mikelangelo Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Galaxy A7 ή pocophone είναι η σωστή σύγκριση, sorry ε Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Galaxy A7 ή pocophone είναι η σωστή σύγκριση, sorry ε Ναι το έχω σκεφτεί αλλά διάβασα ότι έχει πρόβλημα αφής η οθόνη του ειδικά στα άκρα και το απέρριψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ναι αν είναι global version Εγω που το εχω στα χερια μου 20 ημερες (global version απο σκρουτζομαγαζο ) δεν εχω δει ποτε 4G+ .... Μονο 4G . Ευελπιστω να το ενεργοποιησουν με καποια μελλοντικη αναβαμιση λογισμικου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αναβάθμιση σε μένα δεν ήρθε μήπως την πήραν πίσω λόγω προβλημάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αναβάθμιση σε μένα δεν ήρθε μήπως την πήραν πίσω λόγω προβλημάτων; Εγω την εχω εδω και 3-4 ημερες και παει σφαιρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Κάτοχος και εγώ πλέον της συσκευής global 4/64 προερχόμενος από το redmi note 4. Πέρασα την 10 και οι εντυπώσεις μου είναι ότι το κινητό πάει σφαίρα. Σε όλα είναι πάρα πολύ καλύτερο[οθόνη,χρώματα,μέγεθος,κάμερα,βίντεο..] από το 4 και πολύ γρηγορότερο. Το πήρα από κατάστημα του σκρουτζ 171 με τιμολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποια θήκη και απο ποιο κατάστημα; Το Σκρουτζ νομιζω είναι λίγο φτωχο προς το παρόν.. Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavgerok Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) https://m.gearbest.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-case-_gear/?vip=4442012&gclid=CjwKCAiA8rnfBRB3EiwAhrhBGiC9D3L8x8dwNYtnS61TBRj26DRHW1qPtbDCWP6OaRle2kXBhzyyeRoCZG0QAvD_BwE https://www.bestprice.gr/cat/807/thikes-kiniton.html?q=note+6+pro Redmi Note 6 Prο Tapatalk Edited November 16, 2018 by Stavgerok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 https://m.gearbest.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-case-_gear/?vip=4442012&gclid=CjwKCAiA8rnfBRB3EiwAhrhBGiC9D3L8x8dwNYtnS61TBRj26DRHW1qPtbDCWP6OaRle2kXBhzyyeRoCZG0QAvD_BwE Redmi Note 6 Prο TapatalkΕυχαριστώ! Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Κάτοχος και εγώ πλέον της συσκευής global 4/64 προερχόμενος από το redmi note 4. Πέρασα την 10 και οι εντυπώσεις μου είναι ότι το κινητό πάει σφαίρα. Σε όλα είναι πάρα πολύ καλύτερο[οθόνη,χρώματα,μέγεθος,κάμερα,βίντεο..] από το 4 και πολύ γρηγορότερο. Το πήρα από κατάστημα του σκρουτζ 171 με τιμολόγιο Ωραίος μαν, τα ίδια και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ναι μόνο 4G βλέπω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Που είναι η 10ρα οεοοοο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Η καλύτερη θήκη από την nilkin https://s.click.aliexpress.com/e/cdCtSFas Edited November 18, 2018 by THANOS26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Την είχα κα στο j7 την πήρα και τώρα. Είναι πολύ καλη και και πλέον η κάμερα δεν εξέχει πίσω. Είναι πιο μέσα και προστατεύει από τριβή όταν το αφήνεις σε επιφάνεια με την οθόνη επάνω. Εάν θέλει κάποιος από Ελλάδα... https://www.stoucky.gr/xiaomi-cases-mobile?product_id=16311&filter=530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Την είχα κα στο j7 την πήρα και τώρα. Είναι πολύ καλη και και πλέον η κάμερα δεν εξέχει πίσω. Είναι πιο μέσα και προστατεύει από τριβή όταν το αφήνεις σε επιφάνεια με την οθόνη επάνω. Εάν θέλει κάποιος από Ελλάδα... https://www.stoucky.gr/xiaomi-cases-mobile?product_id=16311&filter=530 Νομίζω δεν είναι η ίδια Της Nillkin είναι hard back phone case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 €1.5 https://s.click.aliexpress.com/e/bx9rz1Gy Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Νομίζω δεν είναι η ίδια Της Nillkin είναι hard back phone case Και βέβαια δεν είναι ίδιες η Nillkin είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα μια και είναι hard case ενώ η άλλη είναι σιλικόνης. Εγώ τις έχω και τις δύο σε άλλο κινητό όμορφες και η 2 αλλά η Nillkin είναι κορυφή Να πω και κάτι άσχετο. Έχω παραγγείλει το κινητό από Κίνα μεριά (μ@λ@κί@,έκανα) banggood me priority mail και την ίδια μέρα παραγγειλα και την θήκη από το AliExpress με απλή αποστολή Τη θήκη την έχω παραλάβει από την Παρασκευή και το τηλέφωνο δείχνει ακόμα ότι είναι στην Κίνα έτοιμο να αναχωρήσει για Ολλανδία Edited November 18, 2018 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Και βέβαια δεν είναι ίδιες η Nillkin είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα μια και είναι hard case ενώ η άλλη είναι σιλικόνης. Εγώ τις έχω και τις δύο σε άλλο κινητό όμορφες και η 2 αλλά η Nillkin είναι κορυφή Να πω και κάτι άσχετο. Έχω παραγγείλει το κινητό από Κίνα μεριά (μ@λ@κί@,έκανα) banggood me priority mail και την ίδια μέρα παραγγειλα και την θήκη από το AliExpress με απλή αποστολή Τη θήκη την έχω παραλάβει από την Παρασκευή και το τηλέφωνο δείχνει ακόμα ότι είναι στην Κίνα έτοιμο να αναχωρήσει για ΟλλανδίαΠόσα λεφτά γλύτωσες που το πήρες από Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Νομίζω δεν είναι η ίδια Της Nillkin είναι hard back phone case Όχι όχι δεν είπα ότι είναι ίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Και βέβαια δεν είναι ίδιες η Nillkin είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα μια και είναι hard case ενώ η άλλη είναι σιλικόνης. Εγώ τις έχω και τις δύο σε άλλο κινητό όμορφες και η 2 αλλά η Nillkin είναι κορυφή Να πω και κάτι άσχετο. Έχω παραγγείλει το κινητό από Κίνα μεριά (μ@λ@κί@,έκανα) banggood me priority mail και την ίδια μέρα παραγγειλα και την θήκη από το AliExpress με απλή αποστολή Τη θήκη την έχω παραλάβει από την Παρασκευή και το τηλέφωνο δείχνει ακόμα ότι είναι στην Κίνα έτοιμο να αναχωρήσει για Ολλανδία Και εγώ ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω από Κίνα αλλά το έκοψα τιμολόγιο και μου στοίχισε πιο φθηνά και το βασικότερο το πήρα την επόμενη της παραγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Πόσα λεφτά γλύτωσες που το πήρες από Κίνα; Για αυτόό λέω ότι έκανα μ@λ@κί@, γιατί στην ουσία "γλίτωσα"πολύ λίγα για τα οποία δεν άξιζε ο κόπος και η αναμονή που έχω τώρα και 20 μέρες. Άσε που μέχρι να παραλάβω η τιμή του θα είναι πιο φτηνά εδώ από ότι το πήρα Είχα πάρει όρκο ότι δεν θα αγοράσω ξανά από Κίνα αλλά με έβαλε ο διάολος να γράψω άλλη μια φορά τα μούτρα μου. Ενώ τα τελευταία χρόνια ψωνίζω xiaomi μόνο από ένα συγκεκριμένο μαγαζί του Σκρουτζ που δίνει 2 χρόνια εγγύηση και από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος τώρα δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι Το πάθημα μου έγινε μάθημα. Ποτέ ξανά Edited November 18, 2018 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Για αυτόό λέω ότι έκανα μ@λ@κί@, γιατί στην ουσία "γλίτωσα"πολύ λίγα για τα οποία δεν άξιζε ο κόπος και η αναμονή που έχω τώρα και 20 μέρες. Άσε που μέχρι να παραλάβω η τιμή του θα είναι πιο φτηνά εδώ από ότι το πήρα Είχα πάρει όρκο ότι δεν θα αγοράσω ξανά από Κίνα αλλά με έβαλε ο διάολος να γράψω άλλη μια φορά τα μούτρα μου. Ενώ τα τελευταία χρόνια ψωνίζω xiaomi μόνο από ένα συγκεκριμένο μαγαζί του Σκρουτζ που δίνει 2 χρόνια εγγύηση και από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος τώρα δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι Το πάθημα μου έγινε μάθημα. Ποτέ ξανάΠοιο κατάστημα δίνει δύο χρόνια εγγύηση? Αν δε θέλεις να το αναφέρεις δημόσια στείλε π.μ παρακαλώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ice15280 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία από Note 6 Pro 4/64 Global (Infoquest) λίγων εβδομάδων. Έχει MIUI 9.6.6.0 σταθερή out of the box και ήρθε ενημέρωση MIUI 9.6.10.0.OEKMIFD σταθερή 1,6GB, η οποία δεν εφαρμόστηκε ακόμα. Ίσως βελτιώνει κάτι ουσιαστικό, ίσως καταστρέφει την αυτονομία όπως αναφέρουν διάφοροι στα forum. Με Open Camera σε ρύθμιση για 4K Video γράφει σε FullHD, δηλαδή όσο και με το stock app, αρκετά περίεργο και ανεξήγητο. Μετά από δοκιμή σε Redmi 4X 3/32 και Redmi Note 4 4/64, μόνο στο Note 4 δούλεψε το 4Κ video (όλα Infoquest). Φωτογραφίες την ημέρα μια χαρά όπως όλα τα κινητά, τις υπόλοιπες ώρες σούπερ για social media, σε PC ασχολίαστες (4000x3000Pixel, AI on, HDR off, 1,79ΜΒ μέγεθος, η λεπτομέρεια έχει χαθεί εντελώς, την ημέρα το αντίστοιχο μέγεθος φτάνει τα 5,6ΜΒ!!!). Έχει πολύ δρόμο ακόμα στο τομέα μάλλον... Και όπως όλα τα κινητά και τα καλύτερα PC εννοείται ότι θα κολλήσει στιγμιαία, και Snapdragon 10000 να έχει και 40GB ram (άδεια rom, 17 εφαρμογές όλες κ όλες , Lite εκδόσεις, 3 ανοιχτές)… Φωτεινότητα οθόνης και Light sensor έχει θέματα (σε άλλες μάρκες το βάζεις αυτόματο και το ξεχνάς). Γενικά, μια καλή λύση overall σε mid-range, δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται, συνηθίζεται… Αστείο να σου έρχονται ενημερώσεις στα ινδικά προκειμένου να έχεις face unlock που βολεύει πολύ! Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verbo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ευχαριστούμε ice15280 για το εκτενές review... το σκέφτομαι κι εγω (4/64) αλλά περιμένω τη Μαύρη Παρασκευή, μήπως δούμε "άσπρη μέρα" αν κ δεν το βλέπω.... χεχεχε Παράθεση The best is yet to come.... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται να βγάλω την "υπογραφή" του κινητού από τις φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts