχει ενημέρωση για εφαρμογές συστήματος μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Αδυναμία απόκτησης πληροφοριών, περιμένετε ένα δύο λεπτά και προσπαθήστε ξανά." Τι είναι αυτό? Δεν μου το έχει ξαναβγάλει. Πήγα να ανεβάσω και screenshot αλλά όσο και να την έκοβα λόγο μεγέθους δεν με αφήνει. :wacko::wacko::wacko::confused: Να πω επίσης ότι πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού με το τελευταίο πακέτο που σου έχει μπας κσι φτιάξει αλλά ούτε εκεί με αφήνει. Το έχει πάθει κανείς άλλος? Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Να πω επίσης ότι πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού με το τελευταίο πακέτο που σου έχει μπας κσι φτιάξει αλλά ούτε εκεί με αφήνει. Το έχει πάθει κανείς άλλος? Τι μπορώ να κάνω?Ποια ενημέρωση λογισμικού πηγές να βάλεις? Τη 10.3.3.0? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ποια ενημέρωση λογισμικού πηγές να βάλεις? Τη 10.3.3.0? Αυτή έχω (την 10.3.3) και πήγα να ξανακατεβάσω την ενημέρωση μπας και φτιάξει... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Αυτή έχω (την 10.3.3) και πήγα να ξανακατεβάσω την ενημέρωση μπας και φτιάξει... :/Την έχουν αποσύρει τη συγκεκριμένη ρομ δε γίνεται να την κατεβάσεις. Αν τη βρεις από αλλού πάλι δε θα σε αφήσει να τη φλασαρεις από τον updater. Μόνο με fastboot μπορείς με Mi flash tool Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Αυτή έχω (την 10.3.3) και πήγα να ξανακατεβάσω την ενημέρωση μπας και φτιάξει... :/ Βάλε την developer να βρεις την υγεία σου. Πολύ καλύτερη,, σταθερή και με μόνιμες ειδοποιήσεις στο notch. Link θα βρεις στην σελίδα 65 του παρόντος θέματος :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Σωστά αλλά έχε υπόψιν ότι η Global Developer δε θα συνεχίσει να υφίσταται, από πλευράς αναβαθμίσεων. Η xiaomi δε θα δώσει άλλη. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Σωστά αλλά έχε υπόψιν ότι η Global Developer δε θα συνεχίσει να υφίσταται, από πλευράς αναβαθμίσεων. Η xiaomi δε θα δώσει άλλη. Εμένα με καλύπτει μια χαρά έτσι όπως είναι... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Οκ, απλώς το είπα για να το γνωρίζει και ο φίλος από πάνω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Την έχουν αποσύρει τη συγκεκριμένη ρομ δε γίνεται να την κατεβάσεις. Αν τη βρεις από αλλού πάλι δε θα σε αφήσει να τη φλασαρεις από τον updater. Μόνο με fastboot μπορείς με Mi flash tool Την έχουν αποσύρει? Μάλλον θα περιμένω νέα ενημέρωση να δω μπας και φτιάξει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση πάντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Από σήμερα στην παρέα.Εχω το Ν5,πήγαινα για το 7αρι αλλά από πλαίσιο τελικά ΝΟΤΕ6 με 199 αφαίρεση ΦΠΑ λογο επαγγέλματος και 2 χρόνια εγγύηση infoguest... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Ρε παιδιά πώς κάνουμε disable το δακτυλικό αποτύοπωμα ; Μου έχει σπάσει τα νεύρα, στο δικό μου Mi Α1 γίνεται πολύ εύκολα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Ρε παιδιά πώς κάνουμε disable το δακτυλικό αποτύοπωμα ; Μου έχει σπάσει τα νεύρα, στο δικό μου Mi Α1 γίνεται πολύ εύκολαAπο εδώ μέσα διαχείριση δαχτυλικων αποτυπωμάτων και το απενεργοποιεις. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts